- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.381
Asil ben utanarak yazayim :) 78 kg hedef 60Diyosun cok takiyorum aslinda sen kac kilosun kac olmak istiyorsun merak ettim dogrusu
O göbek bende de vardı canım. Ben iki doğumumu da normal yapmama rağmen. Küçük kızım 10 aylıkken bana hamile misin diye sordu kadının biri yani o denli. Ama sporla diyetle toparlanıyo merak etme. Tamamen gider mi bilemiyorum ama benim göbeğim o günden bu güne %70 küçüldü. Bu arada benim de küçük kızım 19 aylık. Büyük 4,5 yaşında senin büyük ne kadarlıkTesekkurler inşallah. Ama burda yeniyim tam olarak ne yapiyorsunuz nasil yapıyorsunuz merak ediyorum. Bu arada benim iki dogumumda sezeryan o yuzden alt gobegim baya var resmen sarkmis en cok onu takiyorum kilo verenler ozelikle kilo ile beraber alt göbek te gidermi acaba. Oglusunu öpüyorum. Benimde 19 aylik kucuk kızım
Bence gobek sporsuz gitmez ya benim de sezeryan sporla baya sıkılaştim.. sende göbek bolgesi için egzersizleri araştır..Tesekkurler inşallah. Ama burda yeniyim tam olarak ne yapiyorsunuz nasil yapıyorsunuz merak ediyorum. Bu arada benim iki dogumumda sezeryan o yuzden alt gobegim baya var resmen sarkmis en cok onu takiyorum kilo verenler ozelikle kilo ile beraber alt göbek te gidermi acaba. Oglusunu öpüyorum. Benimde 19 aylik kucuk kızım
Yok canım çok şükür hastalık filan değil eşimin işleriyle alakalı durumlar. Çabuk çözüme ulaşmadığı için birçok şey sorun yaratıyor evde de. Sabretmekten başka yapılacak bişey yok aslındaInsallah hastalik falan değil dir.. insan bazen en yakınına bile anlatmak istemiyor aslinda ama anlatinca da rahatliyor dert etme sende içine
Ayni durum bizde de geçerli maalesef... çok gergin ve maalesef bize de yansiyorrYok canım çok şükür hastalık filan değil eşimin işleriyle alakalı durumlar. Çabuk çözüme ulaşmadığı için birçok şey sorun yaratıyor evde de. Sabretmekten başka yapılacak bişey yok aslında
Insaahlah hep beraber veririzAsil ben utanarak yazayim :) 78 kg hedef 60
Neler yaptin mesela bana da ilk zamanlar soruyorlardi. Cok üzülüyor insan tamamen gitmez belki ama cogu gitsin istiyorum kendimi çıplak görmek istemiyorum o derece yani. Allah bagislasin canim. Benimde 5 yas üç aylık büyük kızımO göbek bende de vardı canım. Ben iki doğumumu da normal yapmama rağmen. Küçük kızım 10 aylıkken bana hamile misin diye sordu kadının biri yani o denli. Ama sporla diyetle toparlanıyo merak etme. Tamamen gider mi bilemiyorum ama benim göbeğim o günden bu güne %70 küçüldü. Bu arada benim de küçük kızım 19 aylık. Büyük 4,5 yaşında senin büyük ne kadarlık
Insallah canimInsaahlah hep beraber veririz
Neler yaptin mesela benim resmen elime geliyor hele ciplak cok daha kotuBence gobek sporsuz gitmez ya benim de sezeryan sporla baya sıkılaştim.. sende göbek bolgesi için egzersizleri araştır..
İlk zamanlar hep leslie yapıyordum. 94 kilo olduğumdan anca onu rahat yapabiliyorum. Ya da koşubandım var onda yürüyordum. Şu an ben de 79 civarı kilodayım daha çok bölgesel egzersizlere ağırlık veriyorum . Bantta da hızımı arttırıyorum zorluyorum kendimi. Mekik plank karın için çok iyi drniyo onları çoğunlukta yapmaya çalışıyorum.Neler yaptin mesela bana da ilk zamanlar soruyorlardi. Cok üzülüyor insan tamamen gitmez belki ama cogu gitsin istiyorum kendimi çıplak görmek istemiyorum o derece yani. Allah bagislasin canim. Benimde 5 yas üç aylık büyük kızım
Maasallah baya vermissin darisi basima. Bu arada leslie ne demek anlamadimİlk zamanlar hep leslie yapıyordum. 94 kilo olduğumdan anca onu rahat yapabiliyorum. Ya da koşubandım var onda yürüyordum. Şu an ben de 79 civarı kilodayım daha çok bölgesel egzersizlere ağırlık veriyorum . Bantta da hızımı arttırıyorum zorluyorum kendimi. Mekik plank karın için çok iyi drniyo onları çoğunlukta yapmaya çalışıyorum.
Elacım gün sonunda yediklerini, spor ve su miktarınla birlikte yazarsın, yorumlarız. Sen de diğer arkadaşların menüsüne yorum yapabilirsin. Onun dışında burada normal muhabbet sohbet de dönüyor, onlara da katılabilirsin. Cuma günü aç karnına tartılıp bildirim yapıyoruz bu en önemlisi :)Tesekkurler inşallah. Ama burda yeniyim tam olarak ne yapiyorsunuz nasil yapıyorsunuz merak ediyorum. Bu arada benim iki dogumumda sezeryan o yuzden alt gobegim baya var resmen sarkmis en cok onu takiyorum kilo verenler ozelikle kilo ile beraber alt göbek te gidermi acaba. Oglusunu öpüyorum. Benimde 19 aylik kucuk kızım
Canim spor salonuna gidiyorum zumba plates eliptik koşu bandı genelde bunlar...Neler yaptin mesela benim resmen elime geliyor hele ciplak cok daha kotu
Anladım tesekkurler. Yarindan itibaren yazmaya baslasam olur mu acaba. Bide ileri gitmis olmazsam eger sizin kilonuzu merak ettim deElacım gün sonunda yediklerini, spor ve su miktarınla birlikte yazarsın, yorumlarız. Sen de diğer arkadaşların menüsüne yorum yapabilirsin. Onun dışında burada normal muhabbet sohbet de dönüyor, onlara da katılabilirsin. Cuma günü aç karnına tartılıp bildirim yapıyoruz bu en önemlisi :)
Oo cok sanslisin benim oyle bir imkanim yok disari bile cikamiyorum. Yoksa yuruyus icin bile ciksaydim yeterdi. Ben surekli evdeyim evde neler yapabilirim fikir verin arkadaslarCanim spor salonuna gidiyorum zumba plates eliptik koşu bandı genelde bunlar...
Oo cok sanslisin benim oyle bir imkanim yok disari bile cikamiyorum. Yoksa yuruyus icin bile ciksaydim yeterdi. Ben surekli evdeyim evde neler yapabilirim fikir verin arkadaslar
Benim de 18 aylık oğlum var zor oluyor ama rahatsızlığım var ondan dolayi başladım kilodan ziyadeOo cok sanslisin benim oyle bir imkanim yok disari bile cikamiyorum. Yoksa yuruyus icin bile ciksaydim yeterdi. Ben surekli evdeyim evde neler yapabilirim fikir verin arkadaslar
Internetten arattirabilirsin göbek yağı eriten egzersizler diye.. yada tlf da uygulama var ben indirdi arada ordan da yapıyordum..Oo cok sanslisin benim oyle bir imkanim yok disari bile cikamiyorum. Yoksa yuruyus icin bile ciksaydim yeterdi. Ben surekli evdeyim evde neler yapabilirim fikir verin arkadaslar
Hosbulduk arkadasim cok sagol. Youtubeden bakacagim mutlaka. Daha once sordum cevap vermediler leslie nedir acabaHoşgeldin öncelikle aramıza. Youtubede dan bir sürü spora ilgili video var. Mesela burada da ben dahil bir çok arkadaşın yaptığı leslie var. Ayrıca plates videoları var. Bölgesel egzersizler vs var. Ben de hafta sonu yürüyüş dışında ev de bu sekilde spor yapıyorum. Bir de plastik ipler var. Yapabilirsen ip atlamak ta cok cok guzel fayda sağlıyor. Az sayida başlayıp zamanla sayısını artyirabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?