- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.361
merhaba arkadaşlar geçmişi okumak istedim öncelikle geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim iyileştim o günlük bir tansiyon sorunuydu .
senanazcım çocuklar nasıl oldu çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin .
amonracım sende herkez gibi temizlik telaşındasın bitirmişsin ama çok yorma kendini vücudumuzu gerektiğin fazla hor kullanmayalım sonra yaşlılıkta sıkıntı yaşarız . lazım olacak bize sağlığımız .
begümcüm iyileşmene sevindim canım Allah sağlığımızı elimizden almasın .
ve diğer tüm arkadaşlarımı çok çok öpüyorum sevgilerimi sunuyorum .
canlarım ben haftasonu biraz bayram temizliği yaptım tabi yoruldum bu sabah iş yerine geldim ama bacaklarım nasıl ağrıyor zor kalktım ve geldim . akşama bayram için tatlı yapıcam kendim için değil yanlış anlamayın misafirler için . kurban kesmiyoruz bu sene zaten hayvan yok çok fazla bu senede böyle olsun dedik kesenlerin kurbanını Allah kabul etsin . tekrar yazarım ama yazamazsamda hepinizin bayramını şimdiden kutlarım . herkeze sağlıklı huzurlu sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi dilerim . hepinizi çok çok öpüyorum .
Herkese mutlu huzurlu sağlıklı mutlu bayramlar diliyorum.
Az kaçamaklı bayramlar geçirmeniz dileğiyle
canım çocuk çok olunca biri iyileşiyor diğeri hastalanıyor. çok şükür ama daha iyilermerhaba arkadaşlar geçmişi okumak istedim öncelikle geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim iyileştim o günlük bir tansiyon sorunuydu .
senanazcım çocuklar nasıl oldu çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin .
amonracım sende herkez gibi temizlik telaşındasın bitirmişsin ama çok yorma kendini vücudumuzu gerektiğin fazla hor kullanmayalım sonra yaşlılıkta sıkıntı yaşarız . lazım olacak bize sağlığımız .
canlarım ben haftasonu biraz bayram temizliği yaptım tabi yoruldum bu sabah iş yerine geldim ama bacaklarım nasıl ağrıyor zor kalktım ve geldim . akşama bayram için tatlı yapıcam kendim için değil yanlış anlamayın misafirler için . kurban kesmiyoruz bu sene zaten hayvan yok çok fazla bu senede böyle olsun dedik kesenlerin kurbanını Allah kabul etsin . tekrar yazarım ama yazamazsamda hepinizin bayramını şimdiden kutlarım . herkeze sağlıklı huzurlu sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi dilerim . hepinizi çok çok öpüyorum .
canım iyi olmana sevindim Allah daim etsin inşaAllah bende seni öptüm canmım :))Günaydın kızlarrr herkese iyi sabahlar.
Nihayet iyleştim ve işimin başındayım
herkesi çok öpüyorumm
bayram geldi şaka maka derken kaçamaklar kapıda aman kızlar dikkat edelim kilo almış olarak bitirmeyelin bayramı ben şimdiden ısrar edilmesin diye midem ağrıyo diyorum herkese tatlı az yemem lazım diyorum diyet deyince amaaan bi kereden bişi olmaz her zamnmı geliyorsunuz diyerek ısrar ediliyo napim bende öle diycem herkese yoksa orda bi lokla burda bi lokma derken ohoooooHerkese mutlu huzurlu sağlıklı mutlu bayramlar diliyorum.
Az kaçamaklı bayramlar geçirmeniz dileğiyle
kolay gelsin ferihanım Allah güç kuvvet versin canım hayırlı bayramlarmerhaba arkadaşlar geçmişi okumak istedim öncelikle geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim iyileştim o günlük bir tansiyon sorunuydu .
merhaba arkadaşlar ben 5gündür 70 79 kilo grubundayım bu gruplarda öyle bir fark vamı yada istediğimiz gruba katılabiliyormuyuz
en sevdiğim yemek karnıyarık süper olmuş canım çektş vallaama şimdi olsa yer miyim asla azim azim azim
afiyet olsun canım sen iyi geceler demişsin bende sana günyadın diyeyim
afiyet olsun arkadaşım
iyi uykular gece kuşları :))
canım dün gece anca yatabildim çocuklardann
bugün kü menüm;sabah güzel bir kahvaltı ailecek. öğlen sütlaç yapmıştım dayanamadım. uzun zamandır tatlı yemiyorum. akşamda ıspanak ve yoğurt yedim. su ve yeşil çaylarımı ihmal etmedim arkadaşlar. bugün dışarı çıkamadım. yani sıfır spor. ama çocuklardan dolayı evde bayağı koşturdum
sabah bakınca şaşırdım bizim kızlar sabahladılarmı dedim burda
akşam menüsüyle kurtarmışsın senacım
bende menümü yazayım
sabah
2 bardak şekersiz çay
2 dilim omlet
2 zeytin
öğlen
5 adet sarma
akşam
3 adet sarma
2 dolma(kuru dolma olduğu için küçücüktü o yüzden 2 tane yedim)
ben de o kuru dolmalara bayılırım
sorma senacım bende bayılırım keşke yakın olsaydık ikram etseydim sana ahh ahh :26:
İyi akşamlar herkese :80:
Herkes hala temizlik telaşında mı? bi ara verin arkadaşlar bi yüzünüzü görelim
canım ben de bayılırım. daha doğrusu patlıcanı çok severim. sana burdan 1 porsiyon karnıyarık ışınlıyorum canım
sağol canım o kuru dolmalar istanbulda olmuyor.istanbulun havası nemli olduğu için kurumuyor sebzeler
canlarım ben şimdi çıkıyorum. benim adam beni çaya bekliyor. sonra tekrar uğrarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?