Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağol cnm benim

canım çocuk çok olunca biri iyileşiyor diğeri hastalanıyor. çok şükür ama daha iyiler

Günaydın kızlarrr herkese iyi sabahlar.
Nihayet iyleştim ve işimin başındayım
herkesi çok öpüyorumm
canım iyi olmana sevindim Allah daim etsin inşaAllah bende seni öptüm canmım :))
Herkese mutlu huzurlu sağlıklı mutlu bayramlar diliyorum.
Az kaçamaklı bayramlar geçirmeniz dileğiyle
bayram geldi şaka maka derken kaçamaklar kapıda aman kızlar dikkat edelim kilo almış olarak bitirmeyelin bayramı ben şimdiden ısrar edilmesin diye midem ağrıyo diyorum herkese tatlı az yemem lazım diyorum diyet deyince amaaan bi kereden bişi olmaz her zamnmı geliyorsunuz diyerek ısrar ediliyo napim bende öle diycem herkese yoksa orda bi lokla burda bi lokma derken ohooooo
kolay gelsin ferihanım Allah güç kuvvet versin canım hayırlı bayramlar
merhaba arkadaşlar ben 5gündür 70 79 kilo grubundayım bu gruplarda öyle bir fark vamı yada istediğimiz gruba katılabiliyormuyuz

canım başvuru yapıyorsun eğer takımda boş yer varsa o takımın kaptanı davet eder seni yada genek başvuru yaparsın cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazarsın takıma katılmak istediğini takımında yer olan bir kaptan seni davet eder muhakkak

herkese selam hanımlar yorucu bir günün ardından geldim şükür pc nin başına ilerleyen saatlerde gelirim yine öptüm hepinizi

bugün kü menüm;sabah güzel bir kahvaltı ailecek. öğlen sütlaç yapmıştım dayanamadım. uzun zamandır tatlı yemiyorum. akşamda ıspanak ve yoğurt yedim. su ve yeşil çaylarımı ihmal etmedim arkadaşlar. bugün dışarı çıkamadım. yani sıfır spor. ama çocuklardan dolayı evde bayağı koşturdum

akşam menüsüyle kurtarmışsın senacım
bende menümü yazayım
sabah
2 bardak şekersiz çay
2 dilim omlet
2 zeytin
öğlen
5 adet sarma
akşam
3 adet sarma
2 dolma(kuru dolma olduğu için küçücüktü o yüzden 2 tane yedim)

ben de o kuru dolmalara bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…