- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.381
shellyciğim profilde resmini gördüm. çok sevdiğim bir arkadaşıma benzettim canım seni
arkadaşlar bugün düzensiz bir menü oluştu, akşama kadar bişey yemedim
akşam 18 de; çorba, 2 kaşık makarna, 1 dilim ekmek, yoğurt yedim.
sonrasında eve alınan tatlı ve şekerlere dayanamadım
2 tane şeker, 1 dilim de baklava yedim.
şimdi günlük kalori ihtiyacına göre bütün bu yediklerim çok mu fazla? yani günlük kalori ihtiyacını aşmışmıyımdır? ama akşam akşam yedim hiç olmadı onun farkındayım.
canımcım 1 dilim baklava yiyeceğine 3 tabak yemek yeseydin keşke o kadar yani ama çok sıkma canını arada böyle kaçamakları hepimiz yapıyoruz aç kalmamaya bak aç kalınca herşey istiyor canımız vallaarkadaşlar bugün düzensiz bir menü oluştu, akşama kadar bişey yemedim
akşam 18 de; çorba, 2 kaşık makarna, 1 dilim ekmek, yoğurt yedim.
sonrasında eve alınan tatlı ve şekerlere dayanamadım
2 tane şeker, 1 dilim de baklava yedim.
şimdi günlük kalori ihtiyacına göre bütün bu yediklerim çok mu fazla? yani günlük kalori ihtiyacını aşmışmıyımdır? ama akşam akşam yedim hiç olmadı onun farkındayım.
arescim artık toparlanma vakti gelmedimi güzelimslmlar güzeller güzeli takım arkadaşlarım
eve geldiğimden beri bi koşuşturmaca içerisindeyiz.temizlikle uğraştık haftasonu bugünde arkadaşımla buluştum.ben kötüye gidiyorum durdurmam gerekiyo kendimi cipsler,kızartmalar,baklavalar...off off pişmanım.hala diyet moduna giremedim...2 gündür 40 dk spor yapıyorum o kdr.hepinizi öpüyorum canlarım kendinize dikkat edinnn=)
ebrehecim dikkat canım kızartma felan derken bence hiç taviz verme yoksa 1 2 derken devamı geliyor bayram hakkında katılıyorum canım hepimizin dikkat etmesi lazım miktarlar az oluyor evet ama kalori çoook fazlaİyi akşamlar kızlaaarrr, sonunda geldim :)
Cuma gününde beri giremedim.. Hemen bir özet geçeyim :)
Cumartesi günü 2 arkadaşımla Adaya gittik. Vapura kadar 1 saat hızlı tempo yürüdük. Orada da 2 saat bisiklete bindik aralıksız. Dönüşte de yine eve kadar yürüdüm (1 saatti o da). Yani 2 saat yürüyüş ve 2 saat bisiklet ile aktif bir gün oldu. Sabah normal kahvaltımı yaptım, öğle çeyrek ekmek kokoreç ve akşam da 2 top dondurma.. Yine de aç uyudum demek ki iyice yakmışım yediklerimi :))
Pazar günü de kardeşimle sinemaya gittik, sabah yine normal kahvaltı, öğle 100 gram tavuk yedim. Akşam da yarım tavuklu burger yedim sossuz ve yeşillikli olarak.
Bugün yarım simit ile kahvaltı yaptım, ve biraz peynir.. Sonra 2 saat kadar temizlik sürdü, öğlen dışarı çıkmam gerekti, 2 parça tavuk, 1 dilim ekmek ve 5-6 tane patates kızartması yedim.. Akşam yemeğinde ise 100 gram ızgara balık ve babamın doğum günü olduğundan 1 ince dilim pasta yedim.
Bayramda çok dikkat etmem gerekecek yoka kesin kilo alıcam(
Ay valla burayı çok özlemişim.. Geçmişi okudum herkesin tatili temizlikle geçmiş bol bol kalori yakmışsınızdır :)
Atcekencim biraz geç oldu ama tebrikler, hep böyle devam edersin inşallah.. Gerçi bu hızla gidersen bayram sonrası mezun olursun kesin :))
Shellycim sen de çok güzel gidiyorsun, yazdıkların beni çok motive ediyor gerçekten =)
Hayırlı bayramlar diliyorum hepinize sevgili takımım.. Umarım bu bayram kilolarımız için hayırlara vesile olur :)
Öpüyoruuuummmm
kızım diş çıkarıyor çok huysuz hiç halim kalmadı artık diğeride huysuzlanıyor ama ikisini dengelemeye çalışıyorum bide tatlı yaptım bide yarına börek yaptım kendim başka şeyler yicem yorgunluktan ölüyorum
ebooow bakmam tabi küsüm ben onlara güzel bir yalanımda var bayramdan sonra tekrarlanacak kan tahlili şekerim sınırım az üstünde çıktı tekrar olana kadar yasakmış
kendimi bile inandırdım bu masum yalana zayıflıcam o kadaaaaaaaaaaaar
şimdi toz tarçn yiyorum hem şekeri düşürüyor hem zayıflatıyor
teşekkür ederim takyoncuğuum...
slmlar güzeller güzeli takım arkadaşlarım
eve geldiğimden beri bi koşuşturmaca içerisindeyiz.temizlikle uğraştık haftasonu bugünde arkadaşımla buluştum.ben kötüye gidiyorum durdurmam gerekiyo kendimi cipsler,kızartmalar,baklavalar...off off pişmanım.hala diyet moduna giremedim...2 gündür 40 dk spor yapıyorum o kdr.hepinizi öpüyorum canlarım kendinize dikkat edinnn=)
canım gayet güzel günler geçirmişsin ee bu kadar da olacakİyi akşamlar kızlaaarrr, sonunda geldim :)
Cuma gününde beri giremedim.. Hemen bir özet geçeyim :)
Cumartesi günü 2 arkadaşımla Adaya gittik. Vapura kadar 1 saat hızlı tempo yürüdük. Orada da 2 saat bisiklete bindik aralıksız. Dönüşte de yine eve kadar yürüdüm (1 saatti o da). Yani 2 saat yürüyüş ve 2 saat bisiklet ile aktif bir gün oldu. Sabah normal kahvaltımı yaptım, öğle çeyrek ekmek kokoreç ve akşam da 2 top dondurma.. Yine de aç uyudum demek ki iyice yakmışım yediklerimi :))
Pazar günü de kardeşimle sinemaya gittik, sabah yine normal kahvaltı, öğle 100 gram tavuk yedim. Akşam da yarım tavuklu burger yedim sossuz ve yeşillikli olarak.
Bugün yarım simit ile kahvaltı yaptım, ve biraz peynir.. Sonra 2 saat kadar temizlik sürdü, öğlen dışarı çıkmam gerekti, 2 parça tavuk, 1 dilim ekmek ve 5-6 tane patates kızartması yedim.. Akşam yemeğinde ise 100 gram ızgara balık ve babamın doğum günü olduğundan 1 ince dilim pasta yedim.
Bayramda çok dikkat etmem gerekecek yoka kesin kilo alıcam(
Ay valla burayı çok özlemişim.. Geçmişi okudum herkesin tatili temizlikle geçmiş bol bol kalori yakmışsınızdır :)
Atcekencim biraz geç oldu ama tebrikler, hep böyle devam edersin inşallah.. Gerçi bu hızla gidersen bayram sonrası mezun olursun kesin :))
Shellycim sen de çok güzel gidiyorsun, yazdıkların beni çok motive ediyor gerçekten =)
Hayırlı bayramlar diliyorum hepinize sevgili takımım.. Umarım bu bayram kilolarımız için hayırlara vesile olur :)
Öpüyoruuuummmm
kızım diş çıkarıyor çok huysuz hiç halim kalmadı artık diğeride huysuzlanıyor ama ikisini dengelemeye çalışıyorum bide tatlı yaptım bide yarına börek yaptım kendim başka şeyler yicem yorgunluktan ölüyorum
iyi geceler kızlar:80:
nasılsınız ben de eh işte evveeeet yarın bayram şimdiden herkesin kurban bayramı kutlu olsun bayram fırsat buldukça uğramaya çalışacağım biliyorum sizleri çok ihmal ettim ve kendimi de ama beni mazur görün malum bizim ev biraz kalabalık görümcemler:95: ellerine birer bilgisayarı alıp gün boyu oturuyorlar onlar ne zaman sıkılırsa ozaman elime bilgisayar geçiyor.aslında iki bilgisayar da benim ama ne yaparsın ahh ah neyse bu kadar dedikodu yeter....
kızlar ben bu arada çok hastayım perşembeden beri çok kötü öksürüyorum her yerim de ağrıyor. fazla yemek yemedim ama ayrıca bir diyet de uygulamadım 500 gr verdim bakalım bayram nasıl geçecek pek umudum yok ama 77 yi görmeyi çok istiyorum.:97:
canım hoşgeldin nerelerdesin yaaa özlettin kendini inşallah en kısa zamanda toparlanırsın arkadaşım o cadıları takma kafana :))))iyi geceler kızlar:80:
nasılsınız ben de eh işte evveeeet yarın bayram şimdiden herkesin kurban bayramı kutlu olsun bayram fırsat buldukça uğramaya çalışacağım biliyorum sizleri çok ihmal ettim ve kendimi de ama beni mazur görün malum bizim ev biraz kalabalık görümcemler:95: ellerine birer bilgisayarı alıp gün boyu oturuyorlar onlar ne zaman sıkılırsa ozaman elime bilgisayar geçiyor.aslında iki bilgisayar da benim ama ne yaparsın ahh ah neyse bu kadar dedikodu yeter....
kızlar ben bu arada çok hastayım perşembeden beri çok kötü öksürüyorum her yerim de ağrıyor. fazla yemek yemedim ama ayrıca bir diyet de uygulamadım 500 gr verdim bakalım bayram nasıl geçecek pek umudum yok ama 77 yi görmeyi çok istiyorum.:97:
aynen senacım bende öyleyim inanki okulu aksatmayalım :)))canım ilk önce geçmiş olsun. ben de bugün bilgisayar başındayken aklımdan geçtin. uzun zaman oldu bu arkadaşımız nerde diye inan ki insan merak ediyoraslında hayatım boyunca sanal olan şeyler hep bana saçma gelirdi ilk defa böyle takıldım. bu şeye benziyor hani okula gidersin de sınıftaki arkadaşların okula gelmemesi gibi. sanki insanlar birbirini tanıyor gibi işte arkadaşım nerden nereye:13: başını ağtıttım kusura bakma
bu arada bütün takım arkadaşlarımın kurban bayramını kutlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?