Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben hedefi 45 koyayım, ulasinca rehavet oluyor 1-2 kilo üstüne çıkarım zaten korumada tahminen.

Aslinda tek bir bisküvi yedim petibör sade olandan cok degil diye düşünmüştüm. Zaten bu ara genelde evde olmadigim icin pek dikkat edemiyorum. Ama bugunden itibaren daha dikkat edecegim insaallah
Miktar ve kalori olarak çok değil kendi başına ama 3 öğün karbonhidrat yemişsin zaten onu akşamında olmasa daha iyi, mesela sabahla öğle arasında yesen 1 bisküvi ve aksam ekmek yemesen daha güzel olur.
Oradaki mantık daha uzun açlıklar yaratıp yağ yaktırmak. Insulin direnci, gizli şeker filan yoksa düşük karbonhidrat yüksek yag beslenmeyle olur. Ama uzun vadede sürdürmek mümkün mü bilemedim o senin yaşam tarzına bağlı.

Haklısın bakayim bundan sonra inşallah. Ya insan kendi evinde olmayinca zor oluyor

Kizlar birsey danisacagim size bugun internette gördüm her sabah maydanoz bir dilim elma yarim limon bir bardak yesil cay her sabah taze yapip icmek gerekiyor mus 15 gun dumduz bir karin icin diyor deneyen varmi yapsam mi sizce

Iyi akşamlar hanımlar bugün menümü yazayım
Dün ise gitmedim bugünde akşam yemeğimi evde yiyeyim diye sabah ogununu 11 de yedim
1 yumurta 3 domates 10 zeytin 3 kaşık lor peyniri 3-4 adet mario 2 ceviz 5 badem 2 hurma
17 gibi çok acıktım 1 kivi yedim
19 gibi akşam yemeğim öncesinde çok başım ağrıdı
5 kasım bulgur pilavı 1 kepçe susuz nohut yemeği bol salata ve yoğurt
Şimdi de kendimi çok halsiz hissediyorum
Neden böyle sizce parkbyull yorum yaparsan sevinirim

Bence yediklerin gayet besleyici hava geçişleri ya vücut kiriktir yarı yarıya bal ve toz zencefil karistir acı oluyor biraz İdare edersin gelip geçerken ye vücut toparlasin

İnsülin değerlerine batırdın mı canım bu yakınlarda

Diyetisyen benim menüleri görse kafayı yer :))
Ahahahah
Mesleği de bırakır mı peki
Kizlar birsey danisacagim size bugun internette gördüm her sabah maydanoz bir dilim elma yarim limon bir bardak yesil cay her sabah taze yapip icmek gerekiyor mus 15 gun dumduz bir karin icin diyor deneyen varmi yapsam mi sizce
Ben yapmadım ama bu tarz şeylerin "göbek erittiğine" inanmıyorum açıkçası. Spor olmadan o dümdüz karın nasıl olabilir ki? Ha anca bağırsakları çalıştırıp wc'ye çıkartırsa belki :)
İşin sırrı bence sağlıklı beslenme ve spor.
3-4 adet mario nedir?
Akşamki ekmekler azalsın pliiiiz :) Yoksa güzel menü

Bırakır kaptanım tabi neymiş gözleme arabasi evyapimi makarna binaya sokmaz beni :) bide benim eşşek sipasi hazır makarna yemiyor artık anneee sen hamurdan makarna yapsanaaaa diyor kendim kaşıntı ama aklınızda bulunsun makarna hamurundan küçük toplar yapıyorum nohut kadar sonra çatal in arkasından çocuğum parmağıyla bastırarak yuvarliyor hooop deniz kabuğu makarna çok güzel yapıyor sipa ya çok uzun sürüyor ama eğleniyor uz el becerisi hayal gücü artıyor sizin Paşalar büyüyünce de yapın derim:)

parkbyull
Menüm :
Limonlu su
Kahve

Sabah: Sucuklu yumurta (sucuk el yapimi)
Ezine
2 dilim tambugday
2 lokma tahin pekmez
Kırmızı biber domates salatalık
5 zeytin

Ara kahve
Bi avuç badem fındık kuru yaban mersini

Aksam 2 kase et suyuna sebze çorbası
2 yk sade bulgur pilavı

Yemek üstü kahve 1 kare bitter

Su 2lt
Spor 1 salon açık mutfak temizliği
3 hali silme
4 hali cirpma
Selam olsun morordek :)

Güzel bir aktiviteymiş gerçekten, hem aradan iş de çıkıyor baksana :) Aklımda olsun bir gün evde makarna işine girişirsem oğluşla yaparım

Güzel bir aktiviteymiş gerçekten, hem aradan iş de çıkıyor baksana :) Aklımda olsun bir gün evde makarna işine girişirsem oğluşla yaparım
Ben 3 sene öncesine kadar hamur yoğurt ayı bilmiyordum kaptanım tamam oyun hamuru güzel çocuklar için ince kasları çalıştırıyor gerçek hamurla emeğinin karşılığını yiyor ya sanki hem kas gelişimi hem de o şekiller pişirme ne hale geliyor onu öğreniyor hemde kendi yaptığını bulup bunu ben yaptı diyor mutlaka oglusunla yap:)

Menüm
Sabah
ShaKe

Ara öğün
1 kare bitter
10 fındık
Filtre kahve

Öğle
Yağda yumurta
1 dilim kaşar
6 zeytin
2 lokma kaymak
2 dilim ekmek
Çay

Ara
1 tane form bisküvi

Aksam
Shake

Türk kahvesi şekersiz
1 çay bardagi kefir

3.5 litre su morordek parkbyull

30 dakika bölgesel ayvacicegi
kızlar 31 ocak ta ölçüm yapmıştım tam 4 cm incelme olmuş 19 günde tüm bölgelerde :)))

Tebrikler canım :)

Sporun çok iyi hülyacım bravo

4 cm çok iyi maşallah. Helal olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…