- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.081
Genelde tanita adli gelismis tartilarda ölçülüyor. Diyetisyenlerde, zayıflama merkezi veya spor salonlarında bulunuyor. Ben yılbaşında spor salonunda kampanya ile ucretsiz denemistim, şimdi hedef belirledim 50in altına inince parasını verip olcturucem.
Ben hedefi 45 koyayım, ulasinca rehavet oluyor 1-2 kilo üstüne çıkarım zaten korumada tahminen.Hoşbulduk canım sende hoşgeldin gelmiş geçmiş olsun 45 banada az geldi ne biliyim insan hastalanınca yada bi üzüntü yaşayınca da ani kilolar verebiliyo ya biraz tedarikli mi olmak lazım yine de sen bilirsin o yağ oranlarıyla başımız dertte zaten
Miktar ve kalori olarak çok değil kendi başına ama 3 öğün karbonhidrat yemişsin zaten onu akşamında olmasa daha iyi, mesela sabahla öğle arasında yesen 1 bisküvi ve aksam ekmek yemesen daha güzel olur.Aslinda tek bir bisküvi yedim petibör sade olandan cok degil diye düşünmüştüm. Zaten bu ara genelde evde olmadigim icin pek dikkat edemiyorum. Ama bugunden itibaren daha dikkat edecegim insaallah
Oradaki mantık daha uzun açlıklar yaratıp yağ yaktırmak. Insulin direnci, gizli şeker filan yoksa düşük karbonhidrat yüksek yag beslenmeyle olur. Ama uzun vadede sürdürmek mümkün mü bilemedim o senin yaşam tarzına bağlı.merhaba hanımlar yediklerimizi akşam yazacağımız için yazacak bir şey bulamıyorum. ayva çiçeği hoşgeldin geçmiş olsun
ben dünden beri karatay ve ketojenik diyetinin saat uygulamasını yapıyorum nasıl değerlendirirsin
Diyetisyen benim menüleri görse kafayı yer :))
Haklısın bakayim bundan sonra inşallah. Ya insan kendi evinde olmayinca zor oluyorMiktar ve kalori olarak çok değil kendi başına ama 3 öğün karbonhidrat yemişsin zaten onu akşamında olmasa daha iyi, mesela sabahla öğle arasında yesen 1 bisküvi ve aksam ekmek yemesen daha güzel olur.
Oradaki mantık daha uzun açlıklar yaratıp yağ yaktırmak. Insulin direnci, gizli şeker filan yoksa düşük karbonhidrat yüksek yag beslenmeyle olur. Ama uzun vadede sürdürmek mümkün mü bilemedim o senin yaşam tarzına bağlı.
Mıhlama, karadenizdeki mi, şu mısır unlu olan? Oyleyse ekmekle ikisi, aksamina makarna, sut meyve derken karbonhidrat çok olmus.
Güzel menü, bir karatayci daha mı yoksa
Bal kaymak?? Hadi gene ekmek kompleks karbonhidrat, bal sırf şeker, diyetteyim diyen birinin bal yemesi oluyor mu?
Menünün yarısı başka postta, böyle olunca yorumlamak çok zor oluyor. Gün sonunda birarada, o gun akşamı giremiyorsaniz ertesi gün de olur ama birarada görürüz. Bu akşam yemeği iyi ama diğer posta bakınca zaten öğlen ekmek yemişsiniz , kurabiye diyetteyim diyen birine zaten yakışmıyor.
Bu shake olayı yeni galiba, diyetisyen mi deniyor?
Mıhlama, karadenizdeki mi, şu mısır unlu olan? Oyleyse ekmekle ikisi, aksamina makarna, sut meyve derken karbonhidrat çok olmus.
evet mısır unlu olan, o konuda haklısınız onun fazla olduğunun farkındayım. ben her öğünde ekmek yiyorum, makarna-pilav varsa ekmek yemiyorum. Yani çok sıkı diyet yapmak istemiyorum çünkü hem yapı olarak bana uygun değil hemde emziriyorum. yazın diyet yaptım kilo da verdim , biraz yediğime dikkat edersem verebiliyorum. evet menüyü günlük yazmaya dikkat edeceğim
Güzel menü, bir karatayci daha mı yoksa
Bal kaymak?? Hadi gene ekmek kompleks karbonhidrat, bal sırf şeker, diyetteyim diyen birinin bal yemesi oluyor mu?
Menünün yarısı başka postta, böyle olunca yorumlamak çok zor oluyor. Gün sonunda birarada, o gun akşamı giremiyorsaniz ertesi gün de olur ama birarada görürüz. Bu akşam yemeği iyi ama diğer posta bakınca zaten öğlen ekmek yemişsiniz , kurabiye diyetteyim diyen birine zaten yakışmıyor.
Bu shake olayı yeni galiba, diyetisyen mi deniyor?
Bence yediklerin gayet besleyici hava geçişleri ya vücut kiriktir yarı yarıya bal ve toz zencefil karistir acı oluyor biraz İdare edersin gelip geçerken ye vücut toparlasinIyi akşamlar hanımlar bugün menümü yazayım
Dün ise gitmedim bugünde akşam yemeğimi evde yiyeyim diye sabah ogununu 11 de yedim
1 yumurta 3 domates 10 zeytin 3 kaşık lor peyniri 3-4 adet mario 2 ceviz 5 badem 2 hurma
17 gibi çok acıktım 1 kivi yedim
19 gibi akşam yemeğim öncesinde çok başım ağrıdı
5 kasım bulgur pilavı 1 kepçe susuz nohut yemeği bol salata ve yoğurt
Şimdi de kendimi çok halsiz hissediyorum
Neden böyle sizceparkbyull yorum yaparsan sevinirim
İnsülin değerlerine batırdın mı canım bu yakınlardaIyi akşamlar hanımlar bugün menümü yazayım
Dün ise gitmedim bugünde akşam yemeğimi evde yiyeyim diye sabah ogununu 11 de yedim
1 yumurta 3 domates 10 zeytin 3 kaşık lor peyniri 3-4 adet mario 2 ceviz 5 badem 2 hurma
AhahahahDiyetisyen benim menüleri görse kafayı yer :))
Ben yapmadım ama bu tarz şeylerin "göbek erittiğine" inanmıyorum açıkçası. Spor olmadan o dümdüz karın nasıl olabilir ki? Ha anca bağırsakları çalıştırıp wc'ye çıkartırsa belki :)Kizlar birsey danisacagim size bugun internette gördüm her sabah maydanoz bir dilim elma yarim limon bir bardak yesil cay her sabah taze yapip icmek gerekiyor mus 15 gun dumduz bir karin icin diyor deneyen varmi yapsam mi sizce
3-4 adet mario nedir?Iyi akşamlar hanımlar bugün menümü yazayım
Akşamki ekmekler azalsın pliiiiz :) Yoksa güzel menüiyi akşamlar. menümü yazayım;
kahvaltı: yulaf+süt+kuru incir
ara:4 hurma+çay
öğle: 3-4 kaşık pırasa, 3 köfte, 1 dilim ekmek,1 kase çorba,salata
akşam: 2 dilim ekmek, 4-5 kaşık tavuk sote, salata,2 bardak ayran
Bırakır kaptanım tabi neymiş gözleme arabasi evyapimi makarna binaya sokmaz beni :) bide benim eşşek sipasi hazır makarna yemiyor artık anneee sen hamurdan makarna yapsanaaaa diyor kendim kaşıntı ama aklınızda bulunsun makarna hamurundan küçük toplar yapıyorum nohut kadar sonra çatal in arkasından çocuğum parmağıyla bastırarak yuvarliyor hooop deniz kabuğu makarna çok güzel yapıyor sipa ya çok uzun sürüyor ama eğleniyor uz el becerisi hayal gücü artıyor sizin Paşalar büyüyünce de yapın derim:)Ahahahah
Mesleği de bırakır mı peki
Ben yapmadım ama bu tarz şeylerin "göbek erittiğine" inanmıyorum açıkçası. Spor olmadan o dümdüz karın nasıl olabilir ki? Ha anca bağırsakları çalıştırıp wc'ye çıkartırsa belki :)
İşin sırrı bence sağlıklı beslenme ve spor.
3-4 adet mario nedir?
Akşamki ekmekler azalsın pliiiiz :) Yoksa güzel menü
Güzel bir aktiviteymiş gerçekten, hem aradan iş de çıkıyor baksana :) Aklımda olsun bir gün evde makarna işine girişirsem oğluşla yaparımBırakır kaptanım tabi neymiş gözleme arabasi evyapimi makarna binaya sokmaz beni :) bide benim eşşek sipasi hazır makarna yemiyor artık anneee sen hamurdan makarna yapsanaaaa diyor kendim kaşıntı ama aklınızda bulunsun makarna hamurundan küçük toplar yapıyorum nohut kadar sonra çatal in arkasından çocuğum parmağıyla bastırarak yuvarliyor hooop deniz kabuğu makarna çok güzel yapıyor sipa ya çok uzun sürüyor ama eğleniyor uz el becerisi hayal gücü artıyor sizin Paşalar büyüyünce de yapın derim:)
Ben 3 sene öncesine kadar hamur yoğurt ayı bilmiyordum kaptanım tamam oyun hamuru güzel çocuklar için ince kasları çalıştırıyor gerçek hamurla emeğinin karşılığını yiyor ya sanki hem kas gelişimi hem de o şekiller pişirme ne hale geliyor onu öğreniyor hemde kendi yaptığını bulup bunu ben yaptı diyor mutlaka oglusunla yap:)Güzel bir aktiviteymiş gerçekten, hem aradan iş de çıkıyor baksana :) Aklımda olsun bir gün evde makarna işine girişirsem oğluşla yaparım
Tebrikler canım :)Menüm
Sabah
ShaKe
Ara öğün
1 kare bitter
10 fındık
Filtre kahve
Öğle
Yağda yumurta
1 dilim kaşar
6 zeytin
2 lokma kaymak
2 dilim ekmek
Çay
Ara
1 tane form bisküvi
Aksam
Shake
Türk kahvesi şekersiz
1 çay bardagi kefir
3.5 litre sumorordek parkbyull
30 dakika bölgeselayvacicegi
kızlar 31 ocak ta ölçüm yapmıştım tam 4 cm incelme olmuş 19 günde tüm bölgelerde :)))
Sporun çok iyi hülyacım bravoparkbyull
Menüm :
Limonlu su
Kahve
Sabah: Sucuklu yumurta (sucuk el yapimi)
Ezine
2 dilim tambugday
2 lokma tahin pekmez
Kırmızı biber domates salatalık
5 zeytin
Ara kahve
Bi avuç badem fındık kuru yaban mersini
Aksam 2 kase et suyuna sebze çorbası
2 yk sade bulgur pilavı
Yemek üstü kahve 1 kare bitter
Su 2lt
Spor 1 salon açık mutfak temizliği
3 hali silme
4 hali cirpma
Selam olsunmorordek :)
4 cm çok iyi maşallah. Helal olsun canımMenüm
Sabah
ShaKe
Ara öğün
1 kare bitter
10 fındık
Filtre kahve
Öğle
Yağda yumurta
1 dilim kaşar
6 zeytin
2 lokma kaymak
2 dilim ekmek
Çay
Ara
1 tane form bisküvi
Aksam
Shake
Türk kahvesi şekersiz
1 çay bardagi kefir
3.5 litre sumorordek parkbyull
30 dakika bölgeselayvacicegi
kızlar 31 ocak ta ölçüm yapmıştım tam 4 cm incelme olmuş 19 günde tüm bölgelerde :)))
Teşekkürler canımTebrikler canım :)
Çok saolasın canım çok şükür ya :)4 cm çok iyi maşallah. Helal olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?