- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.101
Him yok yok yanlis anlattim galiba bunu paylasan diyetisyen di zaten iste sporla beraber beraber diyorduAhahahah
Mesleği de bırakır mı peki
Ben yapmadım ama bu tarz şeylerin "göbek erittiğine" inanmıyorum açıkçası. Spor olmadan o dümdüz karın nasıl olabilir ki? Ha anca bağırsakları çalıştırıp wc'ye çıkartırsa belki :)
İşin sırrı bence sağlıklı beslenme ve spor.
3-4 adet mario nedir?
Akşamki ekmekler azalsın pliiiiz :) Yoksa güzel menü
Doymuyorum morördekcigimAhahahah
Ben yapmadım ama bu tarz şeylerin "göbek erittiğine" inanmıyorum açıkçası. Spor olmadan o dümdüz karın nasıl olabilir ki? Ha anca bağırsakları çalıştırıp wc'ye çıkartırsa belki :)
3-4 adet mario nedir?
diyetisyene gittiğim dönemlerde baktırmıştım canım herşey normaldi ben sık sık beslenen biriydim üç gündür 2 öğün besleniyorum ekmeği şekeri kestim galiba ondanİnsülin değerlerine batırdın mı canım bu yakınlarda
marol canım telefonun azizliğine uğruyorumAhahahah
3-4 adet mario nedir?
Öğlen dolmalar sarmalarVeee bugünkü menüm.
Sabah: 2 yumurta
2 kasik yogurt
Közlenmiş biber
Iki dilim kepekli ekmek
Ogle: 1 patlican dolmasi
2 kucuk lahana sarmasi
Yogurt marul az tursu
Aksam: 1 tabak kabak yemegi
4 kasik yogurt ve salatalikmorordek parkbyull bu arada kabak nasil yani kilo aldirir mi verdirirmi. Hayirli geceler hepinize
Doyarsın doyarsın yemekleri bol bol ye ekmeği azalt :)Doymuyorum morördekcigimneyse 1.5 yapmaya calisirim
merhaba canım birincisi menün gayet güzel ikincisi i,lk defa intermitted fasting vari beslendin isen halsizlik yapmış olabilir İF 8-16 prensibine dayalıdır iki öğün beslenmenin sağlıklı olduğu diğer türlüsünün hastalıklara davetiye çıkardığını düşünen bir sistemdir bir nevi..bu sebeple kahvaltı en geç 10-11 gibi 8 saat sonra da akşam yemeği yeme üzerine kuruludur.Iyi akşamlar hanımlar bugün menümü yazayım
Dün ise gitmedim bugünde akşam yemeğimi evde yiyeyim diye sabah ogununu 11 de yedim
1 yumurta 3 domates 10 zeytin 3 kaşık lor peyniri 3-4 adet mario 2 ceviz 5 badem 2 hurma
17 gibi çok acıktım 1 kivi yedim
19 gibi akşam yemeğim öncesinde çok başım ağrıdı
5 kasım bulgur pilavı 1 kepçe susuz nohut yemeği bol salata ve yoğurt
Şimdi de kendimi çok halsiz hissediyorum
Neden böyle sizceparkbyull yorum yaparsan sevinirim
akşam yemeğinde ekmek olmadığından süperparkbyull
Menüm :
Limonlu su
Kahve
Sabah: Sucuklu yumurta (sucuk el yapimi)
Ezine
2 dilim tambugday
2 lokma tahin pekmez
Kırmızı biber domates salatalık
5 zeytin
Ara kahve
Bi avuç badem fındık kuru yaban mersini
Aksam 2 kase et suyuna sebze çorbası
2 yk sade bulgur pilavı
Yemek üstü kahve 1 kare bitter
Su 2lt
Spor 1 salon açık mutfak temizliği
3 hali silme
4 hali cirpma
Selam olsunmorordek :)
bu shake inşaallah h...life shake değildir inşaallah kendin muz süt yulaf ve meyveden yapmışsındır ya da inşaallah diyetisyenin verdiği bir shakedirMenüm
Sabah
ShaKe
Ara öğün
1 kare bitter
10 fındık
Filtre kahve
Öğle
Yağda yumurta
1 dilim kaşar
6 zeytin
2 lokma kaymak
2 dilim ekmek
Çay
Ara
1 tane form bisküvi
Aksam
Shake
Türk kahvesi şekersiz
1 çay bardagi kefir
3.5 litre sumorordek parkbyull
30 dakika bölgeselayvacicegi
kızlar 31 ocak ta ölçüm yapmıştım tam 4 cm incelme olmuş 19 günde tüm bölgelerde :)))
kabak kilo verdirir eğer vücudunun kabak ve türevlerine intoleransı yoksa tabiki ,sabah kahvaltı da 2 yumurta varken 2 dilim ekmek fazla bence ekmeği bir dilime indirebilirsin yumurta yeteri kadar tok tutar ekmek açığını az kuruyemişle kapatabilirsin..Veee bugünkü menüm.
Sabah: 2 yumurta
2 kasik yogurt
Közlenmiş biber
Iki dilim kepekli ekmek
Ogle: 1 patlican dolmasi
2 kucuk lahana sarmasi
Yogurt marul az tursu
Aksam: 1 tabak kabak yemegi
4 kasik yogurt ve salatalikmorordek parkbyull bu arada kabak nasil yani kilo aldirir mi verdirirmi. Hayirli geceler hepinize
Ekmek sadece sabah yedigim icin doymuyorum. Yok hayır kiyma be bulgurdan:)kabak kilo verdirir eğer vücudunun kabak ve türevlerine intoleransı yoksa tabiki ,sabah kahvaltı da 2 yumurta varken 2 dilim ekmek fazla bence ekmeği bir dilime indirebilirsin yumurta yeteri kadar tok tutar ekmek açığını az kuruyemişle kapatabilirsin..
o dolmalar umarım safi pirinçten değildir..bulgur ya da etlidir
Merhabamerhaba hanımlar yediklerimizi akşam yazacağımız için yazacak bir şey bulamıyorum. ayva çiçeği hoşgeldin geçmiş olsun
ben dünden beri karatay ve ketojenik diyetinin saat uygulamasını yapıyorum nasıl değerlendirirsin
Ekmeksiz doymuyorum diyorsan şu anda karbonhidrat sarmalındasın demektir. Yediklerini incele, basit şekerli seyler fazla yiyorsun veya vucut yillarca yemekten alismis demektir. Yani aslinda ekmeknseni aciktiriyor. Yag ve proteini artır, birkaç gün aclik hissine dayan. Haşlanmış yumurta, et yardımcı olur, meyvelerden ve asitli yiyeceklerden kaçın, birkaç güne o doymuyorum hissi gececek tokluk hissi olusmaya başlayacak. Bir de hızlı mi yiyorsun, biliyorsun tokluk hissi ilk lokmadan 20 dakika sonra gelir, gizli yiyorsan o ilk 20 dakika cok yersin. Porsiyonunu ayarla onune köy, yavaş yavaş ye ve tokluk hissi için bekleEkmek sadece sabah yedigim icin doymuyorum. Yok hayır kiyma be bulgurdan:)
Herşey biranda olsun istiyoruz ama her zaman olmuyor. Diyete uyabildigin kadar uymalisjn basta, zamanla firsat oldukca spor eklenir. Her guj yapamazsam kilo veremem gibi dusunme. Once haftasonlari sonra haftada 3 sonra 4 gunle olur önemli değil O kadar. Sadece bosluk bulduğun an yapmaya çalış.günaydın hanımlar kaptanım dün spor yapamadım bu akşam eşimin hiç gelmeyen amcası misafirliğe gelecek(hayırdır inş)
akşam tam 5 saat temizlik ve pasta işleri ile uğraştım pastaların tadına bile bakmadım bakmıcam da ama şu spor işi nasıl yoluna girer bilmiyorum
bugünde misafir gelecek sonra onlar gider evi topla çocukla ilgilen yarına yemek yap yine 12 olur yatma vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?