Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Him yok yok yanlis anlattim galiba bunu paylasan diyetisyen di zaten iste sporla beraber beraber diyordu

Veee bugünkü menüm.
Sabah: 2 yumurta
2 kasik yogurt
Közlenmiş biber
Iki dilim kepekli ekmek
Ogle: 1 patlican dolmasi
2 kucuk lahana sarmasi
Yogurt marul az tursu
Aksam: 1 tabak kabak yemegi
4 kasik yogurt ve salatalik morordek parkbyull bu arada kabak nasil yani kilo aldirir mi verdirirmi. Hayirli geceler hepinize

Doymuyorum morördekcigim neyse 1.5 yapmaya calisirim

İnsülin değerlerine batırdın mı canım bu yakınlarda
diyetisyene gittiğim dönemlerde baktırmıştım canım herşey normaldi ben sık sık beslenen biriydim üç gündür 2 öğün besleniyorum ekmeği şekeri kestim galiba ondan
marol canım telefonun azizliğine uğruyorum

günaydın hanımlar kaptanım dün spor yapamadım bu akşam eşimin hiç gelmeyen amcası misafirliğe gelecek(hayırdır inş)
akşam tam 5 saat temizlik ve pasta işleri ile uğraştım pastaların tadına bile bakmadım bakmıcam da ama şu spor işi nasıl yoluna girer bilmiyorum
bugünde misafir gelecek sonra onlar gider evi topla çocukla ilgilen yarına yemek yap yine 12 olur yatma vakti

Öğlen dolmalar sarmalar
Kabak kilo yapmaz canım gayet diyet dostu bir besindir. Detoksu bile var hatta
Doymuyorum morördekcigim neyse 1.5 yapmaya calisirim
Doyarsın doyarsın yemekleri bol bol ye ekmeği azalt :)

merhaba canım birincisi menün gayet güzel ikincisi i,lk defa intermitted fasting vari beslendin isen halsizlik yapmış olabilir İF 8-16 prensibine dayalıdır iki öğün beslenmenin sağlıklı olduğu diğer türlüsünün hastalıklara davetiye çıkardığını düşünen bir sistemdir bir nevi..bu sebeple kahvaltı en geç 10-11 gibi 8 saat sonra da akşam yemeği yeme üzerine kuruludur.
bundandır ki alışana kadar halsizlik çekmen normaldir

bu süreçte suyu bol içersen 2,5 -3 litre kadar halsizliğin minimuma iner..bir de sabah 1 değil 2 yumurta tüket kuruyemişi de biraz arttır faydalı yağlar kilo vermeyi kolaylaştırır

akşam yemeğinde ekmek olmadığından süper

bu shake inşaallah h...life shake değildir inşaallah kendin muz süt yulaf ve meyveden yapmışsındır ya da inşaallah diyetisyenin verdiği bir shakedir

kabak kilo verdirir eğer vücudunun kabak ve türevlerine intoleransı yoksa tabiki ,sabah kahvaltı da 2 yumurta varken 2 dilim ekmek fazla bence ekmeği bir dilime indirebilirsin yumurta yeteri kadar tok tutar ekmek açığını az kuruyemişle kapatabilirsin..
o dolmalar umarım safi pirinçten değildir..bulgur ya da etlidir

günaydın hanımlar ben dün pek sağlıklı beslenemedim aslında çok sağlıklı beslendim ama bu aralar terelelli dönemdeyim malum..

sabah ve öğlen kendi mayaladığım 3 er kaşık yoğurdun içine az müsli bir yerli küçük muz bir avuç. yaban mersini yarım avuç tuzsuz fıstık ile tükettim akşam yemek yemedim 11 tane hap alında bunun 6 sı antibiyotik olunca ben benlikten çıkmaya başladım malum buna rağmen öğlen 15 dk yürüdüm yemek arasında..

güncel kilom 67,9

Günaydın

Bu sabah tartıldım 52.9. Hep dışarıdan yedim ama az yemeye çalıştım ve su içemedim ona gore gayet iyi. cumaya ayrıldığım kiloda olurum, haftaya da iyi bir eksi olur umarim liste icin

Dün yediklerim:
Sabah: 1 limon, 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim tereyağlı kizarmis ekmek, 10 badem
Ara: 1 kivi
Öğle: marul arası 2 dilim peynir, 1 avuç ceviz, fıstık
Ara: 150gram yoğurt içine 1 tatlı kaşığı çilek reçeli
Aksam: 100gram balık, salata, közlenmiş enginar 50gram

Su: 1 litre
Spor: yok

Gecen hafta 80bin küsur adım

Ekmek sadece sabah yedigim icin doymuyorum. Yok hayır kiyma be bulgurdan:)

Merhaba
Hemen fikir vereyim, mesela diğer arkadaşların paylaştığı menülere yorum yazabilirsin, günlük koşturmaca içinde diyetin seni zorlayan yönlerini yazabilirsin, geçmiş diyet deneyimlerine gore nerde çok takiliyorsan yardim isteyebilirsin, nefen kilo vermek istedigini seni neyin motive ettigini yazabilirsin. Kilo verince kendine hediye edeceğin şeyleri yazabilirsin :) maksat muhabbet olsun tamamen alakasız şeyler de yazabilirsin

Günde 2 öğün aralıklı beslenme nasıl gidiyor, acıktığını hissediyor musun, unutma amaç midede açlık hissi oluşmadan yememek.

Ekmek sadece sabah yedigim icin doymuyorum. Yok hayır kiyma be bulgurdan:)
Ekmeksiz doymuyorum diyorsan şu anda karbonhidrat sarmalındasın demektir. Yediklerini incele, basit şekerli seyler fazla yiyorsun veya vucut yillarca yemekten alismis demektir. Yani aslinda ekmeknseni aciktiriyor. Yag ve proteini artır, birkaç gün aclik hissine dayan. Haşlanmış yumurta, et yardımcı olur, meyvelerden ve asitli yiyeceklerden kaçın, birkaç güne o doymuyorum hissi gececek tokluk hissi olusmaya başlayacak. Bir de hızlı mi yiyorsun, biliyorsun tokluk hissi ilk lokmadan 20 dakika sonra gelir, gizli yiyorsan o ilk 20 dakika cok yersin. Porsiyonunu ayarla onune köy, yavaş yavaş ye ve tokluk hissi için bekle

Herşey biranda olsun istiyoruz ama her zaman olmuyor. Diyete uyabildigin kadar uymalisjn basta, zamanla firsat oldukca spor eklenir. Her guj yapamazsam kilo veremem gibi dusunme. Once haftasonlari sonra haftada 3 sonra 4 gunle olur önemli değil O kadar. Sadece bosluk bulduğun an yapmaya çalış.

Arkadaslar suan cok kötüyüm yaa biraz once tartildim ve ben 67.5 inanmıyorum ya vermemi beklerken almışım bu nasil olur. Butun motivasyonum herseyim gitti neden boyle oldu ki nerde hata yaptim anlamiyorum. Acaba bu hafta pek spor yapamadim ondan mi ama surekli is yapiyorum yada ayaktayim off bilmiyorum ya akil verin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…