- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.141
uhs tatlım ben adana da büyüdüm 8 yıl yaşadım depremden sonra ayrıldık@ayvaçiçeği,parkbyull yazdıklarınız beni çok motive etti sağolun yavaş yavaş acıkmaya başlamıştım kahvemi içtim.şimdi biraz ders çalışayım (kamuda çalışıyorum görevde yükselme sınavı var) cuma günü için sabırsızlanıyorum
aklıma ne geldi belki ilerde buluşma günleri düzenleriz adanaya gelirsiniz burada ağırlarım sizi ne kadar güzel olur (ayvacicegi hayal kuruyorum )
Neyse o zmaan daha kullanmam normalde bende sevmiyorum böyle şeyleri ama ne bilim bi anlık gaflete düştüm galibaAman Nurumcan naptın? Sen emzirmiyor muydun? Genel birşey soyleyecegim: işlenmiş, paketlenmiş gıdaya karşıyım ki bu mühendislik ürünü. Gerçek yiyecekler yemeni tavsiye ederim.
Haklısınız canım pişman oldum bile emzirmeye sıkıntı teşkil etmez dediler bide att yakın bi arkadaşım sütün kalitesini bile arttırır dedi bende başladım. Tamam tamam bi daha yok böyle şeyler sağlıklı beslenmeye devam benim anladığım dil de o zaten. Şu an kendimi çok değişik hissediyorum sanki hiç diyette değilmişim gibi saatim belli değil bazen açlıktan gözum donuyo. 15 gün sonra eski bene kavusucam:)kafana bir kurşun sık o kadar diyorum
yavru ceylanlar bakın ben metaplaziliyim ciddi tedavi görüyorum zamanında yaptığım hataların bedellerini kötü hastalık adayı olarak çekiyorum yapmayın böyle şeyler..
o shakeyi içip klendini yakana kadar..
1 muz
1 bardak süt
1 kaşık yoğurt
1 avuç yulaf ceviz fındık fıstık ne istersen
ya da meyve ile kendin yapabilirsin
kendinize eziyet etmeyin beni de yanlış anlamayın
editshakelere zamanında 5 bin tl yatırdığım zamanları biliyorum..
aklınıza gelebilecek her türlü şeyi ve yöntemi kullanmış ve uygulamış biriyim.
sen o kiloları hızlı almadın birden veremezsin hiç yoktan gitti 80-100 liran iyi mamayla kurtulmuşsun çay çorba satmamışlarNeyse o zmaan daha kullanmam normalde bende sevmiyorum böyle şeyleri ama ne bilim bi anlık gaflete düştüm galibahızlı vermek istemenin yanılgısı şu 89 u bi göreydim diye hep bunlar
toparlayacaksın emin ol bende kafamı toplayayım ister diyetisyene git gitmezsen ben sana bir liste yaparım sözHaklısınız canım pişman oldum bile emzirmeye sıkıntı teşkil etmez dediler bide att yakın bi arkadaşım sütün kalitesini bile arttırır dedi bende başladım. Tamam tamam bi daha yok böyle şeyler sağlıklı beslenmeye devam benim anladığım dil de o zaten. Şu an kendimi çok değişik hissediyorum sanki hiç diyette değilmişim gibi saatim belli değil bazen açlıktan gözum donuyo. 15 gün sonra eski bene kavusucam:)
yine beklerim canımuhs tatlım ben adana da büyüdüm 8 yıl yaşadım depremden sonra ayrıldık
nasip kısmetyine beklerim canım
zafere bir adım daha yaklaştın kutlarımHanımlar sabah hazırladım eşyaları parkta piknik yaptık oglumla sonra paşam kardeslerle oynadı bende annelerinin yanina:) ama ne masa çekirdekleri cipsler tüm abur cubur lar :) sadece ayıp olmasın diye 1 tane patlamış mısır yedim sonra çok zorladilar diyetteyim dedim onlarda diyetteysen güldük baya ama yemedim:) bi çayları bi sohbetlerinden ortak oldum.
Amaaa gelirken oğlum Şerbetli tatlı istedi fırından ekmek alırken ondan almistik küçük bi dilim cis yedim yani ama sabah ekmek yemedim aksama yemem eğer bir ceza yazarsan boynum kılan incemorordek :)
Harikasın, ben hep istemisimdir Adanayı görmeyi, sokakta kebap yemek lazım diyolla :)@ayvaçiçeği,parkbyull yazdıklarınız beni çok motive etti sağolun yavaş yavaş acıkmaya başlamıştım kahvemi içtim.şimdi biraz ders çalışayım (kamuda çalışıyorum görevde yükselme sınavı var) cuma günü için sabırsızlanıyorum
aklıma ne geldi belki ilerde buluşma günleri düzenleriz adanaya gelirsiniz burada ağırlarım sizi ne kadar güzel olur (ayvacicegi hayal kuruyorum )
Diyetisyen listem var gidiyorum hatta yarın kontrole gidicem nasipsetoparlayacaksın emin ol bende kafamı toplayayım ister diyetisyene git gitmezsen ben sana bir liste yaparım söz
Ben azar bekliyordum parky im teşekkür :)zafere bir adım daha yaklaştın kutlarım
Insallah canim. Heralde bu hafta listeye giremem ama önümüzdeki hafta daha cok dikkat edecegim verecegim ya kararliyim ya vereceğim ya verecegimtatlım olur böyle şeyler kilo değildir vücut diyete alışmaya çalışıyordur ödem tutmuşsundur anlık şişmişsindir istikrarını bozmadan devam et bak nasıl teker teker gidecek o kilolar ben 37 kilo verdim o kiloların gideceğine asla inanmıyordum önce inanacaksın kendini inandıracaksın sen inandıkça vücudunda inanacak
Evet bir cogunda haklısın ama bu sure icinde olmasina ragmen hamur isi tatli hepsinden uzak durdum. Az yedim ama sporda yapamadigim icin sürekli misafir is cok yoruldum aksam sporu yapamadım birde ustune iki gun hastaydim off off verecegim ya bu hafta cok daha farkli olacak inanıyorumMerhaba,
Biraz sert olacak ama yazmalıyım. Geçmiş birkaç günün menülerine baktım, turşu yemişsin ödem yapar demişler 2 gün sonra yine yemişsin. Oruç tutuyorsun o zaten metabolizmanın degismesine sebep olabilir ama iftarda sahurda düzgün beslensen sorun olmaz lahmacun yemissin ev yapımı değilse hamuru yağı tuzu sıkıntı olmuş olabilir. Üstüne bisküvi, kaymak, dolmalar, sarmalar... hemen moral bozacağına sakince ve dürüstce yediklerini gözden geçirmeli, nerede hata yapıyorsan düzeltmeye çalışmalısın, ki burada yazıyorlar sorunlu olanlari. Genel olarak bir gün icinde 1 öğünde 1 parca tamam dicem ama, sabah öğle akşam ara her öğünde falso varsa kilo nasıl vereceksin ki? Eğer evde değilsen yediklerini kontrol edemiyorsan diyete uygun olmayan şeyler varsa az yemelisin ya da, "su anda diyetime uyamıyorum, ondan kilo veremiyorum, evime döndüğüm anda uyacagim ve düzelecek" diyeceksin ve moral bozmayacaksın. Çok zor değil gerçekten, düzene girince kilolar veriliyor.
Hanımlar toplanın bakalım, motivasyonu çabuk düşen arkadaşlara ödev veriyorum. Telefonunuza "Neden kilo vermek istiyorum" başlıklı bir liste yazacaksınız ve gunde 3 kez yemeklerden once ve her moral bozukluğunda açıp okuyacaksiniz.
Liste çok kişisel olabilir ama benden size birkaç ornek:
Diyabet/tansiyon/obezite/kalpdamar riskini azaltacak
Daha iyi/güzel görüneceğim
Kendime güvenim artacak
Daha sağlıklı olacağım
Daha uzun yaşayacağım
Kendimi beğeneceğim
Fiziksel olarak daha fit olacağım
Daha genç görüneceğim
Eşim/sevgilim beni daha çok beğenecek
Bir şey başarmanın gururunu taşıyacağım
Bu konuda başkalarının saygısını kazanacağım
Yeni kıyafetler alırken daha mutlu olacağım
Güzel giyineceğim, giydiklerimi kendime yakistiracagim
Daha iyi yaşlanacak, fit nine olacağım
Çocuğumla/torunumla daha kolay ilgileneceğim...
Isteyen ekleme yapabilir
Sınavında başarılar canım.@ayvaçiçeği,parkbyull yazdıklarınız beni çok motive etti sağolun yavaş yavaş acıkmaya başlamıştım kahvemi içtim.şimdi biraz ders çalışayım (kamuda çalışıyorum görevde yükselme sınavı var) cuma günü için sabırsızlanıyorum
Ahahah öyle mi yazmışım benim kafa da ne uçmuş cidden ama bak Allah söyletti belki dekaptanım ağzın bal yisi,n de daha 65 i görmedim ki hiç 67,5 olmasın o
parkbyull 70,1 25.01.2019 60 62 1 609. etapta 65,5 kg ile izne ayrıldı.
Hmmm hmmm hmmm cazip bir teklifle gelmişsin ceza yazsam mı bilemedim :)Hanımlar sabah hazırladım eşyaları parkta piknik yaptık oglumla sonra paşam kardeslerle oynadı bende annelerinin yanina:) ama ne masa çekirdekleri cipsler tüm abur cubur lar :) sadece ayıp olmasın diye 1 tane patlamış mısır yedim sonra çok zorladilar diyetteyim dedim onlarda diyetteysen güldük baya ama yemedim:) bi çayları bi sohbetlerinden ortak oldum.
Amaaa gelirken oğlum Şerbetli tatlı istedi fırından ekmek alırken ondan almistik küçük bi dilim cis yedim yani ama sabah ekmek yemedim aksama yemem eğer bir ceza yazarsan boynum kılan incemorordek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?