Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@ayvaçiçeği, parkbyull yazdıklarınız beni çok motive etti sağolun yavaş yavaş acıkmaya başlamıştım kahvemi içtim.şimdi biraz ders çalışayım (kamuda çalışıyorum görevde yükselme sınavı var) cuma günü için sabırsızlanıyorum

aklıma ne geldi belki ilerde buluşma günleri düzenleriz adanaya gelirsiniz burada ağırlarım sizi ne kadar güzel olur ( ayvacicegi hayal kuruyorum )

uhs tatlım ben adana da büyüdüm 8 yıl yaşadım depremden sonra ayrıldık

Aman Nurumcan naptın? Sen emzirmiyor muydun? Genel birşey soyleyecegim: işlenmiş, paketlenmiş gıdaya karşıyım ki bu mühendislik ürünü. Gerçek yiyecekler yemeni tavsiye ederim.
Neyse o zmaan daha kullanmam normalde bende sevmiyorum böyle şeyleri ama ne bilim bi anlık gaflete düştüm galiba hızlı vermek istemenin yanılgısı şu 89 u bi göreydim diye hep bunlar

Haklısınız canım pişman oldum bile emzirmeye sıkıntı teşkil etmez dediler bide att yakın bi arkadaşım sütün kalitesini bile arttırır dedi bende başladım. Tamam tamam bi daha yok böyle şeyler sağlıklı beslenmeye devam benim anladığım dil de o zaten. Şu an kendimi çok değişik hissediyorum sanki hiç diyette değilmişim gibi saatim belli değil bazen açlıktan gözum donuyo. 15 gün sonra eski bene kavusucam:)

Neyse o zmaan daha kullanmam normalde bende sevmiyorum böyle şeyleri ama ne bilim bi anlık gaflete düştüm galiba hızlı vermek istemenin yanılgısı şu 89 u bi göreydim diye hep bunlar
sen o kiloları hızlı almadın birden veremezsin hiç yoktan gitti 80-100 liran iyi mamayla kurtulmuşsun çay çorba satmamışlar

toparlayacaksın emin ol bende kafamı toplayayım ister diyetisyene git gitmezsen ben sana bir liste yaparım söz

kaptanım ağzın bal yisi,n de daha 65 i görmedim ki hiç 67,5 olmasın o

parkbyull 70,1 25.01.2019 60 62 1 609. etapta 65,5 kg ile izne ayrıldı.

Hanımlar sabah hazırladım eşyaları parkta piknik yaptık oglumla sonra paşam kardeslerle oynadı bende annelerinin yanina:) ama ne masa çekirdekleri cipsler tüm abur cubur lar :) sadece ayıp olmasın diye 1 tane patlamış mısır yedim sonra çok zorladilar diyetteyim dedim onlarda diyetteysen güldük baya ama yemedim:) bi çayları bi sohbetlerinden ortak oldum.
Amaaa gelirken oğlum Şerbetli tatlı istedi fırından ekmek alırken ondan almistik küçük bi dilim cis yedim yani ama sabah ekmek yemedim aksama yemem eğer bir ceza yazarsan boynum kılan ince morordek :)

zafere bir adım daha yaklaştın kutlarım

Harikasın, ben hep istemisimdir Adanayı görmeyi, sokakta kebap yemek lazım diyolla :)

Insallah canim. Heralde bu hafta listeye giremem ama önümüzdeki hafta daha cok dikkat edecegim verecegim ya kararliyim ya vereceğim ya verecegim

Evet bir cogunda haklısın ama bu sure icinde olmasina ragmen hamur isi tatli hepsinden uzak durdum. Az yedim ama sporda yapamadigim icin sürekli misafir is cok yoruldum aksam sporu yapamadım birde ustune iki gun hastaydim off off verecegim ya bu hafta cok daha farkli olacak inanıyorum

Harikasın canım çalışkan öğrenci olucam ve ben ödevimi yapıcam.

Sınavında başarılar canım.
Buluşma günleri hayalini tuttum
Bu arada benim eşim de adanalı

Bugün yediklerim:

Sabah: omlet (40gr yulaf, 2 yumurta, az süt), 1 yk fıstık ezmesi, limon, yesil çay
Öğle: marul arasına 2 dilim peynir, 1 avuç ceviz ve fıstık
Akşam: 1 kase tarhana çorbası, salata (avokado, marul, domates,soğan, limon, zeytinyağ)

Spor: maalesef yok
Su: maalesef çok az belki 1 litre

Biran önce suyu artırmalıyım, yatana kadar 1 litre içmeye çalışıcam.

kaptanım ağzın bal yisi,n de daha 65 i görmedim ki hiç 67,5 olmasın o

parkbyull 70,1 25.01.2019 60 62 1 609. etapta 65,5 kg ile izne ayrıldı.
Ahahah öyle mi yazmışım benim kafa da ne uçmuş cidden ama bak Allah söyletti belki de
Hmmm hmmm hmmm cazip bir teklifle gelmişsin ceza yazsam mı bilemedim :)
Ama dur ya sen yarın gene de çık bi 30 dk yürüyüs yap en iyisi hem cumaya az kaldı, öyle cıslı şeyler olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…