Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

N Nurumcan94 bu arada okudum ama cevap yazamadım o içeceği bırakman isabet olmuş. Öyle şeyler istemiyorum kesinlikle.. Parkycim çok güzel demiş sen o kiloları 1 günde almadın ki hop diye gidecek.. Yavaş gitsin ama geri gelmemek üzere gitsin. Tek önerim sağlıklı beslenme ve spor.. Kilo takılır birazcık metabolizmayı şaşırtmak gerekebilir ama bu işin sırrı bence bu..

Nurumcan'ı etiketledim ama aslında sözüm herkese. Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla misali

Aslinda bende hep onu savunuyorum ama ne bilim aldım bi kere. 10 gün daha kullancam bi daha almicam sağlıklı beslenme ve spora devam.

Menüm
Sabah
Shake

Ara yok

Ogle
3 zeytin
3 kasık pırasa yemeği
2 lokma ekmek
1 dilim kaşar

Ara
1 bardak ayran
Yarım greyfurt

Aksam
Shake

3 litre su

Spor yok ev supurdum sadece :)

N Nurumcan94 Şimdi gördüm 1,5 aydan az bir sürede 6 kilo vermişsin, ortalama haftada 1 kilo. Yani baya hızlı da veriyorsun kilo, bi de 4 cm inceldim yazmışsın. Seni gerçekten anlamıyorum, diyetisyen menüsüyle bol bol yiyerek (1950kcal) her öğün ekmek, meyve vb. Kilo verip sonra bu shake işine girmene anlam veremedim. Umarım bugüne kadar olan emeklerin bosa gitmez, isin emzirme boyutunda sorun yok demelerine guvenmek yerine biraz arastirmalisin.

Ahahah öyle mi yazmışım benim kafa da ne uçmuş cidden ama bak Allah söyletti belki de

Allah söyletmiş olsun Amin 67,8 im bugün

benim için harika gruptakiler için azdır muhtemelen

Günaydın arkadaslar dün paşam la uyuyakalmisim
Dünkü menum:

Sabah:1 haşlanmış yumurta
Yarım avakado
5 zeytin
Peynir
Salatalık kırmızı biber
2 salam

Ara:kahve
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 dilim cis

Aksam :sebze çorbası 1 kase
1 porsiyon sebzeli tavuk sote
Bol salata
Yarım kase yogurt

Su olcemedim morordek parkbyull ayvacicegi

Not:ya bu hafta bi şişlik bi ağrılar var dün de lekeler vardı sanırım adet olucam.32 yaşındayım hala adet olup olmiyacagimi anlamıyorum çünkü ömrümde ne düzeni ne kalitesi olmadı benim hormonlar hep dengesiz trombofili den dolayi düzenleyici de kullanamıyorum kaptanım 65.0 olamazsam bil ki bundan

Not: ben yeme şeklimi düzene koydum evet ama akşam geç yiyorum bide uyku düzensiz bu cuma yeme saatlerini düzene koymak ve uyku düzeni hedefim 3 gün de spor.

Günaaaydıııın

Dünkü çok yoğun bir gün geçirdim. Artık evimdeym ve çocuklarımla hava değişiminden hasta olduk. Eşime de bulaştırdık kadro tamam, 4 kişi hastayız hepimiz

Dünkü menüm:
Sabah 2 etimek 1 haşlanmış yumurta 10 zeytin ve 2 dilim beyaz peynir
Öğlen 2.5 saatim doktor muayenehanesinde geçti çıkışta açlıktan gözüm dönmüştü eve nasıl döndüğümü hatırlamıyorum ıspanaklı makarna yapmıştım, yarım yemek tabağından daha az yedim. Ayran ile

Akşam makarnanın ıspanağını yedim doymadım ama öyle yattım. Bu sabahta kalkıp besin takviyelerimi hazırladım düzenli kullanacağım artık.

Geçmiş olsun canım. Zaten evde biri hastaysa herkese mutlaka bulaşıyor.

Gecmis olsun canım iyi bakma lazım kendine nasıl olacak bilmiyorum ama hekes hastayken annelerin hasta olmaya hakkı yok malesef

Reactions: S_A
Geçmiş olsun canım. Zaten evde biri hastaysa herkese mutlaka bulaşıyor.
Kesinlikle öyle. Çok teşekkür ederim.
Memleketteyken evde bebeler dahil 11 kafaydık. Ve bir 10 gün varki hafızamdan silmek istediğim. En kücüğümüz 6 aylıktan en büyüğümüze kadar hepimiz hastaydık o günler nasıl geçti hatırlamıyorum

Esimin isinden dolayi bir ara bizde cok gec yiyorduk bu kiloların cogu o yuzden zaten benimde adetim cok duzensiz 2 ay olmadim bu defa test bile alip yaptım korktum valla

Gecmis olsun canım iyi bakma lazım kendine nasıl olacak bilmiyorum ama hekes hastayken annelerin hasta olmaya hakkı yok malesef
Öyle maalesef sanki dünyanın düzeni bunun üzerine kurulu gibi. Eşim gece çalışıyor haliyle gündüz öğleden sonra 1-2 ye kadar uyuması gerek. Evde sessizlik lazım çocukları oyalamam lazım. Yani yatma dinlenme lüksüm yok

Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…