- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.161
Aslinda bende hep onu savunuyorum ama ne bilim aldım bi kere. 10 gün daha kullancam bi daha almicam sağlıklı beslenme ve spora devam.N Nurumcan94 bu arada okudum ama cevap yazamadım o içeceği bırakman isabet olmuş. Öyle şeyler istemiyorum kesinlikle.. Parkycim çok güzel demiş sen o kiloları 1 günde almadın ki hop diye gidecek.. Yavaş gitsin ama geri gelmemek üzere gitsin. Tek önerim sağlıklı beslenme ve spor.. Kilo takılır birazcık metabolizmayı şaşırtmak gerekebilir ama bu işin sırrı bence bu..
Nurumcan'ı etiketledim ama aslında sözüm herkese. Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla misali
Ahahah öyle mi yazmışım benim kafa da ne uçmuş cidden ama bak Allah söyletti belki de
Yazarım tabi kiHarikasın, cumadan itibaren sporlar puanlanacak, o zaman daha detaylı yazarsın, kaç tane kaç dakika vb.
Geçmiş olsun canım. Zaten evde biri hastaysa herkese mutlaka bulaşıyor.Günaaaydıııın
Dünkü çok yoğun bir gün geçirdim. Artık evimdeym ve çocuklarımla hava değişiminden hasta olduk. Eşime de bulaştırdık kadro tamam, 4 kişi hastayız hepimiz
Dünkü menüm:
Sabah 2 etimek 1 haşlanmış yumurta 10 zeytin ve 2 dilim beyaz peynir
Öğlen 2.5 saatim doktor muayenehanesinde geçti çıkışta açlıktan gözüm dönmüştü eve nasıl döndüğümü hatırlamıyorum ıspanaklı makarna yapmıştım, yarım yemek tabağından daha az yedim. Ayran ile
Akşam makarnanın ıspanağını yedim doymadım ama öyle yattım. Bu sabahta kalkıp besin takviyelerimi hazırladım düzenli kullanacağım artık.
Gecmis olsun canım iyi bakma lazım kendine nasıl olacak bilmiyorum ama hekes hastayken annelerin hasta olmaya hakkı yok malesefGünaaaydıııın
Dünkü çok yoğun bir gün geçirdim. Artık evimdeym ve çocuklarımla hava değişiminden hasta olduk. Eşime de bulaştırdık kadro tamam, 4 kişi hastayız hepimiz
Dünkü menüm:
Öğlen 2.5 saatim doktor muayenehanesinde geçti çıkışta açlıktan gözüm dönmüştü eve nasıl döndüğümü hatırlamıyorum ıspanaklı makarna yapmıştım, yarım yemek tabağından daha az yedim. Ayran ile
Akşam makarnanın ıspanağını yedim doymadım ama öyle yattım. Bu sabahta kalkıp besin takviyelerimi hazırladım düzenli kullanacağım artık.
Kesinlikle öyle. Çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun canım. Zaten evde biri hastaysa herkese mutlaka bulaşıyor.
Esimin isinden dolayi bir ara bizde cok gec yiyorduk bu kiloların cogu o yuzden zatenGünaydın arkadaslar dün paşam la uyuyakalmisim
Dünkü menum:
Sabah:1 haşlanmış yumurta
Yarım avakado
5 zeytin
Peynir
Salatalık kırmızı biber
2 salam
Ara:kahve
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 dilim cis
Aksam :sebze çorbası 1 kase
1 porsiyon sebzeli tavuk sote
Bol salata
Yarım kase yogurt
Su olcemedimmorordek parkbyull ayvacicegi
Not:ya bu hafta bi şişlik bi ağrılar var dün de lekeler vardı sanırım adet olucam.32 yaşındayım hala adet olup olmiyacagimi anlamıyorum çünkü ömrümde ne düzeni ne kalitesi olmadı benim hormonlar hep dengesiz trombofili den dolayi düzenleyici de kullanamıyorum kaptanım 65.0 olamazsam bil ki bundan
Not: ben yeme şeklimi düzene koydum evet ama akşam geç yiyorum bide uyku düzensiz bu cuma yeme saatlerini düzene koymak ve uyku düzeni hedefim 3 gün de spor.
Öyle maalesef sanki dünyanın düzeni bunun üzerine kurulu gibi. Eşim gece çalışıyor haliyle gündüz öğleden sonra 1-2 ye kadar uyuması gerek. Evde sessizlik lazım çocukları oyalamam lazım. Yani yatma dinlenme lüksüm yokGecmis olsun canım iyi bakma lazım kendine nasıl olacak bilmiyorum ama hekes hastayken annelerin hasta olmaya hakkı yok malesef
Gecmis olsunGünaaaydıııın
Dünkü menüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?