- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.181
Sana neden yazacaktım unuttum ama çok istiyorsan bi 30 dakika yürüyüş de sen yap sporun fazlasından zarar gelmezBanada ceza varmi kaptanımmorordek
Koymuştum hedef, bulayım birazdan da hatırlatma olsunGünaydın,
Perşembe geldi bile, hadi dikkat.. bu hafta hedef varmıydı bilmiyorum ama kaptanımız koymadıysa da sizin kafanızda vardır, hedefe kilitlenin.
Kesinlikle katılıyorum söylediklerine N Nurumcan94 'cım ben senin yerinde olsam bırakırdım direkt, gayet iyi gidiyorsun kendi diyetinle.N Nurumcan94 Şimdi gördüm 1,5 aydan az bir sürede 6 kilo vermişsin, ortalama haftada 1 kilo. Yani baya hızlı da veriyorsun kilo, bi de 4 cm inceldim yazmışsın. Seni gerçekten anlamıyorum, diyetisyen menüsüyle bol bol yiyerek (1950kcal) her öğün ekmek, meyve vb. Kilo verip sonra bu shake işine girmene anlam veremedim. Umarım bugüne kadar olan emeklerin bosa gitmez, isin emzirme boyutunda sorun yok demelerine guvenmek yerine biraz arastirmalisin.
Sağlık durumundan kaynaklı şeylere yapacak bir şey yok Hülyacım sen elinden geleni yap yeter ki :)Günaydın arkadaslar dün paşam la uyuyakalmisim
Dünkü menum:
Sabah:1 haşlanmış yumurta
Yarım avakado
5 zeytin
Peynir
Salatalık kırmızı biber
2 salam
Ara:kahve
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 dilim cis
Aksam :sebze çorbası 1 kase
1 porsiyon sebzeli tavuk sote
Bol salata
Yarım kase yogurt
Su olcemedimmorordek parkbyull ayvacicegi
Not:ya bu hafta bi şişlik bi ağrılar var dün de lekeler vardı sanırım adet olucam.32 yaşındayım hala adet olup olmiyacagimi anlamıyorum çünkü ömrümde ne düzeni ne kalitesi olmadı benim hormonlar hep dengesiz trombofili den dolayi düzenleyici de kullanamıyorum kaptanım 65.0 olamazsam bil ki bundan
Not: ben yeme şeklimi düzene koydum evet ama akşam geç yiyorum bide uyku düzensiz bu cuma yeme saatlerini düzene koymak ve uyku düzeni hedefim 3 gün de spor.
Geçmiş olsunGünaaaydıııın
Dünkü çok yoğun bir gün geçirdim. Artık evimdeym ve çocuklarımla hava değişiminden hasta olduk. Eşime de bulaştırdık kadro tamam, 4 kişi hastayız hepimiz
Dünkü menüm:
Sabah 2 etimek 1 haşlanmış yumurta 10 zeytin ve 2 dilim beyaz peynir
Öğlen 2.5 saatim doktor muayenehanesinde geçti çıkışta açlıktan gözüm dönmüştü eve nasıl döndüğümü hatırlamıyorum ıspanaklı makarna yapmıştım, yarım yemek tabağından daha az yedim. Ayran ile
Akşam makarnanın ıspanağını yedim doymadım ama öyle yattım. Bu sabahta kalkıp besin takviyelerimi hazırladım düzenli kullanacağım artık.
bek menün tam benlik o cısta olmayaydı cezacı kaptaniçelerimiz bilir cezasını..Günaydın arkadaslar dün paşam la uyuyakalmisim
Dünkü menum:
Sabah:1 haşlanmış yumurta
Yarım avakado
5 zeytin
Peynir
Salatalık kırmızı biber
2 salam
Ara:kahve
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 dilim cis
Aksam :sebze çorbası 1 kase
1 porsiyon sebzeli tavuk sote
Bol salata
Yarım kase yogurt
Su olcemedimmorordek parkbyull ayvacicegi
Not:ya bu hafta bi şişlik bi ağrılar var dün de lekeler vardı sanırım adet olucam.32 yaşındayım hala adet olup olmiyacagimi anlamıyorum çünkü ömrümde ne düzeni ne kalitesi olmadı benim hormonlar hep dengesiz trombofili den dolayi düzenleyici de kullanamıyorum kaptanım 65.0 olamazsam bil ki bundan
Not: ben yeme şeklimi düzene koydum evet ama akşam geç yiyorum bide uyku düzensiz bu cuma yeme saatlerini düzene koymak ve uyku düzeni hedefim 3 gün de spor.
GunaydinGünaydın herkese
Kilo vermek yerine almışım ya 500 gramSana neden yazacaktım unuttum ama çok istiyorsan bi 30 dakika yürüyüş de sen yap sporun fazlasından zarar gelmez
Koymuştum hedef, bulayım birazdan da hatırlatma olsun
Kesinlikle katılıyorum söylediklerine N Nurumcan94 'cım ben senin yerinde olsam bırakırdım direkt, gayet iyi gidiyorsun kendi diyetinle.
Sağlık durumundan kaynaklı şeylere yapacak bir şey yok Hülyacım sen elinden geleni yap yeter ki :)
Geçmiş olsun
Hadi aramızda daha sık görelim seni, düzenli katılımı oturtamadık bir türlü :)
Ara ara girip okuyorum canim özlemişim yorumlarını.. Maalesef biz yine hastayiz oğlum gece öksürükten uyuyamadi kalkip gece buhar yaptim hatta simdi öğlen uykusuna uyuttum bunu yazarken öksürmeye başladı yinee benimde uykusuzluktan galibaa baş agrım fena çekilmiyor.. duzenli yemek yiyemiyorum o yuzden yazamadim.. son durum nedir onu da bilmiyorum..Günaydın,
Perşembe geldi bile, hadi dikkat.. bu hafta hedef varmıydı bilmiyorum ama kaptanımız koymadıysa da sizin kafanızda vardır, hedefe kilitlenin.
çok geçmiş olsun allahım şifa versinAra ara girip okuyorum canim özlemişim yorumlarını.. Maalesef biz yine hastayiz oğlum gece öksürükten uyuyamadi kalkip gece buhar yaptim hatta simdi öğlen uykusuna uyuttum bunu yazarken öksürmeye başladı yinee benimde uykusuzluktan galibaa baş agrım fena çekilmiyor.. duzenli yemek yiyemiyorum o yuzden yazamadim.. son durum nedir onu da bilmiyorum..
Kilo aldıysan tabi ki listeye bu hafta eklemem seni :)Kilo vermek yerine almışım ya 500 gramlisteye de giremicem galiba ne diyorsun kaptanim
Tebrik ederim önünde olup yememek güzel başarımerhaba kızlar sınav tarihi açıklandı 23 martta sınavım var hemen planı tazeledim çalışmaya başladım
şimdi bir ara vereyim dedim
dünkü menümü yazayım
sabah 2 yumurta,10 zeytin, 1 dilim peynir,2 ceviz,5 badem,2 hurma 3 domates,şekersiz çay
16.00 gibi açıktım bir portakal 3 badem
akşam önceki akşamdan kalanlardan yedik 3 kaşık sarmısaklı köfte, 4 kaşık nohut, 1 tavuk baget, yarım kase yoğurt
akşam misafir vardı ama bennnn pasta börek yemedim . bugünde misafir var ve ben yine yemicem
Kaçamaklı ayran detoksu olmuş bu
Haşlanmış yumurta sevmem pek ,oğlumdan kalan yumurtayı yedim.anca kaysı yada omlet yaptığımda 2 yiyebiliyorumanam babam zabağnan yarım yumurta iki dilim ekmek yiyene kadar iki yumurta yarım dilim ekmek yesene
fena değil menün akşamki patates salatanı yediğin ekmeğe sayıyom
Çok yürüdüm ondan galibaKaçamaklı ayran detoksu olmuş bu
Gecmis olsun canım ikinizede. Akgunluk baya rahatlatiyor çocukları bi int.ten bak kullanicaksan anlatırım nasıl olacaginiAra ara girip okuyorum canim özlemişim yorumlarını.. Maalesef biz yine hastayiz oğlum gece öksürükten uyuyamadi kalkip gece buhar yaptim hatta simdi öğlen uykusuna uyuttum bunu yazarken öksürmeye başladı yinee benimde uykusuzluktan galibaa baş agrım fena çekilmiyor.. duzenli yemek yiyemiyorum o yuzden yazamadim.. son durum nedir onu da bilmiyorum..
Ooo helal sana . Sınavında başarılar canimmerhaba kızlar sınav tarihi açıklandı 23 martta sınavım var hemen planı tazeledim çalışmaya başladım
şimdi bir ara vereyim dedim
dünkü menümü yazayım
sabah 2 yumurta,10 zeytin, 1 dilim peynir,2 ceviz,5 badem,2 hurma 3 domates,şekersiz çay
16.00 gibi açıktım bir portakal 3 badem
akşam önceki akşamdan kalanlardan yedik 3 kaşık sarmısaklı köfte, 4 kaşık nohut, 1 tavuk baget, yarım kase yoğurt
akşam misafir vardı ama bennnn pasta börek yemedim . bugünde misafir var ve ben yine yemicem
Gecmis olsun canimKilo vermişim gibi ama sevinemedim bile elim ayağım buz gibi oldu yattım yarın bakıcaz artık
Ayran detoksu bitkin düsürüyor, bende de olmustu yaptıgımda.Of hiç iyi değilim kızlar detoksun etkisimi yoksa sabah oğlumun servisiyle sorun yaşadım ondanmı bilmiyorum çok halsizim, aç aç yollara düştüm çocuğu okula götürdüm taksiyle gelirkende yarım saatten fazla yürüdüm okul bayağı uzak fenayım
alışkanlık 1 ay yeme aramazsın bile zamanında öğünüm bir ekmeksiz geçmezken şimdi ekmek aramıyorumKarbonhidrata aşerdim resmen
Bu hic iyi olmadiKilo aldıysan tabi ki listeye bu hafta eklemem seni :)
Haftaya güzel kilo vermiş olursan o zaman ekleriz
Tebrik ederim önünde olup yememek güzel başarı
Ne sınavına gireceksin bu arada?
Seni listeye alırsam liste için iyi olmayacak amaBu hic iyi olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?