Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Banada ceza varmi kaptanım morordek
Sana neden yazacaktım unuttum ama çok istiyorsan bi 30 dakika yürüyüş de sen yap sporun fazlasından zarar gelmez
Günaydın,
Perşembe geldi bile, hadi dikkat.. bu hafta hedef varmıydı bilmiyorum ama kaptanımız koymadıysa da sizin kafanızda vardır, hedefe kilitlenin.
Koymuştum hedef, bulayım birazdan da hatırlatma olsun
Kesinlikle katılıyorum söylediklerine N Nurumcan94 'cım ben senin yerinde olsam bırakırdım direkt, gayet iyi gidiyorsun kendi diyetinle.
Sağlık durumundan kaynaklı şeylere yapacak bir şey yok Hülyacım sen elinden geleni yap yeter ki :)
Geçmiş olsun
Hadi aramızda daha sık görelim seni, düzenli katılımı oturtamadık bir türlü :)

bek menün tam benlik o cısta olmayaydı cezacı kaptaniçelerimiz bilir cezasını..
akşam yemeğini 19:30 dan sonraya sarkıtma ben o saatten sonraya kalıyorsam yemiyorum aç yatıyorum ölmem ya diye

bende dünkü menümü sayayım..
morordek kaptanım

sabah:2 haşlanmış yumurta
1/2 avokadı
8-9 zeytin
yeşillik
kayısı çekirdeği 1/2 avuç
1/2 havuç
şekersiz çay

öğlen hastanede usg işim vardı aç kalmam gerekiyordu

saat50 gibi 1/2 havuç
1/2 avokado
1/2 avuç kayısı çekirdeği yedim

akşam:18:15
2 tabak dolusu sarımsaklı sirkeli yalancı kelle paça diyelim

kuzu boyun haşlamıştım
suyuna terbiye yapıp az etini içine doğrayıp kekikli çorba haline getirmiştim..

su:3 litreden fazlaca sayamadım..
spor:bol yürüyüş 8 bin adım atmışımdır

Günaydın herkese
Gunaydin
Kilo vermek yerine almışım ya 500 gram listeye de giremicem galiba ne diyorsun kaptanim

Günaydın,
Perşembe geldi bile, hadi dikkat.. bu hafta hedef varmıydı bilmiyorum ama kaptanımız koymadıysa da sizin kafanızda vardır, hedefe kilitlenin.
Ara ara girip okuyorum canim özlemişim yorumlarını.. Maalesef biz yine hastayiz oğlum gece öksürükten uyuyamadi kalkip gece buhar yaptim hatta simdi öğlen uykusuna uyuttum bunu yazarken öksürmeye başladı yinee benimde uykusuzluktan galibaa baş agrım fena çekilmiyor.. duzenli yemek yiyemiyorum o yuzden yazamadim.. son durum nedir onu da bilmiyorum..

çok geçmiş olsun allahım şifa versin

merhaba kızlar sınav tarihi açıklandı 23 martta sınavım var hemen planı tazeledim çalışmaya başladım
şimdi bir ara vereyim dedim
dünkü menümü yazayım
sabah 2 yumurta,10 zeytin, 1 dilim peynir,2 ceviz,5 badem,2 hurma 3 domates,şekersiz çay
16.00 gibi açıktım bir portakal 3 badem
akşam önceki akşamdan kalanlardan yedik 3 kaşık sarmısaklı köfte, 4 kaşık nohut, 1 tavuk baget, yarım kase yoğurt

akşam misafir vardı ama bennnn pasta börek yemedim . bugünde misafir var ve ben yine yemicem

Kilo vermek yerine almışım ya 500 gram listeye de giremicem galiba ne diyorsun kaptanim
Kilo aldıysan tabi ki listeye bu hafta eklemem seni :)
Haftaya güzel kilo vermiş olursan o zaman ekleriz
Tebrik ederim önünde olup yememek güzel başarı
Ne sınavına gireceksin bu arada?

Of hiç iyi değilim kızlar detoksun etkisimi yoksa sabah oğlumun servisiyle sorun yaşadım ondanmı bilmiyorum çok halsizim, aç aç yollara düştüm çocuğu okula götürdüm taksiyle gelirkende yarım saatten fazla yürüdüm okul bayağı uzak fenayım

anam babam zabağnan yarım yumurta iki dilim ekmek yiyene kadar iki yumurta yarım dilim ekmek yesene
fena değil menün akşamki patates salatanı yediğin ekmeğe sayıyom
Haşlanmış yumurta sevmem pek ,oğlumdan kalan yumurtayı yedim.anca kaysı yada omlet yaptığımda 2 yiyebiliyorum

Gecmis olsun canım ikinizede. Akgunluk baya rahatlatiyor çocukları bi int.ten bak kullanicaksan anlatırım nasıl olacagini

Ooo helal sana . Sınavında başarılar canim

Kilo vermişim gibi ama sevinemedim bile elim ayağım buz gibi oldu yattım yarın bakıcaz artık
Gecmis olsun canim

Ayran detoksu bitkin düsürüyor, bende de olmustu yaptıgımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…