Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Esimin isinden dolayi bir ara bizde cok gec yiyorduk bu kiloların cogu o yuzden zaten benimde adetim cok duzensiz 2 ay olmadim bu defa test bile alip yaptım korktum valla

Eşler geç geliyorsa siz önceden yiyin akşam yemeğini, sofra muhabbeti için gene oturursunuz sonra. Sağlık için yapılan birşey sonuçta, zamanla bakarsınız eşler de örnek alır erken gelir

Kilo aldıysan tabi ki listeye bu hafta eklemem seni :)
Haftaya güzel kilo vermiş olursan o zaman ekleriz

Tebrik ederim önünde olup yememek güzel başarı
Ne sınavına gireceksin bu arada?
kaptanım kamuda çalışıyorum görevde yükselme sınavı var memurum şef olacam inş

yürüyüşün çok güzel tebrik ederim bakalım yarın ne çıkacaksın

Gecmis olsun canım ikinizede. Akgunluk baya rahatlatiyor çocukları bi int.ten bak kullanicaksan anlatırım nasıl olacagini

Ooo helal sana . Sınavında başarılar canim

Gecmis olsun canim

sağol canım

ben galiba tam 66 çıkıcam bugün sabah merak ettim tartıldım 66,2 idim

Dün çok kötü geçti. Akşama kadar iyi idi. Akşam hiç canım istemediği halde sadece çöpe gitmesin diye yedim. Ve sabah midem dolu olarak uyandım. Çok kötü bir duygu.
Yine de bu haftaki hedefe ulaştım ama bence yeterli değil tabi. önemli olan düştüğün yerden zaman kaybetmeden kalkabilmek diye düşünüyorum.
Bugün 3 senedir hiç yapmadığım bişey yapayım spora başlayayım bari. Hadi kendim harekete geç

Eşler geç geliyorsa siz önceden yiyin akşam yemeğini, sofra muhabbeti için gene oturursunuz sonra. Sağlık için yapılan birşey sonuçta, zamanla bakarsınız eşler de örnek alır erken gelir
Benimki evde oluyor da çalışma odasında ders veriyor dönüşümlü ders veriyoruz daha doğrusu ne yazikki yemek ondan gece kalıyor ama bu cuma dediğim gibi yemek saatimizi duzelticem eşim ayrı yicek artık. Cocugumada zarar zaten o saatte yemek

Gecmis olsun canım ikinizede. Akgunluk baya rahatlatiyor çocukları bi int.ten bak kullanicaksan anlatırım nasıl olacagini

Ooo helal sana . Sınavında başarılar canim

Gecmis olsun canim
Teşekkür ederim daha iyiyim dinlenme +zencefil çayı hamdolsun

Su an yok maalesef keske olsada yine gec yesem o kadar özlüyorum anlayın bugun 17. Gün. Esimin kotu huyu sofrada tek yemek istemiyor onu beklememi istiyordu boyle boyle alindi kilolar

Ayy kıyamam oğluşuna yeni toparlıyordu yine mi.. Çok geçmiş olsun canım

Harikasın

Aa olur mu guven bana kaptanımgercekten bu hafta kotu gecti ama haftaya goreceksiniz beni:) kendimden eminim sizi mahcup etmicem
Hadi bakalım göster marifetlerini o zaman :)
Merhaba ben de grubunuza katılabilir miyim alımı kim yapıyor
hoşgeldin bize kendini tanıtır mısın? :)
İlk sayfada kurallarımız var, onları okuyup kabul ettiğini belirtirsen süper olur :)

İlk sayfada kurallarımız var, onları okuyup kabul ettiğini belirtirsen süper olur :)

Herkese merhaba ismim Kübra 26 yaşındayım evliyim ve bir kızım var. Acilen zayıflamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…