- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.221
Hoşgeldin canım. İnşallah hep birlikte başarıcaz. Bu arada kaç kilosun, boyun kaç, hedef kilon ne biraz bahseder misinHerkese merhaba ismim Kübra 26 yaşındayım evliyim ve bir kızım var. Acilen zayıflamak istiyorum
Hoşbuldum inşallah başaracağız 1.69 boy 101 kilo hedef 75 :)Hoşgeldin canım. İnşallah hep birlikte başarıcaz. Bu arada kaç kilosun, boyun kaç, hedef kilon ne biraz bahseder misin
Hadi bakalım göster marifetlerini o zaman :)
hoşgeldin bize kendini tanıtır mısın? :)
İlk sayfada kurallarımız var, onları okuyup kabul ettiğini belirtirsen süper olur :)
Masallah canim boyun uzunmuş:) yaparsin guven kendine hep beraber yapacagizHoşbuldum inşallah başaracağız 1.69 boy 101 kilo hedef 75 :)
Evett yaa maalesef.. fena öksürüyor ve terliyor buhar verdim iyi geldi bakalim. Bide uyumadan yaparim.. sen nasilsin..Ayy kıyamam oğluşuna yeni toparlıyordu yine mi.. Çok geçmiş olsun canım
Cok sagol canim alerjisi olan bir çocuk bakalim buhar fayda etmezse alırız onu da..Gecmis olsun canım ikinizede. Akgunluk baya rahatlatiyor çocukları bi int.ten bak kullanicaksan anlatırım nasıl olacagini
Ooo helal sana . Sınavında başarılar canim
Gecmis olsun canim
İnşallah tek temennim :)Masallah canim boyun uzunmuş:) yaparsin guven kendine hep beraber yapacagiz
Ah kuzuma ya hastalık zor alerji dahada zor inşallah biran önce iyilesir o bi gülsün sen zaten iyilesir sin Allah acil şifalar versin canim tekrarCok sagol canim alerjisi olan bir çocuk bakalim buhar fayda etmezse alırız onu da..
Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn gözüm yollarda seni bekledim :)))))Merhaba ben de grubunuza katılabilir miyim alımı kim yapıyor
Canım canım geldim nihayeeet geç olsun güç olmasın süper bir şekilde başlıyorum :)))Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn gözüm yollarda seni bekledim :)))))
Günaydın arkadaslar dün paşam la uyuyakalmisim
Dünkü menum:
Sabah:1 haşlanmış yumurta
Yarım avakado
5 zeytin
Peynir
Salatalık kırmızı biber
2 salam
Ara:kahve
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 dilim cis
Aksam :sebze çorbası 1 kase
1 porsiyon sebzeli tavuk sote
Bol salata
Yarım kase yogurt
Su olcemedimmorordek parkbyull ayvacicegi
Not:ya bu hafta bi şişlik bi ağrılar var dün de lekeler vardı sanırım adet olucam.32 yaşındayım hala adet olup olmiyacagimi anlamıyorum çünkü ömrümde ne düzeni ne kalitesi olmadı benim hormonlar hep dengesiz trombofili den dolayi düzenleyici de kullanamıyorum kaptanım 65.0 olamazsam bil ki bundan
Not: ben yeme şeklimi düzene koydum evet ama akşam geç yiyorum bide uyku düzensiz bu cuma yeme saatlerini düzene koymak ve uyku düzeni hedefim 3 gün de spor.
Günaaaydıııın
Dünkü çok yoğun bir gün geçirdim. Artık evimdeym ve çocuklarımla hava değişiminden hasta olduk. Eşime de bulaştırdık kadro tamam, 4 kişi hastayız hepimiz
Dünkü menüm:
Sabah 2 etimek 1 haşlanmış yumurta 10 zeytin ve 2 dilim beyaz peynir
Öğlen 2.5 saatim doktor muayenehanesinde geçti çıkışta açlıktan gözüm dönmüştü eve nasıl döndüğümü hatırlamıyorum ıspanaklı makarna yapmıştım, yarım yemek tabağından daha az yedim. Ayran ile
Akşam makarnanın ıspanağını yedim doymadım ama öyle yattım. Bu sabahta kalkıp besin takviyelerimi hazırladım düzenli kullanacağım artık.
Ara ara girip okuyorum canim özlemişim yorumlarını.. Maalesef biz yine hastayiz oğlum gece öksürükten uyuyamadi kalkip gece buhar yaptim hatta simdi öğlen uykusuna uyuttum bunu yazarken öksürmeye başladı yinee benimde uykusuzluktan galibaa baş agrım fena çekilmiyor.. duzenli yemek yiyemiyorum o yuzden yazamadim.. son durum nedir onu da bilmiyorum..
merhaba kızlar sınav tarihi açıklandı 23 martta sınavım var hemen planı tazeledim çalışmaya başladım
şimdi bir ara vereyim dedim
dünkü menümü yazayım
sabah 2 yumurta,10 zeytin, 1 dilim peynir,2 ceviz,5 badem,2 hurma 3 domates,şekersiz çay
16.00 gibi açıktım bir portakal 3 badem
akşam önceki akşamdan kalanlardan yedik 3 kaşık sarmısaklı köfte, 4 kaşık nohut, 1 tavuk baget, yarım kase yoğurt
akşam misafir vardı ama bennnn pasta börek yemedim . bugünde misafir var ve ben yine yemicem
Hoşgeldin, gencsin, o hedefe rahat ulaşırsın sonra yetmez daha cok vermek istersin :)Hoşbuldum inşallah başaracağız 1.69 boy 101 kilo hedef 75 :)
Ayy gelecek mi o günlerHoşgeldin, gencsin, o hedefe rahat ulaşırsın sonra yetmez daha cok vermek istersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?