- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.241
Ben de yavaş yavaş moda girmeye başlıyorum artık. Sorunları da çözdük sayılır. Bundan sonra herşey düzene girecek inşallah.Evett yaa maalesef.. fena öksürüyor ve terliyor buhar verdim iyi geldi bakalim. Bide uyumadan yaparim.. sen nasilsin..
geçen haftadaki 66,7 bu hafta 66,2 dün akşam ki menü yüzünden kilom düşmedi galiba
ya ben hesaplama yapmayı unuttum hatırlatırsanız ben yaparım her hafta
ha-ri-kaMenüm
Limonlu su
Kahve
Sabah yarım avakado
2 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Salatalık kırmızı biber
2 ısırık yumurtalı ekmek (ekmeği tambugday)
Ara kahve 1 avuç kuruyemis
Aksam 18:30 2 tabak kapuska kiymali
Ara kuruyemiş
Su 2.4lt
morordek parkbyull ayvacicegi
Huu huu kizlar nerdesiniz kimse yazmamis bu aksam. Neyse ilk menu benden
Sabah: 2 yumurta 2 dilim ekmek iki kasik yogurt sadece 2 adet patates kizartmasi
Ogle: yok
Ara: 1 kase yogurt 1 avuc ceviz 1 muz
Aksam: salata tavuk 2 kasik yogurt
Ara: turk kahvesi su: 2.5 litre
Spor: 10 dakika leslie (misafir gelince yarim kaldi maalsef. Halbuki 45 dakikalik olani açmıştım)morordek parkbyull ayvacicegi
Menüm
Limonlu su
Kahve
Sabah yarım avakado
2 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Salatalık kırmızı biber
2 ısırık yumurtalı ekmek (ekmeği tambugday)
Ara kahve 1 avuç kuruyemis
Aksam 18:30 2 tabak kapuska kiymali
Ara kuruyemiş
Su 2.4lt
morordek parkbyull ayvacicegi
Senin başlangıç kaçtı ben unuttumGünaydın :) bende kilo bildirimi yapayim. 64.5
Teşekkürler canim ama sonra çok acıktımha-ri-ka
Teşekkürler canim benim. Uykumu da 3 ten 1 e çektim ona da mutluyum:) inşallah kalıcı olurGayet güzel ela, şu düzende 1 hafta devam etsen kilo vermen rayına girer.
Çok güzel hülya, düzene girdi senin yemek işi de, saatini de öne çekmişsin :)
canım benim karataya bakış açım ekmeği, şekeri, paketli gıdaları, pastayı, böreği kesmek daha sağlıklı yiyeceklere yönelmekAslında menün güzel, ekmek filan olmayınca bir öğünde makarna olabilir ama sen karatay yapıyorsun galiba. Hiç yemeyip sonra yiyince direkt şişlik yapar karatayda. Olsun eksidesin haftaya bozmazsan bu sisllik de inmis olur zaten.
Hesaplama ilk sayfada anlatıyor yapman gereken verdiğin miktarı onceki kilona bolmek:
((66.7- 66.2) / 66.7 )*100
Aslinda iki hafta oluyor ama kilo vermem iyi degil yinede kaptanim bilirLeyl-i-fer senin deneme süren dolmuş, katılımın da iyi, hadi güzel bir yüzdeyle gel de kaptan seni listeye alsın
E elacicegim23 kaptan daha iyi bilir ama senin bu cuma deneme süren henüz dolmuyor. Listeye en erken önümüzdeki cuma girebilirsin. Bu hafta sıkı tutarsan belki haftaya bireysel dereceyle girersin listeye
Sık içiyorsan alışkanlık hatta bağımlılık yapar da ondan. Yalniz akşam enerji içeceği uykunu kaçırmadı mı, çarpıntı yapmadı mi, genelde kafein olur onların içinde... eğer tatlı ihtiyacını bastırmıyorsan bari kuru kayısı, erik, küçük bir meyve ve yanında 1 avuc fındık fıstık, badem vb ye. Enerji icecegi pek sağlıklı bir secim değil. Yapay şekerlerde enerji çok yok ama sağlıklı demek güç.Dünkü menümü yazayım:
sabah 2 yumurtadan omlet, 10 zeytin, 1 dilim beyaz peynir 7-8 adet ceviz
Öğlen: bir şey yiyemedim kahvaltıyı geç ettim ve çok doyurucuydu
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 et köfte ve salata
Bolca su içtim. Bu günler sonra yapay şeker olmadan ilk günüm olacaktı ama akşam vakti yine yenildim ve enerji içeceği içtim. İçtikten sonra çok pişman oldum ama öncesinde neden engel olamıyorum kendime artık gerçekten anlayamıyorum!
Canım enerji içeceği seviyorsan doğal enerji içecekleri hazirlasana kendine hem bedenen hem psikolojik rahatlarsinDünkü menümü yazayım:
sabah 2 yumurtadan omlet, 10 zeytin, 1 dilim beyaz peynir 7-8 adet ceviz
Öğlen: bir şey yiyemedim kahvaltıyı geç ettim ve çok doyurucuydu
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 et köfte ve salata
Bolca su içtim. Bu günler sonra yapay şeker olmadan ilk günüm olacaktı ama akşam vakti yine yenildim ve enerji içeceği içtim. İçtikten sonra çok pişman oldum ama öncesinde neden engel olamıyorum kendime artık gerçekten anlayamıyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?