Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçen haftadaki 66,7 bu hafta 66,2 dün akşam ki menü yüzünden kilom düşmedi galiba

ya ben hesaplama yapmayı unuttum hatırlatırsanız ben yaparım her hafta

Aslında menün güzel, ekmek filan olmayınca bir öğünde makarna olabilir ama sen karatay yapıyorsun galiba. Hiç yemeyip sonra yiyince direkt şişlik yapar karatayda. Olsun eksidesin haftaya bozmazsan bu sisllik de inmis olur zaten.

Hesaplama ilk sayfada anlatıyor yapman gereken verdiğin miktarı onceki kilona bolmek:
((66.7- 66.2) / 66.7 )*100

Gayet güzel ela, şu düzende 1 hafta devam etsen kilo vermen rayına girer.

Çok güzel hülya, düzene girdi senin yemek işi de, saatini de öne çekmişsin :)

Gunaydinlar
65.4 bugün
morordek sözümü tutamadım bu hafta biraz kastım da kendimi vericem diye:) bugünden itibaren rahat bırakıp kendimi vericem kiloları :) ceza da aklımda perşembe cuma cumartesi derslerim var ondan şarkı ceza gene:)
Yüzdem 0.152

Leyl-i-fer senin deneme süren dolmuş, katılımın da iyi, hadi güzel bir yüzdeyle gel de kaptan seni listeye alsın
E elacicegim23 kaptan daha iyi bilir ama senin bu cuma deneme süren henüz dolmuyor. Listeye en erken önümüzdeki cuma girebilirsin. Bu hafta sıkı tutarsan belki haftaya bireysel dereceyle girersin listeye

Teşekkürler canim ama sonra çok acıktım
2 salatalık yedim kabuklarından göz altlarına ve alınma koydum çok rahatlattı ama:)
Gayet güzel ela, şu düzende 1 hafta devam etsen kilo vermen rayına girer.

Çok güzel hülya, düzene girdi senin yemek işi de, saatini de öne çekmişsin :)
Teşekkürler canim benim. Uykumu da 3 ten 1 e çektim ona da mutluyum:) inşallah kalıcı olur

canım benim karataya bakış açım ekmeği, şekeri, paketli gıdaları, pastayı, böreği kesmek daha sağlıklı yiyeceklere yönelmek
dünkü makarnam tambuğday makarnaydı . ama bence de yememek gerekiyordu yemekten sonra ağırlık çöktü.

Dünkü menümü yazayım:

sabah 2 yumurtadan omlet, 10 zeytin, 1 dilim beyaz peynir 7-8 adet ceviz
Öğlen: bir şey yiyemedim kahvaltıyı geç ettim ve çok doyurucuydu
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 et köfte ve salata

Bolca su içtim. Bu günler sonra yapay şeker olmadan ilk günüm olacaktı ama akşam vakti yine yenildim ve enerji içeceği içtim. İçtikten sonra çok pişman oldum ama öncesinde neden engel olamıyorum kendime artık gerçekten anlayamıyorum!

Aslinda iki hafta oluyor ama kilo vermem iyi degil yinede kaptanim bilir

Sık içiyorsan alışkanlık hatta bağımlılık yapar da ondan. Yalniz akşam enerji içeceği uykunu kaçırmadı mı, çarpıntı yapmadı mi, genelde kafein olur onların içinde... eğer tatlı ihtiyacını bastırmıyorsan bari kuru kayısı, erik, küçük bir meyve ve yanında 1 avuc fındık fıstık, badem vb ye. Enerji icecegi pek sağlıklı bir secim değil. Yapay şekerlerde enerji çok yok ama sağlıklı demek güç.

Canım enerji içeceği seviyorsan doğal enerji içecekleri hazirlasana kendine hem bedenen hem psikolojik rahatlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…