Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet maalesef hem zararının farkındayım alternatifler ezberimde ama resmen bağımlısı olmuşum :-(( yoo kesinlikle uykusuzluk çarpıntı yapmadı

Kızlar günaydın bu hafta benim de iyi değildi son iki gün güzel geçmedi tabiki oda tartıya yansıdı
Geçen cuma:94.8
Bu cuma:94.4
Fark:400 gram
Bide benim uykularımı düzene sokmam lazım oda etkiliyo diye düşünüyorum gece 3 lere kadar uyuyamıyorum sabah erken kalkmam da hikaye oluyo haliyle

hayırlı cumalar hanımlar
Dünkü düzenim bozulunca detoks suyu hazırlayamadım ve de stres tartıya yansımış tabi

Çok isterim canım ama durum böyle kaptanımızın kararı artık,haftaya daha iyi olur umarım yine de kilo alnamışım şükür

Tarifin var mı ?
Tarifi yok canım da 24 kitchen da izlemiştim gencleri enerji içeceği batağından kurtarmak için uğraşıyorlar di bi dünya tarif vardı. Ben biara hergün iciyordum bıraktım ama kahveye sardım sonra toplamda günlük 15 tatlı kaşığı kahve ile sade koyu neskafe iciyordum onu da azalttı m zamanla şimdi günde ortalama 2 tatlı kaşığı dusurdum ama öncesinin selülit leri fena kaldı sende bırakırsınız insallah

Selam kızlar aynı kıloyla döndüm ben Regl olucam karnım belım agrıyor göbek şiş bu hafta perfonsım yok
Fakat sıfır kacamak aynı beslenme tarzı
Kızım anne küçüçük kaldın yeter dıyor
Yas 44 boy 1.60 kılomda 60 sızce ne dersınız daha asasıda cocuk gıbı oluyorum fıkırlerınıze ıhtıyacım var
morordek

Herkese merhaba ismim Kübra 26 yaşındayım evliyim ve bir kızım var. Acilen zayıflamak istiyorum
hoşgeldin canım bugun cuma sabah tartılıp bildirim yapabilirsin, her cuma kilo bildirimi yapıyoruz
ayvacicegi seni ancak haftaya alabiliyorum listeye, 2 hafta izinde gecmesi gerekiyor
Herkese gunaydin hayırlı sabahlar hayirli cumalar:) bu hafta benim icin iyi gecmedi tek tesellim o gun ki gibi kilo almamisim cok sukur en azindan. 100 gram vermisim sadece 66.9 kilom
seni haftaya alabilirim listeye elacım güzel bir yüzde ile gelirsen
orkidecim anlayamadım gecen hafta 59,6 bildirmissin sabit misin yoksa 60 mı olmus kilon? Nolur sabitim de

Leyl-i-fer eğer bu sekilde devam ederim diyorsan seni listeye almak isterim.
2 ay boyunca izne ayrılamazsın, her cuma düzenli bildirim istiyorum bu sekilde tamam mı? Eger uygunsa ekleyeyim listeye :)

bu çok kötüymüş ama kaptanım giden 2-3 kilomun hiç bir katkısı olmayacak yani gruba

yaşına göre boyun ve kilon çok iyi canım bence korumaya geçmelisin diyet yapmaktansa ben şu an 164 e 68 im bende 62-63 olunca tamamen durmak istiyorum şimdilik tedavimden ötürü korumadayım..

Aman Allahım 15 tatlı kaşığı kahveyle hazırlıyordum dedin değil mi yanlış anlamadım yani.
Kurtulmana sevindim canım, çok fena...

Leyl-i-fer eğer bu sekilde devam ederim diyorsan seni listeye almak isterim.
2 ay boyunca izne ayrılamazsın, her cuma düzenli bildirim istiyorum bu sekilde tamam mı? Eger uygunsa ekleyeyim listeye :)
Sıkıntı yok alabilirsin sağluğım ve motivasyonum yerinde olsun yeterki burdayım

Yaş 43 boy 158 ile yakınım sana, ben olsam korumaya geçerim korumada da takipçin olucam başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…