- 5 Ekim 2010
- 3.240
- 273
- 363
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.261
Evet maalesef hem zararının farkındayım alternatifler ezberimde ama resmen bağımlısı olmuşum :-(( yoo kesinlikle uykusuzluk çarpıntı yapmadıSık içiyorsan alışkanlık hatta bağımlılık yapar da ondan. Yalniz akşam enerji içeceği uykunu kaçırmadı mı, çarpıntı yapmadı mi, genelde kafein olur onların içinde... eğer tatlı ihtiyacını bastırmıyorsan bari kuru kayısı, erik, küçük bir meyve ve yanında 1 avuc fındık fıstık, badem vb ye. Enerji icecegi pek sağlıklı bir secim değil. Yapay şekerlerde enerji çok yok ama sağlıklı demek güç.
Tarifin var mı ?Canım enerji içeceği seviyorsan doğal enerji içecekleri hazirlasana kendine hem bedenen hem psikolojik rahatlarsin
Süpersin canım gitsin bu kilolar inşallah :))Canım canım geldim nihayeeet geç olsun güç olmasın süper bir şekilde başlıyorum :)))
Çok isterim canım ama durum böyle kaptanımızın kararı artık,haftaya daha iyi olur umarım yine de kilo alnamışım şükürLeyl-i-fer senin deneme süren dolmuş, katılımın da iyi, hadi güzel bir yüzdeyle gel de kaptan seni listeye alsın
@elacicegim23 kaptan daha iyi bilir ama senin bu cuma deneme süren henüz dolmuyor. Listeye en erken önümüzdeki cuma girebilirsin. Bu hafta sıkı tutarsan belki haftaya bireysel dereceyle girersin listeye
Tarifi yok canım da 24 kitchen da izlemiştim gencleri enerji içeceği batağından kurtarmak için uğraşıyorlar di bi dünya tarif vardı. Ben biara hergün iciyordum bıraktım ama kahveye sardım sonra toplamda günlük 15 tatlı kaşığı kahve ile sade koyu neskafe iciyordum onu da azalttı m zamanla şimdi günde ortalama 2 tatlı kaşığı dusurdum ama öncesinin selülit leri fena kaldı sende bırakırsınız insallahTarifin var mı ?
hoşgeldin canım bugun cuma sabah tartılıp bildirim yapabilirsin, her cuma kilo bildirimi yapıyoruzHerkese merhaba ismim Kübra 26 yaşındayım evliyim ve bir kızım var. Acilen zayıflamak istiyorum
ayvacicegi seni ancak haftaya alabiliyorum listeye, 2 hafta izinde gecmesi gerekiyormorordek kaptanım ben bugün bildirim yapacak mıyım yoksa hala izinli miyim?
Hanımlar bugün cuma, gelsin bildirimler. Ayrıca bugünden itibaren düzenli menü ve spor bildirimleri bekliyorum tablomuz olacak spor için menü bildirimleri de yapıldı mı diye artı koyacağım her güne.
seni haftaya alabilirim listeye elacım güzel bir yüzde ile gelirsenHerkese gunaydin hayırlı sabahlar hayirli cumalar:) bu hafta benim icin iyi gecmedi tek tesellim o gun ki gibi kilo almamisim cok sukur en azindan. 100 gram vermisim sadece 66.9 kilom
orkidecim anlayamadım gecen hafta 59,6 bildirmissin sabit misin yoksa 60 mı olmus kilon? Nolur sabitim deSelam kızlar aynı kıloyla döndüm ben Regl olucam karnım belım agrıyor göbek şiş bu hafta perfonsım yok
Fakat sıfır kacamak aynı beslenme tarzı
Kızım anne küçüçük kaldın yeter dıyor
Yas 44 boy 1.60 kılomda 60 sızce ne dersınız daha asasıda cocuk gıbı oluyorum fıkırlerınıze ıhtıyacım var
morordek
bu çok kötüymüş ama kaptanım giden 2-3 kilomun hiç bir katkısı olmayacak yani gruba
yaşına göre boyun ve kilon çok iyi canım bence korumaya geçmelisin diyet yapmaktansa ben şu an 164 e 68 im bende 62-63 olunca tamamen durmak istiyorum şimdilik tedavimden ötürü korumadayım..Selam kızlar aynı kıloyla döndüm ben Regl olucam karnım belım agrıyor göbek şiş bu hafta perfonsım yok
Yas 44 boy 1.60 kılomda 60 sızce ne dersınız daha asasıda cocuk gıbı oluyorum fıkırlerınıze ıhtıyacım var
morordek
Aman Allahım 15 tatlı kaşığı kahveyle hazırlıyordum dedin değil mi yanlış anlamadım yani.Tarifi yok canım da 24 kitchen da izlemiştim gencleri enerji içeceği batağından kurtarmak için uğraşıyorlar di bi dünya tarif vardı. Ben biara hergün iciyordum bıraktım ama kahveye sardım sonra toplamda günlük 15 tatlı kaşığı kahve ile sade koyu neskafe iciyordum onu da azalttı m zamanla şimdi günde ortalama 2 tatlı kaşığı dusurdum ama öncesinin selülit leri fena kaldı sende bırakırsınız insallah
Evet ama olsun yapacak bir şey yok, kurallar böyle :)bu çok kötüymüş ama kaptanım giden 2-3 kilomun hiç bir katkısı olmayacak yani gruba
Sıkıntı yok alabilirsin sağluğım ve motivasyonum yerinde olsun yeterki burdayımLeyl-i-fer eğer bu sekilde devam ederim diyorsan seni listeye almak isterim.
2 ay boyunca izne ayrılamazsın, her cuma düzenli bildirim istiyorum bu sekilde tamam mı? Eger uygunsa ekleyeyim listeye :)
Yaş 43 boy 158 ile yakınım sana, ben olsam korumaya geçerim korumada da takipçin olucam başarılarSelam kızlar aynı kıloyla döndüm ben Regl olucam karnım belım agrıyor göbek şiş bu hafta perfonsım yok
morordek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?