- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.381
Baya az yemissin ben yemedigim gün yağ yakamiyorum..Selamlar, bugünkü menü
Saat 11.00 __ mantar sote,peynir, 2 zeytin, çay
Saat17:00 __ 2 ceviz , 1 elma
Saat 19:00__yoğurtlu kabak salatası, biber turşusu
19-20 arası__ 1 kahve
1.5 litre su
30dk leslie 4 miles walk
ayvacicegi
Menuu faciaaa.. sabah ekmek sigara böreğiBugün pek dikkat edemedim, yine de menü bildirimi yapayım.
kahvaltı: 1 yumurta ile menemen, 1 dilim ekmek,3-4 tane fırında sigara böreği,5-6 zeytin, peynir, çay
akşam: 4-5 kaşık pirinç pilavı, 1 kase çorba, 5-6 kaşık etli fasülye, 2 dilim ekmek
ara: 1 bardak sütlü kahve+1 porsiyon meyve
spor yok, 2 litre suayvacicegi
Iyiyim sadece boğazımda batma var ama başka bir belirti yok. Akşam bebeği emzirip arkadaslara gittim, babası uyuttu. Uzun zamandan sonra oyun oynadım muhabbet filan iyiydi, pastalardan böreklerden yemedim sadece çay içtim.Aynen sonradan farkettim.. sen nasil oldunn...
Bencede olmuyor kaptanım dediğim gibi fazlasıyla yapıcam spor bu hafta:)
Haklısın canım benim üst üste 2 kaçamak yakışmadı bencede:)Hemen paylaşımlara başladın, tebrikler! Bir dahakilerde beni etiketleyebilir misin?
Ayni şekilde etiket rica edicem, guzel spor :)
Etiket
Taziyede de ikram mi oluyor, millet olarak biraz garibiz bence...
Bu şimdi paylaşım mı yanibir dahakilerde etiket lütfen. Bir de ben dengeli beslen, liste diyet yapma derken her gün bir kacamak yap demedim. Sağlıklı şeyler tercih edelim.
Bugün pek dikkat edemedim, yine de menü bildirimi yapayım.
kahvaltı: 1 yumurta ile menemen, 1 dilim ekmek,3-4 tane fırında sigara böreği,5-6 zeytin, peynir, çay
akşam: 4-5 kaşık pirinç pilavı, 1 kase çorba, 5-6 kaşık etli fasülye, 2 dilim ekmek
ara: 1 bardak sütlü kahve+1 porsiyon meyve
spor yok, 2 litre suayvacicegi
Selamlar, bugünkü menü
Saat 11.00 __ mantar sote,peynir, 2 zeytin, çay
Saat17:00 __ 2 ceviz , 1 elma
Saat 19:00__yoğurtlu kabak salatası, biber turşusu
19-20 arası__ 1 kahve
1.5 litre su
30dk leslie 4 miles walk
ayvacicegi
Merhabalar ,:))
Sabah 2 yumurta peynir maydanoz çok az tam buğday unundan yaptığım tuzlu krep ( diyetisyenim vermişti bu tarifi hepsini yiyebilirsin demişti ben yarısını yiyebildim) yanında az bı şey kabaklı yumurta zeytin domates çay
Sonrasında 1 1,5 saatlik bir temizlik yaptim
Ara türk kahvesi +3 hurma+6 ceviz
Sonra hamama gittim (fena terledim su ve mineral kaybim oldu) çıkınca bolca su 1 buçuk portakal 1 muz yedim
Aksam 4 yemek kaşığı karnıbahar bolca yoğurtlu kabak salatası ( kabakları yağsız kavurdum)
Tam kapanisi böyle yapacaktım ki kocam fıstık ezmesi bisküvi almış yesem mi diye düşündüm bolca su içtiğim için arada kaynar dedim ve yedim.( Diyetisyenim eğer bi kaçamak yaparsan 1 litre fazla su iç yandı bitti kül oldu diyor artık göreceğiz pazartesi yanmış mi :)))
6 buçuk litre su içtim ve hala içiyorum hamam beni fena yaktı gece sonunda 7 litre olur herhalde
Spor da temizlik sonrası hamam 5 km koşmuş gibiyim))) morordek ayvacicegi parkbyull
GüzelMenü
Sabah
1 muz
1 kahve
1 kare bitter
Öğle
Kahvalti oldu
Menemen
Peynir
2 dilim ekmek
1 kaşık pekmez (kansizlik tan dolayi)
Ara
Kahve
Akşam
Bir porsiyon çiğköfte salata
Su 2 litre
Spor 1 saat zumba ( 60*3=180 )
morordek ayvacicegi parkbyull
Iyi geceler hanımlar daha yeni girebildim çok yoğun misafir dolu bir hafta geçiriyorum
Önce dünkü menümü yazayım
2 yumurta 1 dilim peynir 8 zeytin domates 1 ceviz 5 badem 2 hurma
Ara yok
Akşam 2 mobil kase mercimek çorbası 1 adet kaynamış içli köfte yoğurt
Spor yok bol su içiyorum.
Bugün kü menü
Sabah
Annemde kahvaltıdaydım sıkma börek yapmışlar ben yumurta zeytin domates kahvaltımı hazırladım ama annemin ısrarı e çeyrek sıkma yedim
Arada 3 ceviz 1 portakal
Akşam 4 sarma 1 dolma bol salata
Biz her cumartesi kayinvalidemde toplaniyoruz kadın da özenle yemek hazırlıyor kıramıyorum ama sonrasında hazırlanan elmalı kurabiye ye ve kolaya hayır dedim
Bugünlük te böyle yarin gorusuruz
Merhabalar
Menüm
Sabah
Shake
Ara
4 zeytin
1 dilim kaşar
Öğle
1 kase tavuklu kereviz yemeği
3 kask yoğurt
Ara
1 dilim kaşar
Aksam
Shake içmedim bugün canım hiç biseu istemiyo normalde yemicektim yarın misafirim var börek sariyordum içi arttı
Mis kokulu peynirli dağ otu ( içinde az zeytinyağı var ) ondan yedim 4 5 kasık
3 litre sumorordek parkbyull
Dışarı çıktık 5450 adim orta tempoda yürüyüsayvacicegi
Çok hareketsiz bir yaşantım şu sıralar. O yüzden böyle aslındaBaya az yemissin ben yemedigim gün yağ yakamiyorum..
3 yıl sonra ilk defa leslie yapıyorum. Video kesilmiş. Siz söyleyince kontrol ettim.4 miles olan yürüyüş ama sadece ilk 2 miles yapıldığını da eklemişler. PardonHerkes yazmış zaten kahvaltıyı ama ben aksam yemegine dikkat cekmek istiyorum. Yanlış anlama lütfen olan olmuş ama ne yapabilirdin, bi dahakine ne yapmalisin anlaminda. Pirinç pilavı-> karbonhidrat, çorbanın ne çorbası olduğunu yazmamışsın ama çok büyük ihtimalle o da karbonhidrat, fasulye de karbonhidrat( proteinle birlikte), üstüne de 2 dilim ekmek.. Bir öğünde bu 4unden sadece birini yiyebilirsin, hepsi birarada çok fazla. Bir de bunu akşam öğününde yedin, ki sabahında da börek yemişken (Sabah börek yediysen akşam telafi amaçlı hiç karbonhidrat yeme) üstüne de ara öğün. Halbuki sabah madem öyle bir kahvaltı oldu, akşamına fasulyeyi sade ye, meyveye de hiç girme en azından sabahını telafi edebilirsin.
Hepsi güzel bi tek turşu şişlik yapabilir. Bir de leslie 3mile walk 45 dk, 4 mile walk nasıl 30dk onu anlamadım?
Bisküvi olmamış, hamam çıkışı sade meyveler yerine meyve / çiğ kuruyemiş daha dengeli olabilir.
Güzel
Mobil kase? Güzel menü.
Tebrikler, hayır dedikce zamanla alışır daha sağlıklı ikramlar hazırlar belki.
Shake işi bitene kadar yorum yapmayayım.
Yok sorun değil, anlamak için sordum. Güzel spor3 yıl sonra ilk defa leslie yapıyorum. Video kesilmiş. Siz söyleyince kontrol ettim.4 miles olan yürüyüş ama sadece ilk 2 miles yapıldığını da eklemişler. Pardon
Çorba tarhanaydi, fasülye de taze fasulyeydi o sebze içinde de et proteinHerkes yazmış zaten kahvaltıyı ama ben aksam yemegine dikkat cekmek istiyorum. Yanlış anlama lütfen olan olmuş ama ne yapabilirdin, bi dahakine ne yapmalisin anlaminda. Pirinç pilavı-> karbonhidrat, çorbanın ne çorbası olduğunu yazmamışsın ama çok büyük ihtimalle o da karbonhidrat, fasulye de karbonhidrat( proteinle birlikte), üstüne de 2 dilim ekmek.. Bir öğünde bu 4unden sadece birini yiyebilirsin, hepsi birarada çok fazla. Bir de bunu akşam öğününde yedin, ki sabahında da börek yemişken (Sabah börek yediysen akşam telafi amaçlı hiç karbonhidrat yeme) üstüne de ara öğün. Halbuki sabah madem öyle bir kahvaltı oldu, akşamına fasulyeyi sade ye, meyveye de hiç girme en azından sabahını telafi edebilirsin.
Hepsi güzel bi tek turşu şişlik yapabilir. Bir de leslie 3mile walk 45 dk, 4 mile walk nasıl 30dk onu anlamadım?
Bisküvi olmamış, hamam çıkışı sade meyveler yerine meyve / çiğ kuruyemiş daha dengeli olabilir.
Güzel
Mobil kase? Güzel menü.
Tebrikler, hayır dedikce zamanla alışır daha sağlıklı ikramlar hazırlar belki.
Shake işi bitene kadar yorum yapmayayım.
ilk cümleyi telefonda yazmaya çalışmıştım,kaydetmiş. sonra bilgisayardan tekrar yazarken öncekini kaydettiği için aynı şeyleri tekrar etmişim gibi olmuş,sonradan farkettim. yanlış anlaşılmasın açıklama yapayım :)Çorba tarhanaydi, fasülye de taze fasulyeydi o sebze içinde de et protein
çorba tarhana çorbası(evet karbonhidrat), fasülye taze fasülyeydi. Teşekkür ederim, önerilerinizi dikkate alacağım :)
geçmiş olsunMerhaba arkadaslar hepinize:) nasilsiniz iyisiniz insaallah bende iyi olmaya çalışıyorum. Cocuklar fena hasta bogazlari hep balgam olmus. Bir yandan orucumu tutuyorum yarin son. Hasta olmazsam tekrar. Ha bu arada internetim yok ondan giremedim dun bugunde heralde daha giremem yani 5 mesaj atamiyorum ne olacak bende bilmiyorummorordek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?