- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.421
O zaman menümü bildireyim..
Sabah
Soğanlı yumurta
Peynir
2 tatli kaşığı pekmez...
Ara ara
Kahve
Bitter
Bitki çayı
Akşam
Yarim peynirli pide
Kahve
Spor
Yarim saat zumba
Yarim saat eliptik
Su
2 litre
morordek ayvacicegi parkbyull
Menüm
Sabah
Shake
Ara
2 kasık yoğurt
Öğle
Yulaf lapası (chia tahin muz 5 badem 5 fındık )
Ara
4 kasik tavuklu kereviz yemeği
Aksam
Shakemorordek parkbyull
bu hafta son daha almıyorum ve kullanmıyorum kızlar hepinize hak veriyorum. Aceleciligin sonu oldu.
3.5 litre su
30 dakika bölgesel egzersizayvacicegi
@BeyazOrkidem : 591 Mart Hedefleri
ayvacicegi : 52,2
A Asmii : 74,8 --> Asmiicim 4 hafta önce bu kilodaymışsın. Hatırlarsan bir hafta müthiş artı gelmiştin ve hala 4 hafta önceki kilona inememişsin. Artık biraz daha dikkat etmenin vakti gelmedi mi sence de?
@kardelelen321 : 77,5
N Nurumcan94 : 93,8
Hmavidag : 64,9
@leyl-i-fer : 81,2
E elacicegim23 : 66,2
@Pain Killer : 61,6
@bluuee : 64
@Ahsen59 : 100
@uhs : 65,7
@S_A : 92,5
parkbyull : sana hedef koymuyorum canım önce sağlık :) korusan yeter
Unuttugum yoktur umarım :)
Bu haftaki sabitlerden dolayı birkaçınıza geçen haftaki hedefin aynısını koydum. Bu hafta olmadı ama haftaya da olmazsa bozuşacağız ona göre
Menü
Sabah
1 muz
1 kahve
1 kare bitter
Öğle
Kahvalti oldu
Menemen
Peynir
2 dilim ekmek
1 kaşık pekmez (kansizlik tan dolayi)
Ara
Kahve
Akşam
Bir porsiyon çiğköfte salata
Su 2 litre
Spor 1 saat zumba ( 60*3=180 )
morordek ayvacicegi parkbyull
Sende hos geldin arkadasimgünaydınlarrrr
sevgi,li 5. takım 1 aydır raporluydum öncesinde koşturmacam vs derken yavaş yavaş sahnelere geri dönüyorum geçmişi okumayadım maalesef yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler bugün itibari ile işe başladım artık daha rahatım ev düzenini de ayarlayınca listelere de dönerim en son 1 ay önce tartılmıştım 900 gr artıdayım wc ye gitmeden önce tartıldım açıkcası ben daha fazla bekliyordum ama fazla bir kilo almamışım sanırım haftaya listeye girerim bu hafta azcık karafım toparlayayım diyorum
Allah kabul etsin öncelikle,ama menü fiyasko..Günaydın hepinize:) dun ku menumu yazamadim yazayım.
Sahur: 3 dilim ekmek 1 parca kavurma eti 1 yumurta zeytin cay
Iftar: 1 kase şehriye çorbası 1 büyük kase salata yarim bardak vişne suyu 1 tabak da sebzeli et yemegi
Ara: cay yarim tahinli krep ( biliyorum menulerim genel anlamda iyi değil ama oruclu oldugum icin boyle bugun son zaten ondan sonra ful dikkat ve spor mutlaka olacak insallah)morordek parkbyull ayvacicegi
Canım shake e başladın psikolojik ona güvenip saldim kendini. Bak benim bi arkadas tamamen kendi çabalarıyla ve sporla çok güzel kilo verdi hatun fit. Bu senin h.life ona teklifte bulundu bizim ürünlerle kilo vermiş gibi davran sana su kadar para diye.anlican kandiriyorlar. Ve düşün yediğimiz içtiği mız hersey süte geçerken shake gecmez mi senin metabolizmani hizlandirip değiştiren ürün bi avuç bebeğin metabolizma sına neler yapar. Kullanma artık lütfen kendini dusunmuyorsan bebeni düşün.Menüm
Sabah
Shake
Öğle
Komsudaydim
5 tane etli sarma
1 kase kuru fasulye
2 isirik sigara böreği
Havuç salatası
Aksam
Bugün misafirim vardı ikramlik hazırlamaktan ara öğün yapamadım
5 adet çiğ köfte (el yapimi)
3 çatal sufle
1 adet börekmorordek
Spor: tüm ev supuruldu toz alındı baya yoruldum ama yine de spor yaparsam yazarımayvacicegi
2.5 litre su ictim 3.5 a tamamlicam bugün hiç olmadı biliyorum.
Valla ayva çiçeğim sen hep 1lt icerdin artık 1 buçuk büyük başarı bence 2 yi de yaparsın benceGünaydın
Kilo bildirimim 52.7. 100 gram artıdayım cumaya kadar mutlaka gidecek, hafta sonu su içemedim, şimdi siseleri doldurayım 2 litre.
Bitter ne kadardı sabahki?Sabah
Kahve
Muz
Bitter
Öğle
Kabaklı omlet
Peynir
Akşam
2 kase mercimek çorbası
Su 1 buçuk
Spor 1 saat hafif tempolu yürüyüş
Nurumcancım hani bırakmıştın şu shake'i???Menüm
Sabah
Shake
Öğle
Komsudaydim
5 tane etli sarma
1 kase kuru fasulye
2 isirik sigara böreği
Havuç salatası
Aksam
Bugün misafirim vardı ikramlik hazırlamaktan ara öğün yapamadım
5 adet çiğ köfte (el yapimi)
3 çatal sufle
1 adet börekmorordek
Spor: tüm ev supuruldu toz alındı baya yoruldum ama yine de spor yaparsam yazarımayvacicegi
2.5 litre su ictim 3.5 a tamamlicam bugün hiç olmadı biliyorum.
DondurmaSelamlar bugunkü menüm
Sabah yok
13.00 peynir, avakado, 1 kaşık mantar sote, 2 zeytin, 1 dilim ekmek
Ara: 6 çubuk kraker
19:15 2 kasık yogurtlu kabak salatası, 1 lahmacun-roka-soğan-domates
Ara: dondurma,çay
Su yeterince değil
Spor: 40dk yürümeayvacicegi
Hoşgeldin kaptaniçemgünaydınlarrrr
sevgi,li 5. takım 1 aydır raporluydum öncesinde koşturmacam vs derken yavaş yavaş sahnelere geri dönüyorum geçmişi okumayadım maalesef yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler bugün itibari ile işe başladım artık daha rahatım ev düzenini de ayarlayınca listelere de dönerim en son 1 ay önce tartılmıştım 900 gr artıdayım wc ye gitmeden önce tartıldım açıkcası ben daha fazla bekliyordum ama fazla bir kilo almamışım sanırım haftaya listeye girerim bu hafta azcık karafım toparlayayım diyorum
Elacığım parkbyull'cum cok güzel yorumlamıs menünü. Menülerin düzelmeden listeye almayacağım seni bilgin olsun. Yoksa zaten 1 hafta kg versen de diğer hafta artı ile gelirsin..Günaydın hepinize:) dun ku menumu yazamadim yazayım.
Sahur: 3 dilim ekmek 1 parca kavurma eti 1 yumurta zeytin cay
Iftar: 1 kase şehriye çorbası 1 büyük kase salata yarim bardak vişne suyu 1 tabak da sebzeli et yemegi
Ara: cay yarim tahinli krep ( biliyorum menulerim genel anlamda iyi değil ama oruclu oldugum icin boyle bugun son zaten ondan sonra ful dikkat ve spor mutlaka olacak insallah)morordek parkbyull ayvacicegi
Ah bu stres.. Stresle yemeğe de meyilli bir toplumuz maalesef. Aslında boğazımıza yansıdığında bize ne fayda getiriyor ki? Uzun vadede yine mutsuzluk :) Böyle düsünelim mi Hülyacım?Benim kilo 65.7morordek ayvacicegi parkbyull
Kendişe ilgili sorunlarım var kafamı ona taktım sinir stres yani. Ondan herseye ve tabiki kilo yada yansıdı. Bugün kendim için bişey yapmaya baslicam eğer kafam rahatlarsa ozaman çok güzel yansır kiloma:)
Evet biliyorum yazarkende soyledim zaten iyi bir menu degil diye ama doymuyorum gercekten dun az yedim mesela ekmegi bu defa basim agridi iftara dogru cok kotu oldum acliktan ellerim titriyordu bir tuhaf olmustum. Normalde zaten sabah disinda ekmek yemiyorum. Yarindan itibaren toplayacagim durumuAllah kabul etsin öncelikle,ama menü fiyasko..
sahurda 3 dilim ekmek yerine bir dilim ekmek iki yumurta zeytin peynir bol yeşillik ve şekersiz çay tüketsen (ben ekmeğe karşıyım sırf ekmek yazdığınız için yazıyorum)
iftarda bir kase çorbanı içip salatanı ve yemeğini yesen ..
çay yanında bir şey yemeyi geç bir lokma almaya takati kalmaz insanın ..iftardan sahura kadar da bol suyunu içsen hem çok sağlıklı olur hem açlık hissetmezsin..ama böyle karbonhidrata ağırlık vererek sadece acıkırsınız iftarda çok doyumlu bir yemek yer üstüne çay yanında atıştırmalık yerseniz kilo veriş süreciniz komple sekteye uğrar ...
saygılar
Tabiki düzelteceğim kaptanim bugun sonBitter ne kadardı sabahki?
Nurumcancım hani bırakmıştın şu shake'i???
Artık cidden ceza yazacağım shake'lerine
Ayrıca börekten dolayı da 30 puan cezaayvacicegi
DondurmaHem de akşam... Ne kadardı? Ceza yazmak durumundayım yine de.. Tabi şekersiz vs değilse..
30 puan cezaayvacicegi
Hoşgeldin kaptaniçem
Kilo almamana çok sevindim
Elacığım parkbyull'cum cok güzel yorumlamıs menünü. Menülerin düzelmeden listeye almayacağım seni bilgin olsun. Yoksa zaten 1 hafta kg versen de diğer hafta artı ile gelirsin..
Ah bu stres.. Stresle yemeğe de meyilli bir toplumuz maalesef. Aslında boğazımıza yansıdığında bize ne fayda getiriyor ki? Uzun vadede yine mutsuzluk :) Böyle düsünelim mi Hülyacım?
ekmeği bırakır karbonhidratı azaltır ve şekeri kesersen hiç acıkmadığını farkedeceksinEvet biliyorum yazarkende soyledim zaten iyi bir menu degil diye ama doymuyorum gercekten dun az yedim mesela ekmegi bu defa basim agridi iftara dogru cok kotu oldum acliktan ellerim titriyordu bir tuhaf olmustum. Normalde zaten sabah disinda ekmek yemiyorum. Yarindan itibaren toplayacagim durumu
Cok istahli bir insanim. Ama yemeklerden az yiyorum gercekten ekmek sadece sabah yiyorum dun oruc olmama ragmen koyduğum yemegi yiyemedim cogu salata yedim yaniekmeği bırakır karbonhidratı azaltır ve şekeri kesersen hiç acıkmadığını farkedeceksin
Ince çubuk şeklinde hem paketi açınca bir parça daha yiyeyim derdi olmuyor paketi bitirdim diye tatmin oluyo insan cok sevdim.. toplamda 7 gr 35 kaloriBitter ne kadardı sabahki?
DondurmaHem de akşam... Ne kadardı? Ceza yazmak durumundayım yine de.. Tabi şekersiz vs değilse..
30 puan cezaayvacicegi
Hoşgeldin kaptaniçem
Elacığım parkbyull'cum cok güzel yorumlamıs menünü. Menülerin düzelmeden listeye almayacağım seni bilgin olsun. Yoksa zaten 1 hafta kg versen de diğer hafta artı ile gelirsin..
Ah bu stres.. Stresle yemeğe de meyilli bir toplumuz maalesef. Aslında boğazımıza yansıdığında bize ne fayda getiriyor ki? Uzun vadede yine mutsuzluk :) Böyle düsünelim mi Hülyacım?
Aynen canım benim. Yemeğe vericem kendimi busefer ne yemeğe ne yemek yapmaya vericem. Ben bugün resim yapmaya baslicam kendimi tekrar bulunamadı yaniBitter ne kadardı sabahki?
30 puan cezaayvacicegi
Hoşgeldin kaptaniçem
Gel yanıma canım 10 DKK dir kaka yapmasını bekliyorum oğlumun manzaram super:)Nerdesinizzz yaaaa benim canimmm sıkılıyor
Kızlar bugün den itibaren bıraktım olmuyo ya bu shake bana kilo falan verdirmiyo şişkinlik de cabası sordum metabolizma çalıştırıyormuş bu sabah güzel bi kahvaltıyla başladım güne ve haftaya daha içmiyorum. Cuma güzel bi eksiyle gelmek istiyorum. Cezamı da bugün odicem. Demek ki neymiş her duyduğuna inanmıcaksin. Diyetisyen menume geri dönüyorum..Bitter ne kadardı sabahki?
30 puan cezaayvacicegi
Hoşgeldin kaptaniçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?