Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

o pide akşam olmasaydı güzeldi ama diyet yapıyoruz kendimizi de öldürmüyoruz gayet iyi

İçme şu shakeyi içme

sağol canım merak etme 67,7-68,4 arası korumadayım...

günaydınlarrrr
sevgi,li 5. takım 1 aydır raporluydum öncesinde koşturmacam vs derken yavaş yavaş sahnelere geri dönüyorum geçmişi okumayadım maalesef yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler bugün itibari ile işe başladım artık daha rahatım ev düzenini de ayarlayınca listelere de dönerim en son 1 ay önce tartılmıştım 900 gr artıdayım wc ye gitmeden önce tartıldım açıkcası ben daha fazla bekliyordum ama fazla bir kilo almamışım sanırım haftaya listeye girerim bu hafta azcık karafım toparlayayım diyorum

Günaydın hepinize:) dun ku menumu yazamadim yazayım.
Sahur: 3 dilim ekmek 1 parca kavurma eti 1 yumurta zeytin cay
Iftar: 1 kase şehriye çorbası 1 büyük kase salata yarim bardak vişne suyu 1 tabak da sebzeli et yemegi
Ara: cay yarim tahinli krep ( biliyorum menulerim genel anlamda iyi değil ama oruclu oldugum icin boyle bugun son zaten ondan sonra ful dikkat ve spor mutlaka olacak insallah) morordek parkbyull ayvacicegi

Sende hos geldin arkadasim

Allah kabul etsin öncelikle,ama menü fiyasko..

sahurda 3 dilim ekmek yerine bir dilim ekmek iki yumurta zeytin peynir bol yeşillik ve şekersiz çay tüketsen (ben ekmeğe karşıyım sırf ekmek yazdığınız için yazıyorum)

iftarda bir kase çorbanı içip salatanı ve yemeğini yesen ..
çay yanında bir şey yemeyi geç bir lokma almaya takati kalmaz insanın ..iftardan sahura kadar da bol suyunu içsen hem çok sağlıklı olur hem açlık hissetmezsin..ama böyle karbonhidrata ağırlık vererek sadece acıkırsınız iftarda çok doyumlu bir yemek yer üstüne çay yanında atıştırmalık yerseniz kilo veriş süreciniz komple sekteye uğrar ...
saygılar

Son düzenleme:
Canım shake e başladın psikolojik ona güvenip saldim kendini. Bak benim bi arkadas tamamen kendi çabalarıyla ve sporla çok güzel kilo verdi hatun fit. Bu senin h.life ona teklifte bulundu bizim ürünlerle kilo vermiş gibi davran sana su kadar para diye.anlican kandiriyorlar. Ve düşün yediğimiz içtiği mız hersey süte geçerken shake gecmez mi senin metabolizmani hizlandirip değiştiren ürün bi avuç bebeğin metabolizma sına neler yapar. Kullanma artık lütfen kendini dusunmuyorsan bebeni düşün.
Bak benim psikoloji de nakavt.benim sorun da kendimle ki ne yapacağımı düşündüm durdum 3 gündür bugünde harekete gecicem.sende düşün at şu Shake leri. Kilo vermeye diyetisyen in omega b vitaminleri ve c vitamini yardım eder illa ek bişey kullanmak istiyorsan.

Günaydın
Kilo bildirimim 52.7. 100 gram artıdayım cumaya kadar mutlaka gidecek, hafta sonu su içemedim, şimdi siseleri doldurayım 2 litre.
Valla ayva çiçeğim sen hep 1lt icerdin artık 1 buçuk büyük başarı bence 2 yi de yaparsın bence

Sabah
Kahve
Muz
Bitter

Öğle
Kabaklı omlet
Peynir

Akşam

2 kase mercimek çorbası
Su 1 buçuk
Spor 1 saat hafif tempolu yürüyüş
Bitter ne kadardı sabahki?
Nurumcancım hani bırakmıştın şu shake'i???
Artık cidden ceza yazacağım shake'lerine
Ayrıca börekten dolayı da 30 puan ceza ayvacicegi
Dondurma Hem de akşam... Ne kadardı? Ceza yazmak durumundayım yine de.. Tabi şekersiz vs değilse..
30 puan ceza ayvacicegi
Hoşgeldin kaptaniçem
Kilo almamana çok sevindim
Elacığım parkbyull'cum cok güzel yorumlamıs menünü. Menülerin düzelmeden listeye almayacağım seni bilgin olsun. Yoksa zaten 1 hafta kg versen de diğer hafta artı ile gelirsin..
Ah bu stres.. Stresle yemeğe de meyilli bir toplumuz maalesef. Aslında boğazımıza yansıdığında bize ne fayda getiriyor ki? Uzun vadede yine mutsuzluk :) Böyle düsünelim mi Hülyacım?

Evet biliyorum yazarkende soyledim zaten iyi bir menu degil diye ama doymuyorum gercekten dun az yedim mesela ekmegi bu defa basim agridi iftara dogru cok kotu oldum acliktan ellerim titriyordu bir tuhaf olmustum. Normalde zaten sabah disinda ekmek yemiyorum. Yarindan itibaren toplayacagim durumu

Tabiki düzelteceğim kaptanim bugun son

ekmeği bırakır karbonhidratı azaltır ve şekeri kesersen hiç acıkmadığını farkedeceksin

Ince çubuk şeklinde hem paketi açınca bir parça daha yiyeyim derdi olmuyor paketi bitirdim diye tatmin oluyo insan cok sevdim.. toplamda 7 gr 35 kalori

Aynen canım benim. Yemeğe vericem kendimi busefer ne yemeğe ne yemek yapmaya vericem. Ben bugün resim yapmaya baslicam kendimi tekrar bulunamadı yani

Kızlar bugün den itibaren bıraktım olmuyo ya bu shake bana kilo falan verdirmiyo şişkinlik de cabası sordum metabolizma çalıştırıyormuş bu sabah güzel bi kahvaltıyla başladım güne ve haftaya daha içmiyorum. Cuma güzel bi eksiyle gelmek istiyorum. Cezamı da bugün odicem. Demek ki neymiş her duyduğuna inanmıcaksin. Diyetisyen menume geri dönüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…