- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.401
Sağol arkadaşım:)geçmiş olsun
Bisküvi bence de olmamış ayrıca 7 lt suMerhabalar ,:))
Sabah 2 yumurta peynir maydanoz çok az tam buğday unundan yaptığım tuzlu krep ( diyetisyenim vermişti bu tarifi hepsini yiyebilirsin demişti ben yarısını yiyebildim) yanında az bı şey kabaklı yumurta zeytin domates çay
Sonrasında 1 1,5 saatlik bir temizlik yaptim
Ara türk kahvesi +3 hurma+6 ceviz
Sonra hamama gittim (fena terledim su ve mineral kaybim oldu) çıkınca bolca su 1 buçuk portakal 1 muz yedim
Aksam 4 yemek kaşığı karnıbahar bolca yoğurtlu kabak salatası ( kabakları yağsız kavurdum)
Tam kapanisi böyle yapacaktım ki kocam fıstık ezmesi bisküvi almış yesem mi diye düşündüm bolca su içtiğim için arada kaynar dedim ve yedim.( Diyetisyenim eğer bi kaçamak yaparsan 1 litre fazla su iç yandı bitti kül oldu diyor artık göreceğiz pazartesi yanmış mi :)))
6 buçuk litre su içtim ve hala içiyorum hamam beni fena yaktı gece sonunda 7 litre olur herhalde
Spor da temizlik sonrası hamam 5 km koşmuş gibiyim))) morordek ayvacicegi parkbyull
Böyle durumlar için 5 mesajı çok problem etme :) günlük menulerini yazmaya devam et olabildiğince aktif katılım yap girdiğinde o bize yeter :)Merhaba arkadaslar hepinize:) nasilsiniz iyisiniz insaallah bende iyi olmaya çalışıyorum. Cocuklar fena hasta bogazlari hep balgam olmus. Bir yandan orucumu tutuyorum yarin son. Hasta olmazsam tekrar. Ha bu arada internetim yok ondan giremedim dun bugunde heralde daha giremem yani 5 mesaj atamiyorum ne olacak bende bilmiyorummorordek
Tamam, etli taze fasulye gayet guzelÇorba tarhanaydi, fasülye de taze fasulyeydi o sebze içinde de et protein
çorba tarhana çorbası(evet karbonhidrat), fasülye taze fasülyeydi. Teşekkür ederim, önerilerinizi dikkate alacağım :)
cocuklara hazir yapacagina tabi ki evde yapsan guzel olur ama light yapayim bende yiyeyim diyetim bozulmaz dersen kendini kandirmis olursun.Biraz diyet hamurişi tatlı tarifi paylaşırmısınız dicem de yanlışmı yapmış olrum yada yaxmayın canımız çekmesin çocuklar istiyo hazır alıp idare ediyom ama oda iyi değil bazı şeyleri benim yaptığımdan istiyolar o zamanda bizde kaçırıyoruz ucundan
Geçmiş olsun canımMerhaba arkadaslar hepinize:) nasilsiniz iyisiniz insaallah bende iyi olmaya çalışıyorum. Cocuklar fena hasta bogazlari hep balgam olmus. Bir yandan orucumu tutuyorum yarin son. Hasta olmazsam tekrar. Ha bu arada internetim yok ondan giremedim dun bugunde heralde daha giremem yani 5 mesaj atamiyorum ne olacak bende bilmiyorummorordek
Sagol canim:)Geçmiş olsun canım
Diyet hamurisi pek olmuyor sankiBiraz diyet hamurişi tatlı tarifi paylaşırmısınız dicem de yanlışmı yapmış olrum yada yaxmayın canımız çekmesin çocuklar istiyo hazır alıp idare ediyom ama oda iyi değil bazı şeyleri benim yaptığımdan istiyolar o zamanda bizde kaçırıyoruz ucundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?