Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bisküvi bence de olmamış ayrıca 7 lt su
Ben de çok su içen bi insanım ama 7 lt.yi hayal edemedim şu an yarım damacana su içmişsin nerdeyse
Böyle durumlar için 5 mesajı çok problem etme :) günlük menulerini yazmaya devam et olabildiğince aktif katılım yap girdiğinde o bize yeter :)

Biraz diyet hamurişi tatlı tarifi paylaşırmısınız dicem de yanlışmı yapmış olrum yada yaxmayın canımız çekmesin çocuklar istiyo hazır alıp idare ediyom ama oda iyi değil bazı şeyleri benim yaptığımdan istiyolar o zamanda bizde kaçırıyoruz ucundan

cocuklara hazir yapacagina tabi ki evde yapsan guzel olur ama light yapayim bende yiyeyim diyetim bozulmaz dersen kendini kandirmis olursun.

Geçmiş olsun canım

Menümü yazayim. Sabah 11.30: 1 yumurta, peynir,5 zeytin,2 dilim ekmek, çay
Ara 15.00: 1 çay bardağı sütlü kahve+3 hurma,1 ceviz
Aksam 19.00: 4-5 kaşık makarna, 2 kaşık mantar,2 kaşık etli pırasa,3 kaşık yogurt, salata
Spor: 5 dakika zumba (zumba yaparım diye başladım ama kalbim sıkıştı ) 30 dakika Leslie, 2 litre su

Diyet hamurisi pek olmuyor sanki
Tatlı isteğini bastırmak için meyvelerden tatlı yapabilirsin. Ayvayı suyu ile pişirip icine de ceviz koyup tatlı olarak yiyordum ben diyetteyken. Hatta üzerine de tarçın ekliyordum müthiş bir tatlı bence
Bir de yulaf ezmesi, muz ve kakaoyu yoğurup fırınlayıp kurabiye gibi yediğim oldu.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/

Şu konuya da bi göz gezdir istersen güzel hoş tarifler var, yarışmacılar ekliyor :)

Iyi geceler herkese.
Sabah kahvaltıya misafirimiz vardı arkadaşlar yabancı olunca türk mutfağı örneği olsun diye sucuk yaptık, mümkün olduğunca yağından yememeye çalıştım. Akşam eşimin pudinginden 1 tatli kaşığı tadımlık yedim.

Sabah: sucuklu yumurta, salatalik, biber, çay
Öğle: 200gr yoğurt, yarım portakal, 1 mandalin, yarım kivi
Aksam: 1 tabak barbunya yemeği, avuç içi kadar ızgara balık, 1 tatlı kaşığı puding

Su: 1.5 litre
Spor: yok

Menüm
Sabah
Shake

Öğle
Komsudaydim
5 tane etli sarma
1 kase kuru fasulye
2 isirik sigara böreği
Havuç salatası

Aksam
Bugün misafirim vardı ikramlik hazırlamaktan ara öğün yapamadım
5 adet çiğ köfte (el yapimi)
3 çatal sufle
1 adet börek morordek

Spor: tüm ev supuruldu toz alındı baya yoruldum ama yine de spor yaparsam yazarım ayvacicegi
2.5 litre su ictim 3.5 a tamamlicam bugün hiç olmadı biliyorum.

Selamlar bugunkü menüm
Sabah yok
13.00 peynir, avakado, 1 kaşık mantar sote, 2 zeytin, 1 dilim ekmek

Ara: 6 çubuk kraker

19:15 2 kasık yogurtlu kabak salatası, 1 lahmacun-roka-soğan-domates

Ara: dondurma,çay
Su yeterince değil
Spor: 40dk yürüme ayvacicegi

günaydın hanımlar bu haftayı şöyle planlıyorum
akşamları sebze yiyeceksem sabah 2 yumurtalı kahvaltı
akşam protein yiyeceksem sabah 1 yumurtalı kahvaltı
kuruyemiş ve meyvemi de akşam üstü 16:00 gibi yapmayı düşünüyorum
az hareket ettiğim için böyle yemeği düşünüyorum
sınavım olduğu için sadece 30 dakika yürüyüş planlıyorum
görüşürüz ben iş yokken ders çalışayım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…