- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.441
Zeytinyağı içiriyormusunGel yanıma canım 10 DKK dir kaka yapmasını bekliyorum oğlumun manzaram super:)
Dedik sana şekerim bak bu haftaki performansın diğer haftalara göre daha kötüydü değil mi.. İşe yaramadığının bariz kanıtıKızlar bugün den itibaren bıraktım olmuyo ya bu shake bana kilo falan verdirmiyo şişkinlik de cabası sordum metabolizma çalıştırıyormuş bu sabah güzel bi kahvaltıyla başladım güne ve haftaya daha içmiyorum. Cuma güzel bi eksiyle gelmek istiyorum. Cezamı da bugün odicem. Demek ki neymiş her duyduğuna inanmıcaksin. Diyetisyen menume geri dönüyorum..
O zaman kolay gelsin bende göreceğim o günleri az kaldi :)Gel yanıma canım 10 DKK dir kaka yapmasını bekliyorum oğlumun manzaram super:)
Bıraktım valla bugüno pide akşam olmasaydı güzeldi ama diyet yapıyoruz kendimizi de öldürmüyoruz gayet iyi
İçme şu shakeyi içme
sağol canım merak etme 67,7-68,4 arası korumadayım...
Çok haklısın canım bana kilo verdirmedi bu meret. Bıraktım zaten bugünCanım shake e başladın psikolojik ona güvenip saldim kendini. Bak benim bi arkadas tamamen kendi çabalarıyla ve sporla çok güzel kilo verdi hatun fit. Bu senin h.life ona teklifte bulundu bizim ürünlerle kilo vermiş gibi davran sana su kadar para diye.anlican kandiriyorlar. Ve düşün yediğimiz içtiği mız hersey süte geçerken shake gecmez mi senin metabolizmani hizlandirip değiştiren ürün bi avuç bebeğin metabolizma sına neler yapar. Kullanma artık lütfen kendini dusunmuyorsan bebeni düşün.
Bak benim psikoloji de nakavt.benim sorun da kendimle ki ne yapacağımı düşündüm durdum 3 gündür bugünde harekete gecicem.sende düşün at şu Shake leri. Kilo vermeye diyetisyen in omega b vitaminleri ve c vitamini yardım eder illa ek bişey kullanmak istiyorsan.
Valla ayva çiçeğim sen hep 1lt icerdin artık 1 buçuk büyük başarı bence 2 yi de yaparsın bence
Helal sanaKızlar bugün den itibaren bıraktım olmuyo ya bu shake bana kilo falan verdirmiyo şişkinlik de cabası sordum metabolizma çalıştırıyormuş bu sabah güzel bi kahvaltıyla başladım güne ve haftaya daha içmiyorum. Cuma güzel bi eksiyle gelmek istiyorum. Cezamı da bugün odicem. Demek ki neymiş her duyduğuna inanmıcaksin. Diyetisyen menume geri dönüyorum..
Kaka yaparken bacakları agriyormus kuzumun ondan yapmamaya çalışıyor bide çok kaka yaparsa kaka lari bitermis onların popiste oyun oynuyorlarmis:)Zeytinyağı içiriyormusun
Sağol canim yakın tabi göz açıp kapayincaya kadar lafı en doğru lafmis:)O zaman kolay gelsin bende göreceğim o günleri az kaldi :)
selamlar hoşgeldinizHelal sana
Kaka yaparken bacakları agriyormus kuzumun ondan yapmamaya çalışıyor bide çok kaka yaparsa kaka lari bitermis onların popiste oyun oynuyorlarmis:)
Sağol canim yakın tabi göz açıp kapayincaya kadar lafı en doğru lafmis:)
o yarım güveç ayran ara değil öğlen yemeğiEki Görüntüle 2239097 selamlar takımım
morordek parkbyull ayvacicegi
Haftasonunun azizliğini biraz sporu arttıraak telafi etmeye çalıştım haftaiçi daha dikkatli olurum bu arada kabak gerçekten iyi hissettirmişti bana yine yapucamda bu hafta pazara manava gidemedim.
o şişkinliğe metabolizma çalışıyor mu dedilerDedik sana şekerim bak bu haftaki performansın diğer haftalara göre daha kötüydü değil mi.. İşe yaramadığının bariz kanıtı
of ramazanla beraber bende başlayacağımselamlar hoşgeldiniz
oğlunun laflarına bayıldım bizde kaka eğitimine başladığımızda kakalar arkadaşlarının yanına gidiyor oynamaya orda canları sıkılıyor diyorduk :) şimdi dana oldu 8 yaşında darısı başınıza
Öyle dediler valla :))))neyse bakalım güzel bi hafta olsun insallaho şişkinliğe metabolizma çalışıyor mu dedilerbenim metabolizma her gün horon tepiyor demekki
Bakalım beslenme metodum aynı sonuc ne olacak1 Mart Hedefleri
BeyazOrkidem : 59
ayvacicegi : 52,2
A Asmii : 74,8 --> Asmiicim 4 hafta önce bu kilodaymışsın. Hatırlarsan bir hafta müthiş artı gelmiştin ve hala 4 hafta önceki kilona inememişsin. Artık biraz daha dikkat etmenin vakti gelmedi mi sence de?
@kardelelen321 : 77,5
N Nurumcan94 : 93,8
Hmavidag : 64,9
@leyl-i-fer : 81,2
@elacicegim23 : 66,2
@Pain Killer : 61,6
B bluuee : 64
@Ahsen59 : 100
E ecem847 : 65,7
@S_A : 92,5
parkbyull : sana hedef koymuyorum canım önce sağlık :) korusan yeter
Unuttugum yoktur umarım :)
Bu haftaki sabitlerden dolayı birkaçınıza geçen haftaki hedefin aynısını koydum. Bu hafta olmadı ama haftaya da olmazsa bozuşacağız ona göre
Bnde spor yok malesef5. TAKIM HAFTALIK TAKiP TABLOSU
Üye Adı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe BeyazOrkidem - - - - - - - ayvacicegi +51 - - - - - - A Asmii +230 - - - - - - @kardelelen321 - - - - - - - N Nurumcan94 +75 - - - - - - Hmavidag + - - - - - - Leyl-i-fer + - - - - - - @elacicegim23 +15 - - - - - - @Pain Killer + - - - - - - B bluuee +45 - - - - - - @Ahsen59 + - - - - - - E ecem847 - - - - - - - @S_A - - - - - - - parkbyull - - - - - - -
Hosbuldum selamlar:) tesekkur ettim ayrıca sizin oglunuzda maşallah belli aynı kafadalar:) oluyor insan her geçen hallerini dimi:)selamlar hoşgeldiniz
oğlunun laflarına bayıldım bizde kaka eğitimine başladığımızda kakalar arkadaşlarının yanına gidiyor oynamaya orda canları sıkılıyor diyorduk :) şimdi dana oldu 8 yaşında darısı başınıza
Ahaha yerim onu yaKaka yaparken bacakları agriyormus kuzumun ondan yapmamaya çalışıyor bide çok kaka yaparsa kaka lari bitermis onların popiste oyun oynuyorlarmis:)
Yaa bu yaz ben de bi girişsem mi diyorum ama erken mi bilemedim.. 2 yaşını doldurmuş olacak, normal sanki di mi..of ramazanla beraber bende başlayacağım
Karbonhidratı çok da azaltmayın diyorlar, sağlıklı şeylerden almak lazımKızlar bugünkü menümü yazayım sonra size sormam gereken bir şey var
Sabah 1 yumurta 4 domates 5 zeytin 1 dilim peynir çay
Arada 5 badem 1/2 avuç yer fıstığı 2 hurma
16 gibi arkadaş 9 adet fındık verdi
Akşam 19.30 da bir tabak ıspanak yemeği yoğurt salata
Kızlar akşam yemeginden sonra ağırlık çöküyor bana az mi yiyorum, yediğim bir şey mi yaramıyor anlamıyorum eşim kollarıma boynuma omzuma masaj yaptı kendime geldim acaba yoruluyor muyum bugün az bir isim vardı geri kalan zamanda hep ders çalıştım eve gelirken de 1 saat yol suruyor, acaba karbonhidrat eksikliği mi
Yorumlarınızı bekliyorum
Spor yok su 2 litreKahvalti: 1 bardak kadar süt+ 2-3 kasik yulaf, 3 hurma, 2 galeta
Ara: türk kahvesi+1 porsiyon meyve
Ogle: 3 kofte, 2 dilim ekmek, 3 kaşık yoğurt, doymadım 1 tane de yumurta yedim
Aksam: 4-5 kasik kuru fasülye, 4-5 kaşık firinda karnibahar, yeşillik
Menüm
Sabah
Shake
Öğle
Komsudaydim
5 tane etli sarma
1 kase kuru fasulye
2 isirik sigara böreği
Havuç salatası
Aksam
Bugün misafirim vardı ikramlik hazırlamaktan ara öğün yapamadım
5 adet çiğ köfte (el yapimi)
3 çatal sufle
1 adet börekmorordek
Spor: tüm ev supuruldu toz alındı baya yoruldum ama yine de spor yaparsam yazarımayvacicegi
2.5 litre su ictim 3.5 a tamamlicam bugün hiç olmadı biliyorum.
Selamlar bugunkü menüm
Sabah yok
13.00 peynir, avakado, 1 kaşık mantar sote, 2 zeytin, 1 dilim ekmek
Ara: 6 çubuk kraker
19:15 2 kasık yogurtlu kabak salatası, 1 lahmacun-roka-soğan-domates
Ara: dondurma,çay
Su yeterince değil
Spor: 40dk yürümeayvacicegi
günaydın hanımlar bu haftayı şöyle planlıyorum
akşamları sebze yiyeceksem sabah 2 yumurtalı kahvaltı
akşam protein yiyeceksem sabah 1 yumurtalı kahvaltı
kuruyemiş ve meyvemi de akşam üstü 16:00 gibi yapmayı düşünüyorum
az hareket ettiğim için böyle yemeği düşünüyorum
sınavım olduğu için sadece 30 dakika yürüyüş planlıyorum
görüşürüz ben iş yokken ders çalışayım biraz
günaydınlarrrr
sevgi,li 5. takım 1 aydır raporluydum öncesinde koşturmacam vs derken yavaş yavaş sahnelere geri dönüyorum geçmişi okumayadım maalesef yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler bugün itibari ile işe başladım artık daha rahatım ev düzenini de ayarlayınca listelere de dönerim en son 1 ay önce tartılmıştım 900 gr artıdayım wc ye gitmeden önce tartıldım açıkcası ben daha fazla bekliyordum ama fazla bir kilo almamışım sanırım haftaya listeye girerim bu hafta azcık karafım toparlayayım diyorum
Günaydın hepinize:) dun ku menumu yazamadim yazayım.
Sahur: 3 dilim ekmek 1 parca kavurma eti 1 yumurta zeytin cay
Iftar: 1 kase şehriye çorbası 1 büyük kase salata yarim bardak vişne suyu 1 tabak da sebzeli et yemegi
Ara: cay yarim tahinli krep ( biliyorum menulerim genel anlamda iyi değil ama oruclu oldugum icin boyle bugun son zaten ondan sonra ful dikkat ve spor mutlaka olacak insallah)morordek parkbyull ayvacicegi
Eki Görüntüle 2239097 selamlar takımım
morordek parkbyull ayvacicegi
Haftasonunun azizliğini biraz sporu arttıraak telafi etmeye çalıştım haftaiçi daha dikkatli olurum bu arada kabak gerçekten iyi hissettirmişti bana yine yapucamda bu hafta pazara manava gidemedim.
Menun gayet guzel, yemekten sonra agirlik cokmesi genelde ya fazla yemekten ya da sekeri ani yukselten seyler yemekten olur (hipoglisemi de yapabilir ama sanirim oyle bir rahatsizligin yok). Sabahla aksam arasinda istersen ogle yemegi koy, ama aksam yemeginden once 2 ara yaptigina gore acliktan filan olmamistir o yorgunluk. Yediklerinden baska bir sebeple olmasin, havalar, kirginlik, sougk alginligi vb?Kızlar bugünkü menümü yazayım sonra size sormam gereken bir şey var
Sabah 1 yumurta 4 domates 5 zeytin 1 dilim peynir çay
Arada 5 badem 1/2 avuç yer fıstığı 2 hurma
16 gibi arkadaş 9 adet fındık verdi
Akşam 19.30 da bir tabak ıspanak yemeği yoğurt salata
Kızlar akşam yemeginden sonra ağırlık çöküyor bana az mi yiyorum, yediğim bir şey mi yaramıyor anlamıyorum eşim kollarıma boynuma omzuma masaj yaptı kendime geldim acaba yoruluyor muyum bugün az bir isim vardı geri kalan zamanda hep ders çalıştım eve gelirken de 1 saat yol suruyor, acaba karbonhidrat eksikliği mi
Yorumlarınızı bekliyorum
Kahvalti: 1 bardak kadar süt+ 2-3 kasik yulaf, 3 hurma, 2 galeta
Ara: türk kahvesi+1 porsiyon meyve
Ogle: 3 kofte, 2 dilim ekmek, 3 kaşık yoğurt, doymadım 1 tane de yumurta yedim
Aksam: 4-5 kasik kuru fasülye, 4-5 kaşık firinda karnibahar, yeşillik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?