Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamlar takımım
morordek parkbyull ayvacicegi
Haftasonunun azizliğini biraz sporu arttıraak telafi etmeye çalıştım haftaiçi daha dikkatli olurum bu arada kabak gerçekten iyi hissettirmişti bana yine yapucamda bu hafta pazara manava gidemedim.

Dedik sana şekerim bak bu haftaki performansın diğer haftalara göre daha kötüydü değil mi.. İşe yaramadığının bariz kanıtı

Çok haklısın canım bana kilo verdirmedi bu meret. Bıraktım zaten bugün

Helal sana

Zeytinyağı içiriyormusun
Kaka yaparken bacakları agriyormus kuzumun ondan yapmamaya çalışıyor bide çok kaka yaparsa kaka lari bitermis onların popiste oyun oynuyorlarmis:)
O zaman kolay gelsin bende göreceğim o günleri az kaldi :)
Sağol canim yakın tabi göz açıp kapayincaya kadar lafı en doğru lafmis:)

selamlar hoşgeldiniz
oğlunun laflarına bayıldım bizde kaka eğitimine başladığımızda kakalar arkadaşlarının yanına gidiyor oynamaya orda canları sıkılıyor diyorduk :) şimdi dana oldu 8 yaşında darısı başınıza

of ramazanla beraber bende başlayacağım

Bakalım beslenme metodum aynı sonuc ne olacak

Bnde spor yok malesef

Hosbuldum selamlar:) tesekkur ettim ayrıca sizin oglunuzda maşallah belli aynı kafadalar:) oluyor insan her geçen hallerini dimi:)

Kızlar bugünkü menümü yazayım sonra size sormam gereken bir şey var
Sabah 1 yumurta 4 domates 5 zeytin 1 dilim peynir çay
Arada 5 badem 1/2 avuç yer fıstığı 2 hurma
16 gibi arkadaş 9 adet fındık verdi

Akşam 19.30 da bir tabak ıspanak yemeği yoğurt salata
Kızlar akşam yemeginden sonra ağırlık çöküyor bana az mi yiyorum, yediğim bir şey mi yaramıyor anlamıyorum eşim kollarıma boynuma omzuma masaj yaptı kendime geldim acaba yoruluyor muyum bugün az bir isim vardı geri kalan zamanda hep ders çalıştım eve gelirken de 1 saat yol suruyor, acaba karbonhidrat eksikliği mi
Yorumlarınızı bekliyorum

Kaka yaparken bacakları agriyormus kuzumun ondan yapmamaya çalışıyor bide çok kaka yaparsa kaka lari bitermis onların popiste oyun oynuyorlarmis:)
Ahaha yerim onu ya
of ramazanla beraber bende başlayacağım
Yaa bu yaz ben de bi girişsem mi diyorum ama erken mi bilemedim.. 2 yaşını doldurmuş olacak, normal sanki di mi..
Karbonhidratı çok da azaltmayın diyorlar, sağlıklı şeylerden almak lazım
Sende de var aslında hurma falan yemişsin. Şu intermittent fasting olayına devam ediyorsan ondandır belki de. Çok yorucu olabilir diye okumuştum

Arkadaslar, hani butun takim gaza gelmisti sonuncu olduk diye, bu menuler ne boyle allaaasen???

Biliyorum demissin ama gene de yazalim: Komsuda kuru fasulye ve havuc salatasi gibi diyete uygun secenekler varmis, digerlerini almasa miydin? Hadi aldin, bari aksamina borek sufle filan yemese miydin??

Ne guzel menu diyecektim, derken dondurma??

Guzel plan, uygulamasini bekliyoruz.

Harika, seni tekrar aramizda gormek isteriz en kisa zamanda.

Yemekleri az yiyip, paso ekmek vb karbonhidrat yemenin mantigi nedir, sabah kavurma etinden 1 parca degil, daha fazla ye, ekmek yeme. Visne suyu eminim sekerlidir, hep seni aciktiracak seyler yiyorsun, sonra doymadim diyorsun. Ekmegi azaltmalisin. Bu arada belirtmedigine gore, ekmekler de beyaz ekmek degil mi?

Oy oy oy, bu da hic olmamis...
Menun gayet guzel, yemekten sonra agirlik cokmesi genelde ya fazla yemekten ya da sekeri ani yukselten seyler yemekten olur (hipoglisemi de yapabilir ama sanirim oyle bir rahatsizligin yok). Sabahla aksam arasinda istersen ogle yemegi koy, ama aksam yemeginden once 2 ara yaptigina gore acliktan filan olmamistir o yorgunluk. Yediklerinden baska bir sebeple olmasin, havalar, kirginlik, sougk alginligi vb?

Begendim, tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…