Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yakaladım seniiiiii

shellycim güzel gidiyo diyetin.aman azmine nazar değmeyelim canım.keşke ara ara meyve olsun bişeyler yeseydin daha sağlıklı olurdu şekerleri saymazsak=)

sağolasın arescim, inan tüm gücümü burdan alıyorum sizlerden çünkü kendi başıma olsam, kime hesap vericem vicdanım yediklerimden dolayı bi süre sızlar sonra alışır gider ama buraya gelip de takım arkadaşlarıma yediklerimi yazma düşüncesi beni motive ediyo

Canım sağolasın, bayramda da iyi gider umarım. Baksana bugün baklava eve gelir gelmez hemen yenik düştüm ama onun da sebebi kan şekerimin düşük olmasıydı. Bayram süresince gardımızı alıcaz, aç dolaşmıycaz, yanımızda meyvemiz gerekirse bir avuç fındık, badem yada ceviz gibi doğal yağları taşıycaz ki kalori bombalarına karşı yenik düşmeyelim. Arkadaşlar azim irade bir yana, vücudumuzu yöneten beyin kimyasalları var onları dengede tutmak zorundayız.

safişcim bence asıl diyeti siz yapıyosunuz çünkü evde eşiniz var çocuklarınız var onlara yağlı tuzlu börek her türlü yemeği yapıyosunuz, iş güç derken kendinize vakit ayırmanız, ayrı yemek pişirmeniz ve hem pişirip hem yememek gayet güç olsa gerek. ben anneme bile çok kızıyorum biraz yağı fazla kullanınca, evde öyle diyati bozucu şeyler pek bulundurulmuyor yoksa benim halim haraptır. Allah yardımcınız olsun.

Arkadaşlar, ben bu akşam bişey yaptım, baktım baklava süper görünüyo gidip bir dilim daha yedim sonra çook moralim bozuldu ben napıyorum daha bayram başlamadan dedim, oturdum kalorisini hesapladım 2 dilim baklava tam 600 kalori ediyomuş. üzüntüm 2 katına çıktı :84: sonra ben de kalktım yerimden gidip tam bir saat hızlı yürüyüş yaptım eve geldim yarım saat mekik çektim basen göbek için yer hareketleri yaptım. şimdi içim biraz rahatladı.

Son düzenleme:
günaydın bayram şekerlerii=)
tüm yürekler sevinç dolsun,umutlar gerçek olsun.acılar unutulsun.dualarınız kabul ve bayramınız kutlu olsun.hepinize irade dolu,az kalorili bi bayram diliyorummm
sevgilerimle..
mutlu bayramlar!

tekrar selam kızlar :))) kimse uğramıyor bu aralar tatildesiniz demi benim gibi evde olan yok herhalde :))

Merhaba arkadaşlar,

herkese hayırlı cumalar diliyorum. nasıl geçiyor bayramınız? ben az zararla atlatmaya çalıştım artık, arada diyeti bozduğum zamanlar malesef oldu normal bir cuma olsaydı herkes heyecanla gelirdi kilo bildirimine, ama kimsecikler yok. siteye dün girilmiyodu çalışma varmış sanırım. arkadaşlar ben tartıldım bu sabah ve kilo vermişim çoook sevindim,
12 kasım- 74,5
19 kasım- 72,2

Tam 2 kilo 300 gram gitmiş. daha da azimliyim şimdi, haftaya sporumu hiç aksatmıcam.

merhaba canım sana da hayırlı bayramlar
bayramda biraz ipi kaçırdım ben de
tatlı hiç yemedim ama dolmalar et kavurmaları derken
bugün tartıda gördüm ki gram vermemişim ama şükür ki almamışım da
bu bile başarı benim için kilomu korumuşum
geçen hafta 82.0 bu hafta yine 82.0
haftaya kendimden bi çıkış bekliyorum artık

çok iyi shelly cim yaaa maşallah çok iyi vermişsin bende malesef aynı kilomdayım ama şükrediyorum almadığıma :))))

aynen amonracım bende hiç üzülmüyorum bu hafta kilo veremedim diye sadece şükür ki almadım diyorum gerçekten ipin ucunu kaçırdım ben haftaya inşallah veririz :)))

yaa nerdesiniz kızlar canım sıkılıyor bekçilik yapıyorum burda :)))) şaka şaka bol bol tatil yapın gezin ooohhhh benim yerimede gezin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…