- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.401
canım hoşgeldin nerelerdesin yaaa özlettin kendini inşallah en kısa zamanda toparlanırsın arkadaşım o cadıları takma kafana :))))
aynen senacım bende öyleyim inanki okulu aksatmayalım :)))
sağol canım seinde bayramın mübarek olsun
shellycim güzel gidiyo diyetin.aman azmine nazar değmeyelim canım.keşke ara ara meyve olsun bişeyler yeseydin daha sağlıklı olurdu şekerleri saymazsak=)
İyi akşamlar kızlaaarrr, sonunda geldim :)
Cuma gününde beri giremedim.. Hemen bir özet geçeyim :)
Cumartesi günü 2 arkadaşımla Adaya gittik. Vapura kadar 1 saat hızlı tempo yürüdük. Orada da 2 saat bisiklete bindik aralıksız. Dönüşte de yine eve kadar yürüdüm (1 saatti o da). Yani 2 saat yürüyüş ve 2 saat bisiklet ile aktif bir gün oldu. Sabah normal kahvaltımı yaptım, öğle çeyrek ekmek kokoreç ve akşam da 2 top dondurma.. Yine de aç uyudum demek ki iyice yakmışım yediklerimi :))
Pazar günü de kardeşimle sinemaya gittik, sabah yine normal kahvaltı, öğle 100 gram tavuk yedim. Akşam da yarım tavuklu burger yedim sossuz ve yeşillikli olarak.
Bugün yarım simit ile kahvaltı yaptım, ve biraz peynir.. Sonra 2 saat kadar temizlik sürdü, öğlen dışarı çıkmam gerekti, 2 parça tavuk, 1 dilim ekmek ve 5-6 tane patates kızartması yedim.. Akşam yemeğinde ise 100 gram ızgara balık ve babamın doğum günü olduğundan 1 ince dilim pasta yedim.
Bayramda çok dikkat etmem gerekecek yoka kesin kilo alıcam(
Ay valla burayı çok özlemişim.. Geçmişi okudum herkesin tatili temizlikle geçmiş bol bol kalori yakmışsınızdır :)
Atcekencim biraz geç oldu ama tebrikler, hep böyle devam edersin inşallah.. Gerçi bu hızla gidersen bayram sonrası mezun olursun kesin :))
Shellycim sen de çok güzel gidiyorsun, yazdıkların beni çok motive ediyor gerçekten =)
Hayırlı bayramlar diliyorum hepinize sevgili takımım.. Umarım bu bayram kilolarımız için hayırlara vesile olur :)
Öpüyoruuuummmm
kızım diş çıkarıyor çok huysuz hiç halim kalmadı artık diğeride huysuzlanıyor ama ikisini dengelemeye çalışıyorum bide tatlı yaptım bide yarına börek yaptım kendim başka şeyler yicem yorgunluktan ölüyorum
şimdi toz tarçn yiyorum hem şekeri düşürüyor hem zayıflatıyor
teşekkür ederim takyoncuğuum...
Bütün herkesin kurban bayramı mübarek olsun, kucak dolusu sevgiler yolluyorum
shellyciğim sana da iyi geceler ben kaçtım
Merhaba arkadaşlar,
herkese hayırlı cumalar diliyorum. nasıl geçiyor bayramınız? ben az zararla atlatmaya çalıştım artık, arada diyeti bozduğum zamanlar malesef oldunormal bir cuma olsaydı herkes heyecanla gelirdi kilo bildirimine, ama kimsecikler yok. siteye dün girilmiyodu çalışma varmış sanırım. arkadaşlar ben tartıldım bu sabah ve kilo vermişim çoook sevindim,
12 kasım- 74,5
19 kasım- 72,2
Tam 2 kilo 300 gram gitmiş. daha da azimliyim şimdi, haftaya sporumu hiç aksatmıcam.
Merhaba arkadaşlar,
herkese hayırlı cumalar diliyorum. nasıl geçiyor bayramınız? ben az zararla atlatmaya çalıştım artık, arada diyeti bozduğum zamanlar malesef oldunormal bir cuma olsaydı herkes heyecanla gelirdi kilo bildirimine, ama kimsecikler yok. siteye dün girilmiyodu çalışma varmış sanırım. arkadaşlar ben tartıldım bu sabah ve kilo vermişim çoook sevindim,
12 kasım- 74,5
19 kasım- 72,2
Tam 2 kilo 300 gram gitmiş. daha da azimliyim şimdi, haftaya sporumu hiç aksatmıcam.
merhaba canım sana da hayırlı bayramlar
bayramda biraz ipi kaçırdım ben de
tatlı hiç yemedim ama dolmalar et kavurmaları derken
bugün tartıda gördüm ki gram vermemişim ama şükür ki almamışım da
bu bile başarı benim için kilomu korumuşum
geçen hafta 82.0 bu hafta yine 82.0
haftaya kendimden bi çıkış bekliyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?