Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecmis olsun canım çocuklar hasta olmasın yaa

Naparsan yap kendi dişin gibi olmuyo canım ama alışıyorsun ben 2 sinide kaplama yaptırdım ama bu sefer köpek dişleri sarı kaldı yanında yapçak bişey yok önce sağlık öyle gezemiyceğine göre...
Hatta anlatıyımda gül, prova için renk ayarlamadan geçici yapıştırmıştı kaplamayı bi daha çıkmadı zorlarsa içerdeki dişte kırılıcaktı.bizde bekledik ne zaman düşerse diye 1 sene bembeyaz 2 ön dişle dolaştımsonra diş rengime uydurup kalıcı yapıştırdı

İlk günler ödem olur ama cumaya kadar iner diye tahmin ediyorum. İnmezse de kısmet napalım, insallah cok artı gelmezsin
Gerçekten mi cidden baya benzer durumlardaymışız
Benim de yapılırsa öyle olur herhalde, biri daha beyaz biri daha sarımtırak. Kaplamayı yapan yere gidersin diş rengine göre boyar olmazsa dedi doktor ama bilemiyorum çok doğal durmaz herhalde ya.. Seninkinde diğer dişe benzetmeye calısmadılar mı hiç?
Hahahaha o da iyiymiş
Valla ben de 2.5 senedir kendi dişimi yapıştırtıyordum ama böyle de ne zaman elimde kalacağı belli değil. İki seferdir evde düsüyor ama dısarıda düsse napacagım Mecbur kaplama yaptırmak zorundayım ama insallah olabildigince dogal durur

Ya bir de o kaplamalar yapılana kadar 1 haftalıgına gecici bir diş takıyormus, o nasıl duruyor?
İkinci sorum da çok ağrılı acılı işlemler mi bunlar?

Maalesef hicbirsey demediler sadece dişlerinin rengi degisik dedi hala kabullemedim bunu anladim ki hicbirsey insanin disi gibi olmuyor

Oda ölçülerine göre yapıldığı için sıkıntı olmaz , yapılmazsa sıkıntı olabilir kesiliyo ya diş sıcak soğuk ta sızlıyo.acı varmı iğneden korkmuyosan yok uykun bile gelir koltuktasonrada 4 saatte bir ağrı kesici bitti gitti.
Dişçilerimiz daha detaylı açıklar da yarı dişçi oldum gide gele maalesef

Maalesef hicbirsey demediler sadece dişlerinin rengi degisik dedi hala kabullemedim bunu anladim ki hicbirsey insanin disi gibi olmuyor
Tüh ya seninki baya talihsizlik olmus ama insan her seye alısıyor be ona da alısmıssındır eminim :) Olduktan sonra yapacak bir şey yok sanki
İğneden korkmuyorum ya doğum yapmış insanım
Emziriyorum ben şu anda, o iğnenin emzirmeye zararı olur mu diye düsünmüstüm yok olmaz dedi doktor. Sonrasında çok ağrı kesici alamayabilirim, parol anca :/

kollontai tatlım karnen hazırlanmış aşağıdaki linkte
Lakin bu yeni format dolayısıyla Bahar kopyala-yapıştır yaparken yazılar tablo olarak eklenmiş. Biraz karışık görünüyor ama sonra düzeltecekmiş :)
Tekrardan tebrik ediyorum, mezuniyetin hayırlı olsun

Evet tabiki yapacak birsey yok insan alisiyorda ama biri soruyor mesela o zaman cok takiyorum ya diyorum demek cok goze batıyor

Evet on diş konusunda estetik kaygın olması normal kaptanim. Doktoruna güvenmem lazım bide biraz rahat olman lazım. Ama beyazlatma işlemini kaplama dan önce yaptır ki renk uyumu olsun

Geçici diş geçici yapıştırıcı ile yapışıyor kaptanim

Doğumdan dolayı karnım yumuşak ve biraz sarktı diye iki gündür spor yapıyorum ama spordan sonra karnım acıyor bu normal mi kızlar?

Evet on diş konusunda estetik kaygın olması normal kaptanim. Doktoruna güvenmem lazım bide biraz rahat olman lazım. Ama beyazlatma işlemini kaplama dan önce yaptır ki renk uyumu olsun
Evet tabi kaplamadan önce düsünürüm beyazlatmayı. Beyazlatmadan sonra tekrar sararabilir mi ki gerçi? Ay kafamda deli sorular. Bütün takımı da diş konusu ile kapladım kusura bakmayın
Doğumdan dolayı karnım yumuşak ve biraz sarktı diye iki gündür spor yapıyorum ama spordan sonra karnım acıyor bu normal mi kızlar?
Arzucum alışkın değilse ondan agrı yapıyordur ama dayanamayacak gibiysen devam etme, biraz ara ver. Yanlış falan mı yapıyorsun acaba hareketleri?

Sararabilir diye biliyorum.

Slm arkdaslar araniza katilabilirmiyim
Tabi ki katılabilirsin hoşgeldin :)
İlk sayfada kurallarımız yazıyor onları okuyup kabul ettiğini yazar mısın?
Bir de bize kendinden bahseder misin, seni biraz tanıyalım? Kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun gibi gibi? :)
Sararabilir diye biliyorum.
O da risk o zaman ben beyazlatıp kaplama yaptıracağım kendi dişim sararacak kaplama sararmayacak Neyse bi çaresi bulunacak elbet :)

Bende bişey sorucam saç derisinde kabuklanma kuruma olan bundan kurtulan pratik olarak saçınıza yaptığınız kesin çözüm bişeyler varmı bakımda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…