- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.921
günaydınloar ..bu menü benim için tam bir fiyasko ..Hayirli geceler hanimlarmorordek öncelikle merak ediyorum kaçıncı olduk ve tabiki gunun menüsü
Sabah: 3 tane az tereyagli yumurta(çocuklar yemeyince yedim) 2 dilim ekmek 4 adet zeytin cay
Ogle 3 kasik bulgur pilavi iki parca kavurma yarim dilim ekmek
Ara: 1 avuç fındık kahve ucu bir arada bir ısırık kurabiye (ilk defa yaptim nasil olmus diye )
Aksam: yok
Su: 3 litre spor: 1400 adim hem is hemde misafirim var yarina hazirlik derken firsatim kalmadi. Yarin icin dikkat edecegim insaallahparkbyull ayvacicegi
66,7 kaptanım sen nasıl istersen biliyorsun takıma faydası olacaksa koyabilirsin ama dengesiz dönemdeyim yine de önceye nazaran daha iyiyim tabi8 Mart Hedefleri
Üye ismi Hedef @BeyazOrkidem 59(3 haftadır aynı hedefi koyuyorum sana hadi artık insallah su sabiti kırarız :) )A Asmii 74.5N Nurumcan94 93Hmavidag 65.4@Leyl-i-fer 81E elacicegim23 66.2@bluuee 63ayvacicegi 51.5@Pain Killer 61.2@Ahsen59 98.5@Pembis Hayaller 61.5@Arzu_Azra 66.5kollontai 50
@uhs veparkbyull sizlere bilerek hedef koymadım. Dilerseniz eklerim.
Kızma parkbyull cum o gun dikkat edersen artik. Aksam yemedim haklisin bazen dengesiz olabiliyor menulerim ama bende bu ara dengesizlestim ondandirgünaydınloar ..bu menü benim için tam bir fiyasko ..
o 3 yumurta eyvallah 2 dilim ekmek le tam bir tehlike...
bulgurun olduğu yerde ekmeğin işi ne
ama en çok kızabildiğim 3 ü 1 arada normalde 3-4 küp şeker koysan kahveye o tatlılığa erişemezken bünyene bir kupa kahvede kaç şeker koyduğunu biliyor musun ?
ben olsam o kurabiyeyi bir ısırıkla da bırakmazdım
estağfurullah tatlım aslında kızmıyorum biliyorsunKızma parkbyull cum o gun dikkat edersen artik. Aksam yemedim haklisin bazen dengesiz olabiliyor menulerim ama bende bu ara dengesizlestim ondandirkahve banada sekerli geldi ama yorgunlugumu alsin diye ictim . Kurabiye icin niye oyle söyledin anlamadim
Bende yapmak istiyorum da hangisine baktiysam olmaz diyodu buna da bi bakayimm.. keşke komşun biraz da diyete uygun salata falan yapsaydı iyi olurdu..Yağ yakımı için başladım canım. Emzirenler yapabilir diyodu o yüzden. Komşum da diyette zaten daha neler vardı orda da ben çerezle kurtardım kendimi
Çok geçmiş olsun yaa insallah artmadan atlatirr yaa.. spor bana çok iyi geliyor yaa iyi ki yazilmisim.Selamlar
Bugün pek giremedim, ufaklık ilk defa hasta oldu. Burnu akıyor, sanırım benden geçti. Sabah ateşi 37ydi kol altından ama sonra azaldı. Gece boyu takipteyim, sıkıntı olmadı, olmaz umarım.
Yediklerimi yazayim:
Sabah: omlet (1 kabak 2 yumurta)
Öğle: 1 muz
Akşam: fırında balık ve patates, 1 su bardağı tatlı (incir, süt, ceviz)
Yeni bir spor salonu açılmış fırsat olursa ücretsiz denemesine gidicem bu vesileyle uzun zamandan sonra spor yaparım ama oğluma da bağlı tabi.
Yarın zaman yaratıp listeyi paylaşıcam iyi geceler.
Kuzum çok geçmiş olsun 37 ateş iyi bence ateşi cikmadan hallolur sa süper olur birde hastalık senden geçmiş olabilir evet ama anne sütü en iyi ilaç sen iyilestireceksin kuzumu hiç üzülme.Selamlar
Bugün pek giremedim, ufaklık ilk defa hasta oldu. Burnu akıyor, sanırım benden geçti. Sabah ateşi 37ydi kol altından ama sonra azaldı. Gece boyu takipteyim, sıkıntı olmadı, olmaz umarım.
Yediklerimi yazayim:
Sabah: omlet (1 kabak 2 yumurta)
Öğle: 1 muz
Akşam: fırında balık ve patates, 1 su bardağı tatlı (incir, süt, ceviz)
Yeni bir spor salonu açılmış fırsat olursa ücretsiz denemesine gidicem bu vesileyle uzun zamandan sonra spor yaparım ama oğluma da bağlı tabi.
Yarın zaman yaratıp listeyi paylaşıcam iyi geceler.
Sizede çok geçmiş olsun canimGecmis olsun canim . Inan bizde de durum ayni benden gecmiyor resmen kac gun oldu cocuklarda almış onlarda ayni cok zor ya
Canım bende bu hafta şunu öğrendim sıvı şeklinde alınan seker (gazoz meyvesuyu kola...) bunların kalorisi ni beyin hesapliyamiyormus o yüzden kayda geciremiyormus mesela 2000 kalori alince dur diyen bi bünye 2000 kalori aldın 500 u bu şekerden se o 1500 zannedip hala görmediği 500 için açlık sinyali gönderirmis.estağfurullah tatlım aslında kızmıyorum biliyorsun
dün bir yazı okudum bununla ilgili bir ara bulursam paylaşacağım..
diyorki çocukalrınıza şekerli ürünler paketli gıdalar veriyorsunuz (aspartam kullanımında en tepedeki ülkelerdeniz) daha sonra çocuklarınız hastalanmaya başlıyor ve siz çocuklarınızı ilaç terörüne kurban ediyorsunuz diye...
misal 2 si 1 arada olan bile 2 si bir arada değil 17 si bir arada..içindeki şeker ve kimyasalı sorma...
kurabiyeye gelince ben bir ısırıkla kalmazdım en az bir tane yerdim demek istedim
sağlıklı günler dilerim
yani kalori hesabından ziyade sağlık açısından ele alıyorum ben ...onun yerine mesela evde yapacağı bir muz bir kaç hurma kuru meyvelerden ve yoğurttan ya da sütten yapacağı muhteşem kalorili bir içeceği bile tercih ederimKuzum çok geçmiş olsun 37 ateş iyi bence ateşi cikmadan hallolur sa süper olur birde hastalık senden geçmiş olabilir evet ama anne sütü en iyi ilaç sen iyilestireceksin kuzumu hiç üzülme.
Spor a giderken çok mutluydun sen bide düzenli gidiyorsun inşallah başlarsın bazı salonlar da çocuk oyun bölümleri oluyor biraz büyüyünce daha rahat gidersin hem kuzum da eglenmis olur
Sizede çok geçmiş olsun canim
Canım bende bu hafta şunu öğrendim sıvı şeklinde alınan seker (gazoz meyvesuyu kola...) bunların kalorisi ni beyin hesapliyamiyormus o yüzden kayda geciremiyormus mesela 2000 kalori alince dur diyen bi bünye 2000 kalori aldın 500 u bu şekerden se o 1500 zannedip hala görmediği 500 için açlık sinyali gönderirmis.
O süt tozu evlerden ırak. İçindeki bozulmayi sağlayan proteinleri yok etmek için süte petrol ürünü kâtip kaynatiyorlar artık nasıl bişey kalıyorsun geriye onuda bize iciriyorlar.
Kahve sadece sade ise yararlı. Şekerli sevenlere tavsiyem bitter i yemeyin kahvenin içine atın bak nasıl tatlaniyor
bebek falan yok dimi :)Hanımlar gunaydinnn pazartesi kilo bildirimim 65.6 yani -800
İşte bukadar dengesiz bi bünye yle uğraşıyorum ayrıca hala adet te olamadım bide o olsa
Kalori hesabi bende pek yapamıyorum zaten de canım vücutta işleme alınamayan 500 kalori şeker bile değil glikoz şurubu ona değinmek çalışmıştır yapamamisim:)yani kalori hesabından ziyade sağlık açısından ele alıyorum ben ...onun yerine mesela evde yapacağı bir muz bir kaç hurma kuru meyvelerden ve yoğurttan ya da sütten yapacağı muhteşem kalorili bir içeceği bile tercih ederim
vallahi bir güç var insanlarla nasıl oyun oynayacağını çok iyi bilen..ve biz iradesiz insanlar var o gücün parmağında oyuncak olan..
İnşallah yoktur canım ya dukan detoks derken bu bünyeye olmaz. Ama iyi hatırlattı ben bhcg de yaptirayimbebek falan yok dimi :)
Geçmiş olsun canım diş zor :/Tünaydın hanımlar
Sabah yine bi diş maceram oldu. Sanırım diş kaplama yaptırmak durumundayım. Kırık bi dişim var, kırılan parçasını düştükçe yapıştırtıyorum. Bu sabah 2. kez düştü, diş hekimi de artık diş kaplama yapalım bu böyle olmayacak dedi. Aranızda yaptıran var mı daha önce, süreç hakkında beni bi bilgilendirebilir misiniz size zahmet?
Haklisin bende onu hic saglikli bulmuyorum evde turk kahvesi olmazsa onu kullaniyorum en azindan kendine getiriyor diye. Cocuklarima bende cok nadir abur cubur veriyorum vermemeye çalışıyorum almamaya daha dogrusu. 4 cesit yapmistim o gun tüketmemiştim yinedeestağfurullah tatlım aslında kızmıyorum biliyorsun
dün bir yazı okudum bununla ilgili bir ara bulursam paylaşacağım..
diyorki çocukalrınıza şekerli ürünler paketli gıdalar veriyorsunuz (aspartam kullanımında en tepedeki ülkelerdeniz) daha sonra çocuklarınız hastalanmaya başlıyor ve siz çocuklarınızı ilaç terörüne kurban ediyorsunuz diye...
misal 2 si 1 arada olan bile 2 si bir arada değil 17 si bir arada..içindeki şeker ve kimyasalı sorma...
kurabiyeye gelince ben bir ısırıkla kalmazdım en az bir tane yerdim demek istedim
sağlıklı günler dilerim
Sagol canimKuzum çok geçmiş olsun 37 ateş iyi bence ateşi cikmadan hallolur sa süper olur birde hastalık senden geçmiş olabilir evet ama anne sütü en iyi ilaç sen iyilestireceksin kuzumu hiç üzülme.
Spor a giderken çok mutluydun sen bide düzenli gidiyorsun inşallah başlarsın bazı salonlar da çocuk oyun bölümleri oluyor biraz büyüyünce daha rahat gidersin hem kuzum da eglenmis olur
Sizede çok geçmiş olsun canim
Canım bende bu hafta şunu öğrendim sıvı şeklinde alınan seker (gazoz meyvesuyu kola...) bunların kalorisi ni beyin hesapliyamiyormus o yüzden kayda geciremiyormus mesela 2000 kalori alince dur diyen bi bünye 2000 kalori aldın 500 u bu şekerden se o 1500 zannedip hala görmediği 500 için açlık sinyali gönderirmis.
O süt tozu evlerden ırak. İçindeki bozulmayi sağlayan proteinleri yok etmek için süte petrol ürünü kâtip kaynatiyorlar artık nasıl bişey kalıyorsun geriye onuda bize iciriyorlar.
Kahve sadece sade ise yararlı. Şekerli sevenlere tavsiyem bitter i yemeyin kahvenin içine atın bak nasıl tatlaniyor
O zaman ben sana kafadan bi 60 puan ceza yazayımGünaydın. Dün menüm hiç iyi değildipazartesi kilo bildirimini yapayim, 63.600. 100 gram gitmiş ama cumaya kadar gidecek inşallah
Parkcım senin şu an önemli olan saglıgın, tabi yine dilersen girebilirsin ama dengesiz dönem dedigin icin böyle devam edebiliriz. Zaten sürekli izne ayır, listeye sok durumu da yapamam 2 hakkınız var yılda.66,7 kaptanım sen nasıl istersen biliyorsun takıma faydası olacaksa koyabilirsin ama dengesiz dönemdeyim yine de önceye nazaran daha iyiyim tabi
Süpersin Hülyacım insallah hep eksi yöne devam eder bünyen :)Hanımlar gunaydinnn pazartesi kilo bildirimim 65.6 yani -800
İşte bukadar dengesiz bi bünye yle uğraşıyorum ayrıca hala adet te olamadım bide o olsa
Bi araştır canım sende. Yemekten sonraydi ya o yüzden çerez çok da kötü değil ama hic yemesem daha iyi olurdu tabiBende yapmak istiyorum da hangisine baktiysam olmaz diyodu buna da bi bakayimm.. keşke komşun biraz da diyete uygun salata falan yapsaydı iyi olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?