Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınloar ..bu menü benim için tam bir fiyasko ..
o 3 yumurta eyvallah 2 dilim ekmek le tam bir tehlike...

bulgurun olduğu yerde ekmeğin işi ne

ama en çok kızabildiğim 3 ü 1 arada normalde 3-4 küp şeker koysan kahveye o tatlılığa erişemezken bünyene bir kupa kahvede kaç şeker koyduğunu biliyor musun ?
ben olsam o kurabiyeyi bir ısırıkla da bırakmazdım

66,7 kaptanım sen nasıl istersen biliyorsun takıma faydası olacaksa koyabilirsin ama dengesiz dönemdeyim yine de önceye nazaran daha iyiyim tabi

Kızma parkbyull cum o gun dikkat edersen artik. Aksam yemedim haklisin bazen dengesiz olabiliyor menulerim ama bende bu ara dengesizlestim ondandir kahve banada sekerli geldi ama yorgunlugumu alsin diye ictim . Kurabiye icin niye oyle söyledin anlamadim

günaydın hanımlar
Kaptaniçelerim morordek ayvacicegi

menülerim..

cuma:
bir kaşık fıstık ezmesi,bir muz
öğlen:3 parça baharatlı kıyma ve patates fırında
akşam:mercimek çorbası,ve bir parça öğlenki yemekten..
su:3,5 litre

cumartesi:
sabah:2 tereyağında omlet,fırınlanmış balkabağı,mantar,şekersiz çay,zeytin
öğlen:kendi yaptığım rafine şekersiz glutensiz fıstık ezmeli bademli kayısı topları
akşam:mercimek çorbası,mantarlı hindi sote
su:3,5 litre

pazar:dereotlu yumurta ball,badem,zeytin,şekersiz çay
akşam:baharatlı balkabağı sote,sarımsaklı yeşil mercimek,mantarlı hindi sote her biri ikişer kaşık..
su:2 litre

bu arada güncel kilom 66,7

estağfurullah tatlım aslında kızmıyorum biliyorsun
dün bir yazı okudum bununla ilgili bir ara bulursam paylaşacağım..

diyorki çocukalrınıza şekerli ürünler paketli gıdalar veriyorsunuz (aspartam kullanımında en tepedeki ülkelerdeniz) daha sonra çocuklarınız hastalanmaya başlıyor ve siz çocuklarınızı ilaç terörüne kurban ediyorsunuz diye...
misal 2 si 1 arada olan bile 2 si bir arada değil 17 si bir arada..içindeki şeker ve kimyasalı sorma...

kurabiyeye gelince ben bir ısırıkla kalmazdım en az bir tane yerdim demek istedim

sağlıklı günler dilerim

Yağ yakımı için başladım canım. Emzirenler yapabilir diyodu o yüzden. Komşum da diyette zaten daha neler vardı orda da ben çerezle kurtardım kendimi
Bende yapmak istiyorum da hangisine baktiysam olmaz diyodu buna da bi bakayimm.. keşke komşun biraz da diyete uygun salata falan yapsaydı iyi olurdu..

Çok geçmiş olsun yaa insallah artmadan atlatirr yaa.. spor bana çok iyi geliyor yaa iyi ki yazilmisim.

Kuzum çok geçmiş olsun 37 ateş iyi bence ateşi cikmadan hallolur sa süper olur birde hastalık senden geçmiş olabilir evet ama anne sütü en iyi ilaç sen iyilestireceksin kuzumu hiç üzülme.
Spor a giderken çok mutluydun sen bide düzenli gidiyorsun inşallah başlarsın bazı salonlar da çocuk oyun bölümleri oluyor biraz büyüyünce daha rahat gidersin hem kuzum da eglenmis olur
Gecmis olsun canim . Inan bizde de durum ayni benden gecmiyor resmen kac gun oldu cocuklarda almış onlarda ayni cok zor ya
Sizede çok geçmiş olsun canim
Canım bende bu hafta şunu öğrendim sıvı şeklinde alınan seker (gazoz meyvesuyu kola...) bunların kalorisi ni beyin hesapliyamiyormus o yüzden kayda geciremiyormus mesela 2000 kalori alince dur diyen bi bünye 2000 kalori aldın 500 u bu şekerden se o 1500 zannedip hala görmediği 500 için açlık sinyali gönderirmis.
O süt tozu evlerden ırak. İçindeki bozulmayi sağlayan proteinleri yok etmek için süte petrol ürünü kâtip kaynatiyorlar artık nasıl bişey kalıyorsun geriye onuda bize iciriyorlar.
Kahve sadece sade ise yararlı. Şekerli sevenlere tavsiyem bitter i yemeyin kahvenin içine atın bak nasıl tatlaniyor

yani kalori hesabından ziyade sağlık açısından ele alıyorum ben ...onun yerine mesela evde yapacağı bir muz bir kaç hurma kuru meyvelerden ve yoğurttan ya da sütten yapacağı muhteşem kalorili bir içeceği bile tercih ederim
vallahi bir güç var insanlarla nasıl oyun oynayacağını çok iyi bilen..ve biz iradesiz insanlar var o gücün parmağında oyuncak olan..

Tünaydın hanımlar
Sabah yine bi diş maceram oldu. Sanırım diş kaplama yaptırmak durumundayım. Kırık bi dişim var, kırılan parçasını düştükçe yapıştırtıyorum. Bu sabah 2. kez düştü, diş hekimi de artık diş kaplama yapalım bu böyle olmayacak dedi. Aranızda yaptıran var mı daha önce, süreç hakkında beni bi bilgilendirebilir misiniz size zahmet?

Kalori hesabi bende pek yapamıyorum zaten de canım vücutta işleme alınamayan 500 kalori şeker bile değil glikoz şurubu ona değinmek çalışmıştır yapamamisim:)
Azra Akilah Kohen in Aeden kitabını bi okusana ne neden çok güzel anlatmış hatun
bebek falan yok dimi :)
İnşallah yoktur canım ya dukan detoks derken bu bünyeye olmaz. Ama iyi hatırlattı ben bhcg de yaptirayim

Geçmiş olsun canım diş zor :/

Haklisin bende onu hic saglikli bulmuyorum evde turk kahvesi olmazsa onu kullaniyorum en azindan kendine getiriyor diye. Cocuklarima bende cok nadir abur cubur veriyorum vermemeye çalışıyorum almamaya daha dogrusu. 4 cesit yapmistim o gun tüketmemiştim yinede

Sagol canim

Günaydın. Dün menüm hiç iyi değildi pazartesi kilo bildirimini yapayim, 63.600. 100 gram gitmiş ama cumaya kadar gidecek inşallah
O zaman ben sana kafadan bi 60 puan ceza yazayım ayvacicegi
66,7 kaptanım sen nasıl istersen biliyorsun takıma faydası olacaksa koyabilirsin ama dengesiz dönemdeyim yine de önceye nazaran daha iyiyim tabi
Parkcım senin şu an önemli olan saglıgın, tabi yine dilersen girebilirsin ama dengesiz dönem dedigin icin böyle devam edebiliriz. Zaten sürekli izne ayır, listeye sok durumu da yapamam 2 hakkınız var yılda.
Hanımlar gunaydinnn pazartesi kilo bildirimim 65.6 yani -800
İşte bukadar dengesiz bi bünye yle uğraşıyorum ayrıca hala adet te olamadım bide o olsa
Süpersin Hülyacım insallah hep eksi yöne devam eder bünyen :)

Sağlıklı yemek tarifi de yazman gerekiyor, hatırlatayım dedim tekrardan :)

Bende yapmak istiyorum da hangisine baktiysam olmaz diyodu buna da bi bakayimm.. keşke komşun biraz da diyete uygun salata falan yapsaydı iyi olurdu..
Bi araştır canım sende. Yemekten sonraydi ya o yüzden çerez çok da kötü değil ama hic yemesem daha iyi olurdu tabi

Hanımlar bi önce sonrada ben atayım dedim, mezun olunce özendim, toplam verdiğim 20 kilo. Beslenme ve hayat düzenimi tamamen değiştirdim. Sizinle de paylaşmak istiyorum bi sonraki gönderiye yazacağım aklıma gelen herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…