Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam, bugün yürüyüş yapacaktım ama grip oldum hic halim yoktu. İnşallah yarın yaparim

Grip geçirmiş olan arkadaşlar doğal olan şeylerden ne yapabilirim bende emziren anneyim , bebeğim gelmek istiyor ama almamaya çalışıyorum, maskeyle emziriyorum.

Hanımlar çok özür dilerim bakamıyorum foruma. Oğlum hasta suçluluk duygusu ile çaresizlik arasında kaldım. Umarım daha ilerlemez şimdilik burnu akıyor biraz halsiz. Vakit bulunca gelicem.

Hanımlar çok özür dilerim bakamıyorum foruma. Oğlum hasta suçluluk duygusu ile çaresizlik arasında kaldım. Umarım daha ilerlemez şimdilik burnu akıyor biraz halsiz. Vakit bulunca gelicem.
Ateş i yoktur insallahhh bari o olmasinda insallahh atlatir.. suçluluk hissetme sende böyle olsun istemezdin ki önlemini de almıştın zaten olacağı varmış inşallah rabbim şifa versin en kısa zamanda.. sürekli burnuna okyanus suyu sık burnu açık kalsin bide odaya buhar yapabilirsin peteklerin üstüne su koy buhar olsun..

Canim kac aylik bebegin korkma o kadar birsey olmaz Allahin izni ile buyuk birsey olmasin da hastalanacaklarda düşeceklerse her ne kadar dikkat etsen de. Allah buyuk hastaliklardan kazalardan korusun gerisi gecer . Ilk kizim hasta olduğunda 2 aylıktı sadece doktor surekli emzir gunde 3 defa yarim cay kasigi agri kesici ver bide burun spreyi yazmisti. Cok kucuk diye birsey yazamiyorum demisti. Cok sukur surekli emzirdim kolay atlatmıştık

Menüm
Sabah
Yoğurt kürü
Soğanlı kabaklı omlet (2 yumurta) Üstünde kaşar vardı 1 dilim peynir yemedim
6 zeytin
2 dilim ekmek
2 biber

Ara ve öğlen
beraber oldu çünkü gerçekten acıkmadım tok tuttu A Asmii
Yulaf lapası (tahin chia )
muzda koydum Ara öğün niyetine

Ara
Filtre kahve
Bitter

Aksam
5 kasik pırasa kavurması
1.5 parça tavuk
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek

3.5 litre su morordek parkbyull
Spor yaparsam yazarım ayvacicegi

Demii benim favorim olduu ya baya şişiyorum.. Sana da afiyet olsun canim. .

Bende bişey sorucam saç derisinde kabuklanma kuruma olan bundan kurtulan pratik olarak saçınıza yaptığınız kesin çözüm bişeyler varmı bakımda olabilir
Kepek değil di mi bu bahsettiğin? :)
Grip geçirmiş olan arkadaşlar doğal olan şeylerden ne yapabilirim bende emziren anneyim , bebeğim gelmek istiyor ama almamaya çalışıyorum, maskeyle emziriyorum.
Ihlamur limon geliyor aklıma
Ben bir de propolis iciyorum hasta oldugumda ya da olacak gibi hissettigimde
Maskeyle emzir ama yavrusun en güzel şifayı senin sütünden alır zaten, direnc saglar ona sütün. Emzirmemezlik de yapma yani :)
Olacağı varmış suçlu hissetme, çok geçmiş olsun insallah sadece burun akıntısı ile atlatır

Ben en son saat 3 buçukta yemek yedim ve şu an çok açım gerçekten baya zorlaniyorum.. Çocuk emdikçe boşalıyor içimmmm

yok emzirmemezlik olmaz tabiki, sadece pek yaklaşmak istemiyorum bulaşmasın. ıhlamur limon içtim de propolis de içeyim, teşekkür ederim.

İyi geceler hanımlar
morordek parkbyull ayvacicegi
Menüm
Kahve

Sabah: soğanlı biberli omlet
5 zeytin
Kibrit kutusu beyaz peynir
1 avuç kuruyemis

Ara kahve

Öğle : 2 kaşık islami bulgur.haşlanmış tavuk.yarım avakado.limon.zeytin yağı. Kimyon.pulbiber.tuz. @morordek kaptanım bunu bi denermisin bide dunkini
İkiside güzeldi dunkini çok lezzetli bugünkü de çok uzun süre tok tuttu. Sadece bugünkü ceviz de ekleyemedi daha mı güzel olurdu ki

Aksam:2 yk mantarli et sote
2yk karnabahar yemeği

Ara 1 avuç yer fıstığı

Ara Türk kahvesi

Su 2 lt
Spor :20dk orta tempolu yürüyüş
Aksam 21.00 da bi iş gorusmem vardı kafede kahveli pastali:) bi Türk kahvesi içtim sadece görüşmemiz bitince yürüdüm ama çok soguktu ondan az oldu

Hayirli geceler bayanlarbugun ku menum
Sabah 2 dilim ekmek zeytin peyniz az kavurma iki tatli kaşığı tahin pekmez salatalik cay
Öğle: yok
Aksam 1tabak kuru fasulye 2 kasik havuc tarator salata 1 bardak ayran
Ara :sütlü türk kahvesi su: 3 litre spor: az plates yapabildim hem hastalik hemde regl olmusum kötüyüm yapamadim parkbyull morordek ayvacicegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…