- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.981
Tamam, bugün yürüyüş yapacaktım ama grip oldum hic halim yoktu. İnşallah yarın yaparimO zaman ben sana kafadan bi 60 puan ceza yazayımayvacicegi
Parkcım senin şu an önemli olan saglıgın, tabi yine dilersen girebilirsin ama dengesiz dönem dedigin icin böyle devam edebiliriz. Zaten sürekli izne ayır, listeye sok durumu da yapamam 2 hakkınız var yılda.
Süpersin Hülyacım insallah hep eksi yöne devam eder bünyen :)
Sağlıklı yemek tarifi de yazman gerekiyor, hatırlatayım dedim tekrardan :)
Tebrikler çok güzel kilo vermişsinizİlk iki fotoğraf şimdi yaş 28 kilo 50,6 son fotoğraf yaş 22 kilo 71,6
Eki Görüntüle 2241510
Ateş i yoktur insallahhh bari o olmasinda insallahh atlatir.. suçluluk hissetme sende böyle olsun istemezdin ki önlemini de almıştın zaten olacağı varmış inşallah rabbim şifa versin en kısa zamanda.. sürekli burnuna okyanus suyu sık burnu açık kalsin bide odaya buhar yapabilirsin peteklerin üstüne su koy buhar olsun..Hanımlar çok özür dilerim bakamıyorum foruma. Oğlum hasta suçluluk duygusu ile çaresizlik arasında kaldım. Umarım daha ilerlemez şimdilik burnu akıyor biraz halsiz. Vakit bulunca gelicem.
Canim kac aylik bebegin korkma o kadar birsey olmaz Allahin izni ile buyuk birsey olmasin da hastalanacaklarda düşeceklerse her ne kadar dikkat etsen de. Allah buyuk hastaliklardan kazalardan korusun gerisi gecer . Ilk kizim hasta olduğunda 2 aylıktı sadece doktor surekli emzir gunde 3 defa yarim cay kasigi agri kesici ver bide burun spreyi yazmisti. Cok kucuk diye birsey yazamiyorum demisti. Cok sukur surekli emzirdim kolay atlatmıştıkHanımlar çok özür dilerim bakamıyorum foruma. Oğlum hasta suçluluk duygusu ile çaresizlik arasında kaldım. Umarım daha ilerlemez şimdilik burnu akıyor biraz halsiz. Vakit bulunca gelicem.
Demii benim favorim olduu ya baya şişiyorum.. Sana da afiyet olsun canim. .Menüm
Sabah
Yoğurt kürü
Soğanlı kabaklı omlet (2 yumurta) Üstünde kaşar vardı 1 dilim peynir yemedim
6 zeytin
2 dilim ekmek
2 biber
Ara ve öğlen
beraber oldu çünkü gerçekten acıkmadım tok tuttu A Asmii
Yulaf lapası (tahin chia )
muzda koydum Ara öğün niyetine
Ara
Filtre kahve
Bitter
Aksam
5 kasik pırasa kavurması
1.5 parça tavuk
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
3.5 litre sumorordek parkbyull
Spor yaparsam yazarımayvacicegi
Kepek değil di mi bu bahsettiğin? :)Bende bişey sorucam saç derisinde kabuklanma kuruma olan bundan kurtulan pratik olarak saçınıza yaptığınız kesin çözüm bişeyler varmı bakımda olabilir
Ihlamur limon geliyor aklımaGrip geçirmiş olan arkadaşlar doğal olan şeylerden ne yapabilirimbende emziren anneyim , bebeğim gelmek istiyor ama almamaya çalışıyorum, maskeyle emziriyorum.
Olacağı varmış suçlu hissetme, çok geçmiş olsun insallah sadece burun akıntısı ile atlatırHanımlar çok özür dilerim bakamıyorum foruma. Oğlum hasta suçluluk duygusu ile çaresizlik arasında kaldım. Umarım daha ilerlemez şimdilik burnu akıyor biraz halsiz. Vakit bulunca gelicem.
Bence yogurt falan yiyebilirsin çok uzun süre de aç kalma emzirirkenBen en son saat 3 buçukta yemek yedim ve şu an çok açım gerçekten baya zorlaniyorum.. Çocuk emdikçe boşalıyor içimmmm
8 den sonra yogurt ve içecek dışında bir şey yok zaten yiyemem çok halsizdim kalkıp yogurt bile yiyemedimBence yogurt falan yiyebilirsin çok uzun süre de aç kalma emzirirken
geçmiş olsun, iyileşir inşallah ilerlemedenHanımlar çok özür dilerim bakamıyorum foruma. Oğlum hasta suçluluk duygusu ile çaresizlik arasında kaldım. Umarım daha ilerlemez şimdilik burnu akıyor biraz halsiz. Vakit bulunca gelicem.
yok emzirmemezlik olmaz tabiki, sadece pek yaklaşmak istemiyorum bulaşmasın. ıhlamur limon içtim de propolis de içeyim, teşekkür ederim.Kepek değil di mi bu bahsettiğin? :)
Ihlamur limon geliyor aklıma
Ben bir de propolis iciyorum hasta oldugumda ya da olacak gibi hissettigimde
Maskeyle emzir ama yavrusun en güzel şifayı senin sütünden alır zaten, direnc saglar ona sütün. Emzirmemezlik de yapma yani :)
Olacağı varmış suçlu hissetme, çok geçmiş olsun insallah sadece burun akıntısı ile atlatır
Hayır hayır asla ve kat a :)) yalnız ben gün icinde işte yoruluyorum ve kızımı uyuturken uyuyakaliyorum 8 buçuk gibi of çok kötü bir durum buna tez zamanda bir çare bulmaliyimPain Killer A Ahsen59 Pembis Hayaller hanımlar yoksunuz birkaç gündür, bırakmadınız değil mi :) Kilo vermekten vaz mı geçtiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?