Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar Menum
Limonlu su
Kahve

Sabah:2 yumurtadan omlet
2 dlm tambugday
Peynir zeytin Domates salatalık
Yarım avakado
2 lokma ayva receli

Ara:2 tambugday arası peynir salatalık domates

Kahve

Aksam: etli taze fasulye
Bulgur pilavı

Aksam kahve

Su 2.5 lt
Spor dun30dk yürüyüş (30p)
Bugün 30 dk yuruyus (30p)
morordek parkbyull ayvacicegi

Hayirli geceler kizlar coook yorgunum internetim de yok hemen yazıp çıkayım. Ayrıca bugün kv deydim bol misafirli bir gündü
Sabah: 7 8 adet zeytin sebzeli kıyma (fırında) 2 dilim ekmek ve çay
Öğle: 3 adet sarma (ici bulgur ve kiymadan) bir kase ayran çorbası
Aksam: 2 parca tavuk eti 3 kaşık pirinç pilavi kac kaşık mercimek çorbası salata
Ara: cay ve sadece iki ufak çatal tatlı (koca bir tepsi yaptım )
Su: 2 litre spor yok bütün gün temizlik yemek hizmet derken gerçekten çok yoruldum @ayçiçeği morordek parkbyull

birşey sormak istiyorum size kaynatılmış limon. Onun suyunu hergun içerek zayıflayın diyorlar ben denemek istiyorum ise yarar mi dersiniz yapan varmi aranizda

Kusura bakmayın uç gündür kızımın ateşi çıkıp Kusura bakmayın uç gündür kızım ateslı burnu tıkalı uykusuzluk hastane ev derken tel sarja bile takmayı unutuyorum sürekli kucagımda o yüzden vakit bulup yazamadım kilomda 66.6 cıktı.. Çok verememişim inşallah bu hafta daha dikkat edicem

Sevgili leylifer,

Senin beslenme şeklini tam anlayamadım. Karatay değil herhalde, ekmek, tost filan yiyorsun. Şu anki kilonda toplam kalori miktarın da çok düşük olmasın zaten ama bakınca çok sık yiyorsun ve tost+ayran ara öğün değil, onu öğle yemeği gibi düşün. O şekilde olursa, diğeri ara öğün tamam ama akşam yemeğinden 2 saat sonra acıkmış olamazsın, o çayla bisküvi bildiğin alışkanlıktan yeniyor. Yediğim altınbaşak düşük kalorili filan gibi düşünme, akşam 7den sonra birşey yemesen sabaha kadar çok daha güzel yağ yakarsın. Besin değeri açısından sana bi faydası da yok.

Tebrik ediyorum dışarıda kahvaltı bir sürü cıs arasından ufak ısırıklarla sıyrılıp sonrasında o ufakları yok saymayıp da telafi edecek sekilde beslenme. İşte diyet bilinci ve disiplini

Vaay, ben bir yaşını doldursun bakıcam en fazla 1.5a kadar devam ederim herhalde bu emzirme işine.

birşey sormak istiyorum size kaynatılmış limon. Onun suyunu hergun içerek zayıflayın diyorlar ben denemek istiyorum ise yarar mi dersiniz yapan varmi aranizda

Limonu kabuğuyla kaynatıp sıkmadan suyunu 8cmek mi?

Geçmiş olsun, benimki de hasta. Böyle zamanlarda paylaşım azalabiliyor anlaşılır bir şey. Tek vakit bulabilirsen cumalari kilonu bildirmeye çalış oglene kadar.

Dün yediklerim:

Sabah: peynirli baharatlı omlet, 2 dilim ekmek, salatalık, ceviz, fistik, biber, çay
Ogle: 1 dilim ekmek ustu tereyag
Aksam: 1 kase mercimek çorbası, kalçalı tavuk butu

Su: 1 litre
Spor: yok

Havuza gitmek yerine temizlik yaptım. Mememde gebe bur ağrı var umarım mastit ilham yine. Bugün gueye calısıcam.

Vaay, ben bir yaşını doldursun bakıcam en fazla 1.5a kadar devam ederim herhalde bu emzirme işine.
Ayvacicegim emzirmiyorum yazmıştım tel takılmış kafasına gore:) 20 aylıkken bıraktım bende. 2 yaşından sonra emzirmek çocuğun psikolojisini bozuyor zaten. BenCe bütün dişler bitince bırakmalı çünkü son dişler çıkarken çevremdeki bütün çocuklar çok fena hastalandı emmeye devam edenler daha çabuk atlatti

İnşallah bişey yoktur normal ağrıdı canım ya çok geçmiş olsun

Limonu sıkıp önce kabuklarını 10 dakika kaynatıyorsun sonra limon suyunuda ekliyorsun içine sabah aksam ac karina iciyorsun

Hmm bunu bilmiyordum, önemli bir konu. Bizimki ilkini çıkarmaya uğraşıyor ve sanırım ondan bağışıklığı düştü, hasta oldu. Bu arada alttaki dişler şişti, çok belirgin ama bundan sonra ne kadar surer damağı yırtıp çıkması acaba?

Limonu sıkıp önce kabuklarını 10 dakika kaynatıyorsun sonra limon suyunuda ekliyorsun içine sabah aksam ac karina iciyorsun
Yani zayıflatmaya etkisini bilemiyorum ama limonda c vitamini var ve o sıcak suda kaynatirsan etkisini kaybeder. Ama o kabukları kaynattığın sunsoguyunca eklersen sorun olmaz. Ben direk limonu sıkıp suyunu içiyorum hamilelikten kalma alışkanlık.

Aslinda gece ictigi icin gunduz az yiyor, bana soylenen 3 ogun yedirmem su anda (tabi az yiyor ama ogunleri ogrensin vucut diye) ornek 1 yas icin verilen menude 3 ana ogun bir de ara var ki daha bir de anne sutu var bunlara ek. Ben ilk gece sutunu azaltmaya basladigimda farkettim, gece icmeyince sabah bi istahla emdi yarim saat :) Yani donguyu bi sekilde kirman gerek. Bi gece icmese ertesi gun aciktigi icin gunduz yiyecek, gecesine de daha tok olacak. Cok sevdigi seylerden versen, ac olmasa bile yiyebilecegi: mesela bizimki muzu seviyor bir de avokado. O sekilde ara ogunlerle bigun iyi doyursan, gece denemesinde memesiz uyuma ihtimali de uyanmama ihtimali de artar.

Hasta ettiği için kuzuyu çok yakın hatta sen farketmiceksin bile çıktığını gulucukler atmaya başladığında bil ki çıkarmış benimki 6 aylık olduğu gün ilkini çıkardı bikacgun sonra 2. Yi sonra her ay 2 ser tane aynı anda çıkardı. İlk dış te hasta olur canım sonrakinde bi anda çıkar azı disler ilk çıkarken bida bağışıklığı düşer ama en zoru en son çıkanlar o çok yipratiyor

Canim bilemiyorum tabiki ama birçok kişi çok faydası olduğunu zayıfladığını yazmış denemeye karar verdim bakalım faydası olursa yazarim

Tamam canım detoksa girmesen de olur bence önce sağlık diyorum hep
Çok geçmiş olsun
Son dişler dediğin en arka azılar mı? Onlar 2 yaşından sonra da çıkabiliyor, o zaman 2 yaşından sonra da emzirmeliyiz :) (ki bence gayet mümkün :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…