- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.261
Kusura bakmayın uç gündür kızımın ateşi çıkıpBu haftaki durumumuz. Umarım daha da unuttugum üye yoktur :)
Arzu_Azra bugün kilo bildirim günü ama yapmadın
* * * 5. Takım 612. Etap * * *
BeyazOrkidem (59.6///%) sabit
Asmii (75/74/1/%1.33)
Nurumcan94 (93.6/93/0.6/%0.64)
Hmavidag (66.4/66.3/0.1/%0.15)
Leyl-i-fer (81.6/81.9/-0.3/%-0.37)
elacicegim23 (66.7/66.3/0.4/%0.60)
bluuee (63.7/62.9/0.8/%1.26)
ayvacicegi (51.9/51.7/0.2/%0.39)
Ahsen59 (99.3/98.4/0.9/%0.91) yeni üye b.tarih: 21 Şubat, b. kilo: 101, hedef: 75
5. Takım Ortalaması: %0.545
İzinli/mezun üyeler
uhs (65.8/) 447. etapta 64.5 kg ile izne ayrılan üye
parkbyull(66.7/66.8/-0.1/-%0.15) 609. etapta 67.8 kg ile izne ayrılan üye
S_A (93/)
kollontai (50.4/50.6/-0.2/-%0.40)
Deneme sürecindeki üyeler
Pain Killer (61.8/) yeni üye b.tarih: 15 Şubat, b. kilo: 63.6, hedef: 52
Pembis Hayaller (62/59.9/2.1/%3.39) yeni üye b.tarih: 1 Mart, b. kilo: 62, hedef: 55
Arzu_Azra (67/) yeni üye b.tarih: 2 Mart, b. kilo: 67, hedef: 52
Kusura bakmayın uç gündür kızım ateslı burnu tıkalı uykusuzluk hastane ev derken tel sarja bile takmayı unutuyorum sürekli kucagımda o yüzden vakit bulup yazamadım kilomda 66.6 cıktı.. Çok verememişim inşallah bu hafta daha dikkat edicemBu haftaki durumumuz. Umarım daha da unuttugum üye yoktur :)
Arzu_Azra bugün kilo bildirim günü ama yapmadın
* * * 5. Takım 612. Etap * * *
BeyazOrkidem (59.6///%) sabit
Asmii (75/74/1/%1.33)
Nurumcan94 (93.6/93/0.6/%0.64)
Hmavidag (66.4/66.3/0.1/%0.15)
Leyl-i-fer (81.6/81.9/-0.3/%-0.37)
elacicegim23 (66.7/66.3/0.4/%0.60)
bluuee (63.7/62.9/0.8/%1.26)
ayvacicegi (51.9/51.7/0.2/%0.39)
Ahsen59 (99.3/98.4/0.9/%0.91) yeni üye b.tarih: 21 Şubat, b. kilo: 101, hedef: 75
5. Takım Ortalaması: %0.545
İzinli/mezun üyeler
uhs (65.8/) 447. etapta 64.5 kg ile izne ayrılan üye
parkbyull(66.7/66.8/-0.1/-%0.15) 609. etapta 67.8 kg ile izne ayrılan üye
S_A (93/)
kollontai (50.4/50.6/-0.2/-%0.40)
Deneme sürecindeki üyeler
Pain Killer (61.8/) yeni üye b.tarih: 15 Şubat, b. kilo: 63.6, hedef: 52
Pembis Hayaller (62/59.9/2.1/%3.39) yeni üye b.tarih: 1 Mart, b. kilo: 62, hedef: 55
Arzu_Azra (67/) yeni üye b.tarih: 2 Mart, b. kilo: 67, hedef: 52
Sevgili leylifer,
Tebrik ediyorum dışarıda kahvaltı bir sürü cıs arasından ufak ısırıklarla sıyrılıp sonrasında o ufakları yok saymayıp da telafi edecek sekilde beslenme. İşte diyet bilinci ve disipliniMerhabalar
Sabah kahvaltıda disaridaydik elimden geldiğince sağlıklı tercihler yapmaya çalıştım
Bol kalorili seçenekler arasında menemen en masumu gibi geldi. Eşimin istediği kuymaktan 2 çatal aldım. Gozlemeden bir ısırık 2 dilim patates kızartması bolca domates salatalık peynir yeşillik..
Ara 1 adet muz fıstık ezmesi
Aksam 2 yemek kaşığı semiz otu yemeği ve yogurt
Su 4 litre
Spor yokmorordek ayvacicegi parkbyull
Vaay, ben bir yaşını doldursun bakıcam en fazla 1.5a kadar devam ederim herhalde bu emzirme işine.Ben emziriyorum canım mayısta 4 bitecek pasamin. Evet 2 haftadır adet ağrısı çekiyorum sonuç yok ama. Pazartesiden beri hep 65 küsür du bi cuma 66.3 tüm listeye patladı bakalım bu cumaya inşallah. Sanada çok geçmiş olsun canim ozaman o şişkinlik gerginlik çok yoruyor insani
birşey sormak istiyorum size kaynatılmış limon. Onun suyunu hergun içerek zayıflayın diyorlar ben denemek istiyorum ise yarar mi dersiniz yapan varmi aranizda
Kusura bakmayın uç gündür kızımın ateşi çıkıp
Kusura bakmayın uç gündür kızım ateslı burnu tıkalı uykusuzluk hastane ev derken tel sarja bile takmayı unutuyorum sürekli kucagımda o yüzden vakit bulup yazamadım kilomda 66.6 cıktı.. Çok verememişim inşallah bu hafta daha dikkat edicem
Ayvacicegim emzirmiyorum yazmıştım tel takılmış kafasına gore:) 20 aylıkken bıraktım bende. 2 yaşından sonra emzirmek çocuğun psikolojisini bozuyor zaten. BenCe bütün dişler bitince bırakmalı çünkü son dişler çıkarken çevremdeki bütün çocuklar çok fena hastalandı emmeye devam edenler daha çabuk atlattiVaay, ben bir yaşını doldursun bakıcam en fazla 1.5a kadar devam ederim herhalde bu emzirme işine.
İnşallah bişey yoktur normal ağrıdı canım ya çok geçmiş olsunDün yediklerim:
Sabah: peynirli baharatlı omlet, 2 dilim ekmek, salatalık, ceviz, fistik, biber, çay
Ogle: 1 dilim ekmek ustu tereyag
Aksam: 1 kase mercimek çorbası, kalçalı tavuk butu
Su: 1 litre
Spor: yok
Havuza gitmek yerine temizlik yaptım. Mememde gebe bur ağrı var umarım mastit ilham yine. Bugün gueye calısıcam.
Limonu sıkıp önce kabuklarını 10 dakika kaynatıyorsun sonra limon suyunuda ekliyorsun içine sabah aksam ac karina iciyorsunLimonu kabuğuyla kaynatıp sıkmadan suyunu 8cmek mi?
Geçmiş olsun, benimki de hasta. Böyle zamanlarda paylaşım azalabiliyor anlaşılır bir şey. Tek vakit bulabilirsen cumalari kilonu bildirmeye çalış oglene kadar.
Hmm bunu bilmiyordum, önemli bir konu. Bizimki ilkini çıkarmaya uğraşıyor ve sanırım ondan bağışıklığı düştü, hasta oldu. Bu arada alttaki dişler şişti, çok belirgin ama bundan sonra ne kadar surer damağı yırtıp çıkması acaba?Ayvacicegim emzirmiyorum yazmıştım tel takılmış kafasına gore:) 20 aylıkken bıraktım bende. 2 yaşından sonra emzirmek çocuğun psikolojisini bozuyor zaten. BenCe bütün dişler bitince bırakmalı çünkü son dişler çıkarken çevremdeki bütün çocuklar çok fena hastalandı emmeye devam edenler daha çabuk atlatti
Yani zayıflatmaya etkisini bilemiyorum ama limonda c vitamini var ve o sıcak suda kaynatirsan etkisini kaybeder. Ama o kabukları kaynattığın sunsoguyunca eklersen sorun olmaz. Ben direk limonu sıkıp suyunu içiyorum hamilelikten kalma alışkanlık.Limonu sıkıp önce kabuklarını 10 dakika kaynatıyorsun sonra limon suyunuda ekliyorsun içine sabah aksam ac karina iciyorsun
Aslinda gece ictigi icin gunduz az yiyor, bana soylenen 3 ogun yedirmem su anda (tabi az yiyor ama ogunleri ogrensin vucut diye) ornek 1 yas icin verilen menude 3 ana ogun bir de ara var ki daha bir de anne sutu var bunlara ek. Ben ilk gece sutunu azaltmaya basladigimda farkettim, gece icmeyince sabah bi istahla emdi yarim saat :) Yani donguyu bi sekilde kirman gerek. Bi gece icmese ertesi gun aciktigi icin gunduz yiyecek, gecesine de daha tok olacak. Cok sevdigi seylerden versen, ac olmasa bile yiyebilecegi: mesela bizimki muzu seviyor bir de avokado. O sekilde ara ogunlerle bigun iyi doyursan, gece denemesinde memesiz uyuma ihtimali de uyanmama ihtimali de artar.Aynen canım uyumadan önce sütünü içiyor ama oturduğumuz odada içiriyorum yoksa hemen uykuya geçer gürültülü ortamda uyumuyor orda süt içtikten sonra biraz ayağımda sallıyorum tam moda girecekken yatağına koyuyorum bir iki dönüp uyuyor.. Gün içinde az yemek yer yani şöyle eğer sabah ve akşam verirsem öğle vermezsem anca öyle iyi yiyor ona da gönlüm razı olmuyor
Ama uyumdan önce mutlaka doymasını şağlıyorum tabi gaz yapmayacak yiyeceklerle ve uyumadan bir iki saat önce veriyorum.. ama yine de meme de doyuncaya kadar emiyor alışkanlık olmuş ama emiyor da.. Aynen sabırlıyım ve pes etmiycemm sana tekrardan çok teşekkür ediyorum
Hasta ettiği için kuzuyu çok yakın hatta sen farketmiceksin bile çıktığını gulucukler atmaya başladığında bil ki çıkarmış benimki 6 aylık olduğu gün ilkini çıkardı bikacgun sonra 2. Yi sonra her ay 2 ser tane aynı anda çıkardı. İlk dış te hasta olur canım sonrakinde bi anda çıkar azı disler ilk çıkarken bida bağışıklığı düşer ama en zoru en son çıkanlar o çok yipratiyorHmm bunu bilmiyordum, önemli bir konu. Bizimki ilkini çıkarmaya uğraşıyor ve sanırım ondan bağışıklığı düştü, hasta oldu. Bu arada alttaki dişler şişti, çok belirgin ama bundan sonra ne kadar surer damağı yırtıp çıkması acaba?
uye | Cuma | Ctesi | Pazar | Ptesi | Sali | Cars | Pers | Ceza | Sonuc |
| 0 | ||||||||
A Asmii | 210 | 210 | |||||||
N Nurumcan94 | + | 75 | 75 | ||||||
| 30 | 30 | -40 | 20 | |||||
| 22,5 | 22,5 | |||||||
E elacicegim23 | 58 | + | 58 | ||||||
B bluuee | 75 | 75 | |||||||
| + | + | 0 | ||||||
A Ahsen59 | + | + | 0 | ||||||
E ecem847 | 0 | ||||||||
| 0 | ||||||||
| 0 | ||||||||
| 99 | 99 | |||||||
| 60 | + | 60 | ||||||
| 0 |
Tamam canım senin bebeğinede çok geçmiş olsun ...Limonu kabuğuyla kaynatıp sıkmadan suyunu 8cmek mi?
Geçmiş olsun, benimki de hasta. Böyle zamanlarda paylaşım azalabiliyor anlaşılır bir şey. Tek vakit bulabilirsen cumalari kilonu bildirmeye çalış oglene kadar.
Canim bilemiyorum tabiki ama birçok kişi çok faydası olduğunu zayıfladığını yazmış denemeye karar verdim bakalım faydası olursa yazarimYani zayıflatmaya etkisini bilemiyorum ama limonda c vitamini var ve o sıcak suda kaynatirsan etkisini kaybeder. Ama o kabukları kaynattığın sunsoguyunca eklersen sorun olmaz. Ben direk limonu sıkıp suyunu içiyorum hamilelikten kalma alışkanlık.
Tamam canım detoksa girmesen de olur bence önce sağlık diyorum hepdün ki dersimi bugun aksama aktarmıstım yarım saat yürüyüs yapmıstım kaptanım yarım saat sonra da cıkıp bida yuruyus yapıcam feda olsun kaptanım.
bide tahlil yaptırıcam diye detoks yapmamıstım ödem cumayı etkiledi bence. p.tesi dr u halledeyim detoks ta yapıp cumaya 64.9 gelip 2 haftayı telafi etmek istiyorum bu hafta evde 3 kere spor da yapıcam
Çok geçmiş olsunKusura bakmayın uç gündür kızımın ateşi çıkıp
Kusura bakmayın uç gündür kızım ateslı burnu tıkalı uykusuzluk hastane ev derken tel sarja bile takmayı unutuyorum sürekli kucagımda o yüzden vakit bulup yazamadım kilomda 66.6 cıktı.. Çok verememişim inşallah bu hafta daha dikkat edicem
Son dişler dediğin en arka azılar mı? Onlar 2 yaşından sonra da çıkabiliyor, o zaman 2 yaşından sonra da emzirmeliyiz :) (ki bence gayet mümkün :) )Ayvacicegim emzirmiyorum yazmıştım tel takılmış kafasına gore:) 20 aylıkken bıraktım bende. 2 yaşından sonra emzirmek çocuğun psikolojisini bozuyor zaten. BenCe bütün dişler bitince bırakmalı çünkü son dişler çıkarken çevremdeki bütün çocuklar çok fena hastalandı emmeye devam edenler daha çabuk atlatti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?