- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.281
Çok iyi kilo vermişsiniz :) nelere dikkat ettiniz süreç nasıl geçti? Hiç motivasyonum yok bu ara gaz ahenkteyse ihtiyacım varbaşlangıç ölçülerimi buradan buldum 24 Nisan 2015ikinci yazdıklarım güncel ölçüler ara ara ölçerim :)
Göğüs 102 / 86
Bel 86 / 67
Göbek - / 74
Basen 100 / 85
Bacak 60 / 48
Merhaba. Dün menüm iyi değildi;
Kahvaltı: Menemen 4-5 kaşık, 2 dilim ekmek, 5 zeytin, peynir, 1 tk tahin-pekmez (peynirde ölçü belirtmiyorum çünkü pek peynir sevmem sağlıklı diye yiyorum az yiyorum, 1 kibrit kutusu büyüklüğünü geçmez )
Doğa yürüyüşüne çıktık kahvaltıdan sonra, yanimiza kandil simidi ve kurabiye almıştık, 1 kurabiye, 4-5 küçük kandil simidi yedim. Ve yarımdan çok peynirli gözleme
Aksam: akşamı dengelemek isterdim ama aç hissediyordum kendimi. 4-5 kaşık makarna, 4 köfte, 4-5 kaşık pırasa, 3 kaşık yoğurt , salata
En az iki saat yürüdük ama spor şeklinde değil gezinti gibi. 2 litre suayvacicegi morordek
Öğle az olmuş akşam çok olmuş bence. Çorbayı öğlen icseniz daha dengeli olurdu.Selam kizlarr menum
Sabah 1 yumurta sahanda 1 domates 6 zeytin sekersiz cay
Ara sekersiz turk kahvesi
Oglen 1 kupa yesilcay 10 kayisi cekirdegi
Ara sekrsz turk kahvesi
Aksam 2 kase mercimek corbasi 1 lahmacun bol salata ayran
Aksam cokmu yedim sizce
2 litre su iki gundur misafirlikteyim spor yapamiyorum
Teşekkürler :) valla al ver derken son bi seneye kadar pek bişey becerememiştim. Ama eskiden beri buradayım kızlar bilir çok spor yaptım sporsuz pek mümkün olmuyor hiçbir şey. Beslenme düzenim son bir yılda çok değişti. Sebze ağırlıklı bol baharatlı yiyorum. Midem de iyice küçüldü. İşin özü aç kaldım spor yaptımÇok iyi kilo vermişsiniz :) nelere dikkat ettiniz süreç nasıl geçti? Hiç motivasyonum yok bu ara gaz ahenkteyse ihtiyacım var
Ya gerçekten kötü olmuş. Bolca yürüyüş var gerçi ama ben gene de bi 30 puan ceza yazayım, fazla spor göz çıkarmaz :)Merhaba. Dün menüm iyi değildi;
Kahvaltı: Menemen 4-5 kaşık, 2 dilim ekmek, 5 zeytin, peynir, 1 tk tahin-pekmez (peynirde ölçü belirtmiyorum çünkü pek peynir sevmem sağlıklı diye yiyorum az yiyorum, 1 kibrit kutusu büyüklüğünü geçmez )
Doğa yürüyüşüne çıktık kahvaltıdan sonra, yanimiza kandil simidi ve kurabiye almıştık, 1 kurabiye, 4-5 küçük kandil simidi yedim. Ve yarımdan çok peynirli gözleme
Aksam: akşamı dengelemek isterdim ama aç hissediyordum kendimi. 4-5 kaşık makarna, 4 köfte, 4-5 kaşık pırasa, 3 kaşık yoğurt , salata
En az iki saat yürüdük ama spor şeklinde değil gezinti gibi. 2 litre suayvacicegi morordek
Iyi yolculuklar canım :) ozlettirme kendiniSelamlar dün biraz eğlendik evde o yüzden menü de spor da yandı :/ ama bu sabah tartım 49,6 idi. Yarın sabah da bildirim yaparım ondan sonra yola çıkıyorum Mersin'e doğru. Otostopla seyahat ettiğim için tartı vs bulmam zor olur yolda da be kadar kalacağım belli olmuyor. Tartılabildikçe her Cuma tartılırım. Ama Hindistan'da tartı bulamadığım için metre kullanıyordum. Regl şişkinliği olduğu dönem dışında doğru çıkıyor ölçüler :) bir süre öyle takip ederim sizlere de yazarım kaptanım :)morordek
Evet öğlen az olduğu için aksam doyamamış olabilirsin. Neyse ki sacma şeyler yememissin birazcık karbonhidrat ağırlıklı olmuş sadece :)Selam kizlarr menum
Sabah 1 yumurta sahanda 1 domates 6 zeytin sekersiz cay
Ara sekersiz turk kahvesi
Oglen 1 kupa yesilcay 10 kayisi cekirdegi
Ara sekrsz turk kahvesi
Aksam 2 kase mercimek corbasi 1 lahmacun bol salata ayran
Aksam cokmu yedim sizce
2 litre su iki gundur misafirlikteyim spor yapamiyorum
Ahah aynenHeeeyyooo, bizim takim nerede? Gene biz bebekliler bilgisayar basinda, kalani geziyor sanirim. Ben de kitabimi okuyup yatayim bari.
Yarin dengelirim onu yani yedikten sonra pisman oldum ama kendimi kaybetmistm resmenYa gerçekten kötü olmuş. Bolca yürüyüş var gerçi ama ben gene de bi 30 puan ceza yazayım, fazla spor göz çıkarmaz :)ayvacicegi
Iyi yolculuklar canım :) ozlettirme kendini
Evet öğlen az olduğu için aksam doyamamış olabilirsin. Neyse ki sacma şeyler yememissin birazcık karbonhidrat ağırlıklı olmuş sadece :)
Bnde acikogretime calisicamda firsatim olmuyo ya 3 hafta kaldi nasil olcak bilmiyorumAhah aynen
Ben açıköğretim çalışıyorum. Sınavlara az kalmış ve hiç bakmadım
Sen hangi üni'nin açıköğretimindesin? Benimki Atatürk, 23-24 Mart'ta yani 2 haftam var. Hangi bölümdesin bi de? :)Bnde acikogretime calisicamda firsatim olmuyo ya 3 hafta kaldi nasil olcak bilmiyorum
Benimki lise canim eger yapabilirsem son sinav olacak ondan sonra uniye giricemSen hangi üni'nin açıköğretimindesin? Benimki Atatürk, 23-24 Mart'ta yani 2 haftam var. Hangi bölümdesin bi de? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?