Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kahvaltı: 2 dilim ekmek, peynir,1 haşlanmış yumurta,5 zeytin,çay
ara: 1 çay bardağı sütlü kahve+yarım ayva
ara: 4 kaşık yoğurt+ 5-6 çilek+tarçın. karıştırıp meyveli yoğurt yaptım
akşam: 5-6 kaşık mantarlı tavuk, 4-5 kaşık pırasa, 2 bardak ayran
spor: 100 ip atlama, 10 dakika bisiklet,15 dakika yürüyüş 2 litre su morordek ayvacicegi

15 Mart Hedefleri

Üye ismiHedefNot
BeyazOrkidem 59Bu hafta da hedefine ulaşamazsan izne ayıracağım seni. Tam 4 hafta oldu çünkü...
A Asmii 73.5
N Nurumcan94 92.3
Hmavidag 66Bu hafta az koyalım bakalım metabolizman bize ne gösterecek :)
Leyl-i-fer 81Bu hafta güzel bir eksi getirip geçen haftaki artıyı unutturman lazım..
E elacicegim23 65.9
B bluuee 62.5
ayvacicegi 51.3
A Ahsen59 97.6
Pembis Hayaller 59.5Geçen hafta baya gitmişti, bu hafta belki takılır. Metabolizmanı da henüz çözemediğim için şimdilik az koydum hedefi :)
Arzu_Azra 66
S_A 92.5Hadi artık şu 93'leri kıralım

kollontai bu hafta da sana hedef koymadım durumundan ötürü ama dilersen ekleriz :)

100 gramdan gitti

Kaptanim bana neden az

Kaptanim bana neden az

Ve bugun ku menum
Sabah: 1 bardak limonlu su
kıymalı yumurta bir ufak parca tavuk eti 3 yaprak marul salatalik zeytin 1.5 dilim ekmek cay
Öğle: bir kac tane çubuk kraker (çocuklar yerken canım cekti) bir bardak nane limon karışımı
Aksam: 1 bardak limonlu su
1 tabak bol sebzeli bulgur pilavi ilk defa yaptim (patates havuç soğan biber hepsinden bol koydum) salata 1 bardak ayran
Ara: yarim küçük elma 1 dilim portakal
Su: 2 litre
Spor:yarim saat plates 100 saniye plank
@ayçiçeği parkbyull morordek bugünlerdeki menülerim hakkında ne düşünüyorsunuz yanlış yaptıklarım varsa soyleyin lütfen

Merhaba oğlum hastalandı istifra ediyor onun başında beklerken gecenin bi yarısı yazıyım
Hayır karatay yapmıyorum uzun süre açlık bana göre degil, şeker ve tansiyona genetik yatkınlığım var arada çıkıyoda zaten
Cuma gününden bahsediyorsak 14 e kadar ara yapamadım ve 14 te kahveye misafirim geldi,16 da çocuklar geldi onlarla tost yedim ama akşam yemeği normaldi sanki,son arayı
İse geç yattığım için yapıyorum yoksa mide kazıntısından uyuyamıyorum su içincede tuvalete kalkmaktan uyuyamıyorum.hafrasonu geç kalkrığım için 1 ana öğünü eksiltiyorum düzenim böyle.
Benim sıkıntım öğün atladığımda oluyo diğer öğünde çok veya yanlış yiyorum bu sefer . Çok teşekkür ederim menülerimi incelediğin için.ben kriz anları diyorum misafir geldiğinde, dışarı çıktığımda,temizliğe kendimi kaprırdığımda kaçırdığım öğünlere, o zaman yapmamı tavsiye edebileceğin bişey varmı söylersen sevinirim. Ve haklısın ne kadar az yersem o kadar eririm.

Mesela böyle bi öğünle ben tatlı krizi yaşarım sanırım hele bise 10000 adım yürürsem düşünemiyorum maşallah sana emziriyorsunda üstelik bidaha maşallah

Mesela böyle bi öğünle ben tatlı krizi yaşarım sanırım hele bise 10000 adım yürürsem düşünemiyorum maşallah sana emziriyorsunda üstelik bidaha maşallah

Daha az ye demek istemedim, zaten sen şu anda 80li kilolarda olduğun için benden daha fazla yemen gerekir. Benim dün ekstra bir durum, az oldu fazla acıkmadım. Önceki günlerde çok yediysem, bu sabah aç uyandım kaç gündür aç uyanmıyordum.

Az ve sık yemekte de sorun yok, belki tercihlerini iyilestirebilirsin. Gece yatmadan öğünün kalacaksa, süt yoğurt filan biskuviden daha iyi olur. Yine gunduz arada meyve, yemiş, yoğurt yapabilirsin. Demek istediğim öğünlerde ekmek, pilav filan.zaten oluyor ara da tost olunca pek diyete benzemiyor. Diyette az ye aç kal demiyorum ama mevsimine göre havuç, salatalık biber yanında 1 parça peynir veya yeşillik ve ceviz gibi şeyler daha iyi olur sanki.

Bir de son olarak tatlı krizleri vücudu alistirdigimiz için oluyor. Eğer onlardan kurtulmak istiyorsan bir süre 3 hafta, 1 ay, 40 gün ilave şeker katkılı bir şey yemeyeceğim diyip, tatlı ihtiyacini abartmadan meyveden karşılarsan, kriz filan kalmaz.

Ayrıca da çok geçmiş olsun oğluna, ilk onu yazacaktım unutmuşum. Lütfen yazdıklarımı eleştiri değil öneri gibi al, sadece kendimce gözlemlediklerimi söylemek istedim.
Benim ailemde de diyabet yaygın, babam akşam yemeğinden sonra çay bisküvisiz duramaz, şeker için ilaç kullanmasına rağmen. Ben de gebelik şekeri geçirdim, inan bu durumda tek çare şeker ve rafine unlu gıdaları bırakmak. Kilo verip, hareketi arttırmak.hersey biranda olmaz tabi ama zamanla bunları yapmayı düşün bence.

Haklısın canım önce sağlık. Bu sabah verdim tahlilleri cuma ve hafta sonu da Yarım şar saat spor da yaptım bu hafta toparlicam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…