- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.301
Kolay gelsin o halde, simdiden sınavlarında basarılar diliyorum :)Benimki lise canim eger yapabilirsem son sinav olacak ondan sonra uniye giricem
Üye ismi | Hedef | Hedefe ulaşma durumu |
---|---|---|
| 59 | Başarısız |
A Asmii | 74.5 | Başarılı |
N Nurumcan94 | 93 | Başarılı |
| 65.4 | Başarısız |
| 81 | Başarısız |
E elacicegim23 | 66.2 | Başarısız |
B bluuee | 63 | Başarılı |
| 51.5 | Başarısız |
| 61.2 | |
A Ahsen59 | 98.5 | Başarılı |
| 61.5 | Başarılı |
| 66.5 | Başarısız |
| 50 | Başarısız |
Üye ismi | Hedef | Not |
---|---|---|
| 59 | Bu hafta da hedefine ulaşamazsan izne ayıracağım seni. Tam 4 hafta oldu çünkü... |
A Asmii | 73.5 | |
N Nurumcan94 | 92.3 | |
| 66 | Bu hafta az koyalım bakalım metabolizman bize ne gösterecek :) |
| 81 | Bu hafta güzel bir eksi getirip geçen haftaki artıyı unutturman lazım.. |
E elacicegim23 | 65.9 | |
B bluuee | 62.5 | |
| 51.3 | |
A Ahsen59 | 97.6 | |
| 59.5 | Geçen hafta baya gitmişti, bu hafta belki takılır. Metabolizmanı da henüz çözemediğim için şimdilik az koydum hedefi :) |
| 66 | |
| 92.5 | Hadi artık şu 93'leri kıralım |
100 gramdan gitti8 Mart Hedef Sonuçları
Üye ismi Hedef Hedefe ulaşma durumu BeyazOrkidem 59Başarısız A Asmii 74.5Başarılı N Nurumcan94 93Başarılı Hmavidag 65.4Başarısız Leyl-i-fer 81Başarısız E elacicegim23 66.2Başarısız B bluuee 63Başarılı ayvacicegi 51.5Başarısız Pain Killer 61.2A Ahsen59 98.5Başarılı Pembis Hayaller 61.5Başarılı Arzu_Azra 66.5Başarısız kollontai 50Başarısız
Kaptanim bana neden az15 Mart Hedefleri
Üye ismi Hedef Not BeyazOrkidem 59 Bu hafta da hedefine ulaşamazsan izne ayıracağım seni. Tam 4 hafta oldu çünkü... A Asmii 73.5 N Nurumcan94 92.3 Hmavidag 66 Bu hafta az koyalım bakalım metabolizman bize ne gösterecek :) Leyl-i-fer 81 Bu hafta güzel bir eksi getirip geçen haftaki artıyı unutturman lazım.. E elacicegim23 65.9 B bluuee 62.5 ayvacicegi 51.3 A Ahsen59 97.6 Pembis Hayaller 59.5 Geçen hafta baya gitmişti, bu hafta belki takılır. Metabolizmanı da henüz çözemediğim için şimdilik az koydum hedefi :) Arzu_Azra 66 S_A 92.5 Hadi artık şu 93'leri kıralım
kollontai bu hafta da sana hedef koymadım durumundan ötürü ama dilersen ekleriz :)
Kaptanim bana neden az15 Mart Hedefleri
Üye ismi Hedef Not BeyazOrkidem 59 Bu hafta da hedefine ulaşamazsan izne ayıracağım seni. Tam 4 hafta oldu çünkü... A Asmii 73.5 N Nurumcan94 92.3 Hmavidag 66 Bu hafta az koyalım bakalım metabolizman bize ne gösterecek :) Leyl-i-fer 81 Bu hafta güzel bir eksi getirip geçen haftaki artıyı unutturman lazım.. E elacicegim23 65.9 B bluuee 62.5 ayvacicegi 51.3 A Ahsen59 97.6 Pembis Hayaller 59.5 Geçen hafta baya gitmişti, bu hafta belki takılır. Metabolizmanı da henüz çözemediğim için şimdilik az koydum hedefi :) Arzu_Azra 66 S_A 92.5 Hadi artık şu 93'leri kıralım
kollontai bu hafta da sana hedef koymadım durumundan ötürü ama dilersen ekleriz :)
Merhaba oğlum hastalandı istifra ediyor onun başında beklerken gecenin bi yarısı yazıyımSevgili leylifer,
Senin beslenme şeklini tam anlayamadım. Karatay değil herhalde, ekmek, tost filan yiyorsun. Şu anki kilonda toplam kalori miktarın da çok düşük olmasın zaten ama bakınca çok sık yiyorsun ve tost+ayran ara öğün değil, onu öğle yemeği gibi düşün. O şekilde olursa, diğeri ara öğün tamam ama akşam yemeğinden 2 saat sonra acıkmış olamazsın, o çayla bisküvi bildiğin alışkanlıktan yeniyor. Yediğim altınbaşak düşük kalorili filan gibi düşünme, akşam 7den sonra birşey yemesen sabaha kadar çok daha güzel yağ yakarsın. Besin değeri açısından sana bi faydası da yok.
Mesela böyle bi öğünle ben tatlı krizi yaşarım sanırım hele bise 10000 adım yürürsem düşünemiyorum maşallah sana emziriyorsunda üstelik bidaha maşallahBugun:
sabah: (40 gr) yulaf lapasi, 100 ml sut, 1 avuc cig yer fistigi
ogle: 1 kepce mercimek corbasi, 1 tabak tavuk sote (pilav yapmistim ama yemedim, artik 1 kerelik 1 kisilik pilav pisirme becerisine sahibim)
aksam: 1 dilim ekmek uzerine tereyag (1 tatli kasigi), 1 avuc cig yer fistigi
Su: 1 litre (yatana kadar 1ye tamamlayacagim)
Spor: 45 dk yuzme, 10076 adim tempolu yuruyus
Bugun aksami erken yedim, yari nesim yolculuga cikacakmis, sanirim erken yaticam.
Bu arada yulaf ezmesi yerine denemek icin esim yulaf lapasi almis (instant oatmeal dediklerinden) ben begenmedim
Mesela böyle bi öğünle ben tatlı krizi yaşarım sanırım hele bise 10000 adım yürürsem düşünemiyorum maşallah sana emziriyorsunda üstelik bidaha maşallah
Bir de son olarak tatlı krizleri vücudu alistirdigimiz için oluyor. Eğer onlardan kurtulmak istiyorsan bir süre 3 hafta, 1 ay, 40 gün ilave şeker katkılı bir şey yemeyeceğim diyip, tatlı ihtiyacini abartmadan meyveden karşılarsan, kriz filan kalmaz.Mesela böyle bi öğünle ben tatlı krizi yaşarım sanırım hele bise 10000 adım yürürsem düşünemiyorum maşallah sana emziriyorsunda üstelik bidaha maşallah
Ayrıca da çok geçmiş olsun oğluna, ilk onu yazacaktım unutmuşum. Lütfen yazdıklarımı eleştiri değil öneri gibi al, sadece kendimce gözlemlediklerimi söylemek istedim.Merhaba oğlum hastalandı istifra ediyor onun başında beklerken gecenin bi yarısı yazıyım
Hayır karatay yapmıyorum uzun süre açlık bana göre degil, şeker ve tansiyona genetik yatkınlığım var arada çıkıyoda zaten
Cuma gününden bahsediyorsak 14 e kadar ara yapamadım ve 14 te kahveye misafirim geldi,16 da çocuklar geldi onlarla tost yedim ama akşam yemeği normaldi sanki,son arayı
İse geç yattığım için yapıyorum yoksa mide kazıntısından uyuyamıyorum su içincede tuvalete kalkmaktan uyuyamıyorum.hafrasonu geç kalkrığım için 1 ana öğünü eksiltiyorum düzenim böyle.
Benim sıkıntım öğün atladığımda oluyo diğer öğünde çok veya yanlış yiyorum bu sefer . Çok teşekkür ederim menülerimi incelediğin için.ben kriz anları diyorum misafir geldiğinde, dışarı çıktığımda,temizliğe kendimi kaprırdığımda kaçırdığım öğünlere, o zaman yapmamı tavsiye edebileceğin bişey varmı söylersen sevinirim. Ve haklısın ne kadar az yersem o kadar eririm.
Haklısın canım önce sağlık. Bu sabah verdim tahlilleri cuma ve hafta sonu da Yarım şar saat spor da yaptımTamam canım detoksa girmesen de olur bence önce sağlık diyorum hep
Çok geçmiş olsun
Son dişler dediğin en arka azılar mı? Onlar 2 yaşından sonra da çıkabiliyor, o zaman 2 yaşından sonra da emzirmeliyiz :) (ki bence gayet mümkün :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?