Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Doğum günün kutlu olsun canım nice senelere
Ben kendim kesiyorum oglusun saçlarını, hiç berbere götürmeyi denemedim çünkü eminim ki büyük kriz çıkar bizim de.. Benim kesmeme bile anca alıştı. Gözünün önüne geleceği zaman makasla biraz alıyorum, banyoda bi de arkalardan.. En kötü öyle yaparsın sen de.. Tecrübeyle öğreniyoruz

parkbyull Nice mutlu yaşlara, sen şimdi balık burcu mu oluyorsun, duygusal misin dedikleri gibi :)

Benim oğlan 1 ay öncesine kadar keldi, hala daha kafasının arkasında yuvarlak bis bir bölge var. Hayal edemiyorum saçları uzayacak da kestirme noktasına gelecek, maşallah seninkine. Bizde de babası 1 yaşında kazıyalım daha bir çıksın diyor ama ben uzatmak istiyorum.

Kontrolden geldik yeni, deli kar yağıyor, bebek arabasıyla gitmiştim, kan ter içinde kaldım. Kendine de grip aşısı yaptırdım umarım bi daha hasta olmam.

sağol canım biz zaten berberde durmuyor diye evde kesiyorduk evde kriz geçirdi.

bizim bu çile çabuk geliyor canım çabuk uzuyor babasıda bende saçtan varolmuşuz.ama artık kesmeyecem bağlayacam tepeden.

Selamlar kizlaar menumu yazayim
Sabah ilik limonlu su 1 yumurta sahanda 1 domates 1 ceviz 1 havuc 2 dilim kasar peyniri sekersiz cay
Ara skrsz turk kahvesi
Oglen yesil mercimek salatasi
Ara 1 kupa yesilcay
Aksam 1 gozleme 1 bardak ayran
Yarim saat yuruyus 2.5 litre su

Şifa olsun canım, ama akşam gözleme olmamış sanki, böyle kaçamakları öğlene kaydırsan çok daha iyi olur

Selamlar bugün kaçamak günü oldu dayanamadım :/
Sabah
3 dilim tahıllı ekmek
1 yumurtadan sucuklu yumurta
Zeytin peynir reçel az az

Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
1 tabak sulu köfte (yarım porsiyon)

Akşam çayı saati
1 dilim yaş pasta (450 kalori)

Spor
Jillian level 1
Su 1,5 lt

Evet bence de akşamki gözleme olmamış ve bu sebeple de 40 puan ceza yazıyorum ayvacicegi
Senin aksamki kaçamağa da ceza yazayım mı :)

Iyi akşamlar hanımlar
Çok yorgunum. Oğlum hala tam iyilesemedi. Burnu çok akıyor. Öksürük daha iyi. Doktora götürsem mi emin de olamıyorum. Bir gün iyiyken sonra tekrar artıyor. Burun akıntısı yüzünden de cok zor uyudu. Artık gerçekten sabrımın sonundaydım yani.. Bazen gerçekten çok zorlanıyorum

Sabah (07:30) : 1 greyfurt suyu, 1 haslanmis yumurta, marul arasi peynir, ceviz, kirmizi biber
ara (09:30 civari): oglandan kalan haslanmis yumurta (1e yakin)
Ogle (11:30): yarim porsiyon tavuk sote (dunden kalan), 2 ince dilim cavdar ekmegi ( tanesi 30 gramdan toplam 60 gram) uzerine 1 tatli kasigi tereyag
ara (13:00): sutlu kahve
ara (17:00): 1 tatli kasigi mercimek corbasi, 1 tatli kasigi muz
aksam: 1 tabak nohut makarnasi uzerine sos (sogan, biber, domates, az zeytinyag, baharat)

Su: 2 litre
Spor: 16718 adim tempolu yuruyus

Bugun "analari tas yesin yarimsardan bes yesin" lafini anlamis oldum, kalanlar atilmasin diye yiyince baya oluyor, bu ise bir care lazim hanimlar.

Nohut makarnasi hosuma gitti, 100 gramda 11 gram lif, 21 gram protein varmis. Ayda bir canin makarna istediginde normal bugdayli yerine bu yenir yani
Puding yaptim gunduz ama tabiki yemedim, aferin bana.

guzel spor

Haklisin ya iste kendimi tutamiyorum
gelsin cezalar o vakit
Evet bence de akşamki gözleme olmamış ve bu sebeple de 40 puan ceza yazıyorum ayvacicegi

Senin aksamki kaçamağa da ceza yazayım mı :)
tabi ki kaptanım, cezam neyse yapayım ama sistem nedir onu bilmiyorum :)
Mevsimden tüm kuzular hasta gibi, Allah tüm annelere sabır versin

Bu tabloya bayıldım ya, ödül falan oluyor mu ilin sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…