- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.341
Doğum günün kutlu olsun canım nice seneleretünaydın hanımlar..
dün benim doğum günümdü 32 . yaşımın ilk günündeyim anlayacağınız..
fakat güzel girmedim hem mental hem bedenen hem ruhen anlayın yani iliklerime kadar yorgunum..
oğlum saçını kestirmediğinden babası tutturdu akşam kesecem diye evde makinayı çalıştırdık çocuk sinir krizi geçirdi resmen kendinden geçti yarıda bıraktık..
öğlene kadar izin aldım,sabah kahvaltısını yaptırdım evi toparladım yemeklerimi pişirdim aldım oğlanı markete istediği bir iki abur cuburu aldım berbere girdim kucağımda çırpınsa da beş dakika da kalan saça makina vurdurttum..
ve büyük yemin ettim aklı erene kadar berbere girmeyecek saçlarını uzatacağım bağlayacağım..
ağrımayan birbirine geçmeyen kemiğim kalmadı kötüyüm yani..
neyse sabah tartıta 66,2 idim..
cumadan bu yana menüleri saymayacağım..
sabah:fıstık ezmesi ile muz yedim..
az öncede iş yerime geldim yanımda kıymalı bamya çorbası getirdim içtim ekmeksiz bir tane de muz yedim tutsun diye...
akşam da kıymalı bamya çorbası olacak ve fırına tavuk mantar attım nasipse onları yiyeceğim..hiç halim olmazsa yemem sadece kefir içebilirim..
umarım sizler iyisinizdir..
morordek ayvacicegi
sağol canım yemin ettim kendi aklı erene kadar kesmem kestirtmemparkbyull yeni yaşın sağlık ve huzur getirsin sana❤ Uzat gitsin saçları da yaw ne sana ne evladına eziyet olmasın böyle :/
sağol canım biz zaten berberde durmuyor diye evde kesiyorduk evde kriz geçirdi.Doğum günün kutlu olsun canım nice senelere
Ben kendim kesiyorum oglusun saçlarını, hiç berbere götürmeyi denemedim çünkü eminim ki büyük kriz çıkar bizim de.. Benim kesmeme bile anca alıştı. Gözünün önüne geleceği zaman makasla biraz alıyorum, banyoda bi de arkalardan.. En kötü öyle yaparsın sen de.. Tecrübeyle öğreniyoruz
bizim bu çile çabuk geliyor canım çabuk uzuyor babasıda bende saçtan varolmuşuz.ama artık kesmeyecem bağlayacam tepeden.parkbyull Nice mutlu yaşlara, sen şimdi balık burcu mu oluyorsun, duygusal misin dedikleri gibi :)
Benim oğlan 1 ay öncesine kadar keldi, hala daha kafasının arkasında yuvarlak bis bir bölge var. Hayal edemiyorum saçları uzayacak da kestirme noktasına gelecek, maşallah seninkine. Bizde de babası 1 yaşında kazıyalım daha bir çıksın diyor ama ben uzatmak istiyorum.
Şifa olsun canım, ama akşam gözleme olmamış sanki, böyle kaçamakları öğlene kaydırsan çok daha iyi olurSelamlar kizlaar menumu yazayim
Sabah ilik limonlu su 1 yumurta sahanda 1 domates 1 ceviz 1 havuc 2 dilim kasar peyniri sekersiz cay
Ara skrsz turk kahvesi
Oglen yesil mercimek salatasi
Ara 1 kupa yesilcay
Aksam 1 gozleme 1 bardak ayran
Yarim saat yuruyus 2.5 litre su
Haklisin ya iste kendimi tutamiyorumŞifa olsun canım, ama akşam gözleme olmamış sanki, böyle kaçamakları öğlene kaydırsan çok daha iyi olur
Evet bence de akşamki gözleme olmamış ve bu sebeple de 40 puan ceza yazıyorumSelamlar kizlaar menumu yazayim
Sabah ilik limonlu su 1 yumurta sahanda 1 domates 1 ceviz 1 havuc 2 dilim kasar peyniri sekersiz cay
Ara skrsz turk kahvesi
Oglen yesil mercimek salatasi
Ara 1 kupa yesilcay
Aksam 1 gozleme 1 bardak ayran
Yarim saat yuruyus 2.5 litre su
Senin aksamki kaçamağa da ceza yazayım mı :)Selamlar bugün kaçamak günü oldu dayanamadım :/
Sabah
3 dilim tahıllı ekmek
1 yumurtadan sucuklu yumurta
Zeytin peynir reçel az az
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
1 tabak sulu köfte (yarım porsiyon)
Akşam çayı saati
1 dilim yaş pasta (450 kalori)
Spor
Jillian level 1
Su 1,5 lt
4 saat alisveris yuruyusunu 1 saat tempolu gibi puanladim, uygun mudur?
guzel sporkahvaltı: 2 dilim ekmek, peynir,1 haşlanmış yumurta,5 zeytin,çay
ara: 1 çay bardağı sütlü kahve+yarım ayva
ara: 4 kaşık yoğurt+ 5-6 çilek+tarçın. karıştırıp meyveli yoğurt yaptım
akşam: 5-6 kaşık mantarlı tavuk, 4-5 kaşık pırasa, 2 bardak ayran
spor: 100 ip atlama, 10 dakika bisiklet,15 dakika yürüyüş 2 litre sumorordek ayvacicegi
uye | Cuma | Ctesi | Pazar | Ptesi | Sali | Cars | Pers | Ceza | Sonuc |
| 0 | ||||||||
A Asmii | 210 | 210 | |||||||
N Nurumcan94 | + | 75 | 125 | 200 | |||||
| 30 | 30 | -40 | 20 | |||||
| 22,5 | 60 | + | 82,5 | |||||
E elacicegim23 | 58 | + | 64,16667 | 122,1667 | |||||
B bluuee | 75 | + | 65 | -30 | 110 | ||||
| + | + | 235 | 167 | 402 | ||||
A Ahsen59 | + | + | 0 | ||||||
E ecem847 | 0 | ||||||||
| 30 | 45 | 60 | 135 | |||||
| 0 | ||||||||
| 99 | 90 | 90 | 279 | |||||
| 60 | + | + | 30 | -40 | 50 | |||
| 0 | ||||||||
| . | . | . | + | 0 |
gelsin cezalar o vakitHaklisin ya iste kendimi tutamiyorum
tabi ki kaptanım, cezam neyse yapayım ama sistem nedir onu bilmiyorum :)Evet bence de akşamki gözleme olmamış ve bu sebeple de 40 puan ceza yazıyorumayvacicegi
Senin aksamki kaçamağa da ceza yazayım mı :)
Mevsimden tüm kuzular hasta gibi, Allah tüm annelere sabır versinIyi akşamlar hanımlar
Çok yorgunum. Oğlum hala tam iyilesemedi. Burnu çok akıyor. Öksürük daha iyi. Doktora götürsem mi emin de olamıyorum. Bir gün iyiyken sonra tekrar artıyor. Burun akıntısı yüzünden de cok zor uyudu. Artık gerçekten sabrımın sonundaydım yani.. Bazen gerçekten çok zorlanıyorum
Hahaha kulübe hoş geldinBugun "analari tas yesin yarimsardan bes yesin" lafini anlamis oldum, kalanlar atilmasin diye yiyince baya oluyor, bu ise bir care lazim hanimlar.
Bu tabloya bayıldım ya, ödül falan oluyor mu ilin sonunda
uye Cuma Ctesi Pazar Ptesi Sali Cars Pers Ceza Sonuc BeyazOrkidem 0A Asmii 210 210N Nurumcan94 + 75 125 200Hmavidag 30 30 -40 20Leyl-i-fer 22,5 60+ 82,5E elacicegim23 58+ 64,16667 122,1667B bluuee 75+ 65 -30 110ayvacicegi + + 235 167 402A Ahsen59 + + 0E ecem847 0parkbyull 30 45 60 135S_A 0kollontai 99 90 90 279Pembis Hayaller 60+ + 30 -40 50Arzu_Azra 0Deniz ve Kum . . . + 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?