- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.381
Bu hafta 2 kg vermeyi hedefliyorum bakalım olacak miii ... bugun şekersiz tatlısız boreksiz diyetimin 12.günü gayet iyi gidiyor kıyafetlerim den de farketmeye başladım 40. Gün 3 gün ara verip şaşırtıp devam edeceğim bi 40 daha yapmam lazim sonrada bakacağım.. kesinlikle tavsiye ederim hanımlar insan bir hedef belirleyince gerçekten odaklanıyor..geri kalan 28 günde bana eşlik etmek isteyen yok mu
Red raspberry leaf tea diye ahududu yaprağı çayı var yurtdışında marketlerde bile oluyor, turkiyede de kesin vardir ama nerde bulunur bilemedim. Ben hamilelikte 2. Trimwsterdan itubareb içtim, normal zamanda adet zamanı iyi geliyor. Oyu hatırlattın emzirirken zararı yok faydası var, kalanları içeyimMenüm
Sabah
Limonlu su
1yumurta
2 dilim kaşar
6 zeytin
Domates
2 dilim ekmek tb
Öğle
Yulaf lapası içinde muz ve bitter olduğu için ara öğün olayını kapattım.
Akşam
4 kasik koz patlıcanlı yumurta
3 kasik sulu et
1 kasik yoğurt çorbası pirincsz
2 dilim ekmek
3 litre sumorordek
Spor: 35 dakika bölgeselayvacicegi
Kızlar adet oluyorum galiba ama sokulemiyorum malesef öyle bi sisim ki resmen 2 kg fark ediyo canım sıkıldıönereceğiniz bisey var mı böyle rahatlamak istiyorum artık ya
Listedeki artılar o gun için menü bildirimi yaptığını gösteriyor. Sayi varsa o da kaç puanlık spor yaptigini varsa cezanı gösteriyor. Haftalık kilo bildirimi ve spor takip listesi, aslında başlık buydu ama koymayı unutmuşum.Bu neyin lisesi canım
Sen en başta ablanla yarışıyorsun bu durumda, takım olarak bizden iyiler mi bari?Evet ya ablam diger takimda kacinci takim bilmiyorum ama cikolata vardi bunu yersem rakibimi gecemem dedi durdurdu kendini bizde denesek ya gaza geliriz
Bu arada kafan rahat olması açısından yumurta rezervine baktırabilirsin. Ekstra bir durum yoksa daha gençsin ben 33te anne oldum, hala erken geliyor :)Ya azda derdimi yazsam olur mu size pek bi keyifsizim şu günlerde :/ erkek arkadaşımla bir senedir yoldayız ama hep bi sıkıntı hep bi problem seviyorum deyipte aşırı ilgisiz olan tiplerden. Bu hafta Mersin'e gidicez beraber sonra ufak bi ara vericez bi süre yalnız kalmak istiyormuş falan filan, çok seviyorum ama artık hevesim kalmadı pek ne yapacağımı şaşırdım. Birde zayıf kadınlardan hoşlanıyor farkettim artık özgüven falan gitmiş benim, ben ona göre kilolu ve göbekliyim hala, az bi kilo alsam sevmeyecek sanki beni ve bu durum beni çok yoruyor, yemek yerken mutsuz oluyorum yada pişman oluyorum. Tek olumlu yönü kilo verdim ama aklım da gitti yani 5 kilo fazla olaydım da daha mutlu olaydım diyorum bazen. Yaşta geçti gidiyor bi çocuk yapacak vaktim kalmayacak hayatta bilmiyorum ne yapsam
şuan datçadayım annemin evinde, hindistandaydım bir yıldır yeni döndüm geri gitmeye çalışıyorum şimdi belli bi yerim yok yani haftaya Adana'ya da uğrarım belki :)Canim sen nerde yaşıyorsun ben adanadayim
benimde o tarafa geçmem gerekiyor o yüzden gideceğim canım sonra belki Adana hataya falan geçerim diye ama tavsiyelerinizi dinleyeceğim zamanımı harcamak istemiyorum fazladan :) çocuk konusunda da çok haklısın salmak lazım birazkollontai tatlım adamla mersine gidip ara vermek nedir ben olsam mersine de gitmem sen önce kendini sev sonra dünya seni sever bu tür kaygılara girme benim iş yerimdeki arkadaşlarım 35 yaş üstü büyük bir kısmı millet daha yeni evlenmeye başladı..flördü devam eden var..doğurganlık olayını hiç düşünme nasibinde bir nikah varsa olacaktır ve bir çocuk varsa ne zaman kucağına alman gerekiyorsa o zaman gelecektir..Biraz salmak lazım teslimiyet güzeldir
ben iki rakibeye meydan okuyorum ondanAaaakollontai senin rakibin ben degil miydim yaaa
Gerçi senin sporlarla aşık atamam bebeğim var ama bende de emzirme gücü var
Dün eşim bi daha ne zaman havuza gitmek istersin dedi, sabah erken gidersem işten önce çocuğa bakabilirmiş. Kilo vereyim, sıkılaşayım istiyor bir de eve tıkılı kalmayayım diye sanırım.
Bizimki ciddi olarak kilo ver der ama hiçbir zaman kiloluyum diye beni sevmediğini hissetmedim. Kilo vermemi istemesi ayrı sevgi ayrı.kollontai bence bunu dikkate almalısın, senin hikaye birebir bir yakınımım eski sevgililerinden birini hatırlattı. Eleman bizimkiyle nisanliyken kiz ev arkadaşı alınca ipler kopmuştu.
Böyle geç annelikler moral oluyor bana, çünkü bir yandan istiyorum bir yandan da erken geliyor, siz yazdıkça bişeyler nasıl zor görünüyor anlatamamBu arada kafan rahat olması açısından yumurta rezervine baktırabilirsin. Ekstra bir durum yoksa daha gençsin ben 33te anne oldum, hala erken geliyor :)
Canım 2 gün bildirim yapamadım
uye Cuma Ctesi Pazar Ptesi Sali Cars Pers Ceza Sonuc @BeyazOrkidem 0@Asmii 210 210N Nurumcan94 + 75 125 200Hmavidag 30 30 -40 20@Leyl-i-fer 22,5 60+ 82,5@elacicegim23 58+ 64,16667 122,1667@bluuee 75+ 65 -30 110ayvacicegi + + 235 167 402@Ahsen59 + + 0@uhs 0parkbyull 30 45 60 135@S_A 0kollontai 99 90 90 279Pembis Hayaller 60+ + 30 -40 50@Arzu_Azra 0@karabiber01 . . . + 0
Kiz ne gec anneligi, millet 45 yasinda doguruyorşuan datçadayım annemin evinde, hindistandaydım bir yıldır yeni döndüm geri gitmeye çalışıyorum şimdi belli bi yerim yok yani haftaya Adana'ya da uğrarım belki :)
benimde o tarafa geçmem gerekiyor o yüzden gideceğim canım sonra belki Adana hataya falan geçerim diye ama tavsiyelerinizi dinleyeceğim zamanımı harcamak istemiyorum fazladan :) çocuk konusunda da çok haklısın salmak lazım biraz ❤
ben iki rakibeye meydan okuyorum ondanhakikaten biz rakibeyiz ama yarışmıyoruz o zaman başlasın emzirme gücünü nasıl yenerim bilemedim ama
İnsan kendi tecrübelerine bile baksa görüyor aslında ama ilişkinin içindeyken farketmiyorsun, sanırım inceldiği yerden kopsun diyeceğim, eşim dostum çağırıyor bi kaç şehir gezeyim kafam dağılsın diyorum zaten ne olacaksa olur o ara. Yumurta rezervine nasıl baktırılıyor ki bende baktırayım. Haklısın daha 5 Senem vardır benimde ❤
Böyle geç annelikler moral oluyor bana, çünkü bir yandan istiyorum bir yandan da erken geliyor, siz yazdıkça bişeyler nasıl zor görünüyor anlatamam
bir yumurtaBen edeyim mi acaba, ben şekersiz yapıyorum hamurişi zaten yok ama ekmek yiyorum dün mesela nohut unundan makarna yedim.
Bu sabah tartı 52.1 (+400) acaba makarnadan mi oldu diye pişman oldum. Sonuçta lif ve protein var ama karbonhidrat da var.
Ekmek olmayınca her öğüne birşey bulmakta zorlaniyorum. Bir gece oncesinden yarın şunları yicem diye evde olanlara göre menü tasarlasak? Önceden kafa yorarsam ekmeğe kalmam. Sabah 250gr yoğurt, 1/3 muz ve az ceviz yedim. Evde yesil kabak, tatlı patates var akşama ne yapsam acaba?
Su kilo aldık begenilmeme gozaltlarim morarinca çirkin hissetme vs seni beğenen nezaman begenmemeye başlıyor biliyormusun sen kendini beğenmeyen baslayinca. Bence vücudunda yüzünde ruhunda çok güzel. Bosaninca 3 gün 3 gece parti verdim demiştin canım. Çocuk olsaydı o dönem öncesi ve sonrası 2niz içinde çok daha kötü olmazmi ydi. Sen bak kendini nasıl toparlamistir heranlamda. Çocuklara en çok zarar veren mutsuz anneler güçsüz anneler. Sen mutlu ol. Çocuk mu diyorsun 15 güne gorumcem 4. Yu doğuruyor 44 yaşında kendisi. Sen mutlu ol gerisi gelirYa azda derdimi yazsam olur mu size pek bi keyifsizim şu günlerde :/ erkek arkadaşımla bir senedir yoldayız ama hep bi sıkıntı hep bi problem seviyorum deyipte aşırı ilgisiz olan tiplerden. Bu hafta Mersin'e gidicez beraber sonra ufak bi ara vericez bi süre yalnız kalmak istiyormuş falan filan, çok seviyorum ama artık hevesim kalmadı pek ne yapacağımı şaşırdım. Birde zayıf kadınlardan hoşlanıyor farkettim artık özgüven falan gitmiş benim, ben ona göre kilolu ve göbekliyim hala, az bi kilo alsam sevmeyecek sanki beni ve bu durum beni çok yoruyor, yemek yerken mutsuz oluyorum yada pişman oluyorum. Tek olumlu yönü kilo verdim ama aklım da gitti yani 5 kilo fazla olaydım da daha mutlu olaydım diyorum bazen. Yaşta geçti gidiyor bi çocuk yapacak vaktim kalmayacak hayatta bilmiyorum ne yapsam
Canım civanpercemi ni bi dene hatta adet donemindeysen İçtikten 1 saat sonra bile gelirMenüm
Sabah
Limonlu su
1yumurta
2 dilim kaşar
6 zeytin
Domates
2 dilim ekmek tb
Öğle
Akşam
3 kasik sulu et
2 dilim ekmek
3 litre sumorordek
Kızlar adet oluyorum galiba ama sokulemiyorum malesef öyle bi sisim ki resmen 2 kg fark ediyo canım sıkıldıönereceğiniz bisey var mı böyle rahatlamak istiyorum artık ya
doğru ya 30 dam sonra olmaz diyenler asabımı bozmuş benim halbuki şimdi herkes 30 san sonra doğuruyor, biyolojik saat her ay bi yokluyor hadi hadi doğur diye ondan oluyor bunlar hepKiz ne gec anneligi, millet 45 yasinda doguruyorBenim biraz ruhum cocuk galiba bi turlu kabullenemiyorum su yas olayini biyolojik saat olmasa daha beklerdim, yapmak istedigim cok sey var sanki yarin olucem..
Ay siz ayı ayrı ne güzel moral oldunuz bana, ben özgüvenimi kaybetmişim hep, ben çirkin hissettikçe o güzelsin demedi bende iyice dine battım, kocayı boşarken daha iyi hissediyordum, mutsuz eden erkekten uzak durmak lazım diye diye dibine girmişimSu kilo aldık begenilmeme gozaltlarim morarinca çirkin hissetme vs seni beğenen nezaman begenmemeye başlıyor biliyormusun sen kendini beğenmeyen baslayinca. Bence vücudunda yüzünde ruhunda çok güzel. Bosaninca 3 gün 3 gece parti verdim demiştin canım. Çocuk olsaydı o dönem öncesi ve sonrası 2niz içinde çok daha kötü olmazmi ydi. Sen bak kendini nasıl toparlamistir heranlamda. Çocuklara en çok zarar veren mutsuz anneler güçsüz anneler. Sen mutlu ol. Çocuk mu diyorsun 15 güne gorumcem 4. Yu doğuruyor 44 yaşında kendisi. Sen mutlu ol gerisi gelir
Canım civanpercemi ni bi dene hatta adet donemindeysen İçtikten 1 saat sonra bile gelir
Seven insan bi süre hiç arayıp sormadan nasıl yalnız kalır bilemedim. Sevdigine emin mi acaba? Ya da sen emin misin? Zayıf olmazsan seni bırakacaksa bence simdiden bıraksın :) Bana çok mantıklı gelmedi bu durumYa azda derdimi yazsam olur mu size pek bi keyifsizim şu günlerde :/ erkek arkadaşımla bir senedir yoldayız ama hep bi sıkıntı hep bi problem seviyorum deyipte aşırı ilgisiz olan tiplerden. Bu hafta Mersin'e gidicez beraber sonra ufak bi ara vericez bi süre yalnız kalmak istiyormuş falan filan, çok seviyorum ama artık hevesim kalmadı pek ne yapacağımı şaşırdım. Birde zayıf kadınlardan hoşlanıyor farkettim artık özgüven falan gitmiş benim, ben ona göre kilolu ve göbekliyim hala, az bi kilo alsam sevmeyecek sanki beni ve bu durum beni çok yoruyor, yemek yerken mutsuz oluyorum yada pişman oluyorum. Tek olumlu yönü kilo verdim ama aklım da gitti yani 5 kilo fazla olaydım da daha mutlu olaydım diyorum bazen. Yaşta geçti gidiyor bi çocuk yapacak vaktim kalmayacak hayatta bilmiyorum ne yapsam
O zaman lütfen cumaya kadar ekstra dikkat istiyorum mesela akşam hem etli patates hem ekmek karbonhidrat agırlıklı olmus, proteini artırmaya calıs menülerinde.selamlar. bugün pazartesi bildirimi için tartıldım ve 63.4 çıktı +500neden böyle oldu anlamadım, adet dönemim yakın ondan olabilir. bugünkü menüm de ;
kahvaltı: 1 yumurta,2 galeta, çay
ara: yarım ayva
öğle: 2-3 kaşık mantar sote, 2-3 kaşık pırasa, 1.5 dilim ekmek
akşam: 4-5 kaşık etli patates,1 dilim ekmek, salata
ara: 1 çay bardağı süt
1 saat yürüyüş, 2 litre suayvacicegi morordek
Maydanoz suyu falan derler regl ödemi icin ama emziriyorsun sıkıntı yaratır mı bilmiyorumMenüm
Sabah
Limonlu su
1yumurta
2 dilim kaşar
6 zeytin
Domates
2 dilim ekmek tb
Öğle
Akşam
3 kasik sulu et
2 dilim ekmek
3 litre sumorordek
Tabi ki olabilirsiniz, benden onay almanıza gerek yok :) Motivasyon artırıcı her seye onay veririm :)Olabilir tabiki kaptanimzda uygun gorurse rakip olalim seninle
Canım 30'dan sonra zor olur diye bi olay yok, bunu bana kendi kadın dogum doktorum demisti, artık o yaş 35-40'lara geldi diye.doğru ya 30 dam sonra olmaz diyenler asabımı bozmuş benim halbuki şimdi herkes 30 san sonra doğuruyor, biyolojik saat her ay bi yokluyor hadi hadi doğur diye ondan oluyor bunlar hepben çocuğu yolda yapıp onunla gezmek istiyorum bakalım bu sene kararsızım Asya mı latin mi belki oralarda yaparım çocuğu da
Evet Ya tam rakibiz onun vermesi gereken daha fazla ama hep birbirimize destek cikiyoruz birakacak olsak birbirimizi avutuyoruzSen en başta ablanla yarışıyorsun bu durumda, takım olarak bizden iyiler mi bari?
Tamm canım teşekkür ederim alayım bende içeyim aktarda falan yine bulurumRed raspberry leaf tea diye ahududu yaprağı çayı var yurtdışında marketlerde bile oluyor, turkiyede de kesin vardir ama nerde bulunur bilemedim. Ben hamilelikte 2. Trimwsterdan itubareb içtim, normal zamanda adet zamanı iyi geliyor. Oyu hatırlattın emzirirken zararı yok faydası var, kalanları içeyim
Civanperçemi vardı galiba evde bi bakayım hayıt tohumu da işe yarar mı kiSu kilo aldık begenilmeme gozaltlarim morarinca çirkin hissetme vs seni beğenen nezaman begenmemeye başlıyor biliyormusun sen kendini beğenmeyen baslayinca. Bence vücudunda yüzünde ruhunda çok güzel. Bosaninca 3 gün 3 gece parti verdim demiştin canım. Çocuk olsaydı o dönem öncesi ve sonrası 2niz içinde çok daha kötü olmazmi ydi. Sen bak kendini nasıl toparlamistir heranlamda. Çocuklara en çok zarar veren mutsuz anneler güçsüz anneler. Sen mutlu ol. Çocuk mu diyorsun 15 güne gorumcem 4. Yu doğuruyor 44 yaşında kendisi. Sen mutlu ol gerisi gelir
Canım civanpercemi ni bi dene hatta adet donemindeysen İçtikten 1 saat sonra bile gelir
Evet kaptanım haklısın yememem lazımdı normalde de her gün yiyen biri degilim ama arada oluyo böyle. Bu cuma ya çok güzel bi eksiyle gelmek istiyorum.Seven insan bi süre hiç arayıp sormadan nasıl yalnız kalır bilemedim. Sevdigine emin mi acaba? Ya da sen emin misin? Zayıf olmazsan seni bırakacaksa bence simdiden bıraksın :) Bana çok mantıklı gelmedi bu durum
O zaman lütfen cumaya kadar ekstra dikkat istiyorum mesela akşam hem etli patates hem ekmek karbonhidrat agırlıklı olmus, proteini artırmaya calıs menülerinde.
Maydanoz suyu falan derler regl ödemi icin ama emziriyorsun sıkıntı yaratır mı bilmiyorum
Bir de bence de aksamki ekmekleri azalt canım
Tabi ki olabilirsiniz, benden onay almanıza gerek yok :) Motivasyon artırıcı her seye onay veririm :)
Canım 30'dan sonra zor olur diye bi olay yok, bunu bana kendi kadın dogum doktorum demisti, artık o yaş 35-40'lara geldi diye.
Bence de biraz akısına bırak, bence ben de genc anne oldum diye düsünüyorum. Hatta ikinciyi yapmayı düsünmüyorum bile :) Hani öyle toplum baskısıyla olacak iş değil cocuk işi, gercekten istemen lazım ben onu gördüm bu sürecte :)
Bende günlerdir öyle kendi kendime düşünüyordum, en son hep kız kardeşlerime sarılıyorum bir çıkış bulmak için, sağolun moral oldu birazda güç buldum kendimdeSeven insan bi süre hiç arayıp sormadan nasıl yalnız kalır bilemedim. Sevdigine emin mi acaba? Ya da sen emin misin? Zayıf olmazsan seni bırakacaksa bence simdiden bıraksın :) Bana çok mantıklı gelmedi bu durum
O zaman lütfen cumaya kadar ekstra dikkat istiyorum mesela akşam hem etli patates hem ekmek karbonhidrat agırlıklı olmus, proteini artırmaya calıs menülerinde.
Maydanoz suyu falan derler regl ödemi icin ama emziriyorsun sıkıntı yaratır mı bilmiyorum
Bir de bence de aksamki ekmekleri azalt canım
Tabi ki olabilirsiniz, benden onay almanıza gerek yok :) Motivasyon artırıcı her seye onay veririm :)
Canım 30'dan sonra zor olur diye bi olay yok, bunu bana kendi kadın dogum doktorum demisti, artık o yaş 35-40'lara geldi diye.
Bence de biraz akısına bırak, bence ben de genc anne oldum diye düsünüyorum. Hatta ikinciyi yapmayı düsünmüyorum bile :) Hani öyle toplum baskısıyla olacak iş değil cocuk işi, gercekten istemen lazım ben onu gördüm bu sürecte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?