- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.361
Ya ben sana ceza yazacağım da sen zaten bi jillian yapıyorsun cezadan daha hoş bi spor :)gelsin cezalar o vakit
tabi ki kaptanım, cezam neyse yapayım ama sistem nedir onu bilmiyorum :)
Mevsimden tüm kuzular hasta gibi, Allah tüm annelere sabır versin
Evet yaa sen varken deli spor yapılıyordu takımda. Nerde o eski günlermorordek önceden yaptığımız o ip atlamalar ne faneydı sende hatırlattın ya o gün, ne çok uğraşmışız dönüp bakınca anlıyor insan
tamamdır cezamı da yapmayı deniycem Cumadan önce :)Ya ben sana ceza yazacağım da sen zaten bi jillian yapıyorsun cezadan daha hoş bi spor :)
Ilk sayfada sporları puanladık. Mesela yürüyüşün dakikası 1 puan. Sağolsunayvacicegi herkesin yaptığı sporu puan olarak tutuyor. Ben de kaçamak görürsem puan cinsinden ceza yazıyorum. Onları da eksi olarak kaydediyor. Cumadan cumaya en çok sporu yapanı seçiyoruz.
Sana da o zaman bi 40 puan ceza yazıyorum :) senin jillian zaten 40'ı geçiyor ama işte haftalık toplam puandan düşülüyor sonuç olarak
Çok kaçamaklı menüler vardı o zamanEvet yaa sen varken deli spor yapılıyordu takımda. Nerde o eski günler
Valla sayende verdim kiloları yoksa nasıl olsa verilecek kilom az diyip yan gelip yatıyordum
Bence siz güçlü bir kadınsınız. Ara verelim diyen kişiyle devam etmek mantıklı gelmiyor, hemde size kendinizi iyi hissettirmiyormuşYa azda derdimi yazsam olur mu size pek bi keyifsizim şu günlerde :/ erkek arkadaşımla bir senedir yoldayız ama hep bi sıkıntı hep bi problem seviyorum deyipte aşırı ilgisiz olan tiplerden. Bu hafta Mersin'e gidicez beraber sonra ufak bi ara vericez bi süre yalnız kalmak istiyormuş falan filan, çok seviyorum ama artık hevesim kalmadı pek ne yapacağımı şaşırdım. Birde zayıf kadınlardan hoşlanıyor farkettim artık özgüven falan gitmiş benim, ben ona göre kilolu ve göbekliyim hala, az bi kilo alsam sevmeyecek sanki beni ve bu durum beni çok yoruyor, yemek yerken mutsuz oluyorum yada pişman oluyorum. Tek olumlu yönü kilo verdim ama aklım da gitti yani 5 kilo fazla olaydım da daha mutlu olaydım diyorum bazen. Yaşta geçti gidiyor bi çocuk yapacak vaktim kalmayacak hayatta bilmiyorum ne yapsam
Tesekkur ederimEvet bence de akşamki gözleme olmamış ve bu sebeple de 40 puan ceza yazıyorumayvacicegi
Senin aksamki kaçamağa da ceza yazayım mı :)
Evet ya ablam diger takimda kacinci takim bilmiyorum ama cikolata vardi bunu yersem rakibimi gecemem dedi durdurdu kendini bizde denesek ya gaza geliriztamamdır cezamı da yapmayı deniycem Cumadan önce :)
Çok kaçamaklı menüler vardı o zamanşimdi de süper takım valla bi düzen tutmuş bence çok iyi :) sporu hep beraber arttırabiliriz yine sen takıma geldiğinde hatırlamıyorum var mıydı ama ilk ben geldiğimde birebir rakibelik sistemi vardı o da baya bi gaza getiriyor, kilosu yakın olanlar eşleşiyor her hafta ayrıca kendi aralarında yarışıyorlar gibi. Mesela ben ve ayvacicegi yakınız yarışabilirix
Eger ara vermek istiyosa demek gercekten sıkılmıs bu iliskiden ya hep ya hic bana gore istemiyosa ayrilin yani daha yillar curutmeyin bosu bosuna karsiniza eminim cok daha iyileri cikacaktirYa azda derdimi yazsam olur mu size pek bi keyifsizim şu günlerde :/ erkek arkadaşımla bir senedir yoldayız ama hep bi sıkıntı hep bi problem seviyorum deyipte aşırı ilgisiz olan tiplerden. Bu hafta Mersin'e gidicez beraber sonra ufak bi ara vericez bi süre yalnız kalmak istiyormuş falan filan, çok seviyorum ama artık hevesim kalmadı pek ne yapacağımı şaşırdım. Birde zayıf kadınlardan hoşlanıyor farkettim artık özgüven falan gitmiş benim, ben ona göre kilolu ve göbekliyim hala, az bi kilo alsam sevmeyecek sanki beni ve bu durum beni çok yoruyor, yemek yerken mutsuz oluyorum yada pişman oluyorum. Tek olumlu yönü kilo verdim ama aklım da gitti yani 5 kilo fazla olaydım da daha mutlu olaydım diyorum bazen. Yaşta geçti gidiyor bi çocuk yapacak vaktim kalmayacak hayatta bilmiyorum ne yapsam
ara demiyorda bikaç hafta yalnız takılayım seni de seviyorum diyor aslında güç bulamıyorum ayrılacak sanırım, fazla seviyorum ayrılamıyorum belki de takıntı oldu :/Bence siz güçlü bir kadınsınız. Ara verelim diyen kişiyle devam etmek mantıklı gelmiyor, hemde size kendinizi iyi hissettirmiyormuş
hadi biz rakip olalım seninle başlamış olalım bu hafta ne dersin :)Evet ya ablam diger takimda kacinci takim bilmiyorum ama cikolata vardi bunu yersem rakibimi gecemem dedi durdurdu kendini bizde denesek ya gaza geliriz
sporların süper canım hedef yakında devam :)Bu hafta 2 kg vermeyi hedefliyorum bakalım olacak miii ... bugun şekersiz tatlısız boreksiz diyetimin 12.günü gayet iyi gidiyor kıyafetlerim den de farketmeye başladım 40. Gün 3 gün ara verip şaşırtıp devam edeceğim bi 40 daha yapmam lazim sonrada bakacağım.. kesinlikle tavsiye ederim hanımlar insan bir hedef belirleyince gerçekten odaklanıyor..geri kalan 28 günde bana eşlik etmek isteyen yok mu
haklısın canım valla üstteki postada yazdım aslında biraz takıldım sanırım çok sevdiğimden yoksa bence de ya hep ya hiç ama bırakamıyorum o da gidip gidip geri geliyor kürkçü dükkanı oldum valla :/Eger ara vermek istiyosa demek gercekten sıkılmıs bu iliskiden ya hep ya hic bana gore istemiyosa ayrilin yani daha yillar curutmeyin bosu bosuna karsiniza eminim cok daha iyileri cikacaktir
Akşam ki ekmekleri hayatından çıkarmalısın öncelikle, birde ağır spor yapma şişliğini arttırır, regl dönemi benimde öyle duba gibi oluyorum :/ bol bol bitki çayı ve yürüyüş önerebilirimMenüm
Sabah
Limonlu su
1yumurta
2 dilim kaşar
6 zeytin
Domates
2 dilim ekmek tb
Öğle
Yulaf lapası içinde muz ve bitter olduğu için ara öğün olayını kapattım.
Akşam
4 kasik koz patlıcanlı yumurta
3 kasik sulu et
1 kasik yoğurt çorbası pirincsz
2 dilim ekmek
3 litre sumorordek
Spor: 35 dakika bölgeselayvacicegi
Kızlar adet oluyorum galiba ama sokulemiyorum malesef öyle bi sisim ki resmen 2 kg fark ediyo canım sıkıldıönereceğiniz bisey var mı böyle rahatlamak istiyorum artık ya
Bu neyin lisesi canım
uye Cuma Ctesi Pazar Ptesi Sali Cars Pers Ceza Sonuc @BeyazOrkidem 0A Asmii 210 210N Nurumcan94 + 75 125 200@Hmavidag 30 30 -40 20@Leyl-i-fer 22,5 60+ 82,5@elacicegim23 58+ 64,16667 122,1667B bluuee 75+ 65 -30 110ayvacicegi + + 235 167 402@Ahsen59 + + 0@uhs 0parkbyull 30 45 60 135@S_A 0kollontai 99 90 90 279Pembis Hayaller 60+ + 30 -40 50@Arzu_Azra 0Deniz ve Kum . . . + 0
Canim sen nerde yaşıyorsun ben adanadayimYa azda derdimi yazsam olur mu size pek bi keyifsizim şu günlerde :/ erkek arkadaşımla bir senedir yoldayız ama hep bi sıkıntı hep bi problem seviyorum deyipte aşırı ilgisiz olan tiplerden. Bu hafta Mersin'e gidicez beraber sonra ufak bi ara vericez bi süre yalnız kalmak istiyormuş falan filan, çok seviyorum ama artık hevesim kalmadı pek ne yapacağımı şaşırdım. Birde zayıf kadınlardan hoşlanıyor farkettim artık özgüven falan gitmiş benim, ben ona göre kilolu ve göbekliyim hala, az bi kilo alsam sevmeyecek sanki beni ve bu durum beni çok yoruyor, yemek yerken mutsuz oluyorum yada pişman oluyorum. Tek olumlu yönü kilo verdim ama aklım da gitti yani 5 kilo fazla olaydım da daha mutlu olaydım diyorum bazen. Yaşta geçti gidiyor bi çocuk yapacak vaktim kalmayacak hayatta bilmiyorum ne yapsam
Olabilir tabiki kaptanimzda uygun gorurse rakip olalim seninleara demiyorda bikaç hafta yalnız takılayım seni de seviyorum diyor aslında güç bulamıyorum ayrılacak sanırım, fazla seviyorum ayrılamıyorum belki de takıntı oldu :/
hadi biz rakip olalım seninle başlamış olalım bu hafta ne dersin :)
sporların süper canım hedef yakında devam :)
haklısın canım valla üstteki postada yazdım aslında biraz takıldım sanırım çok sevdiğimden yoksa bence de ya hep ya hiç ama bırakamıyorum o da gidip gidip geri geliyor kürkçü dükkanı oldum valla :/
Akşam ki ekmekleri hayatından çıkarmalısın öncelikle, birde ağır spor yapma şişliğini arttırır, regl dönemi benimde öyle duba gibi oluyorum :/ bol bol bitki çayı ve yürüyüş önerebilirim
Cok istiyorum ama kendime guvenemiyorumBu hafta 2 kg vermeyi hedefliyorum bakalım olacak miii ... bugun şekersiz tatlısız boreksiz diyetimin 12.günü gayet iyi gidiyor kıyafetlerim den de farketmeye başladım 40. Gün 3 gün ara verip şaşırtıp devam edeceğim bi 40 daha yapmam lazim sonrada bakacağım.. kesinlikle tavsiye ederim hanımlar insan bir hedef belirleyince gerçekten odaklanıyor..geri kalan 28 günde bana eşlik etmek isteyen yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?