- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.401
Akmasa daha kötü sen bilirsin götür istersen biz sabah gittik doktora gastroenterit bişeyler verdi istifra durduda ishal var.2 gündür limonata ayran muz patates haşlamasıyla bakıma soktum başka bişey yemiyo bide tavuk suyu çorba tabiIyi akşamlar hanımlar
Çok yorgunum. Oğlum hala tam iyilesemedi. Burnu çok akıyor. Öksürük daha iyi. Doktora götürsem mi emin de olamıyorum. Bir gün iyiyken sonra tekrar artıyor. Burun akıntısı yüzünden de cok zor uyudu. Artık gerçekten sabrımın sonundaydım yani.. Bazen gerçekten çok zorlanıyorum
Hadi insallah leylifercim :)Eki Görüntüle 2244805
Selamlar takımım
morordek ayvacicegi parkbyull
Kaptanım dün itibariyle ödem gitti bugün 1 mart kilomun daha altındayımkendimi nazarlamazsam cumaya güzel gelirim inşşşşşşallah.
Bugun iyiydi, insallah artık artmaz da gecer. İyi olsun artık yavrucaklarAkmasa daha kötü sen bilirsin götür istersen biz sabah gittik doktora gastroenterit bişeyler verdi istifra durduda ishal var.2 gündür limonata ayran muz patates haşlamasıyla bakıma soktum başka bişey yemiyo bide tavuk suyu çorba tabi
Sen daha iyi bilirsin4 saat alisveris yuruyusunu 1 saat tempolu gibi puanladim, uygun mudur?
Güzel gidiyorsun maşallah bu azimden bende istiyorumBu hafta 2 kg vermeyi hedefliyorum bakalım olacak miii ... bugun şekersiz tatlısız boreksiz diyetimin 12.günü gayet iyi gidiyor kıyafetlerim den de farketmeye başladım 40. Gün 3 gün ara verip şaşırtıp devam edeceğim bi 40 daha yapmam lazim sonrada bakacağım.. kesinlikle tavsiye ederim hanımlar insan bir hedef belirleyince gerçekten odaklanıyor..geri kalan 28 günde bana eşlik etmek isteyen yok mu
Evet tabi ki katılabilirsin. Bize kendinden bahseder misin? Kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun? :)merhabalar ben de grubunuza katılabilir miyim
tatlım sen yemek yemeyi çok seviyorsun değil miEki Görüntüle 2244805
Selamlar takımım
morordek ayvacicegi parkbyull
Kaptanım dün itibariyle ödem gitti bugün 1 mart kilomun daha altındayımkendimi nazarlamazsam cumaya güzel gelirim inşşşşşşallah.
Daha önce yarıştıysan yeni üyelik mi aldın? Eski kullanıcı adını hatırlıyor musun? Kayıt olustururken önemli oldugu icin soruyorum :)36 yaşındayım 2çocuk annesiyim 163 boy 81 kilo civarıyım. daha önce burda kilo vermiştim. artık veremiyorum. kafamda bitiremedim olayı.. sizlerle inşallah olacak
Ah ben asıl yazmam gerekeni unutmusum :)neler yapmam gerekli .....bilgilendirebilir misiniz
canım buldummmmm. eski adımı......Daha önce yarıştıysan yeni üyelik mi aldın? Eski kullanıcı adını hatırlıyor musun? Kayıt olustururken önemli oldugu icin soruyorum :)
Ah ben asıl yazmam gerekeni unutmusum :)
İlk sayfada kurallarımız var. Detaylı olarak sizlerden beklenenler yazıyor. Kuralları okuyup kabul ettigini yazar mısın? Anlamadıgın bir nokta olursa yine yardımcı oluruz :)
Kısacası her cuma sabahı tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz buraya. Ve bir de günlük yediklerimizi ve yaptıgımız sporları yazıyoruz
Hadiii gelll hadiii gelll birlikte daha guzel olur.. ekmek hiç aramiyorumm yaaa sadece bazen tatli krizi geliyor.. o zaman 35 kalorilik bitter paketleri var ondan atiyorum ağzıma.. birde cekirdek zorluyor biraz :))) insan alışıyor yaaa.. önemli olan başlamak.. kabakkk benimm favorim ama bünye ona da alıştı galiba biraz yavaş gidiyo kilolarim bu hafta..Ben edeyim mi acaba, ben şekersiz yapıyorum hamurişi zaten yok ama ekmek yiyorum dün mesela nohut unundan makarna yedim.
Bu sabah tartı 52.1 (+400) acaba makarnadan mi oldu diye pişman oldum. Sonuçta lif ve protein var ama karbonhidrat da var.
Ekmek olmayınca her öğüne birşey bulmakta zorlaniyorum. Bir gece oncesinden yarın şunları yicem diye evde olanlara göre menü tasarlasak? Önceden kafa yorarsam ekmeğe kalmam. Sabah 250gr yoğurt, 1/3 muz ve az ceviz yedim. Evde yesil kabak, tatlı patates var akşama ne yapsam acaba?
Isteyince oluyor gercekten... sadece 1 hafta dene bak gör hem kendini de daha iyi hissedeceksinGüzel gidiyorsun maşallah bu azimden bende istiyorum
Evet önemliydi cunku yarısma gecmisine bakmam gerekiyor :)canım buldummmmm. eski adımı......
buyrunuz ben lanet olası candidaDiyet dışı sohbet konusu açıyorum hanımlar, ha sonu gene beslenmeye baglandı o yüzden yazmak istedim :)
Bugun bir eczanede saç analizi yaptırdım. Hamile kalmadan önce saclarım yaglıydı. Hamilelik malum hormonların değişimi falan benim saçlar yaglanmaz oldu. Dogumdan sonra eskiye bi nebze dönse de gene de eskisi kadar yaglı değil. Yaglı hissettigimde yaglı saclar icin sampuan kullanıyorum ama o da aşırı kurutuyor. Bir yandan da kepek olabiliyor. Sac tipim ne hale geldi bi ogreneyim dedim. Adam baktı seboreik dermatit var sizde, bunlar kepek değil dedi. O nedir acaba diye düsünürken, neyse ben sonra arastırırım bunu diyip önerdiği bi sampuanı da aldım bakalım işe yarayacak mı tabi..
Neyse sonra nedir bu seboreik dermatit diye arastırdıgımda bir yerde beslenmeden kaynaklandıgını okudum. Candida denilen organizmanın bagırsaklarda yarattıgı tahripten dolayı ciltte böyle sorunlar olusuyormus. Sadece saçta değil, kaşta, ağız kenarlarında pullanma seklinde de görülebiliyormus. Ketojenik diyetin iyi geldigini yazmıslar ve tabi ki gluteni sıfıra indirmek gerekiyormus. Bu gluten mereti her yerde karşıma çıkıyor. Artık irade gösterip kesebilsem keşke..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?