Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Akmasa daha kötü sen bilirsin götür istersen biz sabah gittik doktora gastroenterit bişeyler verdi istifra durduda ishal var.2 gündür limonata ayran muz patates haşlamasıyla bakıma soktum başka bişey yemiyo bide tavuk suyu çorba tabi

Hadi insallah leylifercim :)
Bugun iyiydi, insallah artık artmaz da gecer. İyi olsun artık yavrucaklar

Güzel gidiyorsun maşallah bu azimden bende istiyorum

Diyet dışı sohbet konusu açıyorum hanımlar, ha sonu gene beslenmeye baglandı o yüzden yazmak istedim :)

Bugun bir eczanede saç analizi yaptırdım. Hamile kalmadan önce saclarım yaglıydı. Hamilelik malum hormonların değişimi falan benim saçlar yaglanmaz oldu. Dogumdan sonra eskiye bi nebze dönse de gene de eskisi kadar yaglı değil. Yaglı hissettigimde yaglı saclar icin sampuan kullanıyorum ama o da aşırı kurutuyor. Bir yandan da kepek olabiliyor. Sac tipim ne hale geldi bi ogreneyim dedim. Adam baktı seboreik dermatit var sizde, bunlar kepek değil dedi. O nedir acaba diye düsünürken, neyse ben sonra arastırırım bunu diyip önerdiği bi sampuanı da aldım bakalım işe yarayacak mı tabi..

Neyse sonra nedir bu seboreik dermatit diye arastırdıgımda bir yerde beslenmeden kaynaklandıgını okudum. Candida denilen organizmanın bagırsaklarda yarattıgı tahripten dolayı ciltte böyle sorunlar olusuyormus. Sadece saçta değil, kaşta, ağız kenarlarında pullanma seklinde de görülebiliyormus. Ketojenik diyetin iyi geldigini yazmıslar ve tabi ki gluteni sıfıra indirmek gerekiyormus. Bu gluten mereti her yerde karşıma çıkıyor. Artık irade gösterip kesebilsem keşke..

36 yaşındayım 2çocuk annesiyim 163 boy 81 kilo civarıyım. daha önce burda kilo vermiştim. artık veremiyorum. kafamda bitiremedim olayı.. sizlerle inşallah olacak
Daha önce yarıştıysan yeni üyelik mi aldın? Eski kullanıcı adını hatırlıyor musun? Kayıt olustururken önemli oldugu icin soruyorum :)
neler yapmam gerekli .....bilgilendirebilir misiniz
Ah ben asıl yazmam gerekeni unutmusum :)
İlk sayfada kurallarımız var. Detaylı olarak sizlerden beklenenler yazıyor. Kuralları okuyup kabul ettigini yazar mısın? Anlamadıgın bir nokta olursa yine yardımcı oluruz :)
Kısacası her cuma sabahı tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz buraya. Ve bir de günlük yediklerimizi ve yaptıgımız sporları yazıyoruz

canım buldummmmm. eski adımı......

Hadiii gelll hadiii gelll birlikte daha guzel olur.. ekmek hiç aramiyorumm yaaa sadece bazen tatli krizi geliyor.. o zaman 35 kalorilik bitter paketleri var ondan atiyorum ağzıma.. birde cekirdek zorluyor biraz :))) insan alışıyor yaaa.. önemli olan başlamak.. kabakkk benimm favorim ama bünye ona da alıştı galiba biraz yavaş gidiyo kilolarim bu hafta..

buyrunuz ben lanet olası candida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…