- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.421
Hahahbuyrunuz ben lanet olası candida
he valla 32 oldum ben 20. yaş günümde zibilyon göz yaşı dökerken ben büyümek istemiyorum diye yolu yarılamama ramak kalmış bileHahah
Senin kesin bilgin vardır diye düsünmüstüm zaten yazarken
Sende de mi var yoksa?
Bu arada 32 olmussun ama resmen genclesmissin hatun, 32deki halin aynı 26 gibi
Bence içi de düzelteceksin ben sana inanıyorum :)he valla 32 oldum ben 20. yaş günümde zibilyon göz yaşı dökerken ben büyümek istemiyorum diye yolu yarılamama ramak kalmış bile
bu arada teşekkür ederim canım dışı güzelleştirdik içide elden geçirmeye başladım zaten o da güzelleşir 33 e kadar kota koydum cennet yaşımda içimde dışımda aynı güzelliğe sahip olsun diye..
candida var bende basit bir test ile de rahatça varlığını kanıtlayabilirsin..
sabah kalkar kalkmaz bir su bardağı suya tükür..eğer saçaklanıyorsa aşağı doğru ,dağılıyorsa,ya da dibe çöküyorsa kandida var demektir aynı pozisyonda bardağın üstünde duruyorsa yoktur..
Gene noldu parkicimtatlım sen yemek yemeyi çok seviyorsun değil mi
yok tatlım bir şey olmadı yediklerinin çeşitleri fazla fazla ondan dedim bende öyleydim deGene noldu parkicim
Ben takım kaptanıyım 29 yaşındayım ve 2 yaşına yaklaşan bir oğlum var :)kızlar bende sizleri tanımak isterim
hoşgeldin melita ben grubun demirbaş üyelerindenim bir zamanlar 90 lı kiloların en sonuyla giriş yapmıştım maksimum 104 kiloyu görmüşlüğüm var iki ileri bir geri derken bugün 66 kilo ile yoluma devam ediyorum..Umarım sende hedeflerine yakın zamanda ulaşırsın..Takımımızın menüleri yorumlamaktan sorumlu sayılan kaptan yardımcısıyım aynı zamanda..yediğin yemekler konusunda doğru ya da yanlış beslendiğini düşündüğün noktalar varsa el birliği ile üzerinden geçeriz.menülerini yazarken beni etiketlemen yeterli bunun için .tekrar hoşgeldinkızlar bende sizleri tanımak isterim
Bende basladim bugun sekersize Insallah yapabilirimIsteyince oluyor gercekten... sadece 1 hafta dene bak gör hem kendini de daha iyi hissedeceksin
Merhaba canim ben melis 21 yasindayim 68le basladigim yolculuk 59.9la devam ediyor cok sukur el ele verip gidicek butun kilolarkızlar bende sizleri tanımak isterim
Ben takım kaptanıyım 29 yaşındayım ve 2 yaşına yaklaşan bir oğlum var :)
Hamilelik öncesi, doğum sonrası kilolarımı bu takımda verdim ve öyle kaldım buralarda :) darısı başıma inşallah
hoşgeldin melita ben grubun demirbaş üyelerindenim bir zamanlar 90 lı kiloların en sonuyla giriş yapmıştım maksimum 104 kiloyu görmüşlüğüm var iki ileri bir geri derken bugün 66 kilo ile yoluma devam ediyorum..Umarım sende hedeflerine yakın zamanda ulaşırsın..Takımımızın menüleri yorumlamaktan sorumlu sayılan kaptan yardımcısıyım aynı zamanda..yediğin yemekler konusunda doğru ya da yanlış beslendiğini düşündüğün noktalar varsa el birliği ile üzerinden geçeriz.menülerini yazarken beni etiketlemen yeterli bunun için .tekrar hoşgeldin teşekkür ederim senden öğrenecek çok şeyim var ozaman
bende de 3 yaşında bir oğlan var.yaşımda 32
inşallah canım memnun oldumMerhaba canim ben melis 21 yasindayim 68le basladigim yolculuk 59.9la devam ediyor cok sukur el ele verip gidicek butun kilolar
Hoşgeldin :)kızlar bende sizleri tanımak isterim
Ah hulya ah, tablomdaki bug'i buldunCanım 2 gün bildirim yapamadım
pazar 30 dk yuruyus ( 30p ) 10dk bölgesel (25p)
Pazartesi 30 dk yuruyus ( 30p)
ayvacicegi rakiben ben dün bi arkadaşa yazdım uzun süre sporla ilgilenmiş six packleri büyütmüş bi arkadaş. Ondan diyet ve spor önerileri istedim bana bugün yarın yollayacak bir iki de video önerdi bugün kontrol edicem yeni workout lar deneriz belki karşılıklı :) bu arada senin kilonda çok az boy kaç?
Seven insan bi süre hiç arayıp sormadan nasıl yalnız kalır bilemedim. Sevdigine emin mi acaba? Ya da sen emin misin? Zayıf olmazsan seni bırakacaksa bence simdiden bıraksın :) Bana çok mantıklı gelmedi bu durum
O zaman lütfen cumaya kadar ekstra dikkat istiyorum mesela akşam hem etli patates hem ekmek karbonhidrat agırlıklı olmus, proteini artırmaya calıs menülerinde.
Maydanoz suyu falan derler regl ödemi icin ama emziriyorsun sıkıntı yaratır mı bilmiyorum
Bir de bence de aksamki ekmekleri azalt canım
Tabi ki olabilirsiniz, benden onay almanıza gerek yok :) Motivasyon artırıcı her seye onay veririm :)
Canım 30'dan sonra zor olur diye bi olay yok, bunu bana kendi kadın dogum doktorum demisti, artık o yaş 35-40'lara geldi diye.
Bence de biraz akısına bırak, bence ben de genc anne oldum diye düsünüyorum. Hatta ikinciyi yapmayı düsünmüyorum bile :) Hani öyle toplum baskısıyla olacak iş değil cocuk işi, gercekten istemen lazım ben onu gördüm bu sürecte :)
Akmasa daha kötü sen bilirsin götür istersen biz sabah gittik doktora gastroenterit bişeyler verdi istifra durduda ishal var.2 gündür limonata ayran muz patates haşlamasıyla bakıma soktum başka bişey yemiyo bide tavuk suyu çorba tabi
Merhaba :)merhabalar ben de grubunuza katılabilir miyim
Ne guzel bizler kesinlikle destek oluruz ama once senin bi irade koyup kararli olman gerekir. Sonrasinda zorlandikca buradan destek alirsin36 yaşındayım 2çocuk annesiyim 163 boy 81 kilo civarıyım. daha önce burda kilo vermiştim. artık veremiyorum. kafamda bitiremedim olayı.. sizlerle inşallah olacak
Diyet dışı sohbet konusu açıyorum hanımlar, ha sonu gene beslenmeye baglandı o yüzden yazmak istedim :)
Bugun bir eczanede saç analizi yaptırdım. Hamile kalmadan önce saclarım yaglıydı. Hamilelik malum hormonların değişimi falan benim saçlar yaglanmaz oldu. Dogumdan sonra eskiye bi nebze dönse de gene de eskisi kadar yaglı değil. Yaglı hissettigimde yaglı saclar icin sampuan kullanıyorum ama o da aşırı kurutuyor. Bir yandan da kepek olabiliyor. Sac tipim ne hale geldi bi ogreneyim dedim. Adam baktı seboreik dermatit var sizde, bunlar kepek değil dedi. O nedir acaba diye düsünürken, neyse ben sonra arastırırım bunu diyip önerdiği bi sampuanı da aldım bakalım işe yarayacak mı tabi..
Neyse sonra nedir bu seboreik dermatit diye arastırdıgımda bir yerde beslenmeden kaynaklandıgını okudum. Candida denilen organizmanın bagırsaklarda yarattıgı tahripten dolayı ciltte böyle sorunlar olusuyormus. Sadece saçta değil, kaşta, ağız kenarlarında pullanma seklinde de görülebiliyormus. Ketojenik diyetin iyi geldigini yazmıslar ve tabi ki gluteni sıfıra indirmek gerekiyormus. Bu gluten mereti her yerde karşıma çıkıyor. Artık irade gösterip kesebilsem keşke..
Tamam yapalim, ben zaten varim, benim yedigim ekmekler ya saf yulaf ya da saf cavdar belki arada bir onlardan yerim onun disinda seker, hamur isi, abart meyve, bal, pekmez, pirinc vb yok.Hadiii gelll hadiii gelll birlikte daha guzel olur.. ekmek hiç aramiyorumm yaaa sadece bazen tatli krizi geliyor.. o zaman 35 kalorilik bitter paketleri var ondan atiyorum ağzıma.. birde cekirdek zorluyor biraz :))) insan alışıyor yaaa.. önemli olan başlamak.. kabakkk benimm favorim ama bünye ona da alıştı galiba biraz yavaş gidiyo kilolarim bu hafta..
Ohh sporumu yaptım aldım kahvemi geldim keyifteyim
kızlar bende sizleri tanımak isterim
Gözüm doysun, valla yazarken ne çokmuş diyom ama tabakta kayboluyolaryok tatlım bir şey olmadı yediklerinin çeşitleri fazla fazla ondan dedim bende öyleydim de
az fazla değil bak yanlış anlama sakınsadece çeşitlilik açısından
Geçen sormuştum ya bende ben doktora gittiğimde bu teşhisi komşmuydu hatırlamıyorum ama bi şampuan vermişti iyi gelmişti sonra yine oluyo stresten oluyomuş,şimdi oğlumda var şampuan losyonu var kullanmazsa yinw oluyoDiyet dışı sohbet konusu açıyorum hanımlar, ha sonu gene beslenmeye baglandı o yüzden yazmak istedim :)
Bugun bir eczanede saç analizi yaptırdım. Hamile kalmadan önce saclarım yaglıydı. Hamilelik malum hormonların değişimi falan benim saçlar yaglanmaz oldu. Dogumdan sonra eskiye bi nebze dönse de gene de eskisi kadar yaglı değil. Yaglı hissettigimde yaglı saclar icin sampuan kullanıyorum ama o da aşırı kurutuyor. Bir yandan da kepek olabiliyor. Sac tipim ne hale geldi bi ogreneyim dedim. Adam baktı seboreik dermatit var sizde, bunlar kepek değil dedi. O nedir acaba diye düsünürken, neyse ben sonra arastırırım bunu diyip önerdiği bi sampuanı da aldım bakalım işe yarayacak mı tabi..
Neyse sonra nedir bu seboreik dermatit diye arastırdıgımda bir yerde beslenmeden kaynaklandıgını okudum. Candida denilen organizmanın bagırsaklarda yarattıgı tahripten dolayı ciltte böyle sorunlar olusuyormus. Sadece saçta değil, kaşta, ağız kenarlarında pullanma seklinde de görülebiliyormus. Ketojenik diyetin iyi geldigini yazmıslar ve tabi ki gluteni sıfıra indirmek gerekiyormus. Bu gluten mereti her yerde karşıma çıkıyor. Artık irade gösterip kesebilsem keşke..
Sanırım o son kısmıYok yok toplum baskisiyla cocuk filan yapilmaz. Ben su anda diyorum, daha erken yapsaymisim bu kadar sabirli olamazmisim. 29 yasinda kariyer firsati cikmisti karsima, cocuk icin gec mi olur diye dusunurken 2 cocuklu bir arkadasimin tavsiyesiyle erteledim, iyi ki de ertelemisim, su anda en azindan icimde kalmadi. Tabi bunu tersi de var, bi arkadasim benden 2 sene once denemey basladi simdi IVFle ugrasiyorlar ama onun esinden dolayi normal olmamis. Yani hic belli olmuyor bu durumlar, en azindan kendinle ilgili kisma baktirabilirsin.
Di mi ya ahah başımıza dert açmışlarVay arkadas ketojenik diyetin de iyi gelmedigi sey yok mubarek, atalar nereden gecmis su yerlesik hayata da tarimi icat etmisler
Prozinc aldım şampuanGeçen sormuştum ya bende ben doktora gittiğimde bu teşhisi komşmuydu hatırlamıyorum ama bi şampuan vermişti iyi gelmişti sonra yine oluyo stresten oluyomuş,şimdi oğlumda var şampuan losyonu var kullanmazsa yinw oluyo
O beslenmeyle ilgili yazı linkini atarmısın bende okuyım şampuan ne aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?