Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hahah
Senin kesin bilgin vardır diye düsünmüstüm zaten yazarken
Sende de mi var yoksa?
Bu arada 32 olmussun ama resmen genclesmissin hatun, 32deki halin aynı 26 gibi
he valla 32 oldum ben 20. yaş günümde zibilyon göz yaşı dökerken ben büyümek istemiyorum diye yolu yarılamama ramak kalmış bile
bu arada teşekkür ederim canım dışı güzelleştirdik içide elden geçirmeye başladım zaten o da güzelleşir 33 e kadar kota koydum cennet yaşımda içimde dışımda aynı güzelliğe sahip olsun diye..

candida var bende basit bir test ile de rahatça varlığını kanıtlayabilirsin..
sabah kalkar kalkmaz bir su bardağı suya tükür..eğer saçaklanıyorsa aşağı doğru ,dağılıyorsa,ya da dibe çöküyorsa kandida var demektir aynı pozisyonda bardağın üstünde duruyorsa yoktur..

Bence içi de düzelteceksin ben sana inanıyorum :)

O testi okudum bugün, merak ettim yarın sabah yapacağım. Gece yatarken su içmeyin yazmışlar, onu nasıl yapıcam bilmiyorum yalnız, bütün gece emzirdiğim için çok susuyorum

kızlar bende sizleri tanımak isterim
hoşgeldin melita ben grubun demirbaş üyelerindenim bir zamanlar 90 lı kiloların en sonuyla giriş yapmıştım maksimum 104 kiloyu görmüşlüğüm var iki ileri bir geri derken bugün 66 kilo ile yoluma devam ediyorum..Umarım sende hedeflerine yakın zamanda ulaşırsın..Takımımızın menüleri yorumlamaktan sorumlu sayılan kaptan yardımcısıyım aynı zamanda..yediğin yemekler konusunda doğru ya da yanlış beslendiğini düşündüğün noktalar varsa el birliği ile üzerinden geçeriz.menülerini yazarken beni etiketlemen yeterli bunun için .tekrar hoşgeldin
bende de 3 yaşında bir oğlan var.yaşımda 32

Merhaba canim ben melis 21 yasindayim 68le basladigim yolculuk 59.9la devam ediyor cok sukur el ele verip gidicek butun kilolar
inşallah canım memnun oldum

Canım 2 gün bildirim yapamadım
pazar 30 dk yuruyus ( 30p ) 10dk bölgesel (25p)
Pazartesi 30 dk yuruyus ( 30p)
Ah hulya ah, tablomdaki bug'i buldun
Sadece menu bildirip spor yapmayanlara + koyuyordum, spor da yapalara puan yaziyordum. Menu bildirimsiz spor olunca patliyor tabi, neyse ben buna bir care dusunucem, iki ayri tablo tutmak istemiyorum.

Olur valla, artik aksamlari bebegi uyutunca yaparim napiyim, rekabetin gozu kor olsun

Benim boy 1.56, bodur tavuk veya hobbit diye bilinen cinstenim.

Yok yok toplum baskisiyla cocuk filan yapilmaz. Ben su anda diyorum, daha erken yapsaymisim bu kadar sabirli olamazmisim. 29 yasinda kariyer firsati cikmisti karsima, cocuk icin gec mi olur diye dusunurken 2 cocuklu bir arkadasimin tavsiyesiyle erteledim, iyi ki de ertelemisim, su anda en azindan icimde kalmadi. Tabi bunu tersi de var, bi arkadasim benden 2 sene once denemey basladi simdi IVFle ugrasiyorlar ama onun esinden dolayi normal olmamis. Yani hic belli olmuyor bu durumlar, en azindan kendinle ilgili kisma baktirabilirsin.

Gecmis olsun, besleyici degil ama cubuk kraker de iyi gelir.
merhabalar ben de grubunuza katılabilir miyim
Merhaba :)
36 yaşındayım 2çocuk annesiyim 163 boy 81 kilo civarıyım. daha önce burda kilo vermiştim. artık veremiyorum. kafamda bitiremedim olayı.. sizlerle inşallah olacak
Ne guzel bizler kesinlikle destek oluruz ama once senin bi irade koyup kararli olman gerekir. Sonrasinda zorlandikca buradan destek alirsin

Vay arkadas ketojenik diyetin de iyi gelmedigi sey yok mubarek, atalar nereden gecmis su yerlesik hayata da tarimi icat etmisler
Tamam yapalim, ben zaten varim, benim yedigim ekmekler ya saf yulaf ya da saf cavdar belki arada bir onlardan yerim onun disinda seker, hamur isi, abart meyve, bal, pekmez, pirinc vb yok.

Ohh sporumu yaptım aldım kahvemi geldim keyifteyim

Ben de yuruyusumu yaptim, kahve ustune spor daha iyi bu arada :)
kızlar bende sizleri tanımak isterim

33 yasindayim, boy 1.56, 52.1 kilo (bu sabah itibariyle kaptanim kizma cuma kesin eksideyim). 7 aylik oglum var, arada spor yapmaya calisiyorum, belirli bi diyeti takip etmiyorum duzenli dengeli beslenme ve emzirme.

yok tatlım bir şey olmadı yediklerinin çeşitleri fazla fazla ondan dedim bende öyleydim de
az fazla değil bak yanlış anlama sakın sadece çeşitlilik açısından
Gözüm doysun, valla yazarken ne çokmuş diyom ama tabakta kayboluyolar

Geçen sormuştum ya bende ben doktora gittiğimde bu teşhisi komşmuydu hatırlamıyorum ama bi şampuan vermişti iyi gelmişti sonra yine oluyo stresten oluyomuş,şimdi oğlumda var şampuan losyonu var kullanmazsa yinw oluyo
O beslenmeyle ilgili yazı linkini atarmısın bende okuyım şampuan ne aldın

Sanırım o son kısmı kollontai 'ye yazdın
Vallahi ben de erken anne oldum bence ve o sabır kısmında ciddi zorluk yaşıyorum. Bu sebepten düsünmüyorum 2.yi, gün gelir de daha sabırlı bir insan olursam belki :))
Vay arkadas ketojenik diyetin de iyi gelmedigi sey yok mubarek, atalar nereden gecmis su yerlesik hayata da tarimi icat etmisler
Di mi ya ahah başımıza dert açmışlar
Prozinc aldım şampuan
Yazıyı tekrar bulabilir miyim acaba google amcaya danısayım bi tekrar, o kadar çok şey baktım ki bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…