Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebrik ediyorum dışarıda kahvaltı bir sürü cıs arasından ufak ısırıklarla sıyrılıp sonrasında o ufakları yok saymayıp da telafi edecek sekilde beslenme. İşte diyet bilinci ve disiplini
Yaa ancak okudum mesajinizi.. öyle mutlu oldum ki tam vazgeçmek üzereyken yapamayacağım derken uzgunken mutsuzken bunları duymak <3 hirslandim sevklendim teşekkürler ayvacicegi

Menü bildirimsiz spor olunca nasil karışıyor anlamadim ben mi yanlış anladim canim + koymayıp sadece puan yapman o anlama gelmiyor muu... tamamdirrr o zaman yarin için alternatif düşünmeye başla..

Ayrica sevgili ayvacicegi mmmm sana ne kadar teşekkür etsem az aylar sonra kesintisiz 3 saat 4 saat uykunun tadini aldim yaa.. bir kaç gün gece uyandiginda memesiz uyutabildim ama bazen ne yapiyorsam mümkün olmuyor açlıkla toklukla alakali değil sanirim cok iyi doydugundan emin olduğum gece de uyanip baya süt emdi.. Aslinda süt ictikten sonra doyup kendini geri atiyor sonra yatağına koyuyorum bi 2 3 saat te öyle uyuyorrr.... Gunduzleri de artik memede uyutmuyorum önceden iyice içiyor biraz zaman girdikten sonra uyutuyorum ve 1 artı yarim saat seklinde uyuyor.. gündüz suresini uzatamadim deneme asamasindayiz.. ama benim için en önemli durum en ufak sese hemen uyanmasiydi çok şükür oda artik olmuyor en azindan ilk uyuduğunda olmuyor sonlara doğru olunca artik etkileniyor.. Çok çok teşekkürler..

Ben de seni etiketleyecektim biraz daha bekleyeyim dedim :)
Kabak kızartması baya yağda kızartma mı? Eger öyleyse ceza yazmak durumundayım bi 40 puan kadar ayvacicegi

Cevap yazmayi unutmuşum canimm çok teşekkür ederim inşallah görürüm o gunlerii

Bende yazayim menümü bugün biraz kaçırdım galiba ama yemeyince de veremiyorum bagirsaklarda çalışmıyor ve bugün resmen yatak döşek yattim sanirim biraz abarttim.. yani aksami cok erken saatte 2 yada3 gibi sadece kabak yemeğiyle geçiştirmek beni biraz enerjisiz birakti bugün biraz dengeledim ama cumaya kadar kabağa devam..
Sabah

2 h.yumurta
Peynir
Zeytin

Ara
Sütlü kahve

Öğle (menum oglusumla yari yariya paylasildi)
Bir porsiyon adana kebap
Salata bulgur pilavi

Akşam
1 patlican 2 sarma dolma
Yeşil mercimekli
Borulceli salata
Kahve
Su
2 litre
Spor yapinca yazarim mutlaka
ayvacicegi morordek

ayvacicegi morordek
Sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1 yumurtadan patatesli yumurta
Zeytin peynir reçel az az tereyağı

Ara
1 lorlu gözleme (350 kalori)

Akşam
Yarım tabak pırasa yemeği
10 yemek kaşığı sossuz lorlu makarna
Mevsim salata

Su 1,5 lt
Spor
Leslie 1 mile
Jillian level 2
120 sn plank
50 mekik
50 sumo Squat
400 ipli ip atlama ( dünden 40 ceza vardı bugünde gözlemeye 40 ceza yazarsın diye atladım ipleri morordek )

Aslında karbonhidrat ağırlıklı beslenmesen bu sporla süper verirsin ama sanki sporun anca gün içinde yediğin karbonhidrati dengeliyor.. makarna gözleme patates reçel

Iple atliyodum bin ikibin tane ama spor hocam alt baldiri kalinlastiriyor deyince biraktim..
sadece ve sürekli ip zaten çok iyi bi tarz değil, benim favorim jillian o yüzden heryer çalışıyor :)
Aslında karbonhidrat ağırlıklı beslenmesen bu sporla süper verirsin ama sanki sporun anca gün içinde yediğin karbonhidrati dengeliyor.. makarna gözleme patates reçel
Anamın evi tam bi felaket oluyor zaten, son günün kızım onu ye bunu ye derken perişan etti bugün beni, normalde bu kadar karbonhidrat almıyorum, protein ağırlıklı gitmeye çalışıyorum, bakalım son 3 kilo zafer yakında

Bizde plateste jillian ağırlıklı hareketler yapıyormuşuz izleyince anladim.. zumba da cok iyi oluyor ama küçük çocuk olunca 3 gün falan gidebiliyorum.. Bendee anneme gidince 3kg alıp dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…