- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.441
Yaa ancak okudum mesajinizi.. öyle mutlu oldum ki tam vazgeçmek üzereyken yapamayacağım derken uzgunken mutsuzken bunları duymak <3 hirslandim sevklendim teşekkürlerTebrik ediyorum dışarıda kahvaltı bir sürü cıs arasından ufak ısırıklarla sıyrılıp sonrasında o ufakları yok saymayıp da telafi edecek sekilde beslenme. İşte diyet bilinci ve disiplini
Menü bildirimsiz spor olunca nasil karışıyor anlamadim ben mi yanlış anladim canim + koymayıp sadece puan yapman o anlama gelmiyor muu... tamamdirrr o zaman yarin için alternatif düşünmeye başla..Ah hulya ah, tablomdaki bug'i buldun
Sadece menu bildirip spor yapmayanlara + koyuyordum, spor da yapalara puan yaziyordum. Menu bildirimsiz spor olunca patliyor tabi, neyse ben buna bir care dusunucem, iki ayri tablo tutmak istemiyorum.
Olur valla, artik aksamlari bebegi uyutunca yaparim napiyim, rekabetin gozu kor olsun
Benim boy 1.56, bodur tavuk veya hobbit diye bilinen cinstenim.
Yok yok toplum baskisiyla cocuk filan yapilmaz. Ben su anda diyorum, daha erken yapsaymisim bu kadar sabirli olamazmisim. 29 yasinda kariyer firsati cikmisti karsima, cocuk icin gec mi olur diye dusunurken 2 cocuklu bir arkadasimin tavsiyesiyle erteledim, iyi ki de ertelemisim, su anda en azindan icimde kalmadi. Tabi bunu tersi de var, bi arkadasim benden 2 sene once denemey basladi simdi IVFle ugrasiyorlar ama onun esinden dolayi normal olmamis. Yani hic belli olmuyor bu durumlar, en azindan kendinle ilgili kisma baktirabilirsin.
Gecmis olsun, besleyici degil ama cubuk kraker de iyi gelir.
Merhaba :)
Ne guzel bizler kesinlikle destek oluruz ama once senin bi irade koyup kararli olman gerekir. Sonrasinda zorlandikca buradan destek alirsin
Vay arkadas ketojenik diyetin de iyi gelmedigi sey yok mubarek, atalar nereden gecmis su yerlesik hayata da tarimi icat etmisler
Tamam yapalim, ben zaten varim, benim yedigim ekmekler ya saf yulaf ya da saf cavdar belki arada bir onlardan yerim onun disinda seker, hamur isi, abart meyve, bal, pekmez, pirinc vb yok.
Ben de seni etiketleyecektim biraz daha bekleyeyim dedim :)Bugünkü menüm
Sabah Yulaf ezmesi süt muz ceviz tarçın
Öğle domates çorbası rosto et
Ara portakal
Aksam şehriye çorbası 2 köfte
2 yemek kaşığı yoğurtlu kabak kızartması
4 litre su
45 dk bölgesel egzersizayvacicegi morordek parkbyull
Cevap yazmayi unutmuşum canimm çok teşekkür ederim inşallah görürüm o gunleriiara demiyorda bikaç hafta yalnız takılayım seni de seviyorum diyor aslında güç bulamıyorum ayrılacak sanırım, fazla seviyorum ayrılamıyorum belki de takıntı oldu :/
hadi biz rakip olalım seninle başlamış olalım bu hafta ne dersin :)
sporların süper canım hedef yakında devam :)
haklısın canım valla üstteki postada yazdım aslında biraz takıldım sanırım çok sevdiğimden yoksa bence de ya hep ya hiç ama bırakamıyorum o da gidip gidip geri geliyor kürkçü dükkanı oldum valla :/
Akşam ki ekmekleri hayatından çıkarmalısın öncelikle, birde ağır spor yapma şişliğini arttırır, regl dönemi benimde öyle duba gibi oluyorum :/ bol bol bitki çayı ve yürüyüş önerebilirim
Merhaba hosgeldin iyiyiz teşekkürler sen nasılsın?
Kesinlikle hepsine katiliyorum... sizz nasilsinizzz
Merhaba hosgeldin iyiyiz teşekkürler sen nasılsın?
Ben iade-i ziyaret yapamamıştım henüz
atla canım atla sporsuz olmuyor iple atlayınca daha güzel oluyor :)Bende galiba ip atliycam yaa ip olunca yapiyorum da diğerlerini hep erteliyorum..
Iple atliyodum bin ikibin tane ama spor hocam alt baldiri kalinlastiriyor deyince biraktim..atla canım atla sporsuz olmuyor iple atlayınca daha güzel oluyor :)
Aslında karbonhidrat ağırlıklı beslenmesen bu sporla süper verirsin ama sanki sporun anca gün içinde yediğin karbonhidrati dengeliyor.. makarna gözleme patates reçelayvacicegi morordek
Sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1 yumurtadan patatesli yumurta
Zeytin peynir reçel az az tereyağı
Ara
1 lorlu gözleme (350 kalori)
Akşam
Yarım tabak pırasa yemeği
10 yemek kaşığı sossuz lorlu makarna
Mevsim salata
Su 1,5 lt
Spor
Leslie 1 mile
Jillian level 2
120 sn plank
50 mekik
50 sumo Squat
400 ipli ip atlama ( dünden 40 ceza vardı bugünde gözlemeye 40 ceza yazarsın diye atladım iplerimorordek )
sadece ve sürekli ip zaten çok iyi bi tarz değil, benim favorim jillian o yüzden heryer çalışıyor :)Iple atliyodum bin ikibin tane ama spor hocam alt baldiri kalinlastiriyor deyince biraktim..
Anamın evi tam bi felaket oluyor zaten, son günün kızım onu ye bunu ye derken perişan etti bugün beni, normalde bu kadar karbonhidrat almıyorum, protein ağırlıklı gitmeye çalışıyorum, bakalım son 3 kilo zafer yakındaAslında karbonhidrat ağırlıklı beslenmesen bu sporla süper verirsin ama sanki sporun anca gün içinde yediğin karbonhidrati dengeliyor.. makarna gözleme patates reçel
Bizde plateste jillian ağırlıklı hareketler yapıyormuşuz izleyince anladim.. zumba da cok iyi oluyor ama küçük çocuk olunca 3 gün falan gidebiliyorum.. Bendee anneme gidince 3kg alıp dönüyorumsadece ve sürekli ip zaten çok iyi bi tarz değil, benim favorim jillian o yüzden heryer çalışıyor :)
Anamın evi tam bi felaket oluyor zaten, son günün kızım onu ye bunu ye derken perişan etti bugün beni, normalde bu kadar karbonhidrat almıyorum, protein ağırlıklı gitmeye çalışıyorum, bakalım son 3 kilo zafer yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?