Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bizde plateste jillian ağırlıklı hareketler yapıyormuşuz izleyince anladim.. zumba da cok iyi oluyor ama küçük çocuk olunca 3 gün falan gidebiliyorum.. Bendee anneme gidince 3kg alıp dönüyorum
Sorma anne evleri fena bugün yediğimi yakıcam diye zıpladım durdum hala içim rahat değil, haftada 3 gün zumba süper bence arada fırsat bulunca yürüsen zaten çocuğun peşinde de koşuyoraundur oh mis

Ahaha nasıl da bilmişsin :)
ayvacicegi de yazsın hanene bir 40 puan ceza sen yapmış ol :)
Bende galiba ip atliycam yaa ip olunca yapiyorum da diğerlerini hep erteliyorum..
İp atlamak bence çok güzel, hem etkili hem de uzun sürmüyor baymıyor insanı

Selamlar,

Bir sürü alıntı yapmıştım cevaplamak için ama kayboldu telefonda oluyor. Onları cevaplayacağım yine ama önce bildirimimi yapayım.

Bugün sürekli açlık hissettim nedense.

Sabah 0800: 250 gr yoğurt*, 1/3 muz, bir avuç ceviz
öğle 1130: haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, yulaf sütlü kahve
Ara: 1500: 100 gr yoğurt*, 1 elma
Aksam 2030: 1,5 tabak yeşil mercimek yemeği

Spor: 10373 adım tempolu yürüyüş
Su:1.5 litre

*bu aslında yoğurt değil aba ona benzeyen bir süt ürünü, protein oranı daha yüksek

ayvacicegi bende de boy yok 152 lik bi hobbitim:) herşeyimiz benziyormuş :) rahat rahat yarışabiliriz ❤❤❤

Çocuk fikrini askıya aldım zaten bi süredir, sizde içimdeki endişeyi aldınız geç mi olur falan düşünmem artık :) o yazılanlar banaydı muhtemelen morordek ayvacicegi
Çocuklar düzen rutin istiyor yollarda zor sen gez toz çocuğu durulunca yaparsın
Yaa ancak okudum mesajinizi.. öyle mutlu oldum ki tam vazgeçmek üzereyken yapamayacağım derken uzgunken mutsuzken bunları duymak <3 hirslandim sevklendim teşekkürler ayvacicegi
Aaa daha yolun çok başı basaramamak ne demek. Gayet güzel önce şöyle 1 ay filan kaçamaksiz beslendim sonra kilolar gitmeye başlayınca motivasyon artacak zaten

Ne demek, birşey yapmadım ki. Çocuklar (bebekler) sürekli gelişiyor dün yapamadığını bugün yapabilir oluyor. Bizim denemeye devam etmemiz gerek sadece. Zamanla cok daha iyi olacak, okymaya denemeye devam.
Sürekli aynı şeyleri yeme bence o da bıkkınlık yaratabilir, ara ver.

Olur muu büyük destek oldun teşvik ettinn.. daha once çok yiprandigim ve başarılı olamadığımız içinn ben bir daha denemeyi düşünmüyor dum.. düşündüğüm kadar zor olmadi ve o zirt pırt uyanmalar azaldı onlar da çok yipratiyordu beni.. şu 3 gün de yapayim da sonra bir daha yapmiycamm.. hatta şu 3 gün tek tip beslenicem bakalim tartiya nasil yansiycak..

Selam kizlar musmutlu geceler menum
Sabah ilik limonlu su 1 kase misir gevregi (yedigime pisman oldum doymadim bosa kalori aldm)
Ara 1 domates 6 zeytin 1 yk kayisi receli
Oglen 2 kasik nohutlu bulgur pilavi 2 kasik salata
Aksam 1 tavuk but bol yesillik ayran
2 litre su cezam vardi 40 dakka yuruyus yaptim cok yogun bi gundu daha fazla yapardim ama

Sabah saçma olmuş evet mısır gevregini hiç önermiyorum dediğin gibi boşa kalori almış oluyorsun. Bence kahvaltı günün en önemli öğünü. Neyse her zaman olan bir şey değil ama görünce uyarmak istedim, zaten sen de fark etmişsin

Hayirli geceler kizlar hepinize iki gündür yazamiyorum. Ben iyileşmedim henüz kızlarım da dahada kötüleşti dün hastanede geçti günümüz. Bugün ise kazalar atlattık mutfak da gider tıkandı evi su bastı. Su an cok yorgun ve hastayim menülerimi o yüzden yazamicam kaptanim ama bozmadım kaçamak yok aynı şekil devam fırsat bulursam yarın gireceğim menülerimi yazarım hepinize hayirli geceler

Yaaa harikasinnn canimmm aramizda uçurumlar var kilon süper cumayi iple bekliyorum kac geleceğim 65 olmayi çok istiyorum

Ellerine sağlık canim bende spor olarak bugün 60 dakikka yürüyüş yaptim

Canim bisey istemeyince o cazip geldi ama bi daha yemm

Iki gundur yogurt pulbiber limon kurune basladim gece yatmadan yiyorum daha once deneyeniniz oldumu nette cok ovgu vardi bnde yapayim dedim

5. TAKIM SPOR VE MENU BILDIRIMI TAKIP LISTESI

uyeCumaCtesiPazarPtesiSaliCarsPersCezaSonuc
BeyazOrkidem
0​
0​
A Asmii
210​
0​
0​
180​
0​
390​
+--++
3​
N Nurumcan94
0​
75​
125​
87,5​
87,5​
375​
+++++
5​
Hmavidag
30​
30​
55​
30​
-40​
105​
++--
2​
Leyl-i-fer
22,5​
60​
0​
40​
122,5​
++++
4​
E elacicegim23
58​
0​
64,16667​
122,1667​
+++
3​
B bluuee
75​
0​
65​
60​
-30​
170​
++++
4​
ayvacicegi
0​
0​
235​
167​
103​
505​
+++++
5​
A Ahsen59
0​
0​
0​
112,5​
-40​
72,5​
++-++
4​
E ecem847
0​
0​
parkbyull
30​
45​
60​
0​
135​
---+
1​
S_A
0​
0​
kollontai
99​
90​
90​
207,5​
-80​
406,5​
+-+++
4​
Pembis Hayaller
60​
0​
0​
30​
40​
-40​
90​
+++++
5​
Arzu_Azra
0​
0​
Deniz ve Kum ...
0​
60​
60​
...+-
1​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…