- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.461
Sorma anne evleri fenaBizde plateste jillian ağırlıklı hareketler yapıyormuşuz izleyince anladim.. zumba da cok iyi oluyor ama küçük çocuk olunca 3 gün falan gidebiliyorum.. Bendee anneme gidince 3kg alıp dönüyorum
Ahaha nasıl da bilmişsin :)ayvacicegi morordek
Sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1 yumurtadan patatesli yumurta
Zeytin peynir reçel az az tereyağı
Ara
1 lorlu gözleme (350 kalori)
Akşam
Yarım tabak pırasa yemeği
10 yemek kaşığı sossuz lorlu makarna
Mevsim salata
Su 1,5 lt
Spor
Leslie 1 mile
Jillian level 2
120 sn plank
50 mekik
50 sumo Squat
400 ipli ip atlama ( dünden 40 ceza vardı bugünde gözlemeye 40 ceza yazarsın diye atladım iplerimorordek )
İp atlamak bence çok güzel, hem etkili hem de uzun sürmüyor baymıyor insanıBende galiba ip atliycam yaa ip olunca yapiyorum da diğerlerini hep erteliyorum..
şimdi yapılacak cezam kalmadı değil mi kaptanım? Yarın rest yapıcam çünkü vücudum şişecek yoksa :/Ahaha nasıl da bilmişsin :)
ayvacicegi de yazsın hanene bir 40 puan ceza sen yapmış ol :)
İp atlamak bence çok güzel, hem etkili hem de uzun sürmüyor baymıyor insanı
Yok kalmadışimdi yapılacak cezam kalmadı değil mi kaptanım? Yarın rest yapıcam çünkü vücudum şişecek yoksa :/
ayvacicegi bende de boy yok 152 lik bi hobbitim:) herşeyimiz benziyormuş :) rahat rahat yarışabiliriz ❤❤❤
Çocuklar düzen rutin istiyor yollarda zor sen gez toz çocuğu durulunca yaparsınÇocuk fikrini askıya aldım zaten bi süredir, sizde içimdeki endişeyi aldınız geç mi olur falan düşünmem artık :) o yazılanlar banaydı muhtemelenmorordek ayvacicegi
Aaa daha yolun çok başı basaramamak ne demek. Gayet güzel önce şöyle 1 ay filan kaçamaksiz beslendim sonra kilolar gitmeye başlayınca motivasyon artacak zatenYaa ancak okudum mesajinizi.. öyle mutlu oldum ki tam vazgeçmek üzereyken yapamayacağım derken uzgunken mutsuzken bunları duymak <3 hirslandim sevklendim teşekkürlerayvacicegi
Ne demek, birşey yapmadım ki. Çocuklar (bebekler) sürekli gelişiyor dün yapamadığını bugün yapabilir oluyor. Bizim denemeye devam etmemiz gerek sadece. Zamanla cok daha iyi olacak, okymaya denemeye devam.Ayrica sevgiliayvacicegi mmmm sana ne kadar teşekkür etsem az aylar sonra kesintisiz 3 saat 4 saat uykunun tadini aldim yaa.. bir kaç gün gece uyandiginda memesiz uyutabildim ama bazen ne yapiyorsam mümkün olmuyor açlıkla toklukla alakali değil sanirim cok iyi doydugundan emin olduğum gece de uyanip baya süt emdi.. Aslinda süt ictikten sonra doyup kendini geri atiyor sonra yatağına koyuyorum bi 2 3 saat te öyle uyuyorrr.... Gunduzleri de artik memede uyutmuyorum önceden iyice içiyor biraz zaman girdikten sonra uyutuyorum ve 1 artı yarim saat seklinde uyuyor.. gündüz suresini uzatamadim deneme asamasindayiz.. ama benim için en önemli durum en ufak sese hemen uyanmasiydi çok şükür oda artik olmuyor en azindan ilk uyuduğunda olmuyor sonlara doğru olunca artik etkileniyor.. Çok çok teşekkürler..
Sürekli aynı şeyleri yeme bence o da bıkkınlık yaratabilir, ara ver.Bende yazayim menümü bugün biraz kaçırdım galiba ama yemeyince de veremiyorum bagirsaklarda çalışmıyor ve bugün resmen yatak döşek yattim sanirim biraz abarttim.. yani aksami cok erken saatte 2 yada3 gibi sadece kabak yemeğiyle geçiştirmek beni biraz enerjisiz birakti bugün biraz dengeledim ama cumaya kadar kabağa devam..
Sabah
2 h.yumurta
Peynir
Zeytin
Ara
Sütlü kahve
Öğle (menum oglusumla yari yariya paylasildi)
Bir porsiyon adana kebap
Salata bulgur pilavi
Akşam
1 patlican 2 sarma dolma
Yeşil mercimekli
Borulceli salata
Kahve
Su
2 litre
Spor yapinca yazarim mutlaka
ayvacicegi morordek
Olur muu büyük destek oldun teşvik ettinn.. daha once çok yiprandigim ve başarılı olamadığımız içinn ben bir daha denemeyi düşünmüyor dum.. düşündüğüm kadar zor olmadi ve o zirt pırt uyanmalar azaldı onlar da çok yipratiyordu beni.. şu 3 gün de yapayim da sonra bir daha yapmiycamm.. hatta şu 3 gün tek tip beslenicem bakalim tartiya nasil yansiycak..Eki Görüntüle 2245012
Çocuklar düzen rutin istiyor yollarda zor sen gez toz çocuğu durulunca yaparsın
Aaa daha yolun çok başı basaramamak ne demek. Gayet güzel önce şöyle 1 ay filan kaçamaksiz beslendim sonra kilolar gitmeye başlayınca motivasyon artacak zaten
Ne demek, birşey yapmadım ki. Çocuklar (bebekler) sürekli gelişiyor dün yapamadığını bugün yapabilir oluyor. Bizim denemeye devam etmemiz gerek sadece. Zamanla cok daha iyi olacak, okymaya denemeye devam.
Sürekli aynı şeyleri yeme bence o da bıkkınlık yaratabilir, ara ver.
Ahaha nasıl da bilmişsin :)
ayvacicegi de yazsın hanene bir 40 puan ceza sen yapmış ol :)
İp atlamak bence çok güzel, hem etkili hem de uzun sürmüyor baymıyor insanı
Sabah saçma olmuş evet mısır gevregini hiç önermiyorum dediğin gibi boşa kalori almış oluyorsun. Bence kahvaltı günün en önemli öğünü. Neyse her zaman olan bir şey değil ama görünce uyarmak istedim, zaten sen de fark etmişsinSelam kizlar musmutlu geceler menum
Sabah ilik limonlu su 1 kase misir gevregi (yedigime pisman oldum doymadim bosa kalori aldm)
Ara 1 domates 6 zeytin 1 yk kayisi receli
Oglen 2 kasik nohutlu bulgur pilavi 2 kasik salata
Aksam 1 tavuk but bol yesillik ayran
2 litre su cezam vardi 40 dakka yuruyus yaptim cok yogun bi gundu daha fazla yapardim ama
Yaaa harikasinnn canimmm aramizda uçurumlar var kilon süper cumayi iple bekliyorum kac geleceğim 65 olmayi çok istiyorumgünaydın hanımlar
morordek ayvacicegi
güncel kilom 65,9
dünkü menüm..
sabah:2 küçük yerli muz + fıstık ezmesi
öğlen: 1 kase kıymalı bamya çorbası +1 küçük muz (bu üç muz birleşse bir çikita anca ederdi)
akşam:bir kase kıymalı bamya çorbası+2 fırında tavuk baget derisiz ve bir kaç mantar
su:2 litre (az içtim)
spor:yok
Ellerine sağlık canim bende spor olarak bugün 60 dakikka yürüyüş yaptimListedeki artılar o gun için menü bildirimi yaptığını gösteriyor. Sayi varsa o da kaç puanlık spor yaptigini varsa cezanı gösteriyor. Haftalık kilo bildirimi ve spor takip listesi, aslında başlık buydu ama koymayı unutmuşum.
Canim bisey istemeyince o cazip geldi ama bi daha yemmSabah saçma olmuş evet mısır gevregini hiç önermiyorum dediğin gibi boşa kalori almış oluyorsun. Bence kahvaltı günün en önemli öğünü. Neyse her zaman olan bir şey değil ama görünce uyarmak istedim, zaten sen de fark etmişsin
uye | Cuma | Ctesi | Pazar | Ptesi | Sali | Cars | Pers | Ceza | Sonuc |
| 0 | ||||||||
0 | |||||||||
A Asmii | 210 | 0 | 0 | 180 | 0 | 390 | |||
+ | - | - | + | + | 3 | ||||
N Nurumcan94 | 0 | 75 | 125 | 87,5 | 87,5 | 375 | |||
+ | + | + | + | + | 5 | ||||
| 30 | 30 | 55 | 30 | -40 | 105 | |||
+ | + | - | - | 2 | |||||
| 22,5 | 60 | 0 | 40 | 122,5 | ||||
+ | + | + | + | 4 | |||||
E elacicegim23 | 58 | 0 | 64,16667 | 122,1667 | |||||
+ | + | + | 3 | ||||||
B bluuee | 75 | 0 | 65 | 60 | -30 | 170 | |||
+ | + | + | + | 4 | |||||
| 0 | 0 | 235 | 167 | 103 | 505 | |||
A Ahsen59 | 0 | 0 | 0 | 112,5 | -40 | 72,5 | |||
+ | + | - | + | + | 4 | ||||
E ecem847 | 0 | ||||||||
0 | |||||||||
| 30 | 45 | 60 | 0 | 135 | ||||
- | - | - | + | 1 | |||||
| 0 | ||||||||
0 | |||||||||
| 99 | 90 | 90 | 207,5 | -80 | 406,5 | |||
+ | - | + | + | + | 4 | ||||
| 60 | 0 | 0 | 30 | 40 | -40 | 90 | ||
| 0 | ||||||||
0 | |||||||||
| . | . | . | 0 | 60 | 60 | |||
. | . | . | + | - | 1 |
Bende gördüm inan harika olmuş 32 yasinda daha genç olmuşHahah
Senin kesin bilgin vardır diye düsünmüstüm zaten yazarken
Sende de mi var yoksa?
Bu arada 32 olmussun ama resmen genclesmissin hatun, 32deki halin aynı 26 gibi
Hoşgeldin canim bende bu hafta yazmaya başladim 3 ay önce izne ayrildim geri geldim biraz rahatlayip geldim 85 kiloyla basladim şimdi 68lere geldim ve geri kalanlari verip bitirmek istiyorum kilo olayinikızlar bende sizleri tanımak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?