- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.481
Kilon muthişMerhaba canim ben melis 21 yasindayim 68le basladigim yolculuk 59.9la devam ediyor cok sukur el ele verip gidicek butun kilolar
Şampuana bende bir bakayim benimde büyük kizin surekli yaglaniyor belki işe yararSanırım o son kısmıkollontai 'ye yazdın
Vallahi ben de erken anne oldum bence ve o sabır kısmında ciddi zorluk yaşıyorum. Bu sebepten düsünmüyorum 2.yi, gün gelir de daha sabırlı bir insan olursam belki :))
Di mi ya ahah başımıza dert açmışlar
Prozinc aldım şampuan
Yazıyı tekrar bulabilir miyim acaba google amcaya danısayım bi tekrar, o kadar çok şey baktım ki bugün :)
HOŞBULDUK CANMHoşgeldin :)
bugün 66,4 tü gel gitteyim oturmadıYaaa harikasinnn canimmm aramizda uçurumlar var kilon süper cumayi iple bekliyorum kac geleceğim 65 olmayi çok istiyorum
Benim de takılı kaldi ya o kadar dikkat etmeme haftada 3 vermem lazim yanibugün 66,4 tü gel gitteyim oturmadı
hafta da 3 kilo çok ağır bir rakam hedefin 0,5 kg -1,5 kg ı geçmemeliop
Benim de takılı kaldi ya o kadar dikkat etmeme haftada 3 vermem lazim yani
Sözün gelişi yani ciddi diyet yapiyorum ama yerimde sayiyorummhafta da 3 kilo çok ağır bir rakam hedefin 0,5 kg -1,5 kg ı geçmemeli
Rakibem helal olsun, çocuk var falan ama yetişemiyorum ben sana valla5. TAKIM SPOR VE MENU BILDIRIMI TAKIP LISTESI
uye Cuma Ctesi Pazar Ptesi Sali Cars Pers Ceza Sonuc BeyazOrkidem 0 0A Asmii 210 0 0 180 0 390+ - - + + 3@Nurumcan94 0 75 125 87,5 87,5 375+ + + + + 5@Hmavidag 30 30 55 30 -40 105+ + - - 2Leyl-i-fer 22,5 60 0 40 122,5+ + + + 4@elacicegim23 58 0 64,16667 122,1667+ + + 3@bluuee 75 0 65 60 -30 170+ + + + 4ayvacicegi 0 0 235 167 103 505+ + + + + 5@Ahsen59 0 0 0 112,5 -40 72,5+ + - + + 4@uhs 0 0parkbyull 30 45 60 0 135- - - + 1@S_A 0 0kollontai 99 90 90 207,5 -80 406,5+ - + + + 4Pembis Hayaller 60 0 0 30 40 -40 90+ + + + + 5@Arzu_Azra 0 0Deniz ve Kum . . . 0 60 60. . . + - 1
Tesekkur ederim canimKilon muthiş
Rakibem helal olsun, çocuk var falan ama yetişemiyorum ben sana valla❤ Bugün rest yapacaktım yapmasam mı diye düşünüyorum
Zamanin varsa gun sonunda, yoksa ertesi gun bildirebilirsin. Menu + ictigin su miktari + yaptigin spor, diger arkadaslarin paylasimlarindan gorebilirsin.hergün yediğim menüleri bir sonraki günmü bildircem ... başka bildirmem gereken ney var
tamam canım çok teşekkür ederimZamanin varsa gun sonunda, yoksa ertesi gun bildirebilirsin. Menu + ictigin su miktari + yaptigin spor, diger arkadaslarin paylasimlarindan gorebilirsin.
Bir de cuma ve pazartesi sabah ac karnina tartilip kilo bildirimi yapiliyor.
Ben zamanında yapmıştım. Bence pul biber bağırsakları çalıştırdıgından bol bol tuvalete cıkmıstım, ekstra bi etkisi olmadı bende :))Iki gundur yogurt pulbiber limon kurune basladim gece yatmadan yiyorum daha once deneyeniniz oldumu nette cok ovgu vardi bnde yapayim dedim
Her cuma sabahı aç karnına kilo bildirmen gerek :) En önemlisi ohergün yediğim menüleri bir sonraki günmü bildircem ... başka bildirmem gereken ney var
Çok geçmiş olsunEki Görüntüle 2245154
Selamlar
morordek ayvacicegi parkbyull
Oğlum iyileşemeden bende hastalandım kızlar akşam bulantıdan bişey yiyemedim su bile içemedim sporu sabahtan yapmıştım rabbim sağlıktan ayırmasın kimseyi
Bagirsaklari calistirmasi bile yeterli benim icin metobolizmam cok yavasSelam hanımlar
Sabahtan derse girdiğim için ancak gelebildim. Öğleden sonra tekrar gireceğim.
Ben zamanında yapmıştım. Bence pul biber bağırsakları çalıştırdıgından bol bol tuvalete cıkmıstım, ekstra bi etkisi olmadı bende :))
Her cuma sabahı aç karnına kilo bildirmen gerek :) En önemlisi o
O zaman bi dene bakalım sende de faydası olur umarım :)Bagirsaklari calistirmasi bile yeterli benim icin metobolizmam cok yavas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?