Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şampuana bende bir bakayim benimde büyük kizin surekli yaglaniyor belki işe yarar

günaydın fıstıklar
dün benim için biraz detoksvari bir gün olmasına rağmen bugün +500 gramdayım düne nazaran..
sabah:bir adet tarçınlı elma 500 ml kefir (ben yaptım çine nane ve zeytinyağı kattım)
öğlen:bol yeşil salata 110 gram ton balığı
akşam:kıymalı bamya çorbası tavuk baget fırında yağsız yanına soğan mantar fırında..

su:2,25 lt
spor:yok

Rakibem helal olsun, çocuk var falan ama yetişemiyorum ben sana valla Bugün rest yapacaktım yapmasam mı diye düşünüyorum

hergün yediğim menüleri bir sonraki günmü bildircem ... başka bildirmem gereken ney var

Rakibem helal olsun, çocuk var falan ama yetişemiyorum ben sana valla ❤ Bugün rest yapacaktım yapmasam mı diye düşünüyorum

Hehe ben sistemin acigini buldum dermisim. Cocugu uyutmaya diye cikip bebek arabasiyle yuruyus yapiyorum. dondugumde su icinde kalmis oluyorum, yokus filan arabayla siki yuruyus oluyor. Bu hafta havuza basladim, 1 kez gidebildim daha, cumaya kadar bir kez daha gidebilirsem iyi olacak.

Yuruyus kilo vermek icin cok iyi ama senin sporlar daha agir, sikilasmak icin benim de onlara baslamam lazim ama ona zaman yaratamiyorum henuz. Benimki genel olarak kardiyo.

hergün yediğim menüleri bir sonraki günmü bildircem ... başka bildirmem gereken ney var
Zamanin varsa gun sonunda, yoksa ertesi gun bildirebilirsin. Menu + ictigin su miktari + yaptigin spor, diger arkadaslarin paylasimlarindan gorebilirsin.

Bir de cuma ve pazartesi sabah ac karnina tartilip kilo bildirimi yapiliyor.

Zamanin varsa gun sonunda, yoksa ertesi gun bildirebilirsin. Menu + ictigin su miktari + yaptigin spor, diger arkadaslarin paylasimlarindan gorebilirsin.

Bir de cuma ve pazartesi sabah ac karnina tartilip kilo bildirimi yapiliyor.
tamam canım çok teşekkür ederim

Selam hanımlar
Sabahtan derse girdiğim için ancak gelebildim. Öğleden sonra tekrar gireceğim.

Iki gundur yogurt pulbiber limon kurune basladim gece yatmadan yiyorum daha once deneyeniniz oldumu nette cok ovgu vardi bnde yapayim dedim
Ben zamanında yapmıştım. Bence pul biber bağırsakları çalıştırdıgından bol bol tuvalete cıkmıstım, ekstra bi etkisi olmadı bende :))
Her cuma sabahı aç karnına kilo bildirmen gerek :) En önemlisi o

Bagirsaklari calistirmasi bile yeterli benim icin metobolizmam cok yavas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…