- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.501
Yüzme sporların kraliçesi ❤Yazı iple çekiyorum bende :) kondisyon sorunun yoksa fitness çok vaktini almaz aslında 16 dk lık programlar var ufak ufak başlayabilirsin :)Hehe ben sistemin acigini buldum dermisim. Cocugu uyutmaya diye cikip bebek arabasiyle yuruyus yapiyorum. dondugumde su icinde kalmis oluyorum, yokus filan arabayla siki yuruyus oluyor. Bu hafta havuza basladim, 1 kez gidebildim daha, cumaya kadar bir kez daha gidebilirsem iyi olacak.
Yuruyus kilo vermek icin cok iyi ama senin sporlar daha agir, sikilasmak icin benim de onlara baslamam lazim ama ona zaman yaratamiyorum henuz. Benimki genel olarak kardiyo.
Canım ne zaman döneceksin cuma günü bildirim yapabilecek misin?Eki Görüntüle 2245224
Kızlar son durum kılomu şu an bılmıyorum tartı yok
TurkıyedeyımEki Görüntüle 2245225
çok geçmiş olsun canım menün gayet iyiEki Görüntüle 2245154
Selamlar
morordek ayvacicegi parkbyull
Oğlum iyileşemeden bende hastalandım kızlar akşam bulantıdan bişey yiyemedim su bile içemedim sporu sabahtan yapmıştım rabbim sağlıktan ayırmasın kimseyi
Cumaya evdeyımCanım ne zaman döneceksin cuma günü bildirim yapabilecek misin?
Seni izne ayıracağız herhalde bu gidişle aslında mezuniyetine de cok az kaldı ama kilo bildirimi yapamazsan sıkıntı olacak :/
Gayet iyi, zaten pek şekersiz baslamistim onu yemedigim için sorun olmadı. Arada elim meyveye çok gidiyor ama günde en fazla 1 meyve ile idare etmek istiyorum.ayvacicegi nerdesinn nasil gecti ilk gün bi ses ver
Ya bu konu önemli, birşey olmadı diye tamamen vazgeçmemek gerek. Çocuğun iyiliği içinse hele. Onun tepkilerini kollayıp zorlamadan ara ara denemek lazım.Olur muu büyük destek oldun teşvik ettinn.. daha once çok yiprandigim ve başarılı olamadığımız içinn ben bir daha denemeyi düşünmüyor dum.. düşündüğüm kadar zor olmadi ve o zirt pırt uyanmalar azaldı onlar da çok yipratiyordu beni.. şu 3 gün de yapayim da sonra bir daha yapmiycamm.. hatta şu 3 gün tek tip beslenicem bakalim tartiya nasil yansiycak..
Ohhh harikasinn bende meyveyi baya azalttim ya bazen küçük bir muz belki onun dışında bir şeyyemiyorum.. ekmeği merak ettim onun yerine ne yedin.. Çok iyi bir etkinlik olur senin için de oğlusun için de zamanla alışır sosyallesir...Gayet iyi, zaten pek şekersiz baslamistim onu yemedigim için sorun olmadı. Arada elim meyveye çok gidiyor ama günde en fazla 1 meyve ile idare etmek istiyorum.
Bugun hareketli geçti yarın için bebek yemekleri kursuna kaydoldum. Oğlumla gidicez pişirip yemeğe başka ailelerle tanışmaca. 10 aile olacak bakalım bizimki uyum saglayacak mi yabancılara alışık değil ağlıyor onu zorlamadan ufak ufak denemek istedim. Ağlarsa erken ayrılırım artık. Bu arada bugün gene 10bin adımı geçtim, harekete devam yani
Aynen bende zorlamadan arar ara deniyorum ama bu bile benim için çok şeyYa bu konu önemli, birşey olmadı diye tamamen vazgeçmemek gerek. Çocuğun iyiliği içinse hele. Onun tepkilerini kollayıp zorlamadan ara ara denemek lazım.
Bu arada ben 3 gün haşlanmış yumurta verdim. 3. Gun ufak kızarıklıklar oldu ve saat 15.30 gibi az birşey çıkarmış sabah yemişti yumurtayı üstüne yedikleri yok, süt yok yumurta var bir tek. Herhalde yumurtayı tolere edemedi değil mi?
Ahaha 1000-2000 tane ne yahu sanki 1-2 tane der gibiBenim kilo yine durdu sabah bölgesel yaptim birazdan bi ip atlarim bin iki bin tane
Kac atlayacaksin umarim bu gozler yanlis gorduBenim kilo yine durdu sabah bölgesel yaptim birazdan bi ip atlarim bin iki bin tane
Tabiki kaptanim tam gaz devam bugun en sevdigim tatlidan almislardiEveet hanımlar nerelerdesiniz bakalım :)
Cumaya az kaldı, sporlar yapılıyor su içiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?