Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yüzme sporların kraliçesi ❤Yazı iple çekiyorum bende :) kondisyon sorunun yoksa fitness çok vaktini almaz aslında 16 dk lık programlar var ufak ufak başlayabilirsin :)

a101 deki karışık çerezlerde hindistan cevizi dilimleri çıkıyo ama tadı çok tatlı doğal hindistan cevizi mi değilmi anlıyamadım parkb

ayvacicegi nerdesinn nasil gecti ilk gün bi ses ver
Gayet iyi, zaten pek şekersiz baslamistim onu yemedigim için sorun olmadı. Arada elim meyveye çok gidiyor ama günde en fazla 1 meyve ile idare etmek istiyorum.
Bugun hareketli geçti yarın için bebek yemekleri kursuna kaydoldum. Oğlumla gidicez pişirip yemeğe başka ailelerle tanışmaca. 10 aile olacak bakalım bizimki uyum saglayacak mi yabancılara alışık değil ağlıyor onu zorlamadan ufak ufak denemek istedim. Ağlarsa erken ayrılırım artık. Bu arada bugün gene 10bin adımı geçtim, harekete devam yani

Ya bu konu önemli, birşey olmadı diye tamamen vazgeçmemek gerek. Çocuğun iyiliği içinse hele. Onun tepkilerini kollayıp zorlamadan ara ara denemek lazım.

Bu arada ben 3 gün haşlanmış yumurta verdim. 3. Gun ufak kızarıklıklar oldu ve saat 15.30 gibi az birşey çıkarmış sabah yemişti yumurtayı üstüne yedikleri yok, süt yok yumurta var bir tek. Herhalde yumurtayı tolere edemedi değil mi?

Ohhh harikasinn bende meyveyi baya azalttim ya bazen küçük bir muz belki onun dışında bir şeyyemiyorum.. ekmeği merak ettim onun yerine ne yedin.. Çok iyi bir etkinlik olur senin için de oğlusun için de zamanla alışır sosyallesir...

Yu
Aynen bende zorlamadan arar ara deniyorum ama bu bile benim için çok şey yani süt icmediyse senin yediğin bir şeyden değildir.. oda yumurta dışında başka bir şey yemediyse o zaman yumurtadan kaynaklaniyordur.. bi süre ara ver bir daha dene.. benim oglumunda yoğurda alerjisi olmuştu yediği gibi agzinin kenarı kizariyordu.. bu arada kızarıklık neresinde oldu

selamlar

Sabah 1030: 1 haslanmis yumurta, marul, salatalik, ceviz, peynir
Ara 1230: sutlu kahve
Ogle 1430: 1,5 tabak yesil mercimek yemegi
Ara 1700: 1 elma
Aksam 2030: 1 tabak et sote

Su: 1.5 litre
Spor: 16378 adim tempolu yuruyus

Aslinda aksam yemegi gece kaldi ve ben cok ac olmadigim icim yemeyecektim. Esin israriyla yedim, simdi pismanim, et yiyip ustune yaticam

Eveet hanımlar nerelerdesiniz bakalım :)
Cumaya az kaldı, sporlar yapılıyor su içiliyor mu?
Tabiki kaptanim tam gaz devam bugun en sevdigim tatlidan almislardi ama tadina bile bakmadim dunyayi kurtarmis gibi hissediyorumcunki tatli,cikolata vazgecemeyecegim seylerdi

Menum
Ilik limonlu su
Sabah 1.5 haslanmis yumurta 3 dilim koy peyniri 1 havuc 1 domates sekersiz cay
Ara 1 kupa yesilcay
Oglen 1 tabak salata
Ara sekrsiz turk kahvesi
Aksam yerli tavuk but bol salata ayran
2 litre su 30 dk yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…