Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bin tane atladim az önce canim. Sabah ta bin atlayabilirmişim aslinda neyse bi dahakine öyle yapayim sabah bin akşam bin iyi olur tabi spora gitmediğim günler atlarim..
Vucudunu nasil alistirdin ya biraz tuyo versene canim bu arada bende sekersize basladim

Vucudunu nasil alistirdin ya biraz tuyo versene canim bu arada bende sekersize basladim
Canim lise döneminde bi ara atlamaya başladım o dönem de 500 falan atliyodum.. öyle öyle ara ara atladim ben biraz zoru seviyorum galiba hemen pes etmem vücudu zorlarim yani.. yaa başladın mı supersinnn sakin bozma şöyle 10 gün kadar dayan sonra zaten bozmayacaksin hedef koy kendine 21 gün sonra en sevdiğin şekerli şeyi yiyeceğini düşün şahsen ben öyle yapacağım 40 gün sonra bi 3 gün canimin istediği şeyleri yiyecegim hemde vicdan yapmadan sonra bi 40 a daha merhaba derim

Menüm
Sabah Ilık limonlu su
2 yumurta
2 dilim peynir
6 zeytin

Ara
Filtre kahve 2 bitter
Yarim muz
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Öğle yibaya geç yedim o yüzden 2 ara öğün gibi oldu

Öğle
1 kase tarhana çorbası

Ara
3 tatlı kaşığı firin sütlaç( kendim yaptım az sekerli)

Akşam
3 kasik chiali yoğurt
2 lokma pilav

3 litre su morordek

Spor: 45dakika bölgesel ayvacicegi
Bugünler de midem ağrıyo ve iştahım kapalı ya da sabah ki 2 yumurta mi tok tutuyo

Bende onu diyecektim eti akşam sindirmen zor olacak.. havalar bi duzelse bende alıp oğlumu çıkacağım ama neyse az kaldi..

Ya supersin gercekten sekerde bi cikolata zorliycak bni ama (ozellikle karam) zaten diyete basladim baslayali belki 1 kere yemisimdir insallah dayanirim ya o kadar zorlamaz beni bazi seylerdsn fedakarlik yapmadan veremeyiz bu kilolari

Kahvaltı: 1 yumurta, 1 dilim ekmek, peynir, 4 zeytin, 1 galeta, çay
Ara: 1 elma, 1 galeta,kahve
Öğle:4-5 kaşık pırasa, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek, 1 tk tahin-pekmez
Bugün canım çok tatlı istedi
Ara: 3 hurma üzerine 1 çay kaşığı kakao+ 1 çay bardağı süt
Aksam: 3-4 kaşık mercimekli bulgur pilavı, 3-4 kaşık pırasa, 2 kaşık yoğurt,salata
150 ip atlama ( bin ikibin atlayan arkadaşa saygılarımı sunuyorum ) 2 litre su morordek ayvacicegi

Valla üst üste atladim hemde bin taneyi ara vermeden dinlenmeden
Canım özel olmazsa sorum, sigara kullanıyor Musun? Jillian zumba falan kondisyon yeter benim ama hiç durmadan 1000 ipli ip ciddi nefes istiyor, en fazla 200 sonra 1/2 dk da olsa nefes molası ben çok sigara içiyorum üstü beni öldürür muhtemelen, helal olsun tempon süper

Hayırlı geceler arkadaslar hepinize. Nasılsınız görüşmeyeli kimse hiç beni sormamış galiba yokluğum belli değil anlasilan zor ve yoğun günlerden geçiyorum pek fırsat olmadi girmeye ama geçecek insaallah az kaldi. Firsatim olduğu zaman uzun uzun dertlesmek istiyorum sizinle. Bu arada aynı şekil devam ediyorum kaptanim bilgine morordek

Ya supersin gercekten sekerde bi cikolata zorliycak bni ama (ozellikle karam) zaten diyete basladim baslayali belki 1 kere yemisimdir insallah dayanirim ya o kadar zorlamaz beni bazi seylerdsn fedakarlik yapmadan veremeyiz bu kilolari
Aynenn öyle canım bi süre disimizi sıkalım koruma döneminde abartmadan yer dengeleriz..

Devam et canım o 150 ler bir bakmışsın 500 olmuş

Geleyim bugün ku menumu bu arada diğer günlerde böyle besledim hiç kaçamak olmadi sporumu da hergun yaptım sayılır.
Sabah tost zeytin domates salatalik cay
Öğle yok
Aksam 4 kasik bulgur pilavi sebzeli 1 kase yogurt
Su 2 litre
Spor 5000 adim yürüyüş 15 dakika plates morordek parkbyull @ayvacicegi( yogunluktan yorgunluktan farkında degilim kacgundur ayçiçeği diye yazıyormuşum kusura bakma kaptanim uyardı da farkettim)

Yok
Yok canım kullanmiyorum.. ben durup biraz dinlrnirsem ağırlık çöker bir daha zorlanirim atlarken..

Cocuklar nasil oldu canim.. bu ara herkeste bi yoğunluk var sanirim..

Cocuklar nasil oldu canim.. bu ara herkeste bi yoğunluk var sanirim..
Maalesef canım inanılır gibi değil ama bende onlarda iyileşmedi. antibiyotik kullanıyorum ve hala iyileşmediler oda ayrı canımı sıkıyor zaten ocak ayında kullandık şubat ayinda kullandık mart ayındayız ve biz yine antibiyotik kullanıyoruz çok üzülüyorum bu duruma

Tam olarak neyiniz var canim.. öksürük mü ateş mi enfeksiyon mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…