Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canlan canım bizde bulassin :)
Civanperçemi vardı galiba evde bi bakayım hayıt tohumu da işe yarar mı ki
Hayıt tohumunu hiç bilmiyorum canım ya
Çok çok geçmiş olsun canim
Canım sanada çok geçmiş olsun. Aslında bence olay Keto da değil bütün Yediklerimi zin genetiği değişti birde gübre adı altında kullanılan kimyasallar bence
Demek tablodaki böcek benim:)))
Bu hafta düzensiz bildirim oldu biliyorum şu doktor korkusu stresi mahvetti beni bu haftalik affina siginiyorum canim
Holey dün bende kefir mayası almıştım bugün mayaladim:)
24 kitchen da izlemiştim bu konudaki bölümü çık güzel çok yararlı ve bebekler çok sevmiştim bence çok güzel geçer canim:)
3 gün kuralı alerjisi bulmak için ya canım hiç korkma başka besinlerle devam et 20 gün sonra bida yumurta denersin. Alerji yapmaz yine de ağır gelirse labne ile karıştırıp yedir hem hafifliyor hem lezzeti oluyor .hatta ramazanda yediğimiz hurma ile labne yi karistir ona da bayılıyor bebisler:)

İyi geceler
Menum
Limonlu su
Kahve
Sabah: yeşil soğanlı ıspanaklı omlet
7 zeytin
Domates salatalık maydonoz
Bazlama (abartmadim:)

Ogle:1 elma

Aksam:1 ızgara tavuk but
2 yk yaprak bezelye
1 kepçe mercimek çorbası
Bol salata

Su:2 lt
Spor:dün 90dk yürüyüş (90p)
Ceza: p.tesi çeyrek künefe :)
morordek parkbyull ayvacicegi

Günaydın herkese

Ekstra dikkatli menuler bolca yürüyüş hareket verimli bir perşembe ve sonrasında bol eksili cumalar diliyorum

Leyl-i-fer @elacicegim çok geçmiş olsun sizlere de yavrulara da. Hastalık aile de birinde oldu mu cok dikkat etmek lazim yoksa muyalaka bulasiyor maalesef.
@elacicegim miniklere eczaneden probiyotik mi alsan acaba, onlara uygun varsa bilir eczacı. Biraz sık olmuş, bağırsak flora ları bozulmasın.

menün gayet güzel canım

dışardaki kefirlerden daha lezzetli oluyormuş..

günaydın ballar

morordek ayvacicegi kaptaniçelerim

dünkü menüm...

sabah:
2 adet rafadan yumurta
1 tabak dolusu salata
yarım avuç fıstık
3 kuru kayısı
bir çay bardağı çay

öğlen:zeytinyağında sarımsaklı brokolili mantarlı hindi göğüs sote (adı bitmiyor )
salata

akşam:sadece ıspanak
ama bugün bir kilo artıdayım adet oliciğim..
su:3 litre

Merhaba günaydın
Ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ettim demeniz gerekiyor sonra da kisaca kendinizi tanitabilirsiniz. Kilo boy yas hedef kilo vb.
Tum kurallari kabul ediyorum 170 boyuda 78 kiloyum hedefim tekrar 58e dusmek motivasyona cok ihtiyavcm var

Günaydınlar takımım
morordek ayvacicegi parkbyull
Tüm şifa dileklerinize teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı
Arada midebulantım için ufak atıştırdım hala halsizim spor yine yok, ufaklık iyileşti hamdolsun, okulda bugün bizde böyle

Belli belli ama bizdede aynı durum var tekrar geçmiş olsun

günaydınlar
dün
sabah haslanmış yumurta ekmek
öğün arası elma
öğlen domates salatalık biber iki dilim ekmek
öğün arası karışık çerez (biraz abarttım)
akşam salata 1 kase yayla çorbası

gece yeşil çay

hadi bismillah ilk bildirimim olacak

kardelelen321 canim nasilsinnn arada uğra özlettin kendini... dün ip atlayinca sen geldin aklima bende senin bin tane atladığını duyunca cok şaşırmıştım yapabilir miyim ki demistin cesaret vermiştin arkadaşım sagolasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…