- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.541
Canlan canım bizde bulassin :)doğru ya 30 dam sonra olmaz diyenler asabımı bozmuş benim halbuki şimdi herkes 30 san sonra doğuruyor, biyolojik saat her ay bi yokluyor hadi hadi doğur diye ondan oluyor bunlar hepben çocuğu yolda yapıp onunla gezmek istiyorum bakalım bu sene kararsızım Asya mı latin mi belki oralarda yaparım çocuğu da
Ay siz ayı ayrı ne güzel moral oldunuz bana, ben özgüvenimi kaybetmişim hep, ben çirkin hissettikçe o güzelsin demedi bende iyice dine battım, kocayı boşarken daha iyi hissediyordum, mutsuz eden erkekten uzak durmak lazım diye diye dibine girmişimbi canlanayım ben
Hayıt tohumunu hiç bilmiyorum canım yaCivanperçemi vardı galiba evde bi bakayım hayıt tohumu da işe yarar mı ki
Çok çok geçmiş olsun canimAkmasa daha kötü sen bilirsin götür istersen biz sabah gittik doktora gastroenterit bişeyler verdi istifra durduda ishal var.2 gündür limonata ayran muz patates haşlamasıyla bakıma soktum başka bişey yemiyo bide tavuk suyu çorba tabi
Canım sanada çok geçmiş olsun. Aslında bence olay Keto da değil bütün Yediklerimi zin genetiği değişti birde gübre adı altında kullanılan kimyasallar benceDiyet dışı sohbet konusu açıyorum hanımlar, ha sonu gene beslenmeye baglandı o yüzden yazmak istedim :)
Bugun bir eczanede saç analizi yaptırdım. Hamile kalmadan önce saclarım yaglıydı. Hamilelik malum hormonların değişimi falan benim saçlar yaglanmaz oldu. Dogumdan sonra eskiye bi nebze dönse de gene de eskisi kadar yaglı değil. Yaglı hissettigimde yaglı saclar icin sampuan kullanıyorum ama o da aşırı kurutuyor. Bir yandan da kepek olabiliyor. Sac tipim ne hale geldi bi ogreneyim dedim. Adam baktı seboreik dermatit var sizde, bunlar kepek değil dedi. O nedir acaba diye düsünürken, neyse ben sonra arastırırım bunu diyip önerdiği bi sampuanı da aldım bakalım işe yarayacak mı tabi..
Neyse sonra nedir bu seboreik dermatit diye arastırdıgımda bir yerde beslenmeden kaynaklandıgını okudum. Candida denilen organizmanın bagırsaklarda yarattıgı tahripten dolayı ciltte böyle sorunlar olusuyormus. Sadece saçta değil, kaşta, ağız kenarlarında pullanma seklinde de görülebiliyormus. Ketojenik diyetin iyi geldigini yazmıslar ve tabi ki gluteni sıfıra indirmek gerekiyormus. Bu gluten mereti her yerde karşıma çıkıyor. Artık irade gösterip kesebilsem keşke..
Demek tablodaki böcek benim:)))Ah hulya ah, tablomdaki bug'i buldun
Sadece menu bildirip spor yapmayanlara + koyuyordum, spor da yapalara puan yaziyordum. Menu bildirimsiz spor olunca patliyor tabi, neyse ben buna bir care dusunucem, iki ayri tablo tutmak istemiyorum.
Olur valla, artik aksamlari bebegi uyutunca yaparim napiyim, rekabetin gozu kor olsun
Benim boy 1.56, bodur tavuk veya hobbit diye bilinen cinstenim.
Yok yok toplum baskisiyla cocuk filan yapilmaz. Ben su anda diyorum, daha erken yapsaymisim bu kadar sabirli olamazmisim. 29 yasinda kariyer firsati cikmisti karsima, cocuk icin gec mi olur diye dusunurken 2 cocuklu bir arkadasimin tavsiyesiyle erteledim, iyi ki de ertelemisim, su anda en azindan icimde kalmadi. Tabi bunu tersi de var, bi arkadasim benden 2 sene once denemey basladi simdi IVFle ugrasiyorlar ama onun esinden dolayi normal olmamis. Yani hic belli olmuyor bu durumlar, en azindan kendinle ilgili kisma baktirabilirsin.
Gecmis olsun, besleyici degil ama cubuk kraker de iyi gelir.
Merhaba :)
Ne guzel bizler kesinlikle destek oluruz ama once senin bi irade koyup kararli olman gerekir. Sonrasinda zorlandikca buradan destek alirsin
Vay arkadas ketojenik diyetin de iyi gelmedigi sey yok mubarek, atalar nereden gecmis su yerlesik hayata da tarimi icat etmisler
Tamam yapalim, ben zaten varim, benim yedigim ekmekler ya saf yulaf ya da saf cavdar belki arada bir onlardan yerim onun disinda seker, hamur isi, abart meyve, bal, pekmez, pirinc vb yok.
Bu hafta düzensiz bildirim oldu biliyorum şu doktor korkusu stresi mahvetti beni bu haftalik affina siginiyorum canim
Holey dün bende kefir mayası almıştım bugün mayaladim:)günaydın fıstıklar
dün benim için biraz detoksvari bir gün olmasına rağmen bugün +500 gramdayım düne nazaran..
sabah:bir adet tarçınlı elma 500 ml kefir (ben yaptım çine nane ve zeytinyağı kattım)
öğlen:bol yeşil salata 110 gram ton balığı
akşam:kıymalı bamya çorbası tavuk baget fırında yağsız yanına soğan mantar fırında..
su:2,25 lt
spor:yok
24 kitchen da izlemiştim bu konudaki bölümü çık güzel çok yararlı ve bebekler çok sevmiştim bence çok güzel geçer canim:)Gayet iyi, zaten pek şekersiz baslamistim onu yemedigim için sorun olmadı. Arada elim meyveye çok gidiyor ama günde en fazla 1 meyve ile idare etmek istiyorum.
Bugun hareketli geçti yarın için bebek yemekleri kursuna kaydoldum. Oğlumla gidicez pişirip yemeğe başka ailelerle tanışmaca. 10 aile olacak bakalım bizimki uyum saglayacak mi yabancılara alışık değil ağlıyor onu zorlamadan ufak ufak denemek istedim. Ağlarsa erken ayrılırım artık. Bu arada bugün gene 10bin adımı geçtim, harekete devam yani
3 gün kuralı alerjisi bulmak için ya canım hiç korkma başka besinlerle devam et 20 gün sonra bida yumurta denersin. Alerji yapmaz yine de ağır gelirse labne ile karıştırıp yedir hem hafifliyor hem lezzeti oluyor .hatta ramazanda yediğimiz hurma ile labne yi karistir ona da bayılıyor bebisler:)Ya bu konu önemli, birşey olmadı diye tamamen vazgeçmemek gerek. Çocuğun iyiliği içinse hele. Onun tepkilerini kollayıp zorlamadan ara ara denemek lazım.
Bu arada ben 3 gün haşlanmış yumurta verdim. 3. Gun ufak kızarıklıklar oldu ve saat 15.30 gibi az birşey çıkarmış sabah yemişti yumurtayı üstüne yedikleri yok, süt yok yumurta var bir tek. Herhalde yumurtayı tolere edemedi değil mi?