Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar, ben de bugün katıldım aranıza:) çok memnun oldum ben de salı günü kendi çağımda başladım.Diyetisyen olmadan:) kilom 68,5 gündüz hiç ekmeksiz yulaf süt kayısı ile güne başlıyorum 4 lt ye yakın su içtim öğlenleri ton balıklı salata 4-5 gibi filtre kahve ve leblebi akşam çorba-ya da brokoli gibi sebze yoğurt saat 10 gibi de pul biberli limonlu yoğurt gündüz tükettiğim suyun içine 1 çubuk tarçın ve limon ilave ettim 1 hafta bu düzende devam edeceğim.İnşallah başarılı olurum kilom dirence sahip olduğu için hiç yemesem de tartıda eksileri zor görüyorum.Sevgiler umarım mesajlarda çok güzel eksiler paylaşabilirim.Herkese başarılar diliyorum.

Hoşgeldin canım gerçekten bi süre sonra beyinde surekli buraya yazacağını düşündüğün için ister istemez frenliyor insan
hoşbulduk canım evet gerçekten buraya yazacak olmak frenliyo insanı....bu arada parkbyull fırın köfte nin patatesi yenir mi....birde bakıyorum da arkadaşlar neredeyse hiç ekmek yemiyorlar. ben nasıl kesebilirim

hoşgeldin canım bende senden önce katıldım......inşallah dökülürüz kiloları

Selam hanımlar
Bireysel liste yayınlanmış, takımımız maalesef çok üst sıralarda değil.
ayvacicegi en iyi olarak 22. sırada, kendisini tebrik ediyorum, arkasında da BeyazOrkidem var, ona da tebrikler.

Şuradan ulaşabilirsiniz:

Yaa atladım valla.. bilmem ki cok zorlamıyor beni.. 1 saat zumba da daha çok zipliyoruz bence
Hahah o da doğru neyse ip atlamak iyidir, yansın yağlar
Yumurta tok tutuyor olabilir
Bu aralar pek aktif değilsin canım bi sorun yok umarım?
Bugün bi yoklama alacaktım aslında, merak etmez miyiz..
Her zaman dertleşebiliriz tabi ki lütfen kendini dışlanmış hissetme
Canım sanada çok geçmiş olsun. Aslında bence olay Keto da değil bütün Yediklerimi zin genetiği değişti birde gübre adı altında kullanılan kimyasallar bence
Kesinlikle katılıyorum
Çeyrek künefeye ceza istiyorsun galiba :) Hemen yazalım 40 puan ayvacicegi

Bu arada doktora gidebildin mi?
Tum kurallari kabul ediyorum 170 boyuda 78 kiloyum hedefim tekrar 58e dusmek motivasyona cok ihtiyavcm var
Hoşgeldin aramıza, menü bildirimlerini bekliyoruz :)
dün ilk günümdü burda yazacak olmamdan dolayı kendimi çok güzel frenliyebildim. ama size yetişememekten korkuyorum.....
Yetişirsin yetişirsin hatta ilk zamanların oldugu icin kiloların patır patır gittigini göreceksin :) Sonrasında yavaslama olabilir o zaman da duruma bakarız
Hoşgeldin sen de aramıza :)
Menülerin güzel görünüyor, her gün düzenli bildirim yaparsan zaten yanlısların varsa söyleriz :)
Bu arada hedef kilon kaç? :)

Hoşbuldum:) hedefim 60 kısmet olursa nisan sonuna kadar 60 olmak istiyorum. Salı günü itibariyle çok konsantre başladım. Özellikle keyifli sularla süsleyeceğim eğlenceli hale getirmek için:) elmalı limonlu tarçınlı.Şimdiden vereceğiniz destekler için çok teşekkürler ederim.

Tekrardan hoşgeldin diyelim :)
Gerçekten oldukca motive görünüyorsun, umarım bu motivasyonun daha da artar :)

ben üç öğün üç ekmek tüketen birisiydim önce beynini şuna şartla ekmek yemen kan şekerini hızlı yükseltip hızla düşürür hatta ekmek direkt şekerden daha tehlikeli un gluten olayına girmeyeceğim bile..sabahları kahvaltı da ekmek yerine bir çay bardağı çiğ kuruyemiş haşlanmış ya da tereyağında çırpılmış yumurta ve diğer peynir zeytin yeşilliği yedikten sonra ,tabiki yavaş yavaş çok çiğneyerek bir kaç gün içinde uzun saatler boyunca hiç acıkmadığını farkedeceksin..
yemek kültürü tamamen alışkanlıklar üzerine kurulu ,eskiden ekmek peynir salatalık domates olmadan ağzımı açamayan doyamayan ben şu an ne ekmek ne peynir ne salatalık ne domates ne bal reçel yemiyorum..
kuruyemiş yumurta bol zeytin ve yeşillikle veyahut kefir meyve ve kruuyemişle rahatlıkla karnımı doyurup bekleyebiliyorum..

kendine inan önce beyin obezliğini yenebilesinki sonra beden obezliği de gidiyor

bu arada abartmamak kaydıyla fırın köftesi pişerken pişmiş patatesi yiyebilirsin sonuçta yemeklerden kendimizi men etmiyoruz uygun porsiyonalrda tüketebilirsin mesela nefsini köreltmek için 2-3 dilim gibi.

size katılıyorum ekmeksiz doymamak şartlanılmış bir öğreti 2 günsür kahvaltımı süt yulafla yapıyorum normalde gltenli bir beslenmede kahvaltıdan sonra hemen acıkan ben bu duygudan uzaklaştım. Beyaz beyazı çekiyor kan şekeri fırlayıp gidip tatlılara uzanmak istiyor. Bundan sonra uzun bir müddet sabah glutene hayır..... 2 gündür çay bağımlısı ben çay bile içemiyorum. Uykuya doyamayan ben 7 de asker gibi dikiliyorum. Birden tüm glutenli ürünlerden arındırmayacağım yavaş yavaş kasmadan.

morordek aynen canım cezamı istiyorum:) 90 dk ya o yuzden zorladım zaten:)
dr a gittim talilleri de aldım hersey normal hatta demir üst sınırda demir ilacı kullanıyorsan bırak dedi :)
o tukuruk testini yaptım benim asagıya dogru diken diken oldu bi onu arastırıcam. benim sorum polikistik over ve trombofiliden dolayı adet söktürücü veya herangi bi hormon ilacı kullanamamam. 2 haftadır agrıdan ikibüklümüm.
bende bu pazar 21 gün yesil cay eklicem listeme bi 21 de ben yapayım:)
oglusun nasıl oldu kuzum

İyi bakalım kötü bir şey çıkmamasına sevindim ama hala kilonun o kadar oynamasını anlamış değilim, doktora söylemiştin onu değil mi? :)
Oğluşum iyileşti şükür, dün ve bugün öksürüğü de yok denecek kadar azaldı. Ne illetmiş öksürüklü hastalık yahu, bundan önce hep ateş olmustu düsünce her sey normale dönmüstü. Öksürük öyle degilmis :)

zaten tam glutenden arınman gerekiyorsa yulafı da yiyemezsin hepsi gluten içerebiliyor banttan dolayı,tamamen glutenden soyutlanmak için çölyak olmak lazım biz maksimum derecede glutenden uzak duralım yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…