Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah hastaneye gidecegm icin 1 haslanms yumurta ve bir dilim peynir yedim ciktim hemen simdi eve yeni geldim bakla yemegi yogurt yiyecegm

Tesekkur ederim kaptanim. Benim az bir yolum var ama bizim takimda bu listede cok daha iyi derece yaoma potansiyeline sahip arkadaslar var. Hadi bizim takim, silkinin, toparlanin, gelsin bireysel dereceler (sadece haftalik degil, uzun vadeli dereceler onemli, unutmayin bu bir maraton)

Evet birçok üyemiz izne ayrıldı, kalanlar da nispeten yeni üyeler. Bence de zamanla daha iyi olacağız.
Evet, 100.5mis. Duzeltilmesini istesek mi?
Ayvacicekcim ona ben de baktım, hatta yanlış dedim ama sonradan nurumcan'ın eski yarışmacı olduğu aklıma geldi. Birkaç sene önce yarışmaya girmiş ama kendi isteğiyle ayrılmış. Analizlerde her zaman yarışmacının yarışmaya ilk geldiği zaman kayıt ettirdiği kilosunu başlangıç kilosu olarak alıyorlar. O yüzden maalesef ki doğru. Yarışma dışında kilo alıp gelirse maalesef bu analizlere yansımıyor

İyiyim canımmm Sağolasın. Uğraşıp duruyorum işte. Bi ara fena saldım ben de toparlamaya çalışıyorum. Hafiften spor yapmaya başladım. Ara sıra bakıyorum buraya, Etiketlendiğimi görünce bildirimlerde sevindim. Hatırlanmak güzel. Sen nasılsın. İyi gidiyorsun bence. Haydi göreyim seni. Yaza kadar başaracaksın eminim buna.
Sahi bi ara ip atlamaya fena sarmıştık da alt bacağı kalınlaştırıyo diye bırakmıştık

Aynen öyle oksurdukce çocuklar insanın içi parcalaniyor. Çok sevindim atlatma artık kuzu maşallah.
Tiroid hormonların ada baktirdim seker ve kolestrol e de normal çıktılar. Şuan gidemedim ama yaza ben bi aydın araştırmaya hemetolojiye giderim birde kadın dogumcum ayında benim bide ona giderim. Benim Dr maceram hep böyle bi bişey yok denir bide ağır hastalıklar söylenir. Aylarca adet olamayinca vücut ve hormonlar error veriyor:)

Allah hepimizi ağır hastalıklardan korusun. Dilerim gerçekten de bir şey yoktur, senin vücut da böyledir belki kimbilir :)

yarın sabah erkenden tartılmamla bir kaç saat sonrası tartılmam çok farkettiriyo. ama 7,5 ta kahvaltı yapıp çıkıyorum .....yarın tartı günü

yarın sabah erkenden tartılmamla bir kaç saat sonrası tartılmam çok farkettiriyo. ama 7,5 ta kahvaltı yapıp çıkıyorum .....yarın tartı günü
Tok karnına tartılırsan tabi ki fark eder :)) Önemli olan sabah aç olanki kilon

Çok şükür bi sorun yok kaptanım oğlusla uğraşıyorum yoruyo beni biraz mızmız üst dişleri cikiyo galiba o yüzden aktif olamıyorum evi bile supuremiyorum buraya da girip menümü yazıyorum diğer arkadaşlara yorum yapamıyorum.

Çok kolay gelsin canım, bebekli hayat zor haklısın. Kötü bir durum olmamasına sevindim sadece sormak istemiştim :)

Sigarayı azaltmak şart bana sanırım :/ nefesim kesilir ben durmasam :/
Ben çok fazla nefes problemi yaşamıyorum sadece bacaklarimin ön kısmi çok ağrıyor basamiyorum yoksa daha fazla da atlayabilirim.. Ben ce tammamen bırak azaltmak yetmez..

Toparlan dön aramıza burda olmak olmamaktan daha iyi hissettiriyor bence.. ben de iyiyim devam ediyorum ama istediğim gibi gitmiyo.. ip atlamaya başladım tekrar ne yapayim göbeği inceltsin de alt kalınlassin bi arada onu inceltmek için uğraşırım artik

Toparlayayim döncem canım. Burda olmak bana da iyi geliyo zaten. Ama böyle olaydan kopunca olmuyo. Takımı da zor durumda bırakmak istemedim izin kullandım.
Döndüğümde spor yarışına girreriz yine

canım 21 gün üstüste Yeşilçay çok sağlıklı olmayabilir, bağırsaklarını tembelleştirebilir, ama 21 gün bitki çayı deyip araya Başka çaylarda koysan daha iyi olur gibi, benimki Öner'i sadece tabi, vücudunu sen daha iyi tanıyorsun, şimdiden başarılar
Azaltmak yerine biraksan cok daha iyi olur bence
ah ah keşke bırakabilsem, vakti var biraz daha :/
Ben çok fazla nefes problemi yaşamıyorum sadece bacaklarimin ön kısmi çok ağrıyor basamiyorum yoksa daha fazla da atlayabilirim.. Ben ce tammamen bırak azaltmak yetmez..
Zevkle ve şevkle takipteyim senin sporlarını, zamanla bacak ağrılarında geçer muhtemelen

morordek canım beni bu son listeye mezun olduğum için almamışlar sanırım değil mi? Bi kere daha listelere girsem ne mutlu olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…