- 10 Aralık 2017
- 2.357
- 2.255
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.581
Tesekkur ederim kaptanim. Benim az bir yolum var ama bizim takimda bu listede cok daha iyi derece yaoma potansiyeline sahip arkadaslar var. Hadi bizim takim, silkinin, toparlanin, gelsin bireysel dereceler (sadece haftalik degil, uzun vadeli dereceler onemli, unutmayin bu bir maraton)Selam hanımlar
Bireysel liste yayınlanmış, takımımız maalesef çok üst sıralarda değil.
ayvacicegi en iyi olarak 22. sırada, kendisini tebrik ediyorum, arkasında da @BeyazOrkidem var, ona da tebrikler.
Şuradan ulaşabilirsiniz:
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
Edit: hasibeG nin takımı düzeltildi. BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . herderdedeva *** 3.Takım ► 25.01.18 ► 106,30 ► 72,00 ► 34,30 ► 32,27% 2 . HasibeG *** 6.Takım ► 08.02.19 ► 104,10 ► 74,50 ► 29,60 ► 28,43% 3 ...www.kadinlarkulubu.com
Azaltmak yerine biraksan cok daha iyi olur benceSigarayı azaltmak şart bana sanırım :/ nefesim kesilir ben durmasam :/
morordek kaptanim nurumcan icin hata olmus sanirim:
Nurumcan94 ► 18.02.17 ► 93,50 ► 93,00 ► 0,50 ► 0,53%
Baslangic kilosu 100kusur degilmiydi?
Evet birçok üyemiz izne ayrıldı, kalanlar da nispeten yeni üyeler. Bence de zamanla daha iyi olacağız.Tesekkur ederim kaptanim. Benim az bir yolum var ama bizim takimda bu listede cok daha iyi derece yaoma potansiyeline sahip arkadaslar var. Hadi bizim takim, silkinin, toparlanin, gelsin bireysel dereceler (sadece haftalik degil, uzun vadeli dereceler onemli, unutmayin bu bir maraton)
Ayvacicekcim ona ben de baktım, hatta yanlış dedim ama sonradan nurumcan'ın eski yarışmacı olduğu aklıma geldi. Birkaç sene önce yarışmaya girmiş ama kendi isteğiyle ayrılmış. Analizlerde her zaman yarışmacının yarışmaya ilk geldiği zaman kayıt ettirdiği kilosunu başlangıç kilosu olarak alıyorlar. O yüzden maalesef ki doğru. Yarışma dışında kilo alıp gelirse maalesef bu analizlere yansımıyorEvet, 100.5mis. Duzeltilmesini istesek mi?
İyiyim canımmm Sağolasın. Uğraşıp duruyorum işte. Bi ara fena saldım ben de toparlamaya çalışıyorum. Hafiften spor yapmaya başladım. Ara sıra bakıyorum buraya, Etiketlendiğimi görünce bildirimlerde sevindim. Hatırlanmak güzel. Sen nasılsın. İyi gidiyorsun bence. Haydi göreyim seni. Yaza kadar başaracaksın eminim buna.kardelelen321 canim nasilsinnn arada uğra özlettin kendini... dün ip atlayinca sen geldin aklima bende senin bin tane atladığını duyunca cok şaşırmıştım yapabilir miyim ki demistin cesaret vermiştin arkadaşım sagolasin..
Aynen öyle oksurdukce çocuklar insanın içi parcalaniyor. Çok sevindim atlatma artık kuzu maşallah.İyi bakalım kötü bir şey çıkmamasına sevindim ama hala kilonun o kadar oynamasını anlamış değilim, doktora söylemiştin onu değil mi? :)
Oğluşum iyileşti şükür, dün ve bugün öksürüğü de yok denecek kadar azaldı. Ne illetmiş öksürüklü hastalık yahu, bundan önce hep ateş olmustu düsünce her sey normale dönmüstü. Öksürük öyle degilmis :)
Allah hepimizi ağır hastalıklardan korusun. Dilerim gerçekten de bir şey yoktur, senin vücut da böyledir belki kimbilir :)Aynen öyle oksurdukce çocuklar insanın içi parcalaniyor. Çok sevindim atlatma artık kuzu maşallah.
Tiroid hormonların ada baktirdim seker ve kolestrol e de normal çıktılar. Şuan gidemedim ama yaza ben bi aydın araştırmaya hemetolojiye giderim birde kadın dogumcum ayında benim bide ona giderim. Benim Dr maceram hep böyle bi bişey yok denir bide ağır hastalıklar söylenir. Aylarca adet olamayinca vücut ve hormonlar error veriyor:)
Tok karnına tartılırsan tabi ki fark eder :)) Önemli olan sabah aç olanki kilonyarın sabah erkenden tartılmamla bir kaç saat sonrası tartılmam çok farkettiriyo. ama 7,5 ta kahvaltı yapıp çıkıyorum .....yarın tartı günü
Çok şükür bi sorun yok kaptanım oğlusla uğraşıyorum yoruyo beni biraz mızmız üst dişleri cikiyo galiba o yüzden aktif olamıyorum evi bile supuremiyorum buraya da girip menümü yazıyorum diğer arkadaşlara yorum yapamıyorum.Hahah o da doğru neyse ip atlamak iyidir, yansın yağlar
Yumurta tok tutuyor olabilir
Bu aralar pek aktif değilsin canım bi sorun yok umarım?
Bugün bi yoklama alacaktım aslında, merak etmez miyiz..
Her zaman dertleşebiliriz tabi ki lütfen kendini dışlanmış hissetme
Kesinlikle katılıyorum
Çeyrek künefeye ceza istiyorsun galiba :) Hemen yazalım 40 puanayvacicegi
Bu arada doktora gidebildin mi?
Hoşgeldin aramıza, menü bildirimlerini bekliyoruz :)
Yetişirsin yetişirsin hatta ilk zamanların oldugu icin kiloların patır patır gittigini göreceksin :) Sonrasında yavaslama olabilir o zaman da duruma bakarız
Hoşgeldin sen de aramıza :)
Menülerin güzel görünüyor, her gün düzenli bildirim yaparsan zaten yanlısların varsa söyleriz :)
Bu arada hedef kilon kaç? :)
Çok kolay gelsin canım, bebekli hayat zor haklısın. Kötü bir durum olmamasına sevindim sadece sormak istemiştim :)Çok şükür bi sorun yok kaptanım oğlusla uğraşıyorum yoruyo beni biraz mızmız üst dişleri cikiyo galiba o yüzden aktif olamıyorum evi bile supuremiyorum buraya da girip menümü yazıyorum diğer arkadaşlara yorum yapamıyorum.
Ben çok fazla nefes problemi yaşamıyorum sadece bacaklarimin ön kısmi çok ağrıyor basamiyorum yoksa daha fazla da atlayabilirim.. Ben ce tammamen bırak azaltmak yetmez..Sigarayı azaltmak şart bana sanırım :/ nefesim kesilir ben durmasam :/
Toparlan dön aramıza burda olmak olmamaktan daha iyi hissettiriyor bence.. ben de iyiyim devam ediyorum ama istediğim gibi gitmiyo.. ip atlamaya başladım tekrar ne yapayim göbeği inceltsin de alt kalınlassin bi arada onu inceltmek için uğraşırım artikİyiyim canımmm Sağolasın. Uğraşıp duruyorum işte. Bi ara fena saldım ben de toparlamaya çalışıyorum. Hafiften spor yapmaya başladım. Ara sıra bakıyorum buraya, Etiketlendiğimi görünce bildirimlerde sevindim. Hatırlanmak güzel. Sen nasılsın. İyi gidiyorsun bence. Haydi göreyim seni. Yaza kadar başaracaksın eminim buna.
Sahi bi ara ip atlamaya fena sarmıştık da alt bacağı kalınlaştırıyo diye bırakmıştık
Toparlayayim döncem canım. Burda olmak bana da iyi geliyo zaten. Ama böyle olaydan kopunca olmuyo. Takımı da zor durumda bırakmak istemedim izin kullandım.Toparlan dön aramıza burda olmak olmamaktan daha iyi hissettiriyor bence.. ben de iyiyim devam ediyorum ama istediğim gibi gitmiyo.. ip atlamaya başladım tekrar ne yapayim göbeği inceltsin de alt kalınlassin bi arada onu inceltmek için uğraşırım artik
canım 21 gün üstüste Yeşilçay çok sağlıklı olmayabilir, bağırsaklarını tembelleştirebilir, ama 21 gün bitki çayı deyip araya Başka çaylarda koysan daha iyi olur gibi, benimki Öner'i sadece tabi, vücudunu sen daha iyi tanıyorsun, şimdiden başarılarmorordek aynen canım cezamı istiyorum:) 90 dk ya o yuzden zorladım zaten:)
dr a gittim talilleri de aldım hersey normal hatta demir üst sınırda demir ilacı kullanıyorsan bırak dedi :)
o tukuruk testini yaptım benim asagıya dogru diken diken oldu bi onu arastırıcam. benim sorum polikistik over ve trombofiliden dolayı adet söktürücü veya herangi bi hormon ilacı kullanamamam. 2 haftadır agrıdan ikibüklümüm.
bende bu pazar 21 gün yesil cay eklicem listeme bi 21 de ben yapayım:)
oglusun nasıl oldu kuzum
ah ah keşke bırakabilsem, vakti var biraz daha :/Azaltmak yerine biraksan cok daha iyi olur bence
Zevkle ve şevkle takipteyim senin sporlarını, zamanla bacak ağrılarında geçer muhtemelenBen çok fazla nefes problemi yaşamıyorum sadece bacaklarimin ön kısmi çok ağrıyor basamiyorum yoksa daha fazla da atlayabilirim.. Ben ce tammamen bırak azaltmak yetmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?