- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.601
kardelencim ben ufaktan ufaktan dönüyorum canımToparlayayim döncem canım. Burda olmak bana da iyi geliyo zaten. Ama böyle olaydan kopunca olmuyo. Takımı da zor durumda bırakmak istemedim izin kullandım.
Döndüğümde spor yarışına girreriz yine
Senin sporlarinda süper canimm.. teşekkür ederimcanım 21 gün üstüste Yeşilçay çok sağlıklı olmayabilir, bağırsaklarını tembelleştirebilir, ama 21 gün bitki çayı deyip araya Başka çaylarda koysan daha iyi olur gibi, benimki Öner'i sadece tabi, vücudunu sen daha iyi tanıyorsun, şimdiden başarılar ❤
ah ah keşke bırakabilsem, vakti var biraz daha :/
Zevkle ve şevkle takipteyim senin sporlarını, zamanla bacak ağrılarında geçer muhtemelen❤
Evet canım ama takım analizlerinde yer alırsın orda görürüz artık :)morordek canım beni bu son listeye mezun olduğum için almamışlar sanırım değil mi? Bi kere daha listelere girsem ne mutlu olurdum
Tamamdır :)Evet canım ama takım analizlerinde yer alırsın orda görürüz artık :)
Sabahh
2 yumurta
Peynir zeytin
Öğle
Yoğurtlu kabak
Salata
Ara
Sütlü kahve
Akşam
Yoğurtlu cevizli kabak
Kahve
Kefir
Su 3litre olur
Spor
700 ip.. 15 dk tempolu yürüyüş..20 dk eliptik..1 saat plates toplam puan 140+15+60+120=335
Aaa benim başlangıç kilom 100.5 11 ocak da başlamıştımEvet, 100.5mis. Duzeltilmesini istesek mi?
Kac dakika yuruyus?Dünkü menüm 12 mart sali
Oruçluydum
Iftar
2 kase corba 1 dilim ekmek
Ve dakka yürüyüş
Yüzme sporların kraliçesi ❤Yazı iple çekiyorum bende :) kondisyon sorunun yoksa fitness çok vaktini almaz aslında 16 dk lık programlar var ufak ufak başlayabilirsin :)
Sabahh
2 yumurta
Peynir zeytin
Öğle
Yoğurtlu kabak
Salata
Ara
Sütlü kahve
Akşam
Yoğurtlu cevizli kabak
Kahve
Kefir
Su 3litre olur
Spor
700 ip.. 15 dk tempolu yürüyüş..20 dk eliptik..1 saat plates toplam puan 140+15+60+120=335
Kaptanim ben toplayayim, zaten merak ettigim icin girip girip bakiyorumArkadaşlar şimdiden yazayım. Yarın sabah uçak yolculuğum var, ogleden sonra müsait olacağım ve kilo bildirimlerinizi ancak o zaman toparlayabilecegim. Girebildigimde umarım herkesin bildirimi tamamlanmış olur
Kaptan yazmis, onceden de yaristigin icin, yarismaya ilk katildigin kilo baz aliniyormus.Aaa benim başlangıç kilom 100.5 11 ocak da başlamıştım
uye | Cuma | Ctesi | Pazar | Ptesi | Sali | Cars | Pers | Ceza | Sonuc |
| 0 | ||||||||
0 | |||||||||
A Asmii | 210 | 0 | 0 | 180 | 0 | 275 | 335 | 1000 | |
+ | - | - | + | + | + | + | 5 | ||
N Nurumcan94 | 0 | 75 | 125 | 87,5 | 87,5 | 112,5 | 75 | 562,5 | |
+ | + | + | + | + | + | + | 7 | ||
| 30 | 30 | 55 | 30 | 90 | -80 | 155 | ||
+ | + | - | - | + | 3 | ||||
| 22,5 | 60 | 0 | 40 | 22,5 | 0 | 145 | ||
+ | + | + | + | + | + | 6 | |||
E elacicegim23 | 58 | 0 | 64,16667 | 80 | 202,1667 | ||||
+ | + | + | 3 | ||||||
B bluuee | 75 | 0 | 65 | 60 | 30 | -30 | 200 | ||
+ | + | + | + | + | 5 | ||||
| 0 | 0 | 235 | 167 | 103 | 163 | 154 | 822 | |
A Ahsen59 | 0 | 0 | 0 | 112,5 | -40 | 72,5 | |||
+ | + | - | + | + | 4 | ||||
E ecem847 | 0 | ||||||||
0 | |||||||||
| 30 | 45 | 60 | 0 | 0 | 0 | 135 | ||
- | - | - | + | + | + | 3 | |||
| 0 | ||||||||
0 | |||||||||
| 99 | 90 | 90 | 207,5 | 110 | -80 | 516,5 | ||
+ | - | + | + | + | 4 | ||||
| 60 | 0 | 0 | 30 | 40 | 30 | 30 | -40 | 150 |
| 0 | ||||||||
0 | |||||||||
| . | . | . | 0 | 0 | ||||
. | . | . | + | + | 2 | ||||
| 0 | ||||||||
. | . | . | . | . | + | 1 |
Motivasyon tavannn canimmm spor beni mutlu ediyor canim spor salonu üyeligim bitiyor ama evde de devam edeceğim havalar ısınınca da yürüyüş yaparım bol boll.. sadece bu hafta regl biraz işi bozduuKac dakika yuruyus?
Ya sanirim kondisyon yok, gecenlerde yillarca pilates yapmis bir arkadasla spor salonunda takildim, cogu hareketi dogru bile yapamiyorum
Vayy vay vay, toplam puanini 1000e tamamlamak icin hesap yapmissin A Asmii , iste bu motivasyon herkese lazim :)
Son anda bir sey olmazsa haftanin birincisi olacaksin
Kaptanim ben toplayayim, zaten merak ettigim icin girip girip bakiyorum
Kaptan yazmis, onceden de yaristigin icin, yarismaya ilk katildigin kilo baz aliniyormus.
İyi diyelim iyi olsun canım benim. Hiç sorma son dönemlerde ben de diyete spora kendimi veremedim bazı özel durumlardan ötürü. Psikolojim iyi değildi. Böyle olunca yerinde saymalar, gerilemeler oluyo ister istemez. Senin toparlamana sevindim. Sen başla inşallah ben de arkandan gelirim.kardelencim ben ufaktan ufaktan dönüyorum canım
nasılsınn canımm valla ben 2 aldım 2 verdim yerimde saydım veremedim ama o dönem ben biraz çok kötü olmuştum burda yazamasamda
Sabah 0730: yulaf ezmesi (35gram), 200 ml sut, 2 yk cokelek, 5 badem
Ogle 1230: 3 yumurtadan kasarli omlet, 3 yk kahvaltilik salca, 1 avuc ceviz, 1 avuc yer fistigi
Aksam 1800: bolca yesil salata (marul, roka, avokado, salatalik, mor sogan, zeytinyag, limon), 1 lokma firinda balik
Su: 1.5 litre
spor: 15409 adim tempolu yuruyus
Bugun biraz garip bir menum oldu, anlatayim. Sabah katildigim etkinlikten tam oglanin uyku saatinde ciktim. O arabada uyurken esimle ogle yemegi yeriz diye aradim (is yerinin yakinindaydik). Meger kendisi bos evi bulunca ise gitmemis, uyumussonra da israrla gel eve sana yemek yapayim dedi. eli de lezzetlidir bi heyecan gittim, yumurta kirmis
o da 3 yumurta. Atilmasin diye yedim ama sonra midem bulandi. Aksami hafif gecistirdim.
Balgamli öksürük ozellikle gece ateş vardı iki gün burun akıntısı doktor boğazı kötü olmus dedi. 3 gündür kullanıyorum canım hala iyileşme yok bakalimTam olarak neyiniz var canim.. öksürük mü ateş mi enfeksiyon mu..
Anladim canim çok geçmiş olsun antibiyotik zaten hemen gostermiyor etkisini en az 5 gün kullanman lazim.. geçer inşallah en kisa zamandaBalgamli öksürük ozellikle gece ateş vardı iki gün burun akıntısı doktor boğazı kötü olmus dedi. 3 gündür kullanıyorum canım hala iyileşme yok bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?