Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Toparlayayim döncem canım. Burda olmak bana da iyi geliyo zaten. Ama böyle olaydan kopunca olmuyo. Takımı da zor durumda bırakmak istemedim izin kullandım.
Döndüğümde spor yarışına girreriz yine
kardelencim ben ufaktan ufaktan dönüyorum canım
nasılsınn canımm valla ben 2 aldım 2 verdim yerimde saydım veremedim ama o dönem ben biraz çok kötü olmuştum burda yazamasamda

Hayirli aksamlar guzel bayanlar menum
Sabah ilik limonlu su
1 yumurta tavada 1 domates 2 dilim peynir 5 y zeytin
Ara sekersiz cay
Oglen 1 porsiyon izgara pirzola bol salata 1 bardak ayran
Ara 1 kupa yesilcay
Aksam 4 kasik sebze yemegi 2 kasik bulgur pilav ayran
Gece yatmadan yogurt pulbiber yicem
2 litre su 30 dk yuruyus morordek ayvacicegi

Senin sporlarinda süper canimm.. teşekkür ederim

Arkadaşlar şimdiden yazayım. Yarın sabah uçak yolculuğum var, ogleden sonra müsait olacağım ve kilo bildirimlerinizi ancak o zaman toparlayabilecegim. Girebildigimde umarım herkesin bildirimi tamamlanmış olur

ayvacicegi morordek

Dünkü menüm 12 mart sali
Oruçluydum
Iftar
2 kase corba 1 dilim ekmek
Ve dakka yürüyüş
Kac dakika yuruyus?
Yüzme sporların kraliçesi ❤Yazı iple çekiyorum bende :) kondisyon sorunun yoksa fitness çok vaktini almaz aslında 16 dk lık programlar var ufak ufak başlayabilirsin :)

Ya sanirim kondisyon yok, gecenlerde yillarca pilates yapmis bir arkadasla spor salonunda takildim, cogu hareketi dogru bile yapamiyorum

Vayy vay vay, toplam puanini 1000e tamamlamak icin hesap yapmissin A Asmii , iste bu motivasyon herkese lazim :)
Son anda bir sey olmazsa haftanin birincisi olacaksin
Arkadaşlar şimdiden yazayım. Yarın sabah uçak yolculuğum var, ogleden sonra müsait olacağım ve kilo bildirimlerinizi ancak o zaman toparlayabilecegim. Girebildigimde umarım herkesin bildirimi tamamlanmış olur
Kaptanim ben toplayayim, zaten merak ettigim icin girip girip bakiyorum
Aaa benim başlangıç kilom 100.5 11 ocak da başlamıştım
Kaptan yazmis, onceden de yaristigin icin, yarismaya ilk katildigin kilo baz aliniyormus.

Sabah 0730: yulaf ezmesi (35gram), 200 ml sut, 2 yk cokelek, 5 badem
Ogle 1230: 3 yumurtadan kasarli omlet, 3 yk kahvaltilik salca, 1 avuc ceviz, 1 avuc yer fistigi
Aksam 1800: bolca yesil salata (marul, roka, avokado, salatalik, mor sogan, zeytinyag, limon), 1 lokma firinda balik

Su: 1.5 litre
spor: 15409 adim tempolu yuruyus
Bugun biraz garip bir menum oldu, anlatayim. Sabah katildigim etkinlikten tam oglanin uyku saatinde ciktim. O arabada uyurken esimle ogle yemegi yeriz diye aradim (is yerinin yakinindaydik). Meger kendisi bos evi bulunca ise gitmemis, uyumus sonra da israrla gel eve sana yemek yapayim dedi. eli de lezzetlidir bi heyecan gittim, yumurta kirmis
o da 3 yumurta. Atilmasin diye yedim ama sonra midem bulandi. Aksami hafif gecistirdim.

Arkadaslar, tablonun son durumu soyle (yarin bildirimler tamamlaninca tekrar paylasirim):

uyeCumaCtesiPazarPtesiSaliCarsPersCezaSonuc
BeyazOrkidem
0​
0​
A Asmii
210​
0​
0​
180​
0​
275​
335​
1000​
+--++++
5​
N Nurumcan94
0​
75​
125​
87,5​
87,5​
112,5​
75​
562,5​
+++++++
7​
Hmavidag
30​
30​
55​
30​
90​
-80​
155​
++--+
3​
Leyl-i-fer
22,5​
60​
0​
40​
22,5​
0​
145​
++++++
6​
E elacicegim23
58​
0​
64,16667​
80​
202,1667​
+++
3​
B bluuee
75​
0​
65​
60​
30​
-30​
200​
+++++
5​
ayvacicegi
0​
0​
235​
167​
103​
163​
154​
822​
+++++++
7​
A Ahsen59
0​
0​
0​
112,5​
-40​
72,5​
++-++
4​
E ecem847
0​
0​
parkbyull
30​
45​
60​
0​
0​
0​
135​
---+++
3​
S_A
0​
0​
kollontai
99​
90​
90​
207,5​
110​
-80​
516,5​
+-+++
4​
Pembis Hayaller
60​
0​
0​
30​
40​
30​
30​
-40​
150​
+++++++
7​
Arzu_Azra
0​
0​
Deniz ve Kum ...
0​
0​
...++
2​
melita09
0​
.....+
1​

Motivasyon tavannn canimmm spor beni mutlu ediyor canim spor salonu üyeligim bitiyor ama evde de devam edeceğim havalar ısınınca da yürüyüş yaparım bol boll.. sadece bu hafta regl biraz işi bozduu

kardelencim ben ufaktan ufaktan dönüyorum canım
nasılsınn canımm valla ben 2 aldım 2 verdim yerimde saydım veremedim ama o dönem ben biraz çok kötü olmuştum burda yazamasamda
İyi diyelim iyi olsun canım benim. Hiç sorma son dönemlerde ben de diyete spora kendimi veremedim bazı özel durumlardan ötürü. Psikolojim iyi değildi. Böyle olunca yerinde saymalar, gerilemeler oluyo ister istemez. Senin toparlamana sevindim. Sen başla inşallah ben de arkandan gelirim.

ayvacicegi kondisyon bir ayda artar, Leslie yi 3 mile 4 mile vakit buldukça yapabilirsin mesela, birde eve pilates aletleri almıştım ben internetten, ebru şakının başlangıç videoları inanılmaz etkili, birde kısa kısa zumba videoları ve cardio, bunlar kısa sürede düzenli çalışırsan kondisyonunu inanılmaz arttırır canım ❤ Birde imkan varsa ayna karşısında çalışmak tabi ki, aynaya bakarak kendini düzeltebilirsin rakibem ( ay Türkçeme de hayran kaldım ne kötü yazmışım )

yapsa da yumurta yapsa yanii :) bak ne de iyi olmuş cuma öncesi akşam yememiş oldun..

Balgamli öksürük ozellikle gece ateş vardı iki gün burun akıntısı doktor boğazı kötü olmus dedi. 3 gündür kullanıyorum canım hala iyileşme yok bakalim
Anladim canim çok geçmiş olsun antibiyotik zaten hemen gostermiyor etkisini en az 5 gün kullanman lazim.. geçer inşallah en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…