- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.621
Canim merhaba menülerine bakıyorum sende benim gibi istahlisin normalde ekmek aramam sabah dışında ama bende böyle yemeyi çok seviyorum hem böyle yiyip hemde nasıl kilo verebiliyorsun merak ettim dogrusuSabah
2,5 dilim tahıllı ekmek
1,5 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin reçel
Ara
1 kase yoğurt
Akşam
1 tabak pilav
2 parça böbrek tavada yağsız
1 kase çorba
Yoğurt
Salata
Su, 1,5 lt
Spor
Jillian level 2
100 ip atlama
morordek ayvacicegi
Hımmmm anladım evet o zamanlar 93.5 dan 83 e inmiştim sonra bıraktım hop hamilelik ve lohusalık derken gördük 100leriKac dakika yuruyus?
Ya sanirim kondisyon yok, gecenlerde yillarca pilates yapmis bir arkadasla spor salonunda takildim, cogu hareketi dogru bile yapamiyorum
Vayy vay vay, toplam puanini 1000e tamamlamak icin hesap yapmissin A Asmii , iste bu motivasyon herkese lazim :)
Son anda bir sey olmazsa haftanin birincisi olacaksin
Kaptanim ben toplayayim, zaten merak ettigim icin girip girip bakiyorum
Kaptan yazmis, onceden de yaristigin icin, yarismaya ilk katildigin kilo baz aliniyormus.
Canım ben sürekli böyle yemiyorum, yaşam düzenim biraz farklı, 2 senedir evsizim ve sürekli yoldayım. Dolayısıyla istediğim şeyleri yapma yeme imkanım çoğu zaman olmuyor ve aç kaldığım süreler çok uzun. Sırtta 10 kilo çanta çok uzun yollar yürüyorum. Şimdi de yurtdışından yeni döndüm annemin evinde dinlemiyorum o yüzden menülerim zengin olabiliyorken tadını çıkarıyorum diyeyim. Yaklaşık bir yıldır Hindistan da kalıyorum birkaç aya tekrar giderim muhtemelen ve buradaki birçok şey orada yok, çok özledim peynir zeytiniCanim merhaba menülerine bakıyorum sende benim gibi istahlisin normalde ekmek aramam sabah dışında ama bende böyle yemeyi çok seviyorum hem böyle yiyip hemde nasıl kilo verebiliyorsun merak ettim dogrusu
Öyle kesinlikle.çok yaptım bende hep mayalarimi yazları bozdum burası çok sıcak oluyor. Büyüklere danıştık buzdolabında mayalandiriyorlarmis yazın şansımı bida denicem bakalimdışardaki kefirlerden daha lezzetli oluyormuş..
Amin canım bende hala alışmaya çalışıyorum vucuduma:)Allah hepimizi ağır hastalıklardan korusun. Dilerim gerçekten de bir şey yoktur, senin vücut da böyledir belki kimbilir :)
Haklısın canım düşünmeden hareket etme havamdayim gene bi dikkatimi toplayabiliriz Sağol uyardigin icincanım 21 gün üstüste Yeşilçay çok sağlıklı olmayabilir, bağırsaklarını tembelleştirebilir, ama 21 gün bitki çayı deyip araya Başka çaylarda koysan daha iyi olur gibi, benimki Öner'i sadece tabi, vücudunu sen daha iyi tanıyorsun, şimdiden başarılar ❤
ah ah keşke bırakabilsem, vakti var biraz daha :/
Zevkle ve şevkle takipteyim senin sporlarını, zamanla bacak ağrılarında geçer muhtemelen❤
Perşembe tartı öncesi döner ekmek, cıs, onlar yokmuş gibi akşam ekmek, iyi gene arti gelmemişsin. Kaptanımı tanıyorsam bunlara ceza gelir ama sen iti gidiyordun neden baltaladın kendini böyle?Dünkü menüm;
Kahvaltı; sabah kahvaltı yapamadan çıktım, 1 çay bardağı sütlü kahve içtim. Sonra acıktım yarımdan az döner ekmek yedim
Öğle: 4-5 kaşık mercimekli bulgur pilavı, 4 kaşık yoğurt, 1 köfte, 2 kaşık et sote
Ara: kahve+ 1-2 cıss
Aksam: 4-5 kaşık kereviz, 3 kaşık yogurt, 1 dilim ekmek
Spor yok 2 litre suayvacicegi morordek
Aslında geçen haftadan farklı değildi beslenmem. Ya hedefe yaklastigim için kilo vermem durdu gibi oldu , daha çok dikkat etmem lazım ya da adet öncesi şişkinlik var. BilemedimPerşembe tartı öncesi döner ekmek, cıs, onlar yokmuş gibi akşam ekmek, iyi gene arti gelmemişsin. Kaptanımı tanıyorsam bunlara ceza gelir ama sen iti gidiyordun neden baltaladın kendini böyle?
Bence bilemeyecek birsey yok, gecen haftada tarti oncesi doner ekmek, cis, ekmek mi yedin? Yediysen bile onlari yiyerek iyi sonuc alinmaz gecen hafta istisnadir bu hafta degil. Bir de baslarda hizli gidem odem oluyor. Bundan sonrasi icin kilo vermem durdu filan gibi dusunme. Dogru beslenirsen daha yeni baslayacak, hedefini de asagi cekersinAslında geçen haftadan farklı değildi beslenmem. Ya hedefe yaklastigim için kilo vermem durdu gibi oldu , daha çok dikkat etmem lazım ya da adet öncesi şişkinlik var. Bilemedim
Evet geçen hafta perşembe de disaridaydim ekmek arası yemistimBence bilemeyecek birsey yok, gecen haftada tarti oncesi doner ekmek, cis, ekmek mi yedin? Yediysen bile onlari yiyerek iyi sonuc alinmaz gecen hafta istisnadir bu hafta degil. Bir de baslarda hizli gidem odem oluyor. Bundan sonrasi icin kilo vermem durdu filan gibi dusunme. Dogru beslenirsen daha yeni baslayacak, hedefini de asagi cekersin
Gunaydinn larr..Günaydın hanımlar
Güncel kilom 51.2.
51.7/51.2/0.5/0.97
Eki Görüntüle 2245842
Geçen gece et yiyip yatmış olmama ve dün 3 yumurta yememe rağmen iyi bence, sanırım yanlarında ekmek yemememin faydası oldu.
Rakibimkollontai sende durum nedir? Bir de A Asmii seni merak ediyorum.
Gayet guzel vermissin, basladigindan beri her hafta boyle verseydin simdiye 65tinGunaydinn larr..ayvacicegi sen şu 5 lerden kurtulamadin ben de 7 lerden ama az kaldi az gorecegiz.. Bide şu an aramizda 20 kg var ya şaka gibii .. ben bu sabah regl oldum.. yoksa biraz daha giderdi..
Güncel kilom 73.2
74/73.2/0.8/%1.08
Bu arada senin boyun kacti ki, hedefler benzer mi?Gunaydinn larr..ayvacicegi sen şu 5 lerden kurtulamadin ben de 7 lerden ama az kaldi az gorecegiz.. Bide şu an aramizda 20 kg var ya şaka gibii .. ben bu sabah regl oldum.. yoksa biraz daha giderdi..
Güncel kilom 73.2
74/73.2/0.8/%1.08
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?