Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim merhaba menülerine bakıyorum sende benim gibi istahlisin normalde ekmek aramam sabah dışında ama bende böyle yemeyi çok seviyorum hem böyle yiyip hemde nasıl kilo verebiliyorsun merak ettim dogrusu

Hayırlı geceler arkadaslar nasılsınız iyisiniz inşallah bende iyi olmaya çalışıyorum bir iki güne aranızda daha aktif olacağım insallah. Destekleriniz için çok sagolun toplu cevap vermek istedim onu beceremedim tek tek yazamadim çok yoğun ve yorgunum. Tekrar çok sagolun

Ve bugün ku menum
Sabah yarım yumurta 4 5 zeytin 4 dilim patates kızartması 1.5 dilim ekmek domates salatalik yogurt ve çay
Öğle muz 1 avuç ceviz ve 1kase komposto (bugünlerde kabızlık var maalesef insaallah tartiya yansimaz )
Aksam: 1 küçük kase etli kuru fasulye 2 kaşık pilav bol salata
Su 2 litre
Spor yarim saat plates 1 saat yürüyüş (Ve bütün gün temizlik yaptim) ayvacicegi morordek parkbyull

Hımmmm anladım evet o zamanlar 93.5 dan 83 e inmiştim sonra bıraktım hop hamilelik ve lohusalık derken gördük 100leri

Canim merhaba menülerine bakıyorum sende benim gibi istahlisin normalde ekmek aramam sabah dışında ama bende böyle yemeyi çok seviyorum hem böyle yiyip hemde nasıl kilo verebiliyorsun merak ettim dogrusu
Canım ben sürekli böyle yemiyorum, yaşam düzenim biraz farklı, 2 senedir evsizim ve sürekli yoldayım. Dolayısıyla istediğim şeyleri yapma yeme imkanım çoğu zaman olmuyor ve aç kaldığım süreler çok uzun. Sırtta 10 kilo çanta çok uzun yollar yürüyorum. Şimdi de yurtdışından yeni döndüm annemin evinde dinlemiyorum o yüzden menülerim zengin olabiliyorken tadını çıkarıyorum diyeyim. Yaklaşık bir yıldır Hindistan da kalıyorum birkaç aya tekrar giderim muhtemelen ve buradaki birçok şey orada yok, çok özledim peynir zeytini 2/3 gün sonra tekrar yola çıkıcam hava yağışlıydı çıkamadım :/ yolda da sporu nasıl yapıcam kara kara düşünüyorum ip atlarım bol bol heralde ❤ Birde benim şuan ki kilom 50,5 zaten hedef 47 6 ayda da versem sorun değil benim için.
sürekli dikkat ettiklerime gelirsem; paketli gıda ve beyaz şeker tüketmemeye çalışıyorum, tatlı krizlerimi regl dönemine saklamaya çalışıyorum, sebze ağırlıklı besleniyorum, bol bol meyve ve hareket, çayı sütlü içiyorum çoğu zaman bu gibi şeylerle yeme alışkanlıklarımı tamamen değiştirdim, bi süredir ekstra hiçbir şey yapmadan kilo veriyorum o yüzden. Son olarak porsiyonlarım çok küçüldü midem küçüldükçe çok çabuk doyuyorum yani. Biraz uzun oldu ama deneyimlerimi paylaşmak istedim sevgilerle
(Bu arada 60'lı kilolarda benim menülerim 800/1000 kalori arasıydı, bi günü iki kase çorbayla bitirdiğim çok oldu ve çok spor yapıyordum yani şuan ki halim değil örnek olan, biraz daha eski zamanlarımda çok uğraştım)

Son düzenleme:
dışardaki kefirlerden daha lezzetli oluyormuş..
Öyle kesinlikle.çok yaptım bende hep mayalarimi yazları bozdum burası çok sıcak oluyor. Büyüklere danıştık buzdolabında mayalandiriyorlarmis yazın şansımı bida denicem bakalim
Allah hepimizi ağır hastalıklardan korusun. Dilerim gerçekten de bir şey yoktur, senin vücut da böyledir belki kimbilir :)
Amin canım bende hala alışmaya çalışıyorum vucuduma:)
Haklısın canım düşünmeden hareket etme havamdayim gene bi dikkatimi toplayabiliriz Sağol uyardigin icin

Dünkü menüm;
Kahvaltı; sabah kahvaltı yapamadan çıktım, 1 çay bardağı sütlü kahve içtim. Sonra acıktım yarımdan az döner ekmek yedim
Öğle: 4-5 kaşık mercimekli bulgur pilavı, 4 kaşık yoğurt, 1 köfte, 2 kaşık et sote
Ara: kahve+ 1-2 cıss
Aksam: 4-5 kaşık kereviz, 3 kaşık yogurt, 1 dilim ekmek
Spor yok 2 litre su ayvacicegi morordek

Perşembe tartı öncesi döner ekmek, cıs, onlar yokmuş gibi akşam ekmek, iyi gene arti gelmemişsin. Kaptanımı tanıyorsam bunlara ceza gelir ama sen iti gidiyordun neden baltaladın kendini böyle?

Perşembe tartı öncesi döner ekmek, cıs, onlar yokmuş gibi akşam ekmek, iyi gene arti gelmemişsin. Kaptanımı tanıyorsam bunlara ceza gelir ama sen iti gidiyordun neden baltaladın kendini böyle?
Aslında geçen haftadan farklı değildi beslenmem. Ya hedefe yaklastigim için kilo vermem durdu gibi oldu , daha çok dikkat etmem lazım ya da adet öncesi şişkinlik var. Bilemedim

Aslında geçen haftadan farklı değildi beslenmem. Ya hedefe yaklastigim için kilo vermem durdu gibi oldu , daha çok dikkat etmem lazım ya da adet öncesi şişkinlik var. Bilemedim
Bence bilemeyecek birsey yok, gecen haftada tarti oncesi doner ekmek, cis, ekmek mi yedin? Yediysen bile onlari yiyerek iyi sonuc alinmaz gecen hafta istisnadir bu hafta degil. Bir de baslarda hizli gidem odem oluyor. Bundan sonrasi icin kilo vermem durdu filan gibi dusunme. Dogru beslenirsen daha yeni baslayacak, hedefini de asagi cekersin

günaydın arkadaşlar dünkü menüm
sabah
peynir zeytin omlet ekmek şekersiz çay
ara bir paket süt
öğle ufacık porsiyon patates köfte salata birazcık lahmacunun ucu birazcık ekmek
akşam bir kase ıspanak yemeği bir kase yoğurt

kilom:79,9

Evet geçen hafta perşembe de disaridaydim ekmek arası yemistim şundan dolayı kilo vermem durmuş olabilir daha dikkat etmem gerekiyordur diyorum ; ben geçen yaz doğumdan sonra diyetisyenle birlikte başlamıştım diyete ve 80e yakındı kilom. Hiçbir zaman çok sıkı bir diyet yapmadım, diyetisyenim metabolizmamin iyi olduğunu söylemişti , bir iki gün dikkat etmesem de haftada en az 700 gram gidiyordu. Ve boyuma göre 58kilo altının pek sağlıklı olmayacağını söylemişti o yüzden hedef kilo 58 koydum. Diyetisyenle 64 kilo civarında bırakmıştım. Dikkat etmeyince 66_67 oldum tekrar diyete başlamaya karar verdim.

Gunaydinn larr.. ayvacicegi sen şu 5 lerden kurtulamadin ben de 7 lerden ama az kaldi az gorecegiz.. Bide şu an aramizda 20 kg var ya şaka gibii .. ben bu sabah regl oldum.. yoksa biraz daha giderdi..
Güncel kilom 73.2

74/73.2/0.8/%1.08

Gayet guzel vermissin, basladigindan beri her hafta boyle verseydin simdiye 65tin Bence hic moralini bozma, sende sunu goruyorum: ya iyi motive oluyorsun kasiyorsun ama verdigin kilo miktarini begenmedigin icin moralin bozuluyor sonra saliyorsun ve maalesef arti geliyor. Lutfen sonucu kucumseme, 800gr gayet iyi, hadi bundan sonra istikrar. Ben az az veriyorum ama bu kilolarda normal bence. Yuzdem fena degil bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…