Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin melita09 , baslangic 81di senin degil mi? Hedef 65 mi 60 mi? profil 60 diyor gerci...

Ooo bu sabah adet olduysan bu hafta baya bi dikkat et bi hafta nasıl kilo verdiğim i sormuştum ya canım 1 buçuk falan vermiştim. Adet sonrası olduğu içindi. Sen 2 den fazla verirsin. Hadi önümüzdeki hafta bireysel sende olsun canim

Yaa çok doğru söylüyorsun zaten tesbitlerine bayiliyorum.. dediğin gibi o yerimde saydığım haftalar böyle olsaymış şu an daha iyi olur du ama olsun yaza kadar veririm.. yaa beni mahvedennn misafirlerdi bi bozunca nede olsa bozuldu diye gidiyor du düzen.. şimdi sürekli görüştüğüm ve her gittiğimde önüme abur cubur koyan komşumla birlikte başladık ve artik bulusmalarda kabak lar mercimekler yeniyor.. 40 +3+40 diye gideceğiz hedefe ulaşana dek durmak yok..

Yaa bende öyle düşünüyorum canimm bu hafta baya iyiydi aslinda daha fazla veebilirdim ama bırakmıyorum aynen devamm haftaya daha iyi olur bencede... sen kaç verdin geçen hafta ki kilonu hatirlayamadim

Evet boylarimiz yakinmis ben de 1.56. Bu durumda sen 60i bir bul o hedefi 55e kaydiralim bence
Dur şu 60 i bi göreyim dee sonra dediğin gibi 55 e kaydiririz.. 55 uzak geliyor önce ulaşılabilir bir hedef olsun da gözüm korkmasin.. ama şu 2 günlük spor fena kastı vücudumu penguen gibi yürüyorum şu an bacaklarimin arkası fena kasılmış

Bir anda cok yuklenme. Bir de sen pek yuruyus yapmiyorsun galiba. Yuruyus hem yormuyor insani, zorlamiyor. Hem de soyle 45 dakika 1 saat filan yaparsan kilo vermede etkili bence.

Aslinda daha genel yazayim, grupta genel olarak fazla hareket yok. Normal bir insanin saglikli olmasi ve kilosunu korumasi icin bile gunde 10bin adim yurumesi gerek deniyor. Biz kilo vermeye calisanlar da en azindan bu sayiyi hedeflemeli bence. Tabi kilo vermek isteniyorsa ev icindeki adimlar filan degil de, ozel oarak yarim saat 1 saat ayirip cikip yuruyus yapmak lazim. Ben oyle yapiyorum, adim sayarimi sadece yuruyuse ciktigimda aliyorum.

Yeni arkadaslar M mayis74 @swtyheart hatirlatma yapayim bu sabah ac karnina tartilip, oglene kadar kilo bildirimi yapmaniz gerekiyor. Henuz deneme surecindesiniz ama biran once bu aliskanligi edinmek gerek :)
günaydınlar:) ben salı günü başladım 68,700 idim salı günü bu sabah aç karnıma 68,200 500 gr gitti:) salı günü sabahı hedim toplam 1,5 kilo

Ya ben bantta yürüyüş sevmiyorum açık hava da yürüyüşe bayılıyorum ama şu an da havalr çok kötü çıkamıyorum.. azıcık duzelse en az 10 bin adımı bulur.. ben en fazla2 saat birakabiliyorum çocuğu onda da spor salonuna gidiyorum..

Günaydınlar bu sabah süt ile yulaf yiyecektim ancak evde yulafım bitmiş:) ve faarkettim ki sabah hiç aç değilim :) bir avuç leblebi ile filtre kahve kahvaltım oldu o kadar tok tutuyor ki. Paylaşmak istedim:)

günaydınlar:) ben salı günü başladım 68,700 idim salı günü bu sabah aç karnıma 68,200 500 gr gitti:) salı günü sabahı hedim toplam 1,5 kilo
cok guzel. hedef kilon neydi? takimda cumadan cumaya takip var. Onumuzdeki cuma icin hedef belrler sana kaptanimiz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…