Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım vaktim olmuyor vaktim olduğunda da gücüm. Çünkü vaktini iyi yonetemiyorum .halbuki ev hanımın busene çalışırken daha iyi yonetiyordum.
vücudu bi şekilde alıştırana kadar vakit yaratmak zor oluyor :/
Yeni gördüm canım tam o saatte pasami uyutuyorum.bi haftadır uyutuyorum yatağında 15 dkka sonra geliyor 1 saat kucağımda uyuyor yarın yapıcam canım söz :) cezam da var onuda halletmek lazim:)
hadi o zaman bugün bol sporlu olsun :)
kolaylıklar gelsin canım, valla şu bu derken çıkamadık, bugün çıkıyoruz yola kısmetse :) 2 gündür çok sessizdi hareket berekettir
Sporlar çok güzel canım

ben hiç spor yapamıyorum. Ama günde 20 dk da olsa başlayacağım.

O Nurumcan in puanı Sana yazmışım

Ben bugün detoks planlamıştım ama buruk bir boğaz ağrısı ile uyandım detoksumu yarına erteledim:) gün içinde çok ağır beslenmediğim için aslında detoks gibi geçiyor. Dün akşam 18:00 de 1 elma 1 avuş leblebi 20:00 da zencefil zerdeçal tarçınlı mis gibi yoğurdumu yedim. Sabah ise sonuç şöyleydi
Geçen hafta pazartesi 69 kg
Geçen hafta çarşamba 68,500
Geçen hafta cuma 68.200
dün sabah 67,800
bu sabah 67,300

detoks ile de 1 kg eksilmeyi başarabilirsem gayet güzel olacak.

Bu sabah keyfim olmadığı için yumurta yiyemedim şimdi 1 avuç leblebi ile bu öğünümü gerçekleştiriyorum.

Hahah ben yoklama almadan burda gelmiş
Benim şahsi fikrim kreş için 1 yaş çok küçük. Ama çalışmaya karar verirsen ve evde de zorlanırsan tabi ki yapacak bir şey kalmıyor. Yarımşar gün bakmak kısmı da zor olabilir kendinize zaman ayırma açısından. 2'den sonra daha rahat olabilir.

İşini işte bırakabiliyorsan eğer o şekilde idare edilebilir ama hoca demişsin eğer akademik bir durumsa yani işin içine tez giriyorsa maalesef ki kafa sürekli orada oluyor, hani 3'te dükkanı kapattım eve geldim artık çocuğumlayım durumu varsa idare edilebilir ama benim gözlemlediğim tezde maalesef öyle olmuyor :)

Dilerim en güzeli olur sizin için
Ben takimdan tamamen cikmaya karar verdim ama bu iki gunum mahvoldu kendimi kaybettim resmen ne bulsam yiyorum sanirim geri yazmaya devam edecegim ne olursa olsun sizin icinde sorun yoksa tabi
Canım sana söylemiştim zaten tabi ki aramızda her zaman yerin var. Bırakmana çok üzülmüştüm, lütfen devam et bizimle :)
kolaylıklar gelsin canım, valla şu bu derken çıkamadık, bugün çıkıyoruz yola kısmetse :) 2 gündür çok sessizdi hareket berekettir ❤
Hadi bakalım iyi yolculuklar o halde :)

Teşekkürler rakibem

Sağol canım

tünaydınlar
dünkü menüm sabah peynir zeytin accık ekmek şekersiz çay...
oğlumla uğraşmaktan kendime kahvaltı hazırlamaya vakit kalmıyo...hop servise...
ara elma
öğle ıspanak yemeği
ara süt erik kurusu
akşam etli nohut pul biberli yoğurt

sirkeli su

patates+havuç ikisi de nişasta ikisi de şeker tehlikeli bir kombin

Miktarlarını da yazarsan daha iyi yorumlayabiliriz menünü. Gerçi burada zaten sıkıntılı bir durum yok :)
ayvacicegi ben cezaları ödedim ama... cumartesi için 300 ip atlama pazar için 6000 adım....
Cezaları yaptıgında ayvacicegi'ni etiketlemiş miydin? Gözünden kaçmıştır belki, günceller tabloda :)

Hanımlar ben gene saldim evi. Ev Toplu temiz olmayınca olmuyor artık bi düzen kurup herseyi zamanında yapmak istiyorum. Kendime rakip arıyorum. Evi düzenli tutma böylelikle gönül rahatlığıyla spor yapma hayatını kafasını düzene sokma ve haftalik yemek ile detoks u önceden belirleme. Yani hem kilo vermede hemde hayata düzen verip ozgurlesmede rakip aranıyor. ...

Canim kreş biraz erken gibi geldi bana evde bakacak biri olsa hem çocugun düzeni bozulmaz hem ev işlerinde falan da yardımcı olur onlarla ugrasmazsan daha iyi olabilir.. Ayrıca çok yoğun bir iş ise hem çocugun la zamanin kisitlanacak hemde eşinle.. yani kresin saatleri kaç bilmiyorum ama kreşe vermen eşin için iyi olur sanirim sana farketmez babadan alacagina kreşten alacaksin.. Ama çocugun evde ki duzeninin bozulmamasi daha iyi gibi..

Merhaba kizlar yeniden ben burdan ayri iki gunde yedigim menuleri yazmayim hic sizede kotu ornek bugun gunu erken kapattim menumu yazayim
Sabah 1 kase yogurt 1 yumurta 5 zeytin
Ara sekersiz turk kahvesi
Oglen 4 gibi ekmeksiz 1 porsiyon tavuk doner ayran
Ara 1 kupa yesilcay
Yogurt pulbiber yicem
2 litre ye tamamlarim yatana kadar suyu 1 mil leslie 15er dakka gobek kalca bacak egzersizi telefona uygulamasini indirdim ordan yapiyorun

Tabiki ben burdayım canım ne zaman istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…