Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

E elacicegim23 Hmavidag hadi bakalım görelim hamarat hanımları
Anacım sarma dolma börek hamur işi gibi şeylere harcadığınız zamanda ne işler biter ne sporlar yapılır onun yerine az kalorili basit şeyler yapın yiyin kilo da alınmamış olur. Valla ben en kolay neyse onu yiyorum bazen salatalık biber :)

Mayis seni çok azimli görüyorum böyle güzel kilo da verilir. Sadece arada daha besleyici proteinli sağlıklı yağlı şeyler de ye yoksa vücudun isyan edebilir, surduremezsin ya da kalici olmaz. Mesela haşlanmış yumurta, ceviz badem, çok şekerli olmayan meyve bazen haftada bir et/balık lifli sebze baklagil

Ayvaçiçeği merhabalar:)aslında sabahları 2 yumurta ile lor peynir ile başlamıştım.Ama sabahları işe gecikmeli geliyorum diye leblebi yemeye başladım:)daha prtaik önümüzdeki hafta yumurtayı muhakkak ilave edeceğim.Öğlen yediğim salata epey bol yeşillikli ve ton balıklı. Haftaya menümü kabak ve yumurta ile zenginleştireceğim. Ekmek yemeden acıkılmadığını keşfettim:) hergün kilo kaydı görmek çok motive ediyor.Bir dezavantajımda dayanamayıp çok tartılmam.Bunu aşsam sonuç daha da iyi olacak sanırım.Ama dediğiniz gibi protein ve lifli sebzeleri de özellikle öğlen yediğim salatanın yerine koyacağım.Sevgiler.

ya menün çok berbat bile olsa yaz ,tam ekmek döner yedim de biz kızalım sen tekrar dikkat et ama yaz ,yazınca daha bir düzenli oluyor gerçekten

net bir ölçü bildirmediğin için bir şey yazamıyorum,ne kadar yediğini hatırlamadığın ekmek mesela tahmini kaç dilimdir yarım ekmek midir çeyrek ekmek midir ..akşam menün gayet ideal salata ve çorba ekmeksizse ala çok iyi ama gün içindeki yediklerini de biraz gözden geçirmelisin çok etkiler eksilerini

selam güzeller umarım iyisinizdir ..öncelikle bugünkü güncel kilom 65,5 idi umarım daimdir ve özel dönemdeyim..

dünkü menümü sayacak olursam..

sabah avokado soslu kuruyemişli bir büyük tabak salata ve iki haşlanmış yumurta..

öğlen akşam arası yarım avuç kuruyemiş

akşam:bir tavuk bonfileden iki çatal,kıymalı kapuskadan iki çatal..

çünkü salata yiyorum diye miktarı kollamayan ben patlayan balık gibi hazımsızlık çektim tüm gün..siz siz olun salata diye abartmayın yakar

su:3,5 litre

Dukan diyeti yapmak istiyorum ama eşim acayip karşı ya.
dukan diyeti yaptım dünya kilo verdim hem verdiğim kiloları geri aldım hemde mide bağırsak sağlığımı kaybettim iki senedir geri kazanmaya çalışıyorum ama olmuyor..
sindirim sisteminin göçmesini istiyorsan böbreklerini zorlayıp yormak istiyorsan pek tabi yapabilirsin.

benziyo mu ögünlerimiz .. süpersin

yediğim ekmek iki dilim dir tahmini ... çünkü ayak ta saniyeler içinde yediğim için oğlum ve ben servise yetişmek için.... hızlı hızlı yiyorum.....bugün öğlende eve gidip hemencik bir salata zeytin peynirli ve bolca salata yedim....yemek öncesi

yemek öncesi ve sonrası tam tamına 1 kilo farketti....şunu sormak istiyorum. çorba dahi olsa bir ölçüsü olması gerekir mi.....ekmeksiz.... birde çorbada patates var......
gün içinde yediklerimden neyi gözden geçirmeliyim birde

Sağol canım benim ne yaptın işlerine başladın mi yazmamışsın hiç. ben sabah once çamaşır serdim evi topladim hepsini süpürüp sildim toz aldim yemeğe başladım bulaşıklar duruyor tuvalet kaldi yemeğim pilavim kaldi yapılacak

ölçüsü olması gerekir misal dün sabah kahvaltıda kendime muhteşem bir salata yaptım nitekim salata dedim büyük bir servis tabağı tükettim akşama kadar hazımsızlıktan çatladım..

ölçüsü olması gerekir misal dün sabah kahvaltıda kendime muhteşem bir salata yaptım nitekim salata dedim büyük bir servis tabağı tükettim akşama kadar hazımsızlıktan çatladım..
çorba da bir öğün üst sınırı ne olmalı

Canim kendi adıma konuşayım ben kendim için yapmak istediğim ya sebze ya et yada bakliyat. Ne hamur işleri yaptım bu ara bir bilsen hep misafire ama inan çoğunun tadına bile bakmadım.
Sarma yida esime yaptım orda yemekler çok kötüymüş yesin biraz istiyorum. Börek olsun aklına ne gelirse açabiliyorum özellikle pasta tariflerim meşhur genelde tarif istenir:)
Yapiyorum ama yemiyorum dün bir tepsi kek yaptım sadece bir lokma tadına baktim okadar
Ayrıca sunu belirtmek istiyorum dün yoğun geçmesine ragmen yedigim sarmanin üstüne sporumu çok güzel yaptığımı düşünüyorum sence de öyle degil mi

Tabiki oyle, el mahkum yapiyorum diyorsun anliyorum, benim demek istedigim yapip yememek yapmamaktan daha zor. Sen zoru basariyorsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…