- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.921
Mayis seni çok azimli görüyorum böyle güzel kilo da verilir. Sadece arada daha besleyici proteinli sağlıklı yağlı şeyler de ye yoksa vücudun isyan edebilir, surduremezsin ya da kalici olmaz. Mesela haşlanmış yumurta, ceviz badem, çok şekerli olmayan meyve bazen haftada bir et/balık lifli sebze baklagilGünaydınlar
Salı günü yediklerim
2,5 lt limonlu zencefilli tarçınlı su
sabah 1 avuç leblebi 1 filtre kahve
öğlen salata
ara öğün 1 tarçınlı süt-1 avuç leblebi
akşam zencefil zerdeçal tarçınlı yoğurt
gece yatmadan tarçınlı süt
giden eksileri görünce işimiz daha da kolaylaşıyor:)şükürler olsun yoğurt takviyesine
Ayvaçiçeği merhabalar:)aslında sabahları 2 yumurta ile lor peynir ile başlamıştım.Ama sabahları işe gecikmeli geliyorum diye leblebi yemeye başladım:)daha prtaik önümüzdeki hafta yumurtayı muhakkak ilave edeceğim.Öğlen yediğim salata epey bol yeşillikli ve ton balıklı. Haftaya menümü kabak ve yumurta ile zenginleştireceğim. Ekmek yemeden acıkılmadığını keşfettim:) hergün kilo kaydı görmek çok motive ediyor.Bir dezavantajımda dayanamayıp çok tartılmam.Bunu aşsam sonuç daha da iyi olacak sanırım.Ama dediğiniz gibi protein ve lifli sebzeleri de özellikle öğlen yediğim salatanın yerine koyacağım.Sevgiler.Mayis seni çok azimli görüyorum böyle güzel kilo da verilir. Sadece arada daha besleyici proteinli sağlıklı yağlı şeyler de ye yoksa vücudun isyan edebilir, surduremezsin ya da kalici olmaz. Mesela haşlanmış yumurta, ceviz badem, çok şekerli olmayan meyve bazen haftada bir et/balık lifli sebze baklagil
valla menülerin dolu dolu ama cumaları eksi geliyorsun ondan lafım sözüm yokEki Görüntüle 2247636
Eki Görüntüle 2247639
@morordekayvacicegi parkbyull
İyi akşamlar herkese kaç gündür çok yoğunum yarında misafirim var belki giremem inşallah ağzımı tutabilirim
ya menün çok berbat bile olsa yaz ,tam ekmek döner yedim de biz kızalım sen tekrar dikkat et ama yaz ,yazınca daha bir düzenli oluyor gerçektenArkadaşlar merhaba ben birkac gündür yediklerime hiç dikkat etmiyorum buraya menumu de yazamıyorum utancimdan ve yazmadigim için her geçen gün daha kötü oluyor. Bu artık bı kısır döngüye girdi kendimi çok kötü hissediyorum. Emeklerim boşa gitsin istemiyorum. Artık yarından itibaren buraya daha düzenli bı katılım yapmalıyım@morordek ayvacicegi parkbyull
net bir ölçü bildirmediğin için bir şey yazamıyorum,ne kadar yediğini hatırlamadığın ekmek mesela tahmini kaç dilimdir yarım ekmek midir çeyrek ekmek midir ..akşam menün gayet ideal salata ve çorba ekmeksizse ala çok iyi ama gün içindeki yediklerini de biraz gözden geçirmelisin çok etkiler eksilerinigünaydınlar.....
salı menüm..
haslanmış yumurta kibrit kutusu kadar peynir... ekmek.... az yedim ama kosturma ne kadar yediğimi hatırlamıyorum
ara sekersiz kahve portakal
öğle yoğurt iki dilim ekmek
akşam mercimek çorbası peynir zeytinli yeşil salata
tarçınlı süt
yoğurt zencefil limon zerdeçal karışımı
yarım litre su
karışık bölgesel egzersizler az ama
3500 adım gösteriyo adım ölçerim....
ayvacicegi @morordek parkbyull
dukan diyeti yaptım dünya kilo verdim hem verdiğim kiloları geri aldım hemde mide bağırsak sağlığımı kaybettim iki senedir geri kazanmaya çalışıyorum ama olmuyor..Dukan diyeti yapmak istiyorum ama eşim acayip karşı ya.
benziyo mu ögünlerimiz .. süpersinGünaydınlar
Salı günü yediklerim
2,5 lt limonlu zencefilli tarçınlı su
sabah 1 avuç leblebi 1 filtre kahve
öğlen salata
ara öğün 1 tarçınlı süt-1 avuç leblebi
akşam zencefil zerdeçal tarçınlı yoğurt
gece yatmadan tarçınlı süt
giden eksileri görünce işimiz daha da kolaylaşıyor:)şükürler olsun yoğurt takviyesine
yediğim ekmek iki dilim dir tahmini ... çünkü ayak ta saniyeler içinde yediğim için oğlum ve ben servise yetişmek için.... hızlı hızlı yiyorum.....bugün öğlende eve gidip hemencik bir salata zeytin peynirli ve bolca salata yedim....yemek öncesinet bir ölçü bildirmediğin için bir şey yazamıyorum,ne kadar yediğini hatırlamadığın ekmek mesela tahmini kaç dilimdir yarım ekmek midir çeyrek ekmek midir ..akşam menün gayet ideal salata ve çorba ekmeksizse ala çok iyi ama gün içindeki yediklerini de biraz gözden geçirmelisin çok etkiler eksilerini
Sağol canım benimMutfak dolapları hariç benimde heryeri toplayıp temizlemem lazım. Büyük balkonu bugün yikadim yarın sabah ilk kalan 2 yi yikarim onlar kururken evi toplayıp supurup halıları havalandirip sonra vileda sonra da banyo tuvalet (vakit kalirsa) . Hadi yarın güzel başlayalım ozaman.
Birde eşinin gelmesine çok sevindim gözün aydın canım ve Ailene de
ölçüsü olması gerekir misal dün sabah kahvaltıda kendime muhteşem bir salata yaptım nitekim salata dedim büyük bir servis tabağı tükettim akşama kadar hazımsızlıktan çatladım..yemek öncesi ve sonrası tam tamına 1 kilo farketti....şunu sormak istiyorum. çorba dahi olsa bir ölçüsü olması gerekir mi.....ekmeksiz.... birde çorbada patates var......
gün içinde yediklerimden neyi gözden geçirmeliyim birde
çorba da bir öğün üst sınırı ne olmalıölçüsü olması gerekir misal dün sabah kahvaltıda kendime muhteşem bir salata yaptım nitekim salata dedim büyük bir servis tabağı tükettim akşama kadar hazımsızlıktan çatladım..
evet:) benziyor ve çok güzel sonuçlar veriyor:)eksi yazmayan gün yok 300 gr 400 gr 200 gr:) ama bir miktar gram ile vedalşıyoruz:) ben haftasonu minik bir tatile gideceğim orada 500 gr artı ile ayrılabilirsem harika olacak:) bol şanslar diliyorummmmbenziyo mu ögünlerimiz .. süpersin
Canim kendi adıma konuşayım ben kendim için yapmak istediğim ya sebze ya et yada bakliyat. Ne hamur işleri yaptım bu ara bir bilsen hep misafire ama inan çoğunun tadına bile bakmadım.E elacicegim23Hmavidag hadi bakalım görelim hamarat hanımları
Anacım sarma dolma börek hamur işi gibi şeylere harcadığınız zamanda ne işler biter ne sporlar yapılır onun yerine az kalorili basit şeyler yapın yiyin kilo da alınmamış olur. Valla ben en kolay neyse onu yiyorum bazen salatalık biber :)
bir kase çorba bir dilim ekmek gibi düşün tabi çorbanda un varsa..3 kaseyi geçmemeli diye düşünüyorum ama ben bir uzman değilim tabikiçorba da bir öğün üst sınırı ne olmalı
Tabiki oyle, el mahkum yapiyorum diyorsun anliyorum, benim demek istedigim yapip yememek yapmamaktan daha zor. Sen zoru basariyorsun canimCanim kendi adıma konuşayım ben kendim için yapmak istediğim ya sebze ya et yada bakliyat. Ne hamur işleri yaptım bu ara bir bilsen hep misafire ama inan çoğunun tadına bile bakmadım.
Sarma yida esime yaptım orda yemekler çok kötüymüş yesin biraz istiyorum. Börek olsun aklına ne gelirse açabiliyorum özellikle pasta tariflerim meşhur genelde tarif istenir:)
Yapiyorum ama yemiyorum dün bir tepsi kek yaptım sadece bir lokma tadına baktim okadar
Ayrıca sunu belirtmek istiyorum dün yoğun geçmesine ragmen yedigim sarmanin üstüne sporumu çok güzel yaptığımı düşünüyorum sence de öyle degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?