Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Rakibim ozaman nn bugün neler yapmak istesigimizi belirleyip yarın baslayalimmi
Tabiki canım yarin ki işimi yazayım ben. Eşim geldi demiştim yarında babamlar geliyor. ev dagildi bugün yarın ilk is toplayacağım toz alırım vileda yaparim bide yemek simdilik bunlar ya bide çamaşır duruyor katlamam gereken. Mutfak dolaplarının içide çok dağılmış birgun duzenlemem lazim. Sende yaz canım ne yapacaksın yarın

Hayırlı geceler arkadaslar hepinize. Bugünkü menüm
Sabah 2 3 parca kavurma zeytin çökelek tereyağı salatalık domates 2 dilim ekmek ve çay
Öğle 2 kasik makarna acı ketçap li
Ara sütlü türk kahvesi
Aksam 1 kase mercimek çorbası salata ve sorun burda başlıyor kaptanim sarma yaptım bugün çok az pirinç koydum gerisi bulgur incecik sardım ve yedim Yani üzgünüm cezama raziyim
Su 2 litre
Spor leslie 3 mil 100 ip atlama 40 mekik 70 saniye plank morordek parkbyull ayvacicegi

iyi geceler. bu hafta hiç yazamadım, bir hafta kayınvalidemler var yatılı misafirlerim, pazartesiye kadar idare edin lütfen. Dikkat etmeye çalışıyorum ama pek mümkün olmuyor maalesef. bana bir haftalık toplu ceza verebilirsiniz haftaya morordek ayvacicegi

Mutfak dolapları hariç benimde heryeri toplayıp temizlemem lazım. Büyük balkonu bugün yikadim yarın sabah ilk kalan 2 yi yikarim onlar kururken evi toplayıp supurup halıları havalandirip sonra vileda sonra da banyo tuvalet (vakit kalirsa) . Hadi yarın güzel başlayalım ozaman.
Birde eşinin gelmesine çok sevindim gözün aydın canım ve Ailene de

İyi geceler Menum

Sabah taze soğanlı ıspanaklı Kaşarlı omlet
Peynir zeytin
Salatalık domates
1 lokma bal kaymak

Ara kahve Kuruyemiş

Aksam 7 köfte bol salata
2yk peynirli makarna

Ara ihim ihimmm
Çeyrek dilim trilice
Yarım dilim limonlu cheesecake
4 çay
(Misafirlikteydik:)

Su 2 lt
morordek parkbyull ayvacicegi

Arkadaşlar merhaba ben birkac gündür yediklerime hiç dikkat etmiyorum buraya menumu de yazamıyorum utancimdan ve yazmadigim için her geçen gün daha kötü oluyor. Bu artık bı kısır döngüye girdi kendimi çok kötü hissediyorum. Emeklerim boşa gitsin istemiyorum. Artık yarından itibaren buraya daha düzenli bı katılım yapmalıyım morordek ayvacicegi parkbyull

Günaydınlar
Morördek kaptanım şimdide eşim aradı görevdeydi eşimin nenesi vefat etmiş 25 gündür yoğun bakımdaydı şimdi kozana gideceğiz bir kaç gün gelemeyiz ordan oğlanı okuldan alır gideriz birkaç gün öncede mersine üst komşunun nenesi vefat ettiği için gitmiştik ,haftaya daha iyi katılım sağlarım inşallah

günaydınlar.....
salı menüm..
haslanmış yumurta kibrit kutusu kadar peynir... ekmek.... az yedim ama kosturma ne kadar yediğimi hatırlamıyorum
ara sekersiz kahve portakal
öğle yoğurt iki dilim ekmek
akşam mercimek çorbası peynir zeytinli yeşil salata
tarçınlı süt
yoğurt zencefil limon zerdeçal karışımı
yarım litre su
karışık bölgesel egzersizler az ama
3500 adım gösteriyo adım ölçerim....
ayvacicegi morordek parkbyull

Günaaaydın

Menülerm:

Pazartesi kepek ekmeğine keçi peynirli tost yani 2 dilim ekmek
Öğlen: taze fasulye bir tabak
Ara öğün: 1 muz
Akşam: yarım tabak taze fasulye, ayran

Salı:

Sabah bir dilim protein ekmeği, 1 haşlanmış yumurta domates salatalık
Öğlen: çığırtma (kızarmış patlıcan, domates sosu)
Akşam: patlıcanları yediğime pişman oldum sadece kefir içtim.

Bu gün reglde oldum

O zaman 40 puan ceza ayvacicegi
Cuma günü bildirim yapabilecek misin peki? Gerçi artıdaysan öğrenmesek daha mı iyi bilemedim
Oh oh oh
Sen fazla mı kafa dagıtmaya başladın acaba :)
40 puan ceza ayvacicegi
İşte bu yüzden buraya düzenli katılım çok önemli :)
Dikkat etmeye calıs, cumaya son 2 gün
Başınız sağolsun canım, dönünce katılırsın sorun değil
Dukan diyeti yapmak istiyorum ama eşim acayip karşı ya.
Dukan'ı önermiyorum ben de. Hmavidag da anlatsın sana Dukan'dan çektiklerini :)

Harika:)

Günaydınlar

Salı günü yediklerim
2,5 lt limonlu zencefilli tarçınlı su
sabah 1 avuç leblebi 1 filtre kahve
öğlen salata
ara öğün 1 tarçınlı süt-1 avuç leblebi
akşam zencefil zerdeçal tarçınlı yoğurt
gece yatmadan tarçınlı süt

giden eksileri görünce işimiz daha da kolaylaşıyor:)şükürler olsun yoğurt takviyesine

Eşimde artık spora gidebileyim diye elimden geleni yapaacakmış dün gittim bu günde gidicem ama regl oldum ve aşırı halsizlik ağrım var

Daha önce dukanı da karatayı da denedim. İkisi arasında kaldım
Daha önce kilo verip sonra aldım demiştin ben de bu sefer farklı olması için neyi yanlış yaptığını düşün demiştim. Dukan tarzı kısıtlayıcı diyetlerle kilo verip bırakınca daha çok alıyorsun demekki. Ne güzel eşin spor için destek olacakmış. Bence doğru beslenme ve sporla kalıcı kilo verebilirsin. Dukan'i boşver. Karatay olabilir sen bilirsin aslinda yapman gereken şöyle 3 ay filan ekmek pilav makarna börek ve tüm şeker içeren yiyecekleri hayatından çıkarıp hergün orta tempo yürüyüş bazı günler yapabiliyorsan spor yapmak.

Çok kararsız kaldın bu da sana zaman kaybettiriyor, bir yerinden başlasan zamanla kolaylaşacak. Herşey biranda olmaz. Önce şu yasakları yememekle başla. Sonra buraya yediklerini düzenli yazmaya çalış, sonra da yürüyüş sporu eklersin. Kilolar gitmeye başladıkça motivasyon artacak ama sen başlamadıkça kafanda büyüyor. Lutfen bAşla 2-3 hafta sonra sen baskalarini motive etmeye başlayacaksın. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…