Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence de yedigin saglikli veya dusuk kalorili bile olsa, hacmen midede yer tuttugunu dusunursek, mideni buyutmemek adina miktar olmali. Hatta ilk zamanlar midem zaten buyuk diyorsan her zaman yediginden biraz daha az yemek iyi olur. Sonucta kalorili birsey de yesen az kalorili de yesen bir ogunde hacmen cok genisletmemek lazim mideyi. Corba iciyorsan ve normal olcuyle ictiginde 2-3 saat icinde acikiyorsan, bir kucuk ara ogun (kucuk meyve, yogurt veya yemis) yaparak sorunu cozersin

Bu 300 ip, 60 puan olarak eklenmis zaten tabloya.
ayvacicegi morordek 6000 adımlık cezam tamamdır
Bu da 60 puan olarak eklenmis.
melita09 Tabloda iki tane 60 puanlik olarak yaptigin sporlar gorunuyor. Sondaki ceza da aldigin ceza, tolam puanindan dusuluyor.
Evet ya uyuyunca acip fotograflarina bakiyorum ben de :)
Bizde bakici ve bir yakinin bakmasi secenekleri yok, ya ben, ya donusumlu, ya yarin ben yari kres, ya da tam kres gibi secenekler mevcut. Bakalim nasil olacak, aslinda dil ogrenmesi de gerek ama once turkceyi sokse de oyle mi gondersek, kafamda deli sorular.

Bence hergun ekside olman biraz az yemen biraz odem gitmesi olabilir ama her gun tartilmak demoralize etmiyorsa seni bir sakincasi yok.
Ya aslinda calisma derken doktoraya donucem. Ama sanirim sifirdan baslarim, yeni bir konu secmek vb. Nasil olur ben de bilmiyorum, is hayatina gore universite daha esnek olur gibi, is hayatinda da zaten eve geldim isi iste biraktim olmuyordu hic

Evet, iki yasina kadar evde olsa ve arada ben onu oyun gruplarina gotursem, kresten daha iyi olur sanirim ama buradaki sistem baya iyi, cok olumsuz da dusunmuyorum kresle ilgili. Kres olsa bile yarim gun dusunuyorum aslinda sabahtan gidip oglen uyku saatinde alip eve getirmek (kreste uyursa hasta olma ihtimali artar herhalde).

Emeklerin bosa gitmesin lutfen, sen gene de yaz canim, ne kadar kotu oldugunu dusunme obur turlu zaten ucu kacti diyip cig gibi buyutebilirsin sorunu Bir de birgun kotuyse ve yazarsan ertesi gun mutlaka kafan daha dikkatli olur secimlerde.

Genelde spor amacli yuruyusleri puanliyorum, sadece gun icinde atilan adimlari degil (yani ev icinde, is yerinde tempolu olmayanlari saymioruz). Bunu yazdim bir dahakine belirt lutfen tempolu yuruyus mu diye...
Selamlar hanımlar dün bütün gün yoldaydım, şimdi antalyadayım, yarın yine yolda olurum büyük ihtimal, Mersin'e geçince rahatlarım oradan yazarım size ☺

Ne guzeldir yollaaarda olmaaaak simdi...

Tablonun son hali asagida. Takimca ben dahil sporlar cok kotu bu hafta ( kollontai haric) hadi son 2 gun biraz hareket katalim hayatimiza.

uyeCumaCtesiPazarPtesiSaliCarsPersCezaSonuc
A Asmii
0​
0​
0​
265​
265​
+++
3​
N Nurumcan94
105​
240​
-100​
245​
++
2​
Hmavidag
0​
0​
0​
0​
0​
-70​
-70​
+++++
5​
Leyl-i-fer
22,5​
0​
0​
45​
0​
-30​
37,5​
++-++
4​
E elacicegim23
20​
0​
45​
26,5​
94,41667​
-80​
105,9167​
+++++
5​
B bluuee
0​
0​
ayvacicegi
87​
0​
0​
100​
0​
-60​
127​
++++-
4​
A Ahsen59
0​
0​
parkbyull +++
0​
0​
+
1​
kollontai
115​
110​
120​
120​
465​
++++
4​
Pembis Hayaller
0​
0​
0​
++
2​
Deniz ve Kum
0​
0​
+
1​
melita09
60​
0​
60​
60​
35​
-110​
105​
++--+
3​
M mayis74
0​
0​
0​
0​
0​
++++
4​
S_A
0​
0​
0​
++
2​

hmmmmm ben cezalar ödenin ce ceza kısmına yazmıyo sanıyordum....ne bileyim karnemde kırık varmış gibi hissettim. neyyse ....en azından bu beni dürter...teşekkürler

bu arada yarın kabak detoksuna başlamak istiyorum. aslında az yemeye biraz alışıp öyle düşünüyodum. ama yağları hareket ettirmem gerektiğini hissettim. var mı benimle yapmak isteyen

Aslında çoook kafa dagitasim var anlatamam da bu haftasonu esim ailesinin yanına gidiyor yigeni oluyor :) Benim oğlus az hasta bulasmasin kuzuya o yüzden hafta sonu yalniziz oglumla yani 2 gün oğluma ayiricam o baya dağıtır kafamı. Yemeğe sarmiyorum aslında arkadasin kaç kere ikram ettiklerini yemedim az kirgindibu konuda. Korkum bu seker karbonhidrat bi yeyince hep istiyor vücut burdan bile belli zararları.
Eşimde artık spora gidebileyim diye elimden geleni yapaacakmış dün gittim bu günde gidicem ama regl oldum ve aşırı halsizlik ağrım var
Gecmis olsun canim. Dukan a kesinlikle başlama derim dönüşü sadece kilo değil psikolojik te mahvediyor.
Çok haklısın valla. Ama Elacigim in kocası gelmiş ondan yapmıştır ya mutlu o simdi:)
Canım dün çok geç yatınca 11 buçukta kalktım kahvaltı faslindan sonra balkon (duvarlar dahil) masa ve sandalyeler iyice bulasik sungeriyle geçtim. Mutfağı topladim bulaşıklar i hallettim tezgahi da ama orta tezgah kaldı. Sonra oğlus öğle yemeği şimdi uyutuyorum. Benim elim çok yavaş ne yazikki. Sen çok güzel yapmışsın helal. :)
Canım benim bildiğim 7 yasina kadar 7 dil öğrenebilir çocuklar. Çok güzel dusunmussun valla. Burdaki kresle re göre söyledim haklısın orası farklı. Umarım hepiniz için güzel olur. Çalışan Anne daha mutlu oluyor

ayvacicegi canım bende oğlumu iki yaşına bir iki ay kala kreşe vermiştim. hergün geldiğinde kafası bir tarafları başka çocuklar tarafından ısırılmış olarak geliyodu. ne yediğini yada yediğini bilmiyordum. eve geldiğinde ekmeğe saldırırdı. çok kötü günlerdi tayini memlekete istedim.birde ilk kreşe başlayan çocuklar sürekli hastalanır.. kızımda ise ücretsiz izin aldım bir buçuk yaşında iken işe başladım. bende bakıcıya karşıyım tanımadığım kişilere yani....kızıma eşimin kuzeni bakıyo...yapabiliyorsan bir yıl daha bebişinle vakit geçir. zaman çabuk geçiyor. bir bakıyorsunki büyümüşler. özlem duyuyorsun bebekliğine

Arkadaslar,
Dun hem oglen hem aksam disarida yedim, menu paylasmadim. Hic uzatmadan kaptanimi morordek yormadan kendime bi 60 puan ceza yazdim. Cumaya eksi gelebilmek icin bugun ve yarin ekstra dikkat ediyorum.
Ya yediklerimi yazmayayim dedim ama sanirim 60 puan az oldu. italyan ve hint mutfagi oldugu icin ben bu cezayi 100 yapayim.

Hmavidag hulyacim kafayi dagitmanin bin bir yolu var, illaki diyeti bozmana gerek yok. Uzun zamandir yapmadigin birsey yap, bir yerlere git vb.

bu arada yarın kabak detoksuna başlamak istiyorum. aslında az yemeye biraz alışıp öyle düşünüyodum. ama yağları hareket ettirmem gerektiğini hissettim. var mı benimle yapmak isteyen
sadece yarın yapabilirim sana arkadaş olmak için:)cuma cumartesi pazar eşlik edemem ama şehirdışında olacağım yarın için yanındayım

Canim ben dun spor yaptim munumun altina yazmistim gormedin galiba

Aynen ya cok şükür :) esime çok duskunum ondan olsa gerek çok zor geçti Rabbim bir daha ayırmasın insaallah

Anladim canim elim hızlı benim. Yemeğinde hallettim lavoboyuda yıkadım bulasik coktu hepsini yikadi m yeni namaz kıldım oturdum. Bence seninde elinin hızlanma vakti geldi çünkü bebekle zor oluyor. Bunun için saat tutabilirsin su kadar sürede şunu bitireceğim gibi dene bence:) işine yarar diye düşünüyorum

Yok canım yemeğe vurmuyorum kendimi geçen gece uyuyabilmek için alkol almıştım hem kafa dagilsin diye kaptanım ona da dem vuruyor. Dun neler neler vardı da Okadar la bozdum. Benim kafa ben kendime ve oğluma dönünce toparlaniyor bu haftasonu 2miz in zaten. Çok sağol düşündüğün için. ..:)

Aynen ya cok şükür :) esime çok duskunum ondan olsa gerek çok zor geçti Rabbim bir daha ayırmasın insaallah
Amin canım Allah ayırmayı bidaha ve muhabbetini arttirsin ...
Haklısın canım bi deneyeyim ben

Sabah
1 yumurtadan omlet peynir zeytin domates
Öğle yemekhanede yedim
4 yemek kaşığı kadar tavuk döner
1 kase cacık
Ara
2 ince dilim su böreği (hastam getirmişti ayıp olmasın diye yedim)
Aksam
Ton balıklı salata
4 litre su
6000 adım morordek ayvacicegi

Selam kizlar menum
Dun geceden 2.5 litre suya 2 limon parcalayip 1 demet naneyi attim uzerine sicak su ekledim gun icerisinde tukettim detoks babinda
Sabah 1 kase yogurt 1 yumurta 1 domates
Ara sekersiz turk kahvesi
Ikindi 2yumurta ile yapilms menemen 1 bardak ayran 2 dal yesil sogan
Ara 1 kupa yesilcay
Spor 15er dakka gobek kalca bacak egzersizi yani 45 dakka 30 dakkada yuruyus

Arkadaslar,
Dun hem oglen hem aksam disarida yedim, menu paylasmadim. Hic uzatmadan kaptanimi morordek yormadan kendime bi 60 puan ceza yazdim. Cumaya eksi gelebilmek icin bugun ve yarin ekstra dikkat ediyorum.
Kendi kendine ceza yazan üyeler en sevdiklerim
Ya aslinda calisma derken doktoraya donucem. Ama sanirim sifirdan baslarim, yeni bir konu secmek vb. Nasil olur ben de bilmiyorum, is hayatina gore universite daha esnek olur gibi, is hayatinda da zaten eve geldim isi iste biraktim olmuyordu hic
Hmm yani ne desem bilemedim :)
Benim annem olmasaydı ben bu yoğun tempoyu kaldıramazdım sanırım. Hoş, annem var diye eşim boşta geziyor, o olmasa belki eşim de elini taşın altına daha fazla koyardı.
Tez aşamasından mı devam edeceksin? Yani belki ilk zamanlar konuyu araştırma vs kısımlarında o kadar zor olmayabilir mi diye düsündüm. Sona doğru daha stresli çünkü, analizlerden ne çıkacak, nasıl yazacaksın, yetişecek mi vs vs binbir türlü sorun. 1 sene belki literatür araştırmasıydı, metodolojiyi tasarladımdı derken kreş çağına da gelebilir ve sonrasında da daha rahat edebilirsin.
Hmavidag artıya çıkmayı düsünüyor musun canım :))
Su böreklerine bi 40 puan ceza yazalım ayvacicegi

Başınızsağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…