- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.941
Bence de yedigin saglikli veya dusuk kalorili bile olsa, hacmen midede yer tuttugunu dusunursek, mideni buyutmemek adina miktar olmali. Hatta ilk zamanlar midem zaten buyuk diyorsan her zaman yediginden biraz daha az yemek iyi olur. Sonucta kalorili birsey de yesen az kalorili de yesen bir ogunde hacmen cok genisletmemek lazim mideyi. Corba iciyorsan ve normal olcuyle ictiginde 2-3 saat icinde acikiyorsan, bir kucuk ara ogun (kucuk meyve, yogurt veya yemis) yaparak sorunu cozersinyemek öncesi ve sonrası tam tamına 1 kilo farketti....şunu sormak istiyorum. çorba dahi olsa bir ölçüsü olması gerekir mi.....ekmeksiz.... birde çorbada patates var......
gün içinde yediklerimden neyi gözden geçirmeliyim birde
Bu 300 ip, 60 puan olarak eklenmis zaten tabloya.günaydınlar dün kaçamaklı bir gündü yine son olur inşallah doğum günü de vardı...300 ip atladım. pazar için cezamı bekliyorum. alışma dönemim. daha önce bireysel açılan bir topikte zayıflamaya çalışmıştim. burası çok düzenli ve özverili bir yer...çok şekersiniz inşallah... güzel olur herşey
Bu da 60 puan olarak eklenmis.
cezasi olup ekside olan arkadaslar var o nedenle tablonun guncel halini paylasiyorum. Ayricakollontai cok takdir ediyorum, duzenli ve iyi spor yapiyorsun.
uye Cuma Ctesi Pazar Ptesi Sali Cars Pers Ceza Sonuc A Asmii 0 0 0 245 245+ + + + 4N Nurumcan94 90 -100 -10+ 1Hmavidag 0 240 0 -30 210+ + + 3Leyl-i-fer 22,5 0 0 -30 -7,5+ + - 2E elacicegim23 20 0 45 -40 25+ + + 3B bluuee 0 0ayvacicegi 87 0 0 100 187+ + + + 4A Ahsen59 0 0parkbyull + + + 0 0kollontai 115 110 120 120 465+ + 2Pembis Hayaller 0 0+ 1Deniz ve Kum 0 0+ 1melita09 60 0 60 60 -110 70+ + - - 2M mayis74 0 0 0+ + 2
Evet ya uyuyunca acip fotograflarina bakiyorum ben de :)Canim Rabbim kolaylik versin zor bir karar bana gore. Eğer imkanin varsa ise girmesen simdilik biraz oglusunu büyütsen ikiniz için en güzeli. Bu yaşlara bir daha gelmeyecekler uyuduklarinda bile insan özlüyor. Yanlış anlama beni nacizane fikrim benimyinede senin bileceğin birşey ikiniz içinde hayırlısı olsun canım
Bizde bakici ve bir yakinin bakmasi secenekleri yok, ya ben, ya donusumlu, ya yarin ben yari kres, ya da tam kres gibi secenekler mevcut. Bakalim nasil olacak, aslinda dil ogrenmesi de gerek ama once turkceyi sokse de oyle mi gondersek, kafamda deli sorular.Evet canım zor ölü ama fikir belirtmemiş istersen kreş için küçük daha bak benim 4 ay annem baktı 2 yıl bakıcı 1 yılda (ilk yıl )eşime göre ayarlamistim onun tatillerinde calismistim biz 3 sene hiç ortak zaman gecirmedik kesinlikle çok zor oluyor benim psikolojik dalgalanmalarimin en büyük sebebi bu beraber vakit olayı derin bi konu. Başa donsem zaman ayarlayıp eşimle dönüşümlü bakardim bak bu sene full evdeyim 4 bitiyor oğlumun. İlk 3 senenin psikolojisini düzeltmeye çalışıyorum. Sadece karar alırken göz önünde bulundurabilecegin yaşadıklarımı söylemek.
Birde canım hatirlamadigim için soruyorum c.tesi 240 puanlık spor yapmışım hiç hatırlamıyorum haftasonu mu bi yanlislik olabilirmi ki :)
Ben bugün detoks planlamıştım ama buruk bir boğaz ağrısı ile uyandım detoksumu yarına erteledim:) gün içinde çok ağır beslenmediğim için aslında detoks gibi geçiyor. Dün akşam 18:00 de 1 elma 1 avuş leblebi 20:00 da zencefil zerdeçal tarçınlı mis gibi yoğurdumu yedim. Sabah ise sonuç şöyleydi
Geçen hafta pazartesi 69 kg
Geçen hafta çarşamba 68,500
Geçen hafta cuma 68.200
dün sabah 67,800
bu sabah 67,300
detoks ile de 1 kg eksilmeyi başarabilirsem gayet güzel olacak.
Bu sabah keyfim olmadığı için yumurta yiyemedim şimdi 1 avuç leblebi ile bu öğünümü gerçekleştiriyorum.
Ya aslinda calisma derken doktoraya donucem. Ama sanirim sifirdan baslarim, yeni bir konu secmek vb. Nasil olur ben de bilmiyorum, is hayatina gore universite daha esnek olur gibi, is hayatinda da zaten eve geldim isi iste biraktim olmuyordu hicHahah ben yoklama almadan burda gelmiş
Benim şahsi fikrim kreş için 1 yaş çok küçük. Ama çalışmaya karar verirsen ve evde de zorlanırsan tabi ki yapacak bir şey kalmıyor. Yarımşar gün bakmak kısmı da zor olabilir kendinize zaman ayırma açısından. 2'den sonra daha rahat olabilir.
İşini işte bırakabiliyorsan eğer o şekilde idare edilebilir ama hoca demişsin eğer akademik bir durumsa yani işin içine tez giriyorsa maalesef ki kafa sürekli orada oluyor, hani 3'te dükkanı kapattım eve geldim artık çocuğumlayım durumu varsa idare edilebilir ama benim gözlemlediğim tezde maalesef öyle olmuyor :)
Dilerim en güzeli olur sizin için
Canım sana söylemiştim zaten tabi ki aramızda her zaman yerin var. Bırakmana çok üzülmüştüm, lütfen devam et bizimle :)
Hadi bakalım iyi yolculuklar o halde :)
Evet, iki yasina kadar evde olsa ve arada ben onu oyun gruplarina gotursem, kresten daha iyi olur sanirim ama buradaki sistem baya iyi, cok olumsuz da dusunmuyorum kresle ilgili. Kres olsa bile yarim gun dusunuyorum aslinda sabahtan gidip oglen uyku saatinde alip eve getirmek (kreste uyursa hasta olma ihtimali artar herhalde).Canim kreş biraz erken gibi geldi bana evde bakacak biri olsa hem çocugun düzeni bozulmaz hem ev işlerinde falan da yardımcı olur onlarla ugrasmazsan daha iyi olabilir.. Ayrıca çok yoğun bir iş ise hem çocugun la zamanin kisitlanacak hemde eşinle.. yani kresin saatleri kaç bilmiyorum ama kreşe vermen eşin için iyi olur sanirim sana farketmez babadan alacagina kreşten alacaksin.. Ama çocugun evde ki duzeninin bozulmamasi daha iyi gibi..
Emeklerin bosa gitmesin lutfen, sen gene de yaz canim, ne kadar kotu oldugunu dusunme obur turlu zaten ucu kacti diyip cig gibi buyutebilirsin sorunuArkadaşlar merhaba ben birkac gündür yediklerime hiç dikkat etmiyorum buraya menumu de yazamıyorum utancimdan ve yazmadigim için her geçen gün daha kötü oluyor. Bu artık bı kısır döngüye girdi kendimi çok kötü hissediyorum. Emeklerim boşa gitsin istemiyorum. Artık yarından itibaren buraya daha düzenli bı katılım yapmalıyımmorordek ayvacicegi parkbyull
günaydınlar.....
salı menüm..
haslanmış yumurta kibrit kutusu kadar peynir... ekmek.... az yedim ama kosturma ne kadar yediğimi hatırlamıyorum
ara sekersiz kahve portakal
öğle yoğurt iki dilim ekmek
akşam mercimek çorbası peynir zeytinli yeşil salata
tarçınlı süt
yoğurt zencefil limon zerdeçal karışımı
yarım litre su
karışık bölgesel egzersizler az ama
3500 adım gösteriyo adım ölçerim....
ayvacicegi morordek parkbyull
Selamlar hanımlar dün bütün gün yoldaydım, şimdi antalyadayım, yarın yine yolda olurum büyük ihtimal, Mersin'e geçince rahatlarım oradan yazarım size ☺
uye | Cuma | Ctesi | Pazar | Ptesi | Sali | Cars | Pers | Ceza | Sonuc |
A Asmii | 0 | 0 | 0 | 265 | 265 | ||||
+ | + | + | 3 | ||||||
N Nurumcan94 | 105 | 240 | -100 | 245 | |||||
+ | + | 2 | |||||||
| 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | -70 | -70 | ||
+ | + | + | + | + | 5 | ||||
| 22,5 | 0 | 0 | 45 | 0 | -30 | 37,5 | ||
+ | + | - | + | + | 4 | ||||
E elacicegim23 | 20 | 0 | 45 | 26,5 | 94,41667 | -80 | 105,9167 | ||
+ | + | + | + | + | 5 | ||||
B bluuee | 0 | ||||||||
0 | |||||||||
| 87 | 0 | 0 | 100 | 0 | -60 | 127 | ||
+ | + | + | + | - | 4 | ||||
A Ahsen59 | 0 | ||||||||
0 | |||||||||
| + | + | + | 0 | 0 | ||||
+ | 1 | ||||||||
| 115 | 110 | 120 | 120 | 465 | ||||
+ | + | + | + | 4 | |||||
| 0 | 0 | 0 | ||||||
+ | + | 2 | |||||||
| 0 | 0 | |||||||
+ | 1 | ||||||||
| 60 | 0 | 60 | 60 | 35 | -110 | 105 | ||
+ | + | - | - | + | 3 | ||||
M mayis74 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | ||||
+ | + | + | + | 4 | |||||
| 0 | 0 | 0 | ||||||
+ | + | 2 |
hmmmmm ben cezalar ödenin ce ceza kısmına yazmıyo sanıyordum....ne bileyim karnemde kırık varmış gibi hissettim. neyyse ....en azından bu beni dürter...teşekkürlerBu 300 ip, 60 puan olarak eklenmis zaten tabloya.
melita09 Tabloda iki tane 60 puanlik olarak yaptigin sporlar gorunuyor. Sondaki ceza da aldigin ceza, tolam puanindan dusuluyor.
Evet ya uyuyunca acip fotograflarina bakiyorum ben de :)
Bizde bakici ve bir yakinin bakmasi secenekleri yok, ya ben, ya donusumlu, ya yarin ben yari kres, ya da tam kres gibi secenekler mevcut. Bakalim nasil olacak, aslinda dil ogrenmesi de gerek ama once turkceyi sokse de oyle mi gondersek, kafamda deli sorular.
Bence hergun ekside olman biraz az yemen biraz odem gitmesi olabilir ama her gun tartilmak demoralize etmiyorsa seni bir sakincasi yok.
Ya aslinda calisma derken doktoraya donucem. Ama sanirim sifirdan baslarim, yeni bir konu secmek vb. Nasil olur ben de bilmiyorum, is hayatina gore universite daha esnek olur gibi, is hayatinda da zaten eve geldim isi iste biraktim olmuyordu hic
Evet, iki yasina kadar evde olsa ve arada ben onu oyun gruplarina gotursem, kresten daha iyi olur sanirim ama buradaki sistem baya iyi, cok olumsuz da dusunmuyorum kresle ilgili. Kres olsa bile yarim gun dusunuyorum aslinda sabahtan gidip oglen uyku saatinde alip eve getirmek (kreste uyursa hasta olma ihtimali artar herhalde).
Emeklerin bosa gitmesin lutfen, sen gene de yaz canim, ne kadar kotu oldugunu dusunme obur turlu zaten ucu kacti diyip cig gibi buyutebilirsin sorunuBir de birgun kotuyse ve yazarsan ertesi gun mutlaka kafan daha dikkatli olur secimlerde.
Genelde spor amacli yuruyusleri puanliyorum, sadece gun icinde atilan adimlari degil (yani ev icinde, is yerinde tempolu olmayanlari saymioruz). Bunu yazdim bir dahakine belirt lutfen tempolu yuruyus mu diye...
Ne guzeldir yollaaarda olmaaaak simdi...
Aslında çoook kafa dagitasim var anlatamam da bu haftasonu esim ailesinin yanına gidiyor yigeni oluyor :) Benim oğlus az hasta bulasmasin kuzuya o yüzden hafta sonu yalniziz oglumla yani 2 gün oğluma ayiricam o baya dağıtır kafamı. Yemeğe sarmiyorum aslında arkadasin kaç kere ikram ettiklerini yemedim az kirgindibu konuda. Korkum bu seker karbonhidrat bi yeyince hep istiyor vücut burdan bile belli zararları.O zaman 40 puan cezaayvacicegi
Cuma günü bildirim yapabilecek misin peki? Gerçi artıdaysan öğrenmesek daha mı iyi bilemedim
Oh oh oh
Sen fazla mı kafa dagıtmaya başladın acaba :)
40 puan cezaayvacicegi
İşte bu yüzden buraya düzenli katılım çok önemli :)
Dikkat etmeye calıs, cumaya son 2 gün
Başınız sağolsun canım, dönünce katılırsın sorun değil
Dukan'ı önermiyorum ben de.Hmavidag da anlatsın sana Dukan'dan çektiklerini :)
Gecmis olsun canim. Dukan a kesinlikle başlama derim dönüşü sadece kilo değil psikolojik te mahvediyor.Eşimde artık spora gidebileyim diye elimden geleni yapaacakmış dün gittim bu günde gidicem ama regl oldum ve aşırı halsizlik ağrım var
Çok haklısın valla. Ama Elacigim in kocası gelmiş ondan yapmıştır ya mutlu o simdi:)E elacicegim23Hmavidag hadi bakalım görelim hamarat hanımları
Anacım sarma dolma börek hamur işi gibi şeylere harcadığınız zamanda ne işler biter ne sporlar yapılır onun yerine az kalorili basit şeyler yapın yiyin kilo da alınmamış olur. Valla ben en kolay neyse onu yiyorum bazen salatalık biber :)
Canım dün çok geç yatınca 11 buçukta kalktım kahvaltı faslindan sonra balkon (duvarlar dahil) masa ve sandalyeler iyice bulasik sungeriyle geçtim. Mutfağı topladim bulaşıklar i hallettim tezgahi da ama orta tezgah kaldı. Sonra oğlus öğle yemeği şimdi uyutuyorum. Benim elim çok yavaş ne yazikki. Sen çok güzel yapmışsın helal. :)Sağol canım benimne yaptın işlerine başladın mi yazmamışsın hiç. ben sabah once çamaşır serdim evi topladim hepsini süpürüp sildim toz aldim yemeğe başladım bulaşıklar duruyor tuvalet kaldi yemeğim pilavim kaldi yapılacak
Canım benim bildiğim 7 yasina kadar 7 dil öğrenebilir çocuklar. Çok güzel dusunmussun valla. Burdaki kresle re göre söyledim haklısın orası farklı. Umarım hepiniz için güzel olur. Çalışan Anne daha mutlu oluyorBu 300 ip, 60 puan olarak eklenmis zaten tabloya.
melita09 Tabloda iki tane 60 puanlik olarak yaptigin sporlar gorunuyor. Sondaki ceza da aldigin ceza, tolam puanindan dusuluyor.
Bizde bakici ve bir yakinin bakmasi secenekleri yok, ya ben, ya donusumlu, ya yarin ben yari kres, ya da tam kres gibi secenekler mevcut. Bakalim nasil olacak, aslinda dil ogrenmesi de gerek ama once turkceyi sokse de oyle mi gondersek, kafamda deli sorular.
Bence hergun ekside olman biraz az yemen biraz odem gitmesi olabilir ama her gun tartilmak demoralize etmiyorsa seni bir sakincasi yok.
Ya aslinda calisma derken doktoraya donucem. Ama sanirim sifirdan baslarim, yeni bir konu secmek vb. Nasil olur ben de bilmiyorum, is hayatina gore universite daha esnek olur gibi, is hayatinda da zaten eve geldim isi iste biraktim olmuyordu hic
Evet, iki yasina kadar evde olsa ve arada ben onu oyun gruplarina gotursem, kresten daha iyi olur sanirim ama buradaki sistem baya iyi, cok olumsuz da dusunmuyorum kresle ilgili. Kres olsa bile yarim gun dusunuyorum aslinda sabahtan gidip oglen uyku saatinde alip eve getirmek (kreste uyursa hasta olma ihtimali artar herhalde).
Emeklerin bosa gitmesin lutfen, sen gene de yaz canim, ne kadar kotu oldugunu dusunme obur turlu zaten ucu kacti diyip cig gibi buyutebilirsin sorunuBir de birgun kotuyse ve yazarsan ertesi gun mutlaka kafan daha dikkatli olur secimlerde.
Genelde spor amacli yuruyusleri puanliyorum, sadece gun icinde atilan adimlari degil (yani ev icinde, is yerinde tempolu olmayanlari saymioruz). Bunu yazdim bir dahakine belirt lutfen tempolu yuruyus mu diye...
Bu 300 ip, 60 puan olarak eklenmis zaten tabloya.
Ya yediklerimi yazmayayim dedim ama sanirim 60 puan az oldu. italyan ve hint mutfagi oldugu icin ben bu cezayi 100 yapayim.Arkadaslar,
Dun hem oglen hem aksam disarida yedim, menu paylasmadim. Hic uzatmadan kaptanimimorordek yormadan kendime bi 60 puan ceza yazdim. Cumaya eksi gelebilmek icin bugun ve yarin ekstra dikkat ediyorum.
sadece yarın yapabilirim sana arkadaş olmak için:)cuma cumartesi pazar eşlik edemem ama şehirdışında olacağım yarın için yanındayımbu arada yarın kabak detoksuna başlamak istiyorum. aslında az yemeye biraz alışıp öyle düşünüyodum. ama yağları hareket ettirmem gerektiğini hissettim. var mı benimle yapmak isteyen
Canim ben dun spor yaptim munumun altina yazmistim gormedin galibaTablonun son hali asagida. Takimca ben dahil sporlar cok kotu bu hafta (kollontai haric) hadi son 2 gun biraz hareket katalim hayatimiza.
uye Cuma Ctesi Pazar Ptesi Sali Cars Pers Ceza Sonuc A Asmii 0 0 0 265 265+ + + 3N Nurumcan94 105 240 -100 245+ + 2Hmavidag 0 0 0 0 0 -70 -70+ + + + + 5Leyl-i-fer 22,5 0 0 45 0 -30 37,5+ + - + + 4E elacicegim23 20 0 45 26,5 94,41667 -80 105,9167+ + + + + 5B bluuee 0 0ayvacicegi 87 0 0 100 0 -60 127+ + + + - 4A Ahsen59 0 0parkbyull + + + 0 0+ 1kollontai 115 110 120 120 465+ + + + 4Pembis Hayaller 0 0 0+ + 2Deniz ve Kum 0 0+ 1melita09 60 0 60 60 35 -110 105+ + - - + 3M mayis74 0 0 0 0 0+ + + + 4S_A 0 0 0+ + 2
Ne yapayım canım el mahkum esim çok seviyor pasta türü bu ara biraz yaparim ondan sonra dikkat ederim çok yapmam yani:)Tabiki oyle, el mahkum yapiyorum diyorsun anliyorum, benim demek istedigim yapip yememek yapmamaktan daha zor. Sen zoru basariyorsun canim
Aynen ya cok şükür :) esime çok duskunum ondan olsa gerek çok zor geçti Rabbim bir daha ayırmasın insaallahAslında çoook kafa dagitasim var anlatamam da bu haftasonu esim ailesinin yanına gidiyor yigeni oluyor :) Benim oğlus az hasta bulasmasin kuzuya o yüzden hafta sonu yalniziz oglumla yani 2 gün oğluma ayiricam o baya dağıtır kafamı. Yemeğe sarmiyorum aslında arkadasin kaç kere ikram ettiklerini yemedim az kirgindibu konuda. Korkum bu seker karbonhidrat bi yeyince hep istiyor vücut burdan bile belli zararları.
Gecmis olsun canim. Dukan a kesinlikle başlama derim dönüşü sadece kilo değil psikolojik te mahvediyor.
Çok haklısın valla. Ama Elacigim in kocası gelmiş ondan yapmıştır ya mutlu o simdi:)
Canım dün çok geç yatınca 11 buçukta kalktım kahvaltı faslindan sonra balkon (duvarlar dahil) masa ve sandalyeler iyice bulasik sungeriyle geçtim. Mutfağı topladim bulaşıklar i hallettim tezgahi da ama orta tezgah kaldı. Sonra oğlus öğle yemeği şimdi uyutuyorum. Benim elim çok yavaş ne yazikki. Sen çok güzel yapmışsın helal. :)
Canım benim bildiğim 7 yasina kadar 7 dil öğrenebilir çocuklar. Çok güzel dusunmussun valla. Burdaki kresle re göre söyledim haklısın orası farklı. Umarım hepiniz için güzel olur. Çalışan Anne daha mutlu oluyor
Anladim canim elim hızlı benim. Yemeğinde hallettim lavoboyuda yıkadım bulasik coktu hepsini yikadi m yeni namaz kıldım oturdum. Bence seninde elinin hızlanma vakti geldi çünkü bebekle zor oluyor. Bunun için saat tutabilirsin su kadar sürede şunu bitireceğim gibi dene bence:) işine yarar diye düşünüyorumAslında çoook kafa dagitasim var anlatamam da bu haftasonu esim ailesinin yanına gidiyor yigeni oluyor :) Benim oğlus az hasta bulasmasin kuzuya o yüzden hafta sonu yalniziz oglumla yani 2 gün oğluma ayiricam o baya dağıtır kafamı. Yemeğe sarmiyorum aslında arkadasin kaç kere ikram ettiklerini yemedim az kirgindibu konuda. Korkum bu seker karbonhidrat bi yeyince hep istiyor vücut burdan bile belli zararları.
Gecmis olsun canim. Dukan a kesinlikle başlama derim dönüşü sadece kilo değil psikolojik te mahvediyor.
Çok haklısın valla. Ama Elacigim in kocası gelmiş ondan yapmıştır ya mutlu o simdi:)
Canım dün çok geç yatınca 11 buçukta kalktım kahvaltı faslindan sonra balkon (duvarlar dahil) masa ve sandalyeler iyice bulasik sungeriyle geçtim. Mutfağı topladim bulaşıklar i hallettim tezgahi da ama orta tezgah kaldı. Sonra oğlus öğle yemeği şimdi uyutuyorum. Benim elim çok yavaş ne yazikki. Sen çok güzel yapmışsın helal. :)
Canım benim bildiğim 7 yasina kadar 7 dil öğrenebilir çocuklar. Çok güzel dusunmussun valla. Burdaki kresle re göre söyledim haklısın orası farklı. Umarım hepiniz için güzel olur. Çalışan Anne daha mutlu oluyor
Yok canım yemeğe vurmuyorum kendimi geçen gece uyuyabilmek için alkol almıştım hem kafa dagilsin diye kaptanım ona da dem vuruyor. Dun neler neler vardı da Okadar la bozdum. Benim kafa ben kendime ve oğluma dönünce toparlaniyor bu haftasonu 2miz in zaten. Çok sağol düşündüğün için. ..:)Ya yediklerimi yazmayayim dedim ama sanirim 60 puan az oldu. italyan ve hint mutfagi oldugu icin ben bu cezayi 100 yapayim.
Hmavidag hulyacim kafayi dagitmanin bin bir yolu var, illaki diyeti bozmana gerek yok. Uzun zamandir yapmadigin birsey yap, bir yerlere git vb.
Aynen ya cok şükür :) esime çok duskunum ondan olsa gerek çok zor geçti Rabbim bir daha ayırmasın insaallah
Amin canım Allah ayırmayı bidaha ve muhabbetini arttirsin ...Anladim canim elim hızlı benim. Yemeğinde hallettim lavoboyuda yıkadım bulasik coktu hepsini yikadi m yeni namaz kıldım oturdum. Bence seninde elinin hızlanma vakti geldi çünkü bebekle zor oluyor. Bunun için saat tutabilirsin su kadar sürede şunu bitireceğim gibi dene bence:) işine yarar diye düşünüyorum
Kendi kendine ceza yazan üyeler en sevdiklerimArkadaslar,
Dun hem oglen hem aksam disarida yedim, menu paylasmadim. Hic uzatmadan kaptanimimorordek yormadan kendime bi 60 puan ceza yazdim. Cumaya eksi gelebilmek icin bugun ve yarin ekstra dikkat ediyorum.
Hmm yani ne desem bilemedim :)Ya aslinda calisma derken doktoraya donucem. Ama sanirim sifirdan baslarim, yeni bir konu secmek vb. Nasil olur ben de bilmiyorum, is hayatina gore universite daha esnek olur gibi, is hayatinda da zaten eve geldim isi iste biraktim olmuyordu hic
Tablonun son hali asagida. Takimca ben dahil sporlar cok kotu bu hafta (kollontai haric) hadi son 2 gun biraz hareket katalim hayatimiza.
uye Cuma Ctesi Pazar Ptesi Sali Cars Pers Ceza Sonuc A Asmii 0 0 0 265 265+ + + 3N Nurumcan94 105 240 -100 245+ + 2Hmavidag 0 0 0 0 0 -70 -70+ + + + + 5Leyl-i-fer 22,5 0 0 45 0 -30 37,5+ + - + + 4E elacicegim23 20 0 45 26,5 94,41667 -80 105,9167+ + + + + 5B bluuee 0 0ayvacicegi 87 0 0 100 0 -60 127+ + + + - 4A Ahsen59 0 0parkbyull + + + 0 0+ 1kollontai 115 110 120 120 465+ + + + 4Pembis Hayaller 0 0 0+ + 2Deniz ve Kum 0 0+ 1melita09 60 0 60 60 35 -110 105+ + - - + 3M mayis74 0 0 0 0 0+ + + + 4S_A 0 0 0+ + 2
Su böreklerine bi 40 puan ceza yazalımSabah
1 yumurtadan omlet peynir zeytin domates
Öğle yemekhanede yedim
4 yemek kaşığı kadar tavuk döner
1 kase cacık
Ara
2 ince dilim su böreği (hastam getirmişti ayıp olmasın diye yedim)
Aksam
Ton balıklı salata
4 litre su
6000 adımmorordek ayvacicegi
BaşınızsağolsunGünaydınlar
Morördek kaptanım şimdide eşim aradı görevdeydi eşimin nenesi vefat etmiş 25 gündür yoğun bakımdaydı şimdi kozana gideceğiz bir kaç gün gelemeyiz ordan oğlanı okuldan alır gideriz birkaç gün öncede mersine üst komşunun nenesi vefat ettiği için gitmiştik ,haftaya daha iyi katılım sağlarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?