Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir kepçe çorba 1 dilim ekmek diye biliyorum ben

Yazalım valla bence de

:))) 2 tane 15 dk lik leslie yaptım bugün kaptanım daha hesaplamadim çıkarım insallah:)

İyi akşamlar Menum
Limonlu su
Kahve

Sabah yarım avakado
2 haşlanmış yumurta
Yarımşar salatalık domates kapya
Kibrit kutusu beyaz peynir

Öğle salata
2 köfte

Aksam: 1 bardak kefir
Ispanak yemeği
2 dilim tam buğday

Su 2lt
Spor 30 dk leslie (45p)
morordek hala artı olmamış kaptanım ya:)
@ayvacicegi bizim yüksek yaparken bi arkadas bebegi ve eşiyle gelirdi baba ile bebek vakit geçirirsin arada arkadaş emzirmeye çıkardı :)
parkbyull

ah o iki dilim tam buğday akşam olmasaymış muhteşem bir menüymüş yine çok iyi güzel bir beslenme ama keşke ekmeği akşam değil de öğlen ya da sabah yeseydin

menün güzel sporuna da bayıldım ..
umarım karışık tostun iki küçük dilim arasına dır.

günaydınlar..
bugün bana dua edin tahlil vereceğim öğlen gidip bakalım bakteriden kurtuldum mu..
hazır gitmişken tiroit şeker insülin direnci b , d vitamini magnezyum ne varsa bakılmasını rica e deceğim..
çölyak tahlilini de bizzat isteyeceğim..
bu devirde hasta olmadığı için sadece tahlil için hastaneye gidenlere tiksintiyle bakan doktorlar olunca insan bir çekiniyor haliyle

güncel kilom 65,5-65,2 arası hangisi doğru emin değilim..

dünkü menüme gelince..
dün birim olarak kahvaltı yaptık ben maydanoz roka yıkadım yumurta haşladım getirdim..
bir yumurta ,maydanoz,roka,bir simidin 1/5 i diyeceğim çeyrek bile değildi..bol zeytin ,şekersiz açık çay..

öğlen fazla tok idim yemedim..biraz kuru yemiş atıştırdım 4-5 fındık..

akşam..oğlum araba da kuruyemiş tabağımı açtırıp ağzıma bademleri sokunca akşam yemeği yiyesimde gelmedi oğlumun yemediği fırın tavuk parçalarını ağzıma attım..

su:3 litre

günaydın
çarşamba menüm
sabah bir yumurta baharatlayıp azıcık zeytin yağı ve süzme peynirle ezdim iki dilime yakın ekmek şekersiz çay
ara şekersiz kahve
kuru erik
öğle yumurta sahanı kadar çorba ve peynirli zeytinli yeşil salata
ara yoğurt zerdeçallı
kuru erik
akşam yemeğe gittik ezo çorba lebeni ve salataları yedim köfte ve etten aldım

2 litre limonlu su
100 yarım mekik
karışık bölgesel hareketler
morordek ayvacicegi parkbyull

ah o iki dilim tam buğday akşam olmasaymış muhteşem bir menüymüş yine çok iyi güzel bir beslenme ama keşke ekmeği akşam değil de öğlen ya da sabah yeseydin
2 gün önceki kaçamagim vardiya canım o yüzden carbonhidrat ve şeker çekiyordu ekmekle kurtaralım dedim canim:)
Hiç olmasa daha iyiydi kesinlikle:)

Bende yollardayım yapamıyorum iki gündür, yarın yine devam inşallah

Günaydınlar :)
ben çarşamba menümü paylaşayım
2,5 litre tarçın limon zencefilli su-1 filtre kahve-1 avuç leblebi
öğlen 1 ceviz lor peynir kuru kayısılı salata
arada 1 tarçınlı süt
17:00 bir avuç leblebi
19:30 lor peynirli baharatlı ıspanak

ben yarın kilo paylaşımı yapamayacağım yolda olacağım için
geçen hafta cuma 68,200
21.03.2019 perş. 66,800 fark 1,400 yarına bu rakam 1,700 kesin olurdu ama bu haftalık kısmet

haftasonu bir miktar artım olabilir 1 kg kadar ama pazartesi'den cuma gününe kadar bu 1 kg ı telafi ederim
haftaya cuma muhtemelen 66 olurum :)

bu arada sanırım menümün çok zayıf olmasından akşamları halsizlik oluyor spora başlayamadım

dün akşam yoğurt da yemedim zencefil zerdeçal ve tarçınlı

ara vermek için önümüzdeki hafta pazartesi günü menüme dahil edeceğim güzeller güzeli yoğurtumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…