- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.961
Aynen biraz azar işitmek lazımya menün çok berbat bile olsa yaz ,tam ekmek döner yedim de biz kızalım sen tekrar dikkat et ama yaz ,yazınca daha bir düzenli oluyor gerçekten
Bir kepçe çorba 1 dilim ekmek diye biliyorum benyemek öncesi ve sonrası tam tamına 1 kilo farketti....şunu sormak istiyorum. çorba dahi olsa bir ölçüsü olması gerekir mi.....ekmeksiz.... birde çorbada patates var......
gün içinde yediklerimden neyi gözden geçirmeliyim birde
Yazalım valla bence deKendi kendine ceza yazan üyeler en sevdiklerim
Hmm yani ne desem bilemedim :)
Benim annem olmasaydı ben bu yoğun tempoyu kaldıramazdım sanırım. Hoş, annem var diye eşim boşta geziyor, o olmasa belki eşim de elini taşın altına daha fazla koyardı.
Tez aşamasından mı devam edeceksin? Yani belki ilk zamanlar konuyu araştırma vs kısımlarında o kadar zor olmayabilir mi diye düsündüm. Sona doğru daha stresli çünkü, analizlerden ne çıkacak, nasıl yazacaksın, yetişecek mi vs vs binbir türlü sorun. 1 sene belki literatür araştırmasıydı, metodolojiyi tasarladımdı derken kreş çağına da gelebilir ve sonrasında da daha rahat edebilirsin.
Hmavidag artıya çıkmayı düsünüyor musun canım :))
Su böreklerine bi 40 puan ceza yazalımayvacicegi
:))) 2 tane 15 dk lik leslie yaptım bugün kaptanım daha hesaplamadim çıkarım insallah:)Kendi kendine ceza yazan üyeler en sevdiklerim
Hmm yani ne desem bilemedim :)
Benim annem olmasaydı ben bu yoğun tempoyu kaldıramazdım sanırım. Hoş, annem var diye eşim boşta geziyor, o olmasa belki eşim de elini taşın altına daha fazla koyardı.
Tez aşamasından mı devam edeceksin? Yani belki ilk zamanlar konuyu araştırma vs kısımlarında o kadar zor olmayabilir mi diye düsündüm. Sona doğru daha stresli çünkü, analizlerden ne çıkacak, nasıl yazacaksın, yetişecek mi vs vs binbir türlü sorun. 1 sene belki literatür araştırmasıydı, metodolojiyi tasarladımdı derken kreş çağına da gelebilir ve sonrasında da daha rahat edebilirsin.
Hmavidag artıya çıkmayı düsünüyor musun canım :))
Su böreklerine bi 40 puan ceza yazalımayvacicegi
Ben menünü beğenmedim yine çok karbonhidrat var. 20 puan ceza yazacağım bunaHayırlı geceler menümü yazayım
Sabah karisik tost domates salatalik cay
Öğle bir kac kaşık çorba 3 adet sarma
Aksam tavuk ızgara bol salata 1 kaşık pilav
Su 2.5 litre
Spor leslie 3 mil 300 ip atlama ve bol bol temizlik yaptımayvacicegi morordek parkbyull
ah o iki dilim tam buğday akşam olmasaymış muhteşem bir menüymüş yine çok iyi güzel bir beslenme ama keşke ekmeği akşam değil de öğlen ya da sabah yeseydinİyi akşamlar Menum
Limonlu su
Kahve
Sabah yarım avakado
2 haşlanmış yumurta
Yarımşar salatalık domates kapya
Kibrit kutusu beyaz peynir
Öğle salata
2 köfte
Aksam: 1 bardak kefir
Ispanak yemeği
2 dilim tam buğday
Su 2lt
Spor 30 dk leslie (45p)
morordek hala artı olmamış kaptanım ya:)
@ayvacicegi bizim yüksek yaparken bi arkadas bebegi ve eşiyle gelirdi baba ile bebek vakit geçirirsin arada arkadaş emzirmeye çıkardı :)
parkbyull
menün güzel sporuna da bayıldım ..Hayırlı geceler menümü yazayım
Sabah karisik tost domates salatalik cay
Öğle bir kac kaşık çorba 3 adet sarma
Aksam tavuk ızgara bol salata 1 kaşık pilav
Su 2.5 litre
Spor leslie 3 mil 300 ip atlama ve bol bol temizlik yaptımayvacicegi morordek parkbyull
Tamam kaptanim yaparim birazdanBen menünü beğenmedim yine çok karbonhidrat var. 20 puan ceza yazacağım bunaayvacicegi
Hayır maalesef normal tost her zaman böyle yiyorum sabah olduğu için galiba sıkıntı olmuyor haftada bir yiyorum zatenmenün güzel sporuna da bayıldım ..
umarım karışık tostun iki küçük dilim arasına dır.
2 gün önceki kaçamagim vardiya canım o yüzden carbonhidrat ve şeker çekiyordu ekmekle kurtaralım dedim canim:)ah o iki dilim tam buğday akşam olmasaymış muhteşem bir menüymüş yine çok iyi güzel bir beslenme ama keşke ekmeği akşam değil de öğlen ya da sabah yeseydin
Kaptanım yarın ne olur benim vücudu biliyorsun bugün 65.8 umarım yarında en kötü bu olur.:)Günaydınlar herkese
Bende yollardayım yapamıyorum iki gündür, yarın yine devam inşallahTablonun son hali asagida. Takimca ben dahil sporlar cok kotu bu hafta (kollontai haric) hadi son 2 gun biraz hareket katalim hayatimiza.
uye Cuma Ctesi Pazar Ptesi Sali Cars Pers Ceza Sonuc @Asmii 0 0 0 265 265+ + + 3@Nurumcan94 105 240 -100 245+ + 2Hmavidag 0 0 0 0 0 -70 -70+ + + + + 5Leyl-i-fer 22,5 0 0 45 0 -30 37,5+ + - + + 4E elacicegim23 20 0 45 26,5 94,41667 -80 105,9167+ + + + + 5@bluuee 0 0ayvacicegi 87 0 0 100 0 -60 127+ + + + - 4A Ahsen59 0 0parkbyull + + + 0 0+ 1kollontai 115 110 120 120 465+ + + + 4@Pembis Hayaller 0 0 0+ + 2@karabiber01 0 0+ 1melita09 60 0 60 60 35 -110 105+ + - - + 3M mayis74 0 0 0 0 0+ + + + 4@S_A 0 0 0+ + 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?