Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım zor bir karar etkili olmak istemem başka çıcuk düşünüyomusun onuda bilmiyorum ama yavrun bu yaşlara bi daha dönmiycek sende öyle,kreş içinde çok küçük en azından derdini anlatabikmeli yani en az 3,
İşe dönüceksende yardım alman şart oda evde olursa daha iyi olur bence
Ben seni duygularına yenilmeyen kararlı biri gibi tanıdım herkes farklı tabi ben iş hayatımı evlenirken bıraktım çocuklar oluncada dönemedim kimseye güvenemedim çünkü,artık büyüdüler farklı bi işte tekrar başlamak istiyorum ihtiyaç var kısmet fikrimi söylemek istedim

Kaptanım yarın ne olur benim vücudu biliyorsun bugün 65.8 umarım yarında en kötü bu olur.:)
Şu an bile artıdasın yani
Of insallah bünyen bizi şaşırtır ve daha eksi olursun
4 çeşit ikram tabagının yarısında bence kaçamaklar da vardı gibi hissettim :) Yine ceza geliyor öyleyse 30 puan ayvacicegi

Ya bu hafta çok ceza yazdım. Menüler kötüydü. Lütfen bugunku menülerinize dikkat edin yarın cuma. Böyle oldugu icin de yarından çok ümitsizim
Diyet grubundasınız hanımlar, tekrar hatırlatayım. Sarma börek tatlı yiyecekseniz nasıl kilo vereceksiniz acaba?

="morordek kaptanım inanın çok güzel bir eksi için çok çaba sarfettim çok çok çok az yedim ama şöyle de bir dezavantajım var direnç kilolarına hiç yemesem de gitmiyor yarın kilo bildirimi yapamayacağım bu haftaki -1400 kg mı size ithaf ediyorum. Yarın kesin -1700 olur ama yazamayacağım.

Aslında sevinecek yazdım kaptanım adetim nerdeyse 1 ay gecikti odem çok yani bugün detoks yapicam bence - gelirim min. 5 kilo odem vardır bende:)))

morordek kaptanim acikcasi beni dislarsiniz diye tamamen takimdan cikmak istemistim ve sanirim oyle oldu menume yorum yok yada ben burda degilmisim gibi davraniyosunuz sanki kendi kendime konusuyorum cok ozur dilerim takimdan ayrilmak istiyorum belki diyet gunluklerine bi goz atarim

Canım ben kendimi yorumluycak kadar kıdemli görmüyorum o ayrıda senin menüler benden daha iyi yani akşam yemiyosu galiba kaptanlarımızda yoğun biliyosun akşam yazmışsın yorumlarlar müsait olunca,anca ceza yazmaya kaçıyolar

Çok güzel vermişsin mayıscım tebrik ederim gercekten
Zaten menülerin de hep güzeldi, aynen devam

Aslında sevinecek yazdım kaptanım adetim nerdeyse 1 ay gecikti odem çok yani bugün detoks yapicam bence - gelirim min. 5 kilo odem vardır bende:)))
Hadi insallah bakalım :))
Canım ben buradaki güzel buldugum menülere ekstra yorum yapmıyorum farkındaysan. Yani sürekli devam eden hatta listede olan bir üyemiz de gayet sağlıklı ve güzel bir menü paylaşmışsa sadece begen butonuna basıyorum. Ama kaçamak varsa ona özel ceza yazıyorum. Sen de buraya yazmadıgın günlerde ipin ucunu kacırdıgını yazmıstın ama ben senin motivasyonunu bozmaması icin o günlere bilerek ceza yazmadım. Tekrar toparlarsın diyerek... Sonraki yazdıgın menüler de gayet iyiydi. Haklısın belki hassas bir durum yaşadıgımız icin sana özel yorumda bulunmalıydım. Böyle düsünecegin hiç aklıma gelmemisti. Ki geri döndügünde ne kadar sevindigimi yazmıstım.
Tekrar söylüyorum seni dışlamak gibi bir niyetimiz yok, asla olamaz. Buradaki herkes icin gecerli bu. Burada devam etmeni isterim ancak kendini nasıl iyi hissedecegini düsünüyorsan öyle yap. Bu sekilde sürekli ısrar edip seni zorla tutuyormus izlenimine kapılıyorum ben de, cunku hic aklıma gelmeyen sebeplerden ben ayrılıyorum yazıyorsun. Sadece üzülüyorum bu duruma...

Canim simdiden geçmiş olsun insaallah hepsi temiz cikar

Kaptanim banada bu hafta ceza yazdın çok. Ben genelde hamur isi tatli yemedim bu aksam ne olur bilemiyorum tabi benim sorunum galiba çok karbonhidratli besleniyorum alışacağım ama zamanla inanıyorum kendime. Bide bu hafta gerçekten kendimden daha umutluyum nedense yarın insaallah ekşi gelirim. Dürüst olmak gerekirse en çok bu hafta yedim dolu dolu ama sporda yaptım bakalım yarın göreceğiz sonuçları :)

maşallah maşallah kaşın
canım menülere beni etiketlersen yorumlayabilirim ben yorumlamamdan rahatsız olanlar etiketlemesin yorum yapmayayım demiştim sakın öyle düşünme olur mu

Pembe hayaller gitme bencede benim gibi sürekli dalgalanmalar yaşayan diyet mantığına tam giremeyenler yuzunden ( bi ben öyleyim gibi de geliyor) senin gibi güzel ilerleyenlere yorum zamanı kalmıyor galiba . Biraz ilgi calmisim kendi adıma. Bence bi kere daha düşün.

Hadi inşallah geçmiştir tahlillere düzgün çıkar canım dualarimiz seninle

Arkadaşlar birşey danışacağım size ozellikle kaptanim sana. Şimdi bugün çok yakınımın nişanı var bu aksam ve baklava var tatlı ne yapacagim bilmiyorum fikir verin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…