Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya arkadaşlar bazılarınızın menülerini görünce öyle bir heves geliyoki yapıyorum da.. diyorum bak hic ekmek yememiş yada akşam güzel beslenmiş . yeni başladım zaten....kaçamak yapan arkadaşlar ben dahil..acaba bende yapsammı ceza öder yerim diyorum. sonra da düşünüyorum...sadece boğazdan geçene kadar mutlu oluyosun geçtikten sonrası pişmanlık şişkinlik ve kilolar......vazgeçmeye çalışıyorum. demek istediğim kaçamakları en dibe indirgeyelimmmm. hafta sonu yaptığım kaçamakların cezasını çekiyorum...harcadığım emeğe acıyorummm.

bacım çok politiksin ha
ne var o ikram tabağında hele önce dört çeşidi say bana
Valla iyi niyetimden yazmadım kimsenin canı çekmesin diye 1_2 aydır gündüz misafiri almıyodum mecbur yaptık diyet tarifler değil malesef

su içmeyi hiç sevmiyorum bir ay su içmesem aklıma gelmez
Su içmeden diyet olmuyo maalesef suyla atıyoruz yağları çünkü,içinde zencefilde varsa güzel tercih bende biara yapıyodum ve veriyodum ama ben zencefili fazla tüketemiyorum dokunuyor aynı şekilde yoğurtun içindedegüzel etki ediyor Mayıs ın yaptığı gibi

Bende yapıyorum zencefil zerdeçal güzel oluyo

Hadi bakalım öyle diyorsan öyle olur umarım ki :)
Sen geçen hafta nerde yanlış yapıyorum diye sormuştun ben de o yüzden karbonhidratı fazla görünce hatanı yüzüne vurmak istedim
Çok teşekkürler :) ben bir boğa burcuyum beynimi kitlediğim an değil ekmek yemek kokusunu bile almak istemem:) sevgiler
Boğa burcu yemeye düşkün olur derler oğlumdan biliyorum ben de :) ama aynı zamanda da inatçılar değil mi :)
Arkadaşlar birşey danışacağım size ozellikle kaptanim sana. Şimdi bugün çok yakınımın nişanı var bu aksam ve baklava var tatlı ne yapacagim bilmiyorum fikir verin bana
Persembe akşamı olduğu icin yemeyeceksin

Keçi inadı hafif kalır yemek yemekteki ısrarı yememekte de vardırsaçımı kısacık kestirdim gramajım azalsın diyetatile gidiyorum açık büfede kontrollü nasıl beslenilir onu araştırdım

Dün:
Sabah: 50 gr müsli, 200ml süt, 1 avuç kaju
Öğle: 1 avokado, peynirli 1 yumurtadan omlet, 3 yk kahvaltılık salça, 2 dilim ekmek,1 tatlı kaşığı tereyağ
Ara: 4 kuru kayısı, 1 avuç kaju
Akşam: cacık, 5 yk nohut yemeği, 3 yk pilav (nohutu yedim doymayınca pilavdan aldım )
Su: 1 litre
Spor yok
Bugün:
Sabah: 2 yk çökelek peyniri, 2 yk fıstık ezmesi, yarım Avokado
Ara: kahve, 1 tane bisküvi (yine bebek etkinliğine gittik)
Öğle: 200gr yoğurt, 1 elma,1 avuc ceviz, 1 kucuk buharda pismis havuc,1/2 buharda pismis patates (bebekten kalan), 3 küçük mısır pufu
Aksam: fırında balık (100gr), 7 küçük sebze topu, 1 dilim ekmek
Su: 1 litre
Spor: 17389 adım tempolu yürüyüş

Bu hafta spor yapamadim, menuler salıya kadar cok iyi degilse de fena değildi . Sali günü dışarıda yedim, çokça ve karbonhidrat ağırlıklı olduğu için hemen şişirdi. Ertesi gün ekstra dikkat edeyim diyerek başladım ama akşama doğru sürekli açlık hissettim. Bugün de cezamı yapmak için yürüdüm ama menü pek parlak değil yine, bebeğe elle yemeyi öğretmek için buharda patates havuç filan yaptım.

Bakalım yarın durum ne olacak, bu şişliği birkaç güne indiririm ama cuma öncesi kötü oldu, sanırım diyet serüvenimde kötü anlardan birini yaşıyorum.

Arkadaşlar birşey danışacağım size ozellikle kaptanim sana. Şimdi bugün çok yakınımın nişanı var bu aksam ve baklava var tatlı ne yapacagim bilmiyorum fikir verin bana
YEMEEEE ... atta canım bol bol göbek at kacamagı bosver spor yapmıs bile olursun. yarın pişmanlık yasıyacagına kendinle gurur duyarsın

kacamaga en cok laf eden bendim biara haklısın canım bende bozdum toparlamak lazım sporla birlikte
su içmeyi hiç sevmiyorum bir ay su içmesem aklıma gelmez
bende öyleyim am cok zara vermişiz yıllarca kendimize
bebeginde coook eglenceli zamanlardasın canım:)
bu hafta grupcak parlak degiliz galiba. hepimizde bi şişlik bi odem. yarından Allah kerim.ama bu durumu haftaya lehimize kullanalım bence . haftaya felaket kilo verebiliriz.
birde bişey danısmak istiyorum morordek kaptanım sanada soruyorum. simdi normalde haftada 3 gun spor yapmamız lazım ya (biliyorum bu konuda en tembel benim) acaba diyorum 3 gün spor yapmayana da bi ceza mı kesilse

Bence mümkün. Ayvacicegi yarın haftalık listeyi paylaşır, duruma göre öyle bir ceza da kesebilirim. Hatta eskiden artı gelenlere de artı geldikleri yüzde puanı kadar ceza kesiyordum. Yarın belki bunu da uygulamaya koyarım. Örneğin %0.60 artı gelen olduysa 60 puan ceza gibi..

Merhabalar
Menüm sabah
1 yumurta domates salatalık peynir zeytin
Öğle
2 yemek kaşığı et yemeği 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
Aksam
4 yemek kaşığı etli kurufasulye 1 büyük bardak cacık
4 litre su
10200 civarı adim

Gunaydinn herkese çok hastayim maalesef sanirim diyet birazgüçsüz bıraktı ama duraksama donemindeyim veremiyorum maalesef hâlâ şeker ve hamur işi diyetime devam ediyorum 40 günü bitirecegim ve bu konuda cok kararliyim kilo veremesemde demoralize olmak istemiyorum elbet gidecek aslinda dün daha fazla eksi gördüm ama serum yedim sonrasi da sanirim biraz etkiledi akşam da cok az kabak ve yeşil fasulye yemiştim ama neyse kısmet diyelim insallah haftaya daha cok gider.. Duraklama döneminde tavsiye edeceginizbir şey varsa alabilirim..
Kilom 73 sadece 200 gr verebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…