Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlar
perşembe menüm
sabah iki haslanmış yumurtu peynir 1 bardak ilik su
ara elma
öğle kabak detoks karışımı (iki kabak iki kaşık yoğurt ceviz 2 tane dere otu baharat)
ara elma
akşam kabak
2 litreden fazla su limonlu
4000 adım

birde çarşamba 100 yarım mekik

kilom:79,1

süper olur

Canimcim hazir seni bulmuşken kesin yasamissindir cok dikkat ediyorumm ama durmuş kilom yaa ne yapsam
duran kilo için ya günü birlik bir şaşırtmaca yapacaksın kalorili gıdalarla bir öğün geçirmek gibi ya da bol su içip hareketi arttırıp bir on onbeş gün bekleyeceksin canım...benim iki ay durduğu bile olmuştu .

40 gün boyunca kalorili yiyemem sonra 3 gün sasirticam daha 3 haftam var bekleyeyim o zaman çok yavaş gidiyor benim ya onu farkettim..

canım serum tuzlu su zaten şişirmiştir

oy oy oy cok gecmis olsun, oyle birseyi kimse istemez ama ufak bebeklerde olabiliyormus isirma vb.
Canim ben dun spor yaptim munumun altina yazmistim gormedin galiba
afedersin gozden kacmis ekledim hemen.
"karışık bölgesel hareketler" sayi veya sure belirtebilrsen puanlarim

evde yardim mumkun degil ama belki esimle donusumlu bakabiliriz.,..

ben spor puanlarini hizlica toplarken seninki gozden kacmis, nurumcanin puanini da hulyaya yzmisim. kisisel birsey yok, lutfen oyle dusunme.

sorma cok eglenceli, bir de disleri ciksa .saka bir yana cok zorlanan anneler gordum, sans tamamen sanirim.
100 yarim mekik menude yazmissin, bu ona ek mi, yani toplam 200mu?

yok canım yazmışım bende farkettim. sadece 100 canım

Sabah tartildim, sonuc parlak olmayinca bebegi emzirdim. Birsey yiyip icmeden disari ciktim yuruyuse. Amacim takima en az zarar vermek.. O nedenle kilo bidirimim biraz gecikecek. Umarim takimin kalani iyi durumdadir...

Sabah tartildim, sonuc parlak olmayinca bebegi emzirdim. Birsey yiyip icmeden disari ciktim yuruyuse. Amacim takima en az zarar vermek.. O nedenle kilo bidirimim biraz gecikecek. Umarim takimin kalani iyi durumdadir...
Süpersin ben dün fazla birşey yemeyince sabah çok acıktım dayanamadim yoksa bende biraz geç tartılıyorum

O nasil kırılacak ki
öncelikle kan vermen lazım benim insülin direncim çok yüksekti kırdım çok şükür fazla kilolarım gitti sağlıklı beslenerek ..
eğer direncin yüksekse glifor tarzı bir hap kullanman gerekecek bu sana yardımcı olacak..
intermitted fasting yapmanı tavsiye ederim yani 8-16 düzeni ekmeksiz şekersiz beslenme ..

sabah 10:00 gibi kahvaltını yapacaksın
bol su içeceksin akşam 16:30-17:00 gibi de akşam yemeğini yiyeceksin ..
emek yeme doyana kadar ye ama pirinç ve makarnadan da uzak dur..
bak çatır çutur geçer kiloların hızlıca düşmeye devam eder..
canın tatlı mı istiyor benim kankam hurma,1 ya da 3 hurma yiyince tatlı isteğim gidiyor aynı zamanda türk kahvesi yanına da hurma kakaoya bulanmış hurma ya da kayısı da ciddi tatlı bastırıcı

Zaten öğlen yemiyorum bi sabah bi akşam ama aralarda atistiryorum kuru meyve yada kayisi falan.. uzun zamandir pirinç makarna patates ve ekmeği keseli yaklaşık 1 yildir nerdeyse yemiyorum arada hamur işi börek tatli kacamagim oluyordu ama şu 1 aydir kacamaksiz ilerliyorum yine de veremiyorum maaalesef.. bi diyetisyene gidecegim bakalimm

Art gelen cezası da güzelmiş valla
Ben çok eglenmistik umarım sizinde eğlenceli geçer canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…