- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.021
Canimcim hazir seni bulmuşken kesin yasamissindir cok dikkat ediyorumm ama durmuş kilom yaa ne yapsam
süper olurBence mümkün. Ayvacicegi yarın haftalık listeyi paylaşır, duruma göre öyle bir ceza da kesebilirim. Hatta eskiden artı gelenlere de artı geldikleri yüzde puanı kadar ceza kesiyordum. Yarın belki bunu da uygulamaya koyarım. Örneğin %0.60 artı gelen olduysa 60 puan ceza gibi..
duran kilo için ya günü birlik bir şaşırtmaca yapacaksın kalorili gıdalarla bir öğün geçirmek gibi ya da bol su içip hareketi arttırıp bir on onbeş gün bekleyeceksin canım...benim iki ay durduğu bile olmuştu .Canimcim hazir seni bulmuşken kesin yasamissindir cok dikkat ediyorumm ama durmuş kilom yaa ne yapsam
40 gün boyunca kalorili yiyemem sonra 3 gün sasirticam daha 3 haftam var bekleyeyim o zaman çok yavaş gidiyor benim ya onu farkettim..duran kilo için ya günü birlik bir şaşırtmaca yapacaksın kalorili gıdalarla bir öğün geçirmek gibi ya da bol su içip hareketi arttırıp bir on onbeş gün bekleyeceksin canım...benim iki ay durduğu bile olmuştu .
canım serum tuzlu su zaten şişirmiştirGunaydinn herkese çok hastayim maalesef sanirim diyet birazgüçsüz bıraktı ama duraksama donemindeyim veremiyorum maalesef hâlâ şeker ve hamur işi diyetime devam ediyorum 40 günü bitirecegim ve bu konuda cok kararliyim kilo veremesemde demoralize olmak istemiyorum elbet gidecek aslinda dün daha fazla eksi gördüm ama serum yedim sonrasi da sanirim biraz etkiledi akşam da cok az kabak ve yeşil fasulye yemiştim ama neyse kısmet diyelim insallah haftaya daha cok gider.. Duraklama döneminde tavsiye edeceginizbir şey varsa alabilirim..
Kilom 73 sadece 200 gr verebildim
insülin direncin olabilir benim vardı krıılınca düşmeye başladı kilolar40 gün boyunca kalorili yiyemem sonra 3 gün sasirticam daha 3 haftam var bekleyeyim o zaman çok yavaş gidiyor benim ya onu farkettim..
Ondan olabilir bence de dün sabah 72 yi gördüm çünkü.. şu 6 lari görmek istiyorum da neyse görürüm elbet birakmamaya kararliyim zatencanım serum tuzlu su zaten şişirmiştir
O nasil kırılacak kiinsülin direncin olabilir benim vardı krıılınca düşmeye başladı kilolar
oy oy oy cok gecmis olsun, oyle birseyi kimse istemez ama ufak bebeklerde olabiliyormus isirma vb.ayvacicegi canım bende oğlumu iki yaşına bir iki ay kala kreşe vermiştim. hergün geldiğinde kafası bir tarafları başka çocuklar tarafından ısırılmış olarak geliyodu. ne yediğini yada yediğini bilmiyordum. eve geldiğinde ekmeğe saldırırdı. çok kötü günlerdi tayini memlekete istedim.birde ilk kreşe başlayan çocuklar sürekli hastalanır.. kızımda ise ücretsiz izin aldım bir buçuk yaşında iken işe başladım. bende bakıcıya karşıyım tanımadığım kişilere yani....kızıma eşimin kuzeni bakıyo...yapabiliyorsan bir yıl daha bebişinle vakit geçir. zaman çabuk geçiyor. bir bakıyorsunki büyümüşler. özlem duyuyorsun bebekliğine
afedersin gozden kacmis ekledim hemen.Canim ben dun spor yaptim munumun altina yazmistim gormedin galiba
"karışık bölgesel hareketler" sayi veya sure belirtebilrsen puanlarimgünaydın
çarşamba menüm
sabah bir yumurta baharatlayıp azıcık zeytin yağı ve süzme peynirle ezdim iki dilime yakın ekmek şekersiz çay
ara şekersiz kahve
kuru erik
öğle yumurta sahanı kadar çorba ve peynirli zeytinli yeşil salata
ara yoğurt zerdeçallı
kuru erik
akşam yemeğe gittik ezo çorba lebeni ve salataları yedim köfte ve etten aldım
2 litre limonlu su
100 yarım mekik
karışık bölgesel hareketler
morordek ayvacicegi parkbyull
evde yardim mumkun degil ama belki esimle donusumlu bakabiliriz.,..Canım zor bir karar etkili olmak istemem başka çıcuk düşünüyomusun onuda bilmiyorum ama yavrun bu yaşlara bi daha dönmiycek sende öyle,kreş içinde çok küçük en azından derdini anlatabikmeli yani en az 3,
İşe dönüceksende yardım alman şart oda evde olursa daha iyi olur bence
Ben seni duygularına yenilmeyen kararlı biri gibi tanıdım herkes farklı tabi ben iş hayatımı evlenirken bıraktım çocuklar oluncada dönemedim kimseye güvenemedim çünkü,artık büyüdüler farklı bi işte tekrar başlamak istiyorum ihtiyaç var kısmet fikrimi söylemek istedim
ben spor puanlarini hizlica toplarken seninki gozden kacmis, nurumcanin puanini da hulyaya yzmisim. kisisel birsey yok, lutfen oyle dusunme.morordek kaptanim acikcasi beni dislarsiniz diye tamamen takimdan cikmak istemistim ve sanirim oyle oldu menume yorum yok yada ben burda degilmisim gibi davraniyosunuz sanki kendi kendime konusuyorum cok ozur dilerim takimdan ayrilmak istiyorum belki diyet gunluklerine bi goz atarim
kacamaga en cok laf eden bendim biara haklısın canım bende bozdum toparlamak lazım sporla birlikte
bende öyleyim am cok zara vermişiz yıllarca kendimize
bebeginde coook eglenceli zamanlardasın canım:)
bu hafta grupcak parlak degiliz galiba. hepimizde bi şişlik bi odem. yarından Allah kerim.ama bu durumu haftaya lehimize kullanalım bence . haftaya felaket kilo verebiliriz.
birde bişey danısmak istiyorummorordek kaptanım sanada soruyorum. simdi normalde haftada 3 gun spor yapmamız lazım ya (biliyorum bu konuda en tembel benim) acaba diyorum 3 gün spor yapmayana da bi ceza mı kesilse
100 yarim mekik menude yazmissin, bu ona ek mi, yani toplam 200mu?günaydınlar
perşembe menüm
sabah iki haslanmış yumurtu peynir 1 bardak ilik su
ara elma
öğle kabak detoks karışımı (iki kabak iki kaşık yoğurt ceviz 2 tane dere otu baharat)
ara elma
akşam kabak
2 litreden fazla su limonlu
4000 adım
birde çarşamba 100 yarım mekik
kilom:79,1
yok canım yazmışım bende farkettim. sadece 100 canımoy oy oy cok gecmis olsun, oyle birseyi kimse istemez ama ufak bebeklerde olabiliyormus isirma vb.
afedersin gozden kacmis ekledim hemen.
"karışık bölgesel hareketler" sayi veya sure belirtebilrsen puanlarim
evde yardim mumkun degil ama belki esimle donusumlu bakabiliriz.,..
ben spor puanlarini hizlica toplarken seninki gozden kacmis, nurumcanin puanini da hulyaya yzmisim. kisisel birsey yok, lutfen oyle dusunme.
sorma cok eglenceli, bir de disleri ciksa.saka bir yana cok zorlanan anneler gordum, sans tamamen sanirim.
100 yarim mekik menude yazmissin, bu ona ek mi, yani toplam 200mu?
Süpersin ben dün fazla birşey yemeyince sabah çok acıktım dayanamadim yoksa bende biraz geç tartılıyorumSabah tartildim, sonuc parlak olmayinca bebegi emzirdim. Birsey yiyip icmeden disari ciktim yuruyuse. Amacim takima en az zarar vermek.. O nedenle kilo bidirimim biraz gecikecek. Umarim takimin kalani iyi durumdadir...
öncelikle kan vermen lazım benim insülin direncim çok yüksekti kırdım çok şükür fazla kilolarım gitti sağlıklı beslenerek ..O nasil kırılacak ki
Zaten öğlen yemiyorum bi sabah bi akşam ama aralarda atistiryorum kuru meyve yada kayisi falan.. uzun zamandir pirinç makarna patates ve ekmeği keseli yaklaşık 1 yildir nerdeyse yemiyorum arada hamur işi börek tatli kacamagim oluyordu ama şu 1 aydir kacamaksiz ilerliyorum yine de veremiyorum maaalesef.. bi diyetisyene gidecegim bakalimmöncelikle kan vermen lazım benim insülin direncim çok yüksekti kırdım çok şükür fazla kilolarım gitti sağlıklı beslenerek ..
eğer direncin yüksekse glifor tarzı bir hap kullanman gerekecek bu sana yardımcı olacak..
intermitted fasting yapmanı tavsiye ederim yani 8-16 düzeni ekmeksiz şekersiz beslenme ..
sabah 10:00 gibi kahvaltını yapacaksın
bol su içeceksin akşam 16:30-17:00 gibi de akşam yemeğini yiyeceksin ..
emek yeme doyana kadar ye ama pirinç ve makarnadan da uzak dur..
bak çatır çutur geçer kiloların hızlıca düşmeye devam eder..
canın tatlı mı istiyor benim kankam hurma,1 ya da 3 hurma yiyince tatlı isteğim gidiyor aynı zamanda türk kahvesi yanına da hurma kakaoya bulanmış hurma ya da kayısı da ciddi tatlı bastırıcı
Art gelen cezası da güzelmiş vallaBence mümkün. Ayvacicegi yarın haftalık listeyi paylaşır, duruma göre öyle bir ceza da kesebilirim. Hatta eskiden artı gelenlere de artı geldikleri yüzde puanı kadar ceza kesiyordum. Yarın belki bunu da uygulamaya koyarım. Örneğin %0.60 artı gelen olduysa 60 puan ceza gibi..
Ben çok eglenmistik umarım sizinde eğlenceli geçer canimoy oy oy cok gecmis olsun, oyle birseyi kimse istemez ama ufak bebeklerde olabiliyormus isirma vb.
afedersin gozden kacmis ekledim hemen.
"karışık bölgesel hareketler" sayi veya sure belirtebilrsen puanlarim
evde yardim mumkun degil ama belki esimle donusumlu bakabiliriz.,..
ben spor puanlarini hizlica toplarken seninki gozden kacmis, nurumcanin puanini da hulyaya yzmisim. kisisel birsey yok, lutfen oyle dusunme.
sorma cok eglenceli, bir de disleri ciksa.saka bir yana cok zorlanan anneler gordum, sans tamamen sanirim.
100 yarim mekik menude yazmissin, bu ona ek mi, yani toplam 200mu?
Aaa canım ben şok aynıyiz suan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?