- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.041
Çok geçmiş olsun canım. Sen bi toparlanip kafana koydunmu değil 6 lari 5 leri bile görürsün senGunaydinn herkese çok hastayim maalesef sanirim diyet birazgüçsüz bıraktı ama duraksama donemindeyim veremiyorum maalesef hâlâ şeker ve hamur işi diyetime devam ediyorum 40 günü bitirecegim ve bu konuda cok kararliyim kilo veremesemde demoralize olmak istemiyorum elbet gidecek aslinda dün daha fazla eksi gördüm ama serum yedim sonrasi da sanirim biraz etkiledi akşam da cok az kabak ve yeşil fasulye yemiştim ama neyse kısmet diyelim insallah haftaya daha cok gider.. Duraklama döneminde tavsiye edeceginizbir şey varsa alabilirim..
Kilom 73 sadece 200 gr verebildim
Ayvacicegim uzman kendini ben ilk defa bu haline denk geldim bak.emzirdim in için belki bebeğinin ihtiyacı olan besinleri çekmiştir canın. Anne sütü hep bebek ihtiyacına göre değişiyor ya. Bu hafta bebeğine calismistim öyle düşün.Sabah tartildim, sonuc parlak olmayinca bebegi emzirdim. Birsey yiyip icmeden disari ciktim yuruyuse. Amacim takima en az zarar vermek.. O nedenle kilo bidirimim biraz gecikecek. Umarim takimin kalani iyi durumdadir...
Oo hayırlı olsun canım iyi eğlenceler.ah kızlar ah kızlar annem geldi kilo veremedim sabitim kusura bakmayın lütfen yarın da diş buğdayı var Hazırlık yapıyoruz buralara dönücem hızlı bi sekilde
TebriklerEvet bu hafta nasıl oldu bende anlamadim en çok bu hafta yemiştim halbuki kaptanim. Geçen hafta kilom 66.1 bu hafta 65.1 tam bir kilo girmiş çok mutluyum
Tebrikler
Aaa canım ben şok aynıyiz suan:)
Anaaa en uyumlu rakip biziz ya :) 1 kilo vermeni apayrı mutlu oldum Tebrikler canım. Ozaman nn bide yarışma zamanı 2 mız arasında 2. Gelen 37 dk kardiyo yapsın aşırı yoran bi site var gözüm hep korkuyor kan ter içinde kalmıştım. Ne dersin :)Evet bu hafta nasıl oldu bende anlamadim en çok bu hafta yemiştim halbuki kaptanim. Geçen hafta kilom 66.1 bu hafta 65.1 tam bir kilo girmiş çok mutluyum
Gunaydinn herkese çok hastayim maalesef sanirim diyet birazgüçsüz bıraktı ama duraksama donemindeyim veremiyorum maalesef hâlâ şeker ve hamur işi diyetime devam ediyorum 40 günü bitirecegim ve bu konuda cok kararliyim kilo veremesemde demoralize olmak istemiyorum elbet gidecek aslinda dün daha fazla eksi gördüm ama serum yedim sonrasi da sanirim biraz etkiledi akşam da cok az kabak ve yeşil fasulye yemiştim ama neyse kısmet diyelim insallah haftaya daha cok gider.. Duraklama
döneminde tavsiye edeceginizbir şey varsa alabilirim..
Geçmiş olsun canım bence bir gün et ve meyve ağırlıklı beslen hem bünyen şaşırır hemde gerekli enerji ve takviyeyi alırsın yinede sen bilirsin
varlığınız yeter....artıysak sizinle artı olalım ...birlik olup haftaya birinciliğe oynarız...Arkadaşlar
Kilom 51.7 Maalesef 500gram artıdayım.
51.2/51.7/-0.5/%-0.98
Herkesten çok özür diliyorum. Tamamen benim seçimlerimle ilgili bir durum bu. Pazartesi zaten ekside değilken salı günü dışarıda yedim iki öğün ve gelmişken yiyeyim sonraki iki gün telafi ederim dedim ama sonra onu da yapamadım.
Takımı çok zor durumda bıraktım farkındayım. Ceza bekliyorum. Zaten herhalde bu yüzdeyle bireyselde sonuncu olurum o utanç da bana yeter. Kilo vermede iki hafta geriye gittim.
kilolarımız yakınmış....yarışalımmmıEki Görüntüle 2248976
Günaydınlar takımım
morordek parkbyull ayvacicegi
Su 3 lt yazmayı unutmuşum sporu zaten yazmıştım 1.5 saat yürümüştüm
Kilom: 80.3 (500 gr vermişim)
Canim bilmiyorum ki dediğini araştırayım nasıl birşey yapabileceğim birşey se tabiki olur. Bu arada sen ne kadar vermişsin canım. Suan tam rakip olduk seninle:)Anaaa en uyumlu rakip biziz ya :) 1 kilo vermeni apayrı mutlu oldum Tebrikler canım. Ozaman nn bide yarışma zamanı 2 mız arasında 2. Gelen 37 dk kardiyo yapsın aşırı yoran bi site var gözüm hep korkuyor kan ter içinde kalmıştım. Ne dersin :)
Yarışmak deyince gözüm korktukilolarımız yakınmış....yarışalımmmı
Çok sağol canım hiç birakmam hastalik falan kesmez beni ama veremiyorum elbet kırılacak ama bakalim ne zamanÇok geçmiş olsun canım. Sen bi toparlanip kafana koydunmu değil 6 lari 5 leri bile görürsün sen
Ayvacicegim uzman kendini ben ilk defa bu haline denk geldim bak.emzirdim in için belki bebeğinin ihtiyacı olan besinleri çekmiştir canın. Anne sütü hep bebek ihtiyacına göre değişiyor ya. Bu hafta bebeğine calismistim öyle düşün.
Oo hayırlı olsun canım iyi eğlenceler.
Estağfurullah hepimize oluyo sen telafi edersin eminim rahat ol benceArkadaşlar
Kilom 51.7 Maalesef 500gram artıdayım.
51.2/51.7/-0.5/%-0.98
Herkesten çok özür diliyorum. Tamamen benim seçimlerimle ilgili bir durum bu. Pazartesi zaten ekside değilken salı günü dışarıda yedim iki öğün ve gelmişken yiyeyim sonraki iki gün telafi ederim dedim ama sonra onu da yapamadım.
Takımı çok zor durumda bıraktım farkındayım. Ceza bekliyorum. Zaten herhalde bu yüzdeyle bireyselde sonuncu olurum o utanç da bana yeter. Kilo vermede iki hafta geriye gittim.
ayvacicegi kollontai
Kızlar benim kilom daha çok üst bacak ve karın bölgemde yerde spor yapmak zor ayakta daha rahatım önerebilceğiniz üst bacak iç bacak karın hareketleri varmı mesela squat nasıl kilolar gittikçe yumuşama oldu nasıl toplıycam
Geçmiş olsun canım benim. Dikkat et kendine. Güçsüz hissediyor olabilirsin kendini hasta olduğun için. Sakın bozma düzenini sen sağlıklı beslenmeyi amaçlayarak devam ediyorsun zaten. Bi koyverirsen gider. Bu azimle devam, inşallah bi an evvel iyileşirsin tatlımGunaydinn herkese çok hastayim maalesef sanirim diyet birazgüçsüz bıraktı ama duraksama donemindeyim veremiyorum maalesef hâlâ şeker ve hamur işi diyetime devam ediyorum 40 günü bitirecegim ve bu konuda cok kararliyim kilo veremesemde demoralize olmak istemiyorum elbet gidecek aslinda dün daha fazla eksi gördüm ama serum yedim sonrasi da sanirim biraz etkiledi akşam da cok az kabak ve yeşil fasulye yemiştim ama neyse kısmet diyelim insallah haftaya daha cok gider.. Duraklama döneminde tavsiye edeceginizbir şey varsa alabilirim..
Kilom 73 sadece 200 gr verebildim
yaş yeni 36 oldum....bir oğlum bir kızım var 13 yıl dolacak evliliğim ....evlenene kadar hep cılızdım.... çalışıyorum ya senYarışmak deyince gözüm korktubireysel rekabette pek iyi değilim ama seni motive edicekse neden olmasın bende elimden geleni yaparım. Başladıkmı?
Yaş kaç kilo hikayen nedir menülerimiz benziyor biraz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?