Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sıkma canını ayvaçiçeğimm. Olur öyle bazen. Zaten yanlışın nerde olduğunu biliyorsun telafi edersin. Sen yaparsın.

Çok sağol canım yok yok inşallah bozmiycam.. sen neler yapiyorsunn dön artık sendee

Ben de kresti, ise donmekti, bebegin disleri esimin yogun isleriydi derken yuruyus disinda birsey yapamiyorum ne zamandir. Bu hafta icin esimle konusucam, bir sekilde bu hafta iyi spor yapmam lazim, baslayinca da gerisi gelir.
Seninki bünyeyi sasirtmak olsun bu hafta önemli değil cok takilma ama bu haftayı kacamaksiz atlatt yürüyüş iyi ana biraz bölgesel de ekle bence.. Ayrica ne yaptin bi karar verebildin mi

Üst bacak için squat, sumo squat, jumping jack, karın için mekik, yan mekik vb hareketler yapman lazım başka türlü incelmen çok zor :/ yani çok uzun vakit alır diyeyim yada

Kızlar son 4 gündür yoldaydım bugün Mersin'e ulaştım, 4 günde hiç spor yapamadım ve 2 ayda yiyeceğim karbonhidratı falan yedim :/ tartı yok olsa bende perişanım muhtemelen, şuan yeşilçayla start veriyorum, hadi haftaya cumaya tüm takım en az yarım kilo vererek gelsin, bi hedefimiz olsun

Evet galiba öyle..
Aslında daha umutsuzdum ne yalan söyleyeyim katılım çok az diye ama ucundan kaçırdık nota aldık ona üzüldüm
Yani 3 gündür giremiyordum sayfaya toplam 10 sayfa yazılmış, katılım çok düşük, sporlar zayıf bi yerlerden tutup silkele bence bizi

Gecen haftanin tablosu:

uyeCumaCtesiPazarPtesiSaliCarsPersCezaSonuc
A Asmii
0​
0​
0​
265​
265​
+++
3​
N Nurumcan94
105​
240​
-100​
245​
++
2​
Hmavidag
0​
0​
0​
0​
0​
45​
-70​
-25​
++++++
6​
Leyl-i-fer
22,5​
0​
0​
45​
0​
0​
90​
-60​
97,5​
++-+++
5​
E elacicegim23
20​
0​
45​
26,5​
94,41667​
127,5​
-100​
213,4167​
++++++
6​
B bluuee
0​
0​
ayvacicegi
87​
0​
0​
100​
0​
0​
173​
-100​
260​
++++-++
6​
A Ahsen59
60​
102​
-40​
122​
++
2​
parkbyull +++
0​
0​
0​
++
2​
kollontai
115​
110​
120​
120​
465​
++++
4​
Pembis Hayaller
0​
135​
142,5​
277,5​
+++
3​
Deniz ve Kum
0​
0​
+
1​
melita09
60​
0​
60​
60​
35​
10​
40​
-110​
155​
++--+++
5​
M mayis74
0​
0​
0​
0​
0​
0​
+++++
5​
S_A
0​
0​
0​
++
2​

Üzme kendini canim ya . İyi tarafından bakalım mi. Sen düzenli ve istikrarlı gidiyordun müthiş birsey bu evet. Ama monotonlasmisti. Bu 500gram sana felaket motive ve hırs yapsın. Üzülme pozitife çevir.
Canim bilmiyorum ki dediğini araştırayım nasıl birşey yapabileceğim birşey se tabiki olur. Bu arada sen ne kadar vermişsin canım. Suan tam rakip olduk seninle:)
Canım 500gram vermişim akşam bilgisayardan girince o sitenin linkini atarım kesinlikle yapabileceğiniz birsey.
Aynen varya ayarlasaniz böyle olmaz canım :)

Gerçekten çok kötü, düzenli bildirim yok.

Hmavidag artıya cıkamamıssın. 100 puan ceza
B bluuee senin de hiç bildirimin yok sana da 100 puan ceza..

Gerçekten çok kötü, düzenli bildirim yok.

Hmavidag artıya cıkamamıssın. 100 puan ceza
B bluuee senin de hiç bildirimin yok sana da 100 puan ceza..
Bildirimler az, bir de bildirim yapanlarin menulerine de pek yorum yapilmiyor. Hatirlatma yapayim sadece kaptan & kaptan yardimcilari menu yorumlamiyor. Aslinda herkesin birbirinin menulerine yorum yapmasi, gorduklerini soylemesi ideal olan. Ama bu sekilde yazmak zor geliyorsa, yine ikili esleme yapabiliriz en azindan eslenenler birbirini takip edebilir.

Oncelikle tek tek yazamadigim icin toptan yazayim, bu hafta guzel kilolar verenler var E elacicegim23 M mayis74 melita09 cok tebrikler

Onun disinda ekside olan tum arkadaslari da tebrik ediyorum, kimseye birsey demeye de yuzum yok, benim yuzumden nota aldik sanirim

Artik olan oldu deyip, daha siki sarilmam gerekiyor. Geldi bahar aylari, gevsedi diyet motivasyonlari diyeyim, bunun onune biran once geceyim.

olumlu bakisini begendim ama benimki bulmusum guzel yemekleri yiyeyim dedigimden oldu.
varlığınız yeter....artıysak sizinle artı olalım ...birlik olup haftaya birinciliğe oynarız...
sagol ama eksi olalim yaw en azindan benim iyi bir yuzdeye kasmam gerek.
Estağfurullah hepimize oluyo sen telafi edersin eminim rahat ol bence
sagol canim
Sıkma canını ayvaçiçeğimm. Olur öyle bazen. Zaten yanlışın nerde olduğunu biliyorsun telafi edersin. Sen yaparsın.
Sagol kardelenim. Sen nasilsin bu arada?umarim sikintilarin azalmistir. Sen sikintidan diyete konsantre olamiyorum demistin ben de tam tersi keyif yaptim boyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…