- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.081
İnşallah yaparım daVaktin varsa 1 ay hergun leslie 3 mil yap (45dk olan). Oncesi olcu alirsan bacak ve karin bolgesinde incelme goreceksin kesin.
Yaş 43 2 oğlum var ben evlenirken 65 tim zaten aynı kiloya insem yeteryaş yeni 36 oldum....bir oğlum bir kızım var 13 yıl dolacak evliliğim ....evlenene kadar hep cılızdım.... çalışıyorum ya sen
Öyle olur, çok doğru söylemişler. Hayatında en azından yürüyüşü sabit olarak yapman gerekir yoksa sporu bir anda kesersen her seferinde aynı sorunu yaşarsınİnşallah yaparım da
Ben şundan korkuyorum 4 ay spor salonunda bant eliptik bisiklet falanla 1.5 saat hergün çalıştım 8 kilo verdim bıraktığımda tıkır tıkır geri geldi durduramadım bile tvde bi uzmandan daha sonra yapamuycağıız sporu yapmayın diye duymuştum.geri almaktan çok korkuyorum ya öyle olursa,olmaz deyin
Oooo eline saglik kendinmi yaptın marifetli hatunmuşsunKızlarrrrr oğluma yaptığım diş pastası ❤
İyiyim canım benim. Bu stresli günlerde fena salmışım ben de. Çok rahat giyebildğim bi pantolonum vardı. Onu giydim geçen gün. Aman Allah'ım bu ne böyle sımsıkı oldu. Orda bi silkelenme oldu. Spora başladım yavaştan. Biliyorum biraz daha böyle boşverirsem çok pişman olucam. Pantolondan fışkıran göbek beni daha büyük bunalıma sokacak yoksa. Sıkıntılı dönemi atlatamadım daha. Bakalım beklemedeyiz halen, hayırlısı.Oncelikle tek tek yazamadigim icin toptan yazayim, bu hafta guzel kilolar verenler var E elacicegim23 M mayis74melita09 cok tebrikler
Onun disinda ekside olan tum arkadaslari da tebrik ediyorum, kimseye birsey demeye de yuzum yok, benim yuzumden nota aldik sanirim
Artik olan oldu deyip, daha siki sarilmam gerekiyor. Geldi bahar aylari, gevsedi diyet motivasyonlari diyeyim, bunun onune biran once geceyim.
olumlu bakisini begendim ama benimki bulmusum guzel yemekleri yiyeyim dedigimden oldu.
sagol ama eksi olalim yawen azindan benim iyi bir yuzdeye kasmam gerek.
sagol canim
Sagol kardelenim. Sen nasilsin bu arada?umarim sikintilarin azalmistir. Sen sikintidan diyete konsantre olamiyorum demistin ben de tam tersi keyif yaptim boyle oldu
Ya süpersin hazır pasta gibi olmuş ellerine sağlıkKızlarrrrr oğluma yaptığım diş pastası ❤
Kardelenim gel o zaman sen salma en iyisi, bak kafanı da toplamışsındır biraz, burada takıl benceİyiyim canım benim. Bu stresli günlerde fena salmışım ben de. Çok rahat giyebildğim bi pantolonum vardı. Onu giydim geçen gün. Aman Allah'ım bu ne böyle sımsıkı oldu. Orda bi silkelenme oldu. Spora başladım yavaştan. Biliyorum biraz daha böyle boşverirsem çok pişman olucam. Pantolondan fışkıran göbek beni daha büyük bunalıma sokacak yoksa. Sıkıntılı dönemi atlatamadım daha. Bakalım beklemedeyiz halen, hayırlısı.
Senin de biraz karışık sanırım durumlar. İşe başlama durumları... Eşin evladın ve senin için hayırlısı olsun inşallah
Ah yerim ben onu yaaCanım kaptanım güzel kaptanım nasılsın. Umutcum nasıl.
Benimkiler havalar ısınınca iyice coştular sürekli çıkmak istiyorlar dışarı. Bi de ufaklık farklı pozlara giriyo bu ara elini alnına koyuyo küsüyo çok güldürüyo beni. Klasik Türk filmi pozlar :) Büyüdüler yaa...
Ördeğim canım. Aynı anda yazmışız kalpler bir vallahi. Gelicem canım ben de çok özledim sizleri ama taşınma işlerim filan var şimdi de. Evimizi satmaya karar verdik. Bazı projelerimiz var yapmayı düşündüğümüz. Biraz hale yola koyayım hemen döncem kuzumYa süpersin hazır pasta gibi olmuş ellerine sağlık
Kardelenim gel o zaman sen salma en iyisi, bak kafanı da toplamışsındır biraz, burada takıl bence
Valla ben cezalarını bile odeyemedim.Maalesef gecen hafta tam bildirim yapan yok ve sporda en iyimiz @kollantai . Duzenli spor genel olarak yapilmiyor. yapanlarinki de dusuk puanli kalmis.
Yaaa çok güzel olmusss :)Kızlarrrrr oğluma yaptığım diş pastası ❤
Evet ya bi tatlış oldular. 2 yaş sendromu geç gelecek bizimkilere bence. Bizimki sakin henüz. Büyük ağlama krizlerine girerdi, ufaklığın maaşallahı var hiç ağlamıyo :)Ah yerim ben onu yaa
Umut da iyi, o da bize komiklik şakalar yapıyor, gözlerini kısıyor, oyunlar yapıyor kendince. Ya büyüdükce daha mı sevimli oluyorlar ne :) 2 yaş krizi falan diyorlardı, gözüm korkuyordu ama ben bu hallerini daha çok sevdim ne yalan söyleyeyim :)
22 aylık oldu ya şaka gibi geliyor bazen :) Büyüdüler gerçekten de..
Kızlarrrrr oğluma yaptığım diş pastası ❤
İyiyim canım benim. Bu stresli günlerde fena salmışım ben de. Çok rahat giyebildğim bi pantolonum vardı. Onu giydim geçen gün. Aman Allah'ım bu ne böyle sımsıkı oldu. Orda bi silkelenme oldu. Spora başladım yavaştan. Biliyorum biraz daha böyle boşverirsem çok pişman olucam. Pantolondan fışkıran göbek beni daha büyük bunalıma sokacak yoksa. Sıkıntılı dönemi atlatamadım daha. Bakalım beklemedeyiz halen, hayırlısı.
Senin de biraz karışık sanırım durumlar. İşe başlama durumları... Eşin evladın ve senin için hayırlısı olsun inşallah
Evet ben de haftanın özeti olarak bi geçeyim:
E elacicegim23 tebrikler, çok güzel vermişsin bu hafta
ve yeni üyelerimizmelita09 M mayis74 sizlere de kocaman tebrikler. Haftaya da yine böyle güzel bir yüzde ile gelirseniz asıl listeye girme hakkınız olacak, onu da belirtmiş olayım.
ayvacicegi acaba dediğin gibi ikili eşleştirsek mi? Onda da bazen şöyle durumlar olabiliyor, birinin eşi o hafta yoğun oluyor giremiyor, açıkta kalıyor. O zaman o da salıyor falan.. Bunu nasıl minimuma indirebiliriz?
Benim bu hafta çok yoğun geçti, yarın ve pazar günü açıköğretim sınavlarım var. Konuları son 1 haftaya bıraktıgımdan her şeyi bırakıp ona calıstım ve cok zorlandım. Buraya da zaten zor vakit ayırıyorum :/ Bazen kaptanlık görevini layıkıyla yerine getiremediğimi düsünüyorum ne yalan söyleyeyim
Çok kolay gelsin canım, dilerim her şey gönlünüzce olurÖrdeğim canım. Aynı anda yazmışız kalpler bir vallahi. Gelicem canım ben de çok özledim sizleri ama taşınma işlerim filan var şimdi de. Evimizi satmaya karar verdik. Bazı projelerimiz var yapmayı düşündüğümüz. Biraz hale yola koyayım hemen döncem kuzum
Evet ya ben de onu yazacaktım tam. 2 yaş diye çok korkuyordum nazar değmesin ya henüz başlamadı ya başladı ama ben fark etmiyorumEvet ya bi tatlış oldular. 2 yaş sendromu geç gelecek bizimkilere bence. Bizimki sakin henüz. Büyük ağlama krizlerine girerdi, ufaklığın maaşallahı var hiç ağlamıyo :)
Hakkimdir kaptanim
Ben evdeyim hep ne ev işi ne başka bişey olmuyor yetisemiyorum bence sen kaptanım maşallah hepsine güzel yetisiyorsun. Bizde kaç yaşında hatunlar iz az daha sıkmamız lazimEvet ben de haftanın özeti olarak bi geçeyim:
E elacicegim23 tebrikler, çok güzel vermişsin bu hafta
ve yeni üyelerimizmelita09 M mayis74 sizlere de kocaman tebrikler. Haftaya da yine böyle güzel bir yüzde ile gelirseniz asıl listeye girme hakkınız olacak, onu da belirtmiş olayım.
ayvacicegi acaba dediğin gibi ikili eşleştirsek mi? Onda da bazen şöyle durumlar olabiliyor, birinin eşi o hafta yoğun oluyor giremiyor, açıkta kalıyor. O zaman o da salıyor falan.. Bunu nasıl minimuma indirebiliriz?
Benim bu hafta çok yoğun geçti, yarın ve pazar günü açıköğretim sınavlarım var. Konuları son 1 haftaya bıraktıgımdan her şeyi bırakıp ona calıstım ve cok zorlandım. Buraya da zaten zor vakit ayırıyorum :/ Bazen kaptanlık görevini layıkıyla yerine getiremediğimi düsünüyorum ne yalan söyleyeyim
iyi yolculuklarr canim bencede en az yarim kilo olmali bende bu hafta daha fazla spor yapayim belki şaşırtmayi başarırım artik haftaya 1 kg vermek istoyorum çünküüüKızlar son 4 gündür yoldaydım bugün Mersin'e ulaştım, 4 günde hiç spor yapamadım ve 2 ayda yiyeceğim karbonhidratı falan yedim :/ tartı yok olsa bende perişanım muhtemelen, şuan yeşilçayla start veriyorum, hadi haftaya cumaya tüm takım en az yarım kilo vererek gelsin, bi hedefimiz olsun
onu bende duymuştum ya bende spor salonuna gidiyorum bu ay bitiyor üyeligim eliptik ve zumba yapamam ama platese devam ederim birde yürüyüş eklerim umarim korumayı başarırım..İnşallah yaparım da
Ben şundan korkuyorum 4 ay spor salonunda bant eliptik bisiklet falanla 1.5 saat hergün çalıştım 8 kilo verdim bıraktığımda tıkır tıkır geri geldi durduramadım bile tvde bi uzmandan daha sonra yapamuycağıız sporu yapmayın diye duymuştum.geri almaktan çok korkuyorum ya öyle olursa,olmaz deyin
bayildimmm harika olmuş eline sağlık inşallah çok güçlü dişleri olsun hiç diş problemi yaşamasın..Kızlarrrrr oğluma yaptığım diş pastası ❤
2 yaş tan bende korkuyorum bu aralar çok hareketli acaba 2 yaş sendromumu diyorum gerçi çocuk ne zaman ters bir şey yapsa hep ona bağlıyorum 2 yaş gelmeden çocuk değil de ben o sendroma girdim sanırımAh yerim ben onu yaa
Umut da iyi, o da bize komiklik şakalar yapıyor, gözlerini kısıyor, oyunlar yapıyor kendince. Ya büyüdükce daha mı sevimli oluyorlar ne :) 2 yaş krizi falan diyorlardı, gözüm korkuyordu ama ben bu hallerini daha çok sevdim ne yalan söyleyeyim :)
22 aylık oldu ya şaka gibi geliyor bazen :) Büyüdüler gerçekten de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?