Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vaktin varsa 1 ay hergun leslie 3 mil yap (45dk olan). Oncesi olcu alirsan bacak ve karin bolgesinde incelme goreceksin kesin.
İnşallah yaparım da
Ben şundan korkuyorum 4 ay spor salonunda bant eliptik bisiklet falanla 1.5 saat hergün çalıştım 8 kilo verdim bıraktığımda tıkır tıkır geri geldi durduramadım bile tvde bi uzmandan daha sonra yapamuycağıız sporu yapmayın diye duymuştum.geri almaktan çok korkuyorum ya öyle olursa,olmaz deyin

Öyle olur, çok doğru söylemişler. Hayatında en azından yürüyüşü sabit olarak yapman gerekir yoksa sporu bir anda kesersen her seferinde aynı sorunu yaşarsın

İyiyim canım benim. Bu stresli günlerde fena salmışım ben de. Çok rahat giyebildğim bi pantolonum vardı. Onu giydim geçen gün. Aman Allah'ım bu ne böyle sımsıkı oldu. Orda bi silkelenme oldu. Spora başladım yavaştan. Biliyorum biraz daha böyle boşverirsem çok pişman olucam. Pantolondan fışkıran göbek beni daha büyük bunalıma sokacak yoksa. Sıkıntılı dönemi atlatamadım daha. Bakalım beklemedeyiz halen, hayırlısı.
Senin de biraz karışık sanırım durumlar. İşe başlama durumları... Eşin evladın ve senin için hayırlısı olsun inşallah

Evet ben de haftanın özeti olarak bi geçeyim:
E elacicegim23 tebrikler, çok güzel vermişsin bu hafta
ve yeni üyelerimiz melita09 M mayis74 sizlere de kocaman tebrikler. Haftaya da yine böyle güzel bir yüzde ile gelirseniz asıl listeye girme hakkınız olacak, onu da belirtmiş olayım.

ayvacicegi acaba dediğin gibi ikili eşleştirsek mi? Onda da bazen şöyle durumlar olabiliyor, birinin eşi o hafta yoğun oluyor giremiyor, açıkta kalıyor. O zaman o da salıyor falan.. Bunu nasıl minimuma indirebiliriz?

Benim bu hafta çok yoğun geçti, yarın ve pazar günü açıköğretim sınavlarım var. Konuları son 1 haftaya bıraktıgımdan her şeyi bırakıp ona calıstım ve cok zorlandım. Buraya da zaten zor vakit ayırıyorum :/ Bazen kaptanlık görevini layıkıyla yerine getiremediğimi düsünüyorum ne yalan söyleyeyim

Kızlarrrrr oğluma yaptığım diş pastası ❤
Ya süpersin hazır pasta gibi olmuş ellerine sağlık
Kardelenim gel o zaman sen salma en iyisi, bak kafanı da toplamışsındır biraz, burada takıl bence

Canım kaptanım güzel kaptanım nasılsın. Umutcum nasıl.
Benimkiler havalar ısınınca iyice coştular sürekli çıkmak istiyorlar dışarı. Bi de ufaklık farklı pozlara giriyo bu ara elini alnına koyuyo küsüyo çok güldürüyo beni. Klasik Türk filmi pozlar :) Büyüdüler yaa...

Bakınız bu hafta 8.yiz

Ah yerim ben onu yaa
Umut da iyi, o da bize komiklik şakalar yapıyor, gözlerini kısıyor, oyunlar yapıyor kendince. Ya büyüdükce daha mı sevimli oluyorlar ne :) 2 yaş krizi falan diyorlardı, gözüm korkuyordu ama ben bu hallerini daha çok sevdim ne yalan söyleyeyim :)
22 aylık oldu ya şaka gibi geliyor bazen :) Büyüdüler gerçekten de..

Ya süpersin hazır pasta gibi olmuş ellerine sağlık

Kardelenim gel o zaman sen salma en iyisi, bak kafanı da toplamışsındır biraz, burada takıl bence
Ördeğim canım. Aynı anda yazmışız kalpler bir vallahi. Gelicem canım ben de çok özledim sizleri ama taşınma işlerim filan var şimdi de. Evimizi satmaya karar verdik. Bazı projelerimiz var yapmayı düşündüğümüz. Biraz hale yola koyayım hemen döncem kuzum

Evet ya bi tatlış oldular. 2 yaş sendromu geç gelecek bizimkilere bence. Bizimki sakin henüz. Büyük ağlama krizlerine girerdi, ufaklığın maaşallahı var hiç ağlamıyo :)

Çok güzelmiş, ilk çikan dişleri kutlamak için mi? Bende mi yapsam böyle birşey gerçi bu gidişle çıkmayacak bu dişler

Off ya en sevmedigim şey bu işte diyetle ilgili,bir yaz veriyoruz ama koruyamayinca çok moral bozuyor. Ben de sanki şu anda çok şişmanmışım gibi hissediyorum, sanki bütün emeklerim boşuna gitmiş gibi. Sabah tartıyı aşağı çekmek için çok kastım normal değildi,yemek sonrasi yine sistim. yarın sabah belli olacak işin asli...
Sıkıntılarınızın devam etmesine cok üzüldüm. O zaman sen hayat böyle diyip diyeti erteleme. yaş geçtikçe sağlık bozuldukca herşey daha zor. Kendin için yavruların için en azından daha sağlıklı bir kiloya inmek adına dikkat etmelisin, hadi gel sen de buraya. Simdilik spor yapmasan da yediklerine dikkat edersin, sıkıntıdan yiyorsun değil mi...

Doğru o zaman en iyisi herkes dikkatini çeken şeyleri yazsın, kimsenin menüsü yorumsuz kalmasın. Haftasonuna dikkat edelim, pazartesiye kilo bildirimini eksiye çekmeye çalışalım.

Sabah: 30gr yulaf lapası, 2 yk çökelek peyniri, 1 muz
Öğle: 1 kase cevizli cacık, 4 yk nohut yemeği
Ara: 1 kahve, 2 kuru kayısı, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine fıstık ezmesi
Aksam: mercimekli omlet (2 yumurtadan)

Su: 1 litre
Spor: yarım saat tempolu yürüyüş ( Sabah çıktığımda adım sayarı almayı unutmuşum) + 7253 adım tempolu yürüyüş

Çok kolay gelsin canım, dilerim her şey gönlünüzce olur
Evet ya bi tatlış oldular. 2 yaş sendromu geç gelecek bizimkilere bence. Bizimki sakin henüz. Büyük ağlama krizlerine girerdi, ufaklığın maaşallahı var hiç ağlamıyo :)
Evet ya ben de onu yazacaktım tam. 2 yaş diye çok korkuyordum nazar değmesin ya henüz başlamadı ya başladı ama ben fark etmiyorum Ay nolur hep böyle olsun, krize falan hiç gerek yok

Ben de bu hafta hastaliktan dolayi spor yapamadim aslinda duzenli yapmak istiyorum ama bi türlü oturtamiyorum hep erteliyorumm.. Menülerimde kaçamak yok ama suyu bu ara cok az içiyorum.. Kaptanim acabaikişerli değil de üçerli gruplar mi yapsak hem iki kişiyle insan sıkılır 3 daha eğlenceli olur.. morordek ayvacicegi

Gerçekten çok kötü, düzenli bildirim yok.

Hmavidag artıya cıkamamıssın. 100 puan ceza
@bluuee senin de hiç bildirimin yok sana da 100 puan ceza..
Hakkimdir kaptanim
Ben evdeyim hep ne ev işi ne başka bişey olmuyor yetisemiyorum bence sen kaptanım maşallah hepsine güzel yetisiyorsun. Bizde kaç yaşında hatunlar iz az daha sıkmamız lazim

iyi yolculuklarr canim bencede en az yarim kilo olmali bende bu hafta daha fazla spor yapayim belki şaşırtmayi başarırım artik haftaya 1 kg vermek istoyorum çünküüü
onu bende duymuştum ya bende spor salonuna gidiyorum bu ay bitiyor üyeligim eliptik ve zumba yapamam ama platese devam ederim birde yürüyüş eklerim umarim korumayı başarırım..
bayildimmm harika olmuş eline sağlık inşallah çok güçlü dişleri olsun hiç diş problemi yaşamasın..
2 yaş tan bende korkuyorum bu aralar çok hareketli acaba 2 yaş sendromumu diyorum gerçi çocuk ne zaman ters bir şey yapsa hep ona bağlıyorum 2 yaş gelmeden çocuk değil de ben o sendroma girdim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…